![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Eram acolo cand un politist a explicat ce s-a intamplat. Acea masina arsa a intrat in depasirea celuilalt autovehicul. Nu a avut loc si a tras inapoi acrosandul pe cel din fata. Dupa "lovitura" e pierdut controlul si a intrat in copac. Usa a intrat peste el, el fiind blocat in masina (+centura pusa). Politia nu stie daca soferul a fost constient sau nu dupa accident. Erau 4 persoane in masina din care 3 au scapat (una dintre victime era o fetita de 14 ani, fiica soferului).
|
Doamne fereste ...:-<
|
Quote:
|
si nici unu din idioti nu a sarit cu ceva sa stinga focul sau sa incerce sa faca ceva sa il scoata.se tem sa nu moara ei vezi doamne. bietu om moare in chinuri si fraieri stau si se uita.
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
daca sareau toti la inceput puteau sa il scoata.cum sa sarit copilu ala de 16 ani cu tatal lui,puteau sari si alti.
|
ii dau dreptate lui paco in video focul e mare dar la inceput inainte sa se extinda asa tare ,normal ca s-a extins repede...
|
si e si foarte enervant sa vezi ce unu arde si moare in chinuri cumplite si sa stai sa filmezi.bietu de el si biata familia,mai ales copil care a vazut cum i moare tatal in chinuri groaznice.suntem in romania
|
din pacate asa este, in loc sa dea o mana de ajutor(daca se poate) acestia filmeaza sa poate posta pe youtube mare pacat......:(
|
Omul sta la mine in bloc,un om de nota zece...sa se odihneasca in pace
|
statea la tine in bloc.din pacate sa dus.
lasai b00s sa filmeze ca asa i va ajuta si pe ei domnu. |
pacat ca nu se mai termina seria accidentelor grave. RIP.
din imagini se vede ca ardea foarte tare atunci cind omu' filma. de asemenea cineva mi-a zis ca au sarit toti cu stingatoarele dar nu au reusit nimic (o masina aprinsa nu o stingi cu 1-2 stingatoare - sint sute de filme pe youtube pe tema asta). eu totusi nu cred ca s-a stat cu aparatele in mina si nu s-a incercat nimic pentru salvarea omului..... |
Quote:
|
|
ce sparta e masina :|
Saraca fata daca e adevarat ce spune individul, ramane pe viata in scaun :|. Nici baietii nu vor avea "soarta" prea placuta cu picioare si maini rupte. |
daca masina arata asa cum aratau pasagerii, si pe baraj trebuie sa se intample vreun accident sa vada "guvernantii" cum sunt drumurile si acolo....
|
:arrow: se inmultesc:no:
http://www.emaramures.ro/stiri/23023...-in-Baia-Sprie |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
http://www.emaramures.ro/Stiri/23069...-din-Baia-Mare
Greseala pietonului , pe acolo nu se trece doar asa , se circula cu viteza , neatentia asta costa 63ARD , sincere condoleante , un foarte tragic accident :( |
Quote:
|
Quote:
|
Rotar doar ce`a spart EVO`ul de cateva ore, iesind in derapaj pe ceva camp si agatand si un stalp calumea.(Din auzite, dar surse de incredere)
|
Da el ii ok?
|
mno....nasol :( pare rau sa aud asta
|
iam vazut si eu masina pe platforma :|
|
era lovita rau?
accident si la peco lukoil dintre 2 veverite si satulung ,a iesit o dubita fiat din peco si a dat intr-un audi a4 care mergea regulamentar,nu au fost victime doar avarii destul de grave,omul cu a4 mergea in concediu cu familia se putea produce o tragedie daca nu reusea sa tina masina pe drum ,in parcare era un camion,a4 s-a invartit de doua ori in drum,chiar in fata mea a fost accidenul |
nu mi sa parut sa fi fost lovita tare masina,nu am fost atent cand a trecut platforma.oare ce a facut?de a lovito ?:|
|
masina este un pic atinsa, dar stati linistiti ca se repara, doar ca va dura un pic,,, multumesc celor care si-au facut probleme si nu in ultimul rand contoarelor
|
important e ca nu ai patit nimic, fiarele se indreapta sau inlocuiesc ...
|
Quote:
|
ieri seara un mondeo break si un cougar alb(daca retin bine), ambii cu nr straine s-au intalnit fata spate pe independentei in fata aceleli terase noi, dar era si salvarea prezenta.
|
|
Primul accident cel cu BMW si cu VW in Tautii Magheraus l`am vazut live :lol: atunci veneam din Satu Mare.. Am vazut BMW cum m`a depasit pe mine si inca o coloana de vreo 3-4 masini in curba .. apoi un nor de praf.. ;)
|
mda. acolo in tauti inainte de dura mereu e taranie. si eu am avut o "altercatie" duminica seara cu un, cum sa zic mai finut..."baiat care nu e de la oras" :twisted:
|
Quote:
|
dupa cum spuneam acum vreo 2 luni,au venit pilotii de afara si binenteles nr de accidente creste...traim in romania si fiecare face ce vrea ce il duce capu.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning