![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Daca ar fi sa iau, cat m-ar costa oare transportul?
|
Depinde de vanzator. Pentru asta spre exemplu cica e vreo 10.5 euro.
|
Am inteles, multumesc mult de tot pentru ajutor, cum fac rost de bani cred ca o sa o iau :D
|
Salut baieti! De ceva vreme mi-a venit ideea unei expozitii de machete auto/moto/diorame , machete modificate sau stock.
Eu sunt din Caracal si cred ca cel mai potrivit oras pentru desfasurarea expozitiei ar fi Craiova . Ma gandesc ca am putea "ingloba" expozitia in cadrul salonului de tuning de la vara (pe la jumatatea lui iulie daca nu ma insel). Daca sunt doritori din Craiova/imprejurimi astept sa se arate , poate gasim pe cineva cu "pile" sa puna o vorba buna pentru noi :D |
Doar pentru baietii din zona ?
|
Din partea mea mult succes si nurofene ca o sa fie nevoie!
|
lusian - nu neaparat din zona , daca esti dispus sa bati drumul pana la Craiova esti bine venit. :-)
bmwh- multumesc pentru sustinere , singur nuprea am ce face. Nimeni interesat? Ps. imi pare rau pentru raspunsul intarziat. |
Cel mai corect ar fi fost un loc unde cam toti am fi avut aceasi distanta de parcus.
|
Dar de Bucuresti ce spuneti? Din pacate chiar nu pot ajuta cu nimic decat cu participarea , ar fi ok sa se desfasoare tot in cadrul unei expozitii auto. Am unde sa stau la Bucuresti 2-3 zile si cred ca sunt destui colectionari/tuneri in Bucuresti sau care sa poata ajunge .
|
aveti idee,exista in bucuresti vreun magazin special destinat machetelor auto?
|
|
Știți cumva numărul de telefon de la DeAgostini? Pot să sun să comand unele machete din seriile anterioare?
|
Cine ma ajuta si pe mine va rog cu un numar de inmatriculare pentru o macheta 1/24 format patrat (tip american)? Vreau sa fac o replica dupa masina mea si m-am incurcat la numar.
|
Salut!stie cineva de pe aici cum pot cumpara o macheta de pe Ebay?
|
Salutare,
Iti faci cont ebay si paypal, atasezi un card bancar pe paypal( iti ia un dolar si il pune inapoi pt confirmare sau ceva de genu asta ). Dupa care : cumperi, platesti prin paypal. Gasesti ghiduri pe net/ sau imi poti da pm. |
3 Attachment(s)
Am primit acest m3 si dupa cum se vede nu este intr-o stare prea buna, am sanse sa gasesc piese pentru el? As dorii sa-l reconditionez . . . .
|
Era vreo 30 de lei in magazin, nu stiu daca are sens sa dai o suma apropiata sau chiar mai mare pe piese.
|
30 de lei? La 1/18? Gasisem pe net ca ar costa cam 100 lei, dar daca e cum zici tu, asa este, nu prea merita.
|
Scuze, am avut senzatia ca e cea 1:24 :oops:
|
Este un kyosho alergat bine de tot. 99.9% nu vei gasi piese pentru asa ceva deoarece colectionarii ce dau bani multi pe machete nu prea le strica, iar separata nu exista de vanzare.
|
Quote:
|
Pacat :(, chiar m-a prins dragul de ea ;)), poate totusi o sa gasesc bara fata si stopuri, cine stie cum :lol:
|
Wow cāt de tare!!! :shock:
Nu știam că la mondo poți detașa bara față. Acum din cauza ta vreau și eu unu fără bară să īl fac de drift, muahhhahaha. :evil_laug:chainsaw: |
Ha ha :))) nu m-as fi gandit la masina de drift dar bine zici :D
|
In cat timp se intoarce coletul daca nu a fost ridicat?,sau cat sta la posta?:???: :???:
|
Daca e pe adresa sta 10 zile la destinatar, iar daca e pe post restant sta 30 de zile...la astea adaugi 2,3 zile transportul.
|
Intrucat subsemnatul s-a retras din activitatea "moderatoriceasca" va rog sa va adresati moderatorului 2010 pentru orice probleme/nelamuriri. Multumesc.
|
Quote:
|
Quote:
Pe baza mea stati fara concurs...nu stiu cum se face:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Chiar ca da!
Am primit si eu instructiunile.. |
Quote:
|
|
E veche bre..
|
Pentru mine e noua ;)
|
Si iara am mai pierdut un colectionar de valoare...
Astazi cand am intrat sa verific si eu unul din singurele thread-uri cu machete si nu jucarii cu poze bune si nu cu telefonul sub pat, anume a lui Paulg, am vazut ca topicul e inchis. Deobicei nu ma bag unde nu e treaba mea, insa mi se pare urat ca i-au fost sterse omului pozele de grup cu machetele, asta in timp ce a postat frumos poza singura in topicul special cu ce ai cumparat astazi. Insa asa am vazut ca e la moda, dat cu piciorul la cei care fac o treaba buna si pastrat restu care sunt pe langa hobby-ul asta. Sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici, chiar intram cu placere pe topicul lui. :cry: |
Si eu am postat si mi s-a sters poza, insa nu am reactionat asa. Totusi nu suntem copii mici sa ne luam jucariile si sa plecam.
Este topic special pentru ce am primit/cumparat etc. Nu am nimic cu el, insa a fost alegerea lui. Probabil a luat decizia la suparare/nervi si daca doreste, cu sigurata un moderator ii va deschide topicul. |
1 Attachment(s)
Quote:
Poza care mi s-a sters mie o sa o vezi mai jos si apoi sa imi spui care e parerea ta, daca trebuia stearsa sau nu (si e a-2-a oara cand mi se sterge o astfel de poza)! Nici eu nu am vrut sa se ajunga aici dar eu nu pot accepta ca altii sa aiba voie sa puna astfel de poze si eu nu! Si vorba lui DrifterGT, bine ca au voie altii care prezinta niste tentative de machete sau jucarii sa posteze astfel de poze si eu care bag o gramada de bani in ele nu am voie! Din pacate mai sunt si altii care nu mai posteaza tot din cauza regulilor de 2 lei inventate peste noapte, un exemplu concret fiind: schumimodells. |
Quote:
Schumi posta RAR, adica tot la a 2-a pagina erau vreo 6 poze cu vitrina, cu toata colectia, nu neaparat cu prezentari. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning