Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

cruizer11 16-05-13 09:22

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Daca ar fi sa iau, cat m-ar costa oare transportul?

bmwh548 16-05-13 18:14

Depinde de vanzator. Pentru asta spre exemplu cica e vreo 10.5 euro.

cruizer11 17-05-13 09:39

Am inteles, multumesc mult de tot pentru ajutor, cum fac rost de bani cred ca o sa o iau :D

teo93dinu 17-05-13 15:04

Salut baieti! De ceva vreme mi-a venit ideea unei expozitii de machete auto/moto/diorame , machete modificate sau stock.
Eu sunt din Caracal si cred ca cel mai potrivit oras pentru desfasurarea expozitiei ar fi Craiova . Ma gandesc ca am putea "ingloba" expozitia in cadrul salonului de tuning de la vara (pe la jumatatea lui iulie daca nu ma insel). Daca sunt doritori din Craiova/imprejurimi astept sa se arate , poate gasim pe cineva cu "pile" sa puna o vorba buna pentru noi :D

lusian 17-05-13 15:28

Doar pentru baietii din zona ?

bmwh548 17-05-13 16:28

Din partea mea mult succes si nurofene ca o sa fie nevoie!

teo93dinu 04-06-13 17:42

lusian - nu neaparat din zona , daca esti dispus sa bati drumul pana la Craiova esti bine venit. :-)
bmwh- multumesc pentru sustinere , singur nuprea am ce face.
Nimeni interesat?
Ps. imi pare rau pentru raspunsul intarziat.

lusian 04-06-13 19:48

Cel mai corect ar fi fost un loc unde cam toti am fi avut aceasi distanta de parcus.

teo93dinu 04-06-13 21:46

Dar de Bucuresti ce spuneti? Din pacate chiar nu pot ajuta cu nimic decat cu participarea , ar fi ok sa se desfasoare tot in cadrul unei expozitii auto. Am unde sa stau la Bucuresti 2-3 zile si cred ca sunt destui colectionari/tuneri in Bucuresti sau care sa poata ajunge .

marioxxx 27-06-13 22:16

aveti idee,exista in bucuresti vreun magazin special destinat machetelor auto?

alin mihai 28-06-13 16:23

http://www.autoart.ro/

Aur 03-08-13 17:08

Știți cumva numărul de telefon de la DeAgostini? Pot să sun să comand unele machete din seriile anterioare?

cruizer11 03-08-13 18:24

Cine ma ajuta si pe mine va rog cu un numar de inmatriculare pentru o macheta 1/24 format patrat (tip american)? Vreau sa fac o replica dupa masina mea si m-am incurcat la numar.

Vipermotors 17-08-13 13:51

Salut!stie cineva de pe aici cum pot cumpara o macheta de pe Ebay?

lusian 19-08-13 16:23

Salutare,

Iti faci cont ebay si paypal, atasezi un card bancar pe paypal( iti ia un dolar si il pune inapoi pt confirmare sau ceva de genu asta ).
Dupa care : cumperi, platesti prin paypal.
Gasesti ghiduri pe net/ sau imi poti da pm.

Billy c25xe 27-08-13 14:51

3 Attachment(s)
Am primit acest m3 si dupa cum se vede nu este intr-o stare prea buna, am sanse sa gasesc piese pentru el? As dorii sa-l reconditionez . . . .

bmwh548 27-08-13 15:09

Era vreo 30 de lei in magazin, nu stiu daca are sens sa dai o suma apropiata sau chiar mai mare pe piese.

Billy c25xe 27-08-13 15:29

30 de lei? La 1/18? Gasisem pe net ca ar costa cam 100 lei, dar daca e cum zici tu, asa este, nu prea merita.

bmwh548 27-08-13 17:13

Scuze, am avut senzatia ca e cea 1:24 :oops:

steaua23 27-08-13 19:10

Este un kyosho alergat bine de tot. 99.9% nu vei gasi piese pentru asa ceva deoarece colectionarii ce dau bani multi pe machete nu prea le strica, iar separata nu exista de vanzare.

Zignum 27-08-13 19:22

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 5558610)
Este un kyosho alergat bine de tot. 99.9% nu vei gasi piese pentru asa ceva deoarece colectionarii ce dau bani multi pe machete nu prea le strica, iar separata nu exista de vanzare.

e mondo motors asta) are placuta de inmatriculare de mondo

Billy c25xe 27-08-13 23:27

Pacat :(, chiar m-a prins dragul de ea ;)), poate totusi o sa gasesc bara fata si stopuri, cine stie cum :lol:

DrifterGT 28-08-13 09:44

Wow cāt de tare!!! :shock:

Nu știam că la mondo poți detașa bara față.

Acum din cauza ta vreau și eu unu fără bară să īl fac de drift, muahhhahaha. :evil_laug:chainsaw:

Billy c25xe 28-08-13 15:19

Ha ha :))) nu m-as fi gandit la masina de drift dar bine zici :D

DanyFCS 01-10-13 20:29

In cat timp se intoarce coletul daca nu a fost ridicat?,sau cat sta la posta?:???: :???:

2010 01-10-13 20:51

Daca e pe adresa sta 10 zile la destinatar, iar daca e pe post restant sta 30 de zile...la astea adaugi 2,3 zile transportul.

bmwh548 05-10-13 13:28

Intrucat subsemnatul s-a retras din activitatea "moderatoriceasca" va rog sa va adresati moderatorului 2010 pentru orice probleme/nelamuriri. Multumesc.

steaua23 05-10-13 13:38

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5586272)
Intrucat subsemnatul s-a retras din activitatea "moderatoriceasca" va rog sa va adresati moderatorului 2010 pentru orice probleme/nelamuriri. Multumesc.

Sper ca doar din cauza timpului scurt ...

2010 05-10-13 13:41

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5586272)

Asta da stire...
Pe baza mea stati fara concurs...nu stiu cum se face:rolleyes2

Reme 06-10-13 10:06

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5586278)
Asta da stire...
Pe baza mea stati fara concurs...nu stiu cum se face:rolleyes2

poll stiu eu sa fac, ca fac mereu la sectiunea de virtual tuning :D cu cea mai mare placere ajut :D

s3rgyu 06-10-13 18:28

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5586723)
poll stiu eu sa fac, ca fac mereu la sectiunea de virtual tuning :D cu cea mai mare placere ajut :D

Perfect !

2010 06-10-13 18:42

Chiar ca da!
Am primit si eu instructiunile..

Reme 07-10-13 22:37

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5587050)
Chiar ca da!
Am primit si eu instructiunile..

am rugamintea sa ma anuntati cand e nevoie

lusian 14-01-14 17:01

Doze transformate in masini :)

http://viralcircus.com/artist-create...after-he-died/

2010 14-01-14 17:16

E veche bre..

lusian 14-01-14 19:48

Pentru mine e noua ;)

DrifterGT 16-02-14 16:02

Si iara am mai pierdut un colectionar de valoare...

Astazi cand am intrat sa verific si eu unul din singurele thread-uri cu machete si nu jucarii cu poze bune si nu cu telefonul sub pat, anume a lui Paulg, am vazut ca topicul e inchis.

Deobicei nu ma bag unde nu e treaba mea, insa mi se pare urat ca i-au fost sterse omului pozele de grup cu machetele, asta in timp ce a postat frumos poza singura in topicul special cu ce ai cumparat astazi.

Insa asa am vazut ca e la moda, dat cu piciorul la cei care fac o treaba buna si pastrat restu care sunt pe langa hobby-ul asta.

Sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici, chiar intram cu placere pe topicul lui. :cry:

s3rgyu 16-02-14 16:10

Si eu am postat si mi s-a sters poza, insa nu am reactionat asa. Totusi nu suntem copii mici sa ne luam jucariile si sa plecam.
Este topic special pentru ce am primit/cumparat etc.
Nu am nimic cu el, insa a fost alegerea lui. Probabil a luat decizia la suparare/nervi si daca doreste, cu sigurata un moderator ii va deschide topicul.

paulg 16-02-14 16:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by s3rgyu (Post 5666160)
Si eu am postat si mi s-a sters poza, insa nu am reactionat asa. Totusi nu suntem copii mici sa ne luam jucariile si sa plecam.
Este topic special pentru ce am primit/cumparat etc.
Nu am nimic cu el, insa a fost alegerea lui. Probabil a luat decizia la suparare/nervi si daca doreste, cu sigurata un moderator ii va deschide topicul.

Daca te uiti la rubrica ce ai primit/cumparat azi ai sa vezi o poza pusa de mine cu un Bmw 545i - Kyosho, verde.
Poza care mi s-a sters mie o sa o vezi mai jos si apoi sa imi spui care e parerea ta, daca trebuia stearsa sau nu (si e a-2-a oara cand mi se sterge o astfel de poza)!
Nici eu nu am vrut sa se ajunga aici dar eu nu pot accepta ca altii sa aiba voie sa puna astfel de poze si eu nu!
Si vorba lui DrifterGT, bine ca au voie altii care prezinta niste tentative de machete sau jucarii sa posteze astfel de poze si eu care bag o gramada de bani in ele nu am voie!
Din pacate mai sunt si altii care nu mai posteaza tot din cauza regulilor de 2 lei inventate peste noapte, un exemplu concret fiind: schumimodells.

s3rgyu 16-02-14 16:31

Quote:

Originally Posted by paulg (Post 5666174)
Din pacate mai sunt si altii care nu mai posteaza tot din cauza regulilor de 2 lei inventate peste noapte, un exemplu concret fiind: schumimodells.

Nu cunosc toata situatia, eu ma refeream strict la poza de pe sectiunea de prezentare a machetelor.
Schumi posta RAR, adica tot la a 2-a pagina erau vreo 6 poze cu vitrina, cu toata colectia, nu neaparat cu prezentari.

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning