Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

cipricipri 11-09-08 20:31

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1723250)
Din start taximetristii sunt niste putori ordinare prin faptul ca niste handralai buni de lucru freaca ranga toata ziua prin parcari .Pe urma comportamentul lor in trafic e de toata coma stim cu totii .Dar Nr. 1 intre ei sunt cei din Bucuresti ,pe astia ias baga pe viata in cariera de piatra

:lol::lol::lol::lol::lol:nu generaliza

bogdan350cid 12-09-08 00:07

nu 100% da 99% sigur

Soche 12-09-08 14:53

Re: Accidente Baia Mare

Pacat de masina, arata super bine. Ce sa faci, pe drumurile din Romania orice se poate intampla, denivelari, canale si gropi la tot pasul.

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1748613)
@soche, unde ai auzit ca o sa se scoata de tot taxa de inmatriculare?? sau poluare...

Pe la televizor am auzit ca ar fi o initiativa... dar nu mai retin exact. Oricum, deja e foarte scazuta taxa, cu cat e mai veche masina si polueaza mai mult e mai ieftina taxa. Iti cumperi una cu euro4 platesti mai mult ca si la una cu euro 2... deci, intelegeti si voi cum sta treaba.

3SGE 12-09-08 17:02

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1748875)
Oricum, deja e foarte scazuta taxa, cu cat e mai veche masina si polueaza mai mult e mai ieftina taxa. Iti cumperi una cu euro4 platesti mai mult ca si la una cu euro 2... deci, intelegeti si voi cum sta treaba.

Nu-i adevarat. Taxa e mai mare in cazul in care masina e mai noua dar are norma de poluare mai veche. Exemplu vei plati aprox 3-8 ori mai mult pt un euro 2 din 99 decat pt un euro 2 din 92. Taxa e mai mica la euro 3 din 99 decat euro 2 din 99 de aproape 4 ori. Pana la euro 3 sau 4 unde parca se calculeaza si nivelul noxelor. Toate aceste calcule sunt pt o cilindratie de 2000 cmc. Adica de la nivelul unde se pot numi masini. :lol:

animi13 12-09-08 19:40

in sprijinul a ceea ce a spus 3SGE: http://www.mfinante.ro/calculator_ta...auto_2008.html

Soche 12-09-08 22:04

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1749175)
Nu-i adevarat. Taxa e mai mare in cazul in care masina e mai noua dar are norma de poluare mai veche. Exemplu vei plati aprox 3-8 ori mai mult pt un euro 2 din 99 decat pt un euro 2 din 92. Taxa e mai mica la euro 3 din 99 decat euro 2 din 99 de aproape 4 ori. Pana la euro 3 sau 4 unde parca se calculeaza si nivelul noxelor. Toate aceste calcule sunt pt o cilindratie de 2000 cmc. Adica de la nivelul unde se pot numi masini. :lol:

Daca tu zici asa o fi, nu m-am prea interesat, stiam daor asa din vorbele altora.

bogdan350cid 15-09-08 03:57

Quote:

Originally Posted by Debre (Post 1730829)
PENTRU CEI CARE VIN LA CARTURI !!!

O sa vedem saptamana viitoare cum facem...din pacate mashinutele minune nu sunt gata...Imi cer scuze daca v-am derutat programu ! Numai bine...!

:closed:
(Ionut MFF)

de ce nu ceva curse cu masinile din dotare?
:idea:

bogdan350cid 15-09-08 03:58

hai facem liniute cu calculatoarele . cu specurile la calculatoare. ar fi interesant.

Dany.bilan628 15-09-08 11:13

stie careva cum dau de baiatul asta?
http://nissan.anunturi-auto.4tuning....18-212260.html (ca telefonul nu-i bun)

Soche 15-09-08 11:30

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 1754277)
stie careva cum dau de baiatul asta?
http://nissan.anunturi-auto.4tuning....18-212260.html (ca telefonul nu-i bun)

vezi ca am impresia ca si-a lasat ID_ul de messenger acolo pe site, acolo ude scrye YM. Dai click pe el si te descurci tu

Dany.bilan628 15-09-08 11:47

l-am gasit. e din baia sprie

Debre 19-09-08 23:38

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1754007)
de ce nu ceva curse cu masinile din dotare?
:idea:

Acum au fost...In mai...speram sa putem face iar...!

:suspiciou

cristiano304 20-09-08 18:26

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 1754332)
l-am gasit. e din baia sprie

il stiu pe baiat cu nissanu dar din cate am auzit vrea sa plece sau a plecat prin stainatate.il cunosc pe frateso.poate va pot ajuta

Dany.bilan628 20-09-08 18:37

Quote:

Originally Posted by cristiano304 (Post 1765986)
il stiu pe baiat cu nissanu dar din cate am auzit vrea sa plece sau a plecat prin stainatate.il cunosc pe frateso.poate va pot ajuta

l-am gasit pe baiat. am fost azi sa vad masina. masina nu e chiar in stare buna la exterior. motorul e stricat...trebuie altul. sa vad daca as putea face rost de motor. si pretul e cam mare pt cum arata masina(parerea mea....dar si a altor posesori de 200 sx). pleaca in strainatate. asa mi-a zis si mie!
mersi oricum. apreciez gestul. ramane de vazut problema cu motorul. ca daca e bai cu vibrochenul nu prea se merita

cristiano304 20-09-08 18:42

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 1766006)
l-am gasit pe baiat. am fost azi sa vad masina. masina nu e chiar in stare buna la exterior. motorul e stricat...trebuie altul. sa vad daca as putea face rost de motor. si pretul e cam mare pt cum arata masina(parerea mea....dar si a altor posesori de 200 sx). pleaca in strainatate. asa mi-a zis si mie!
mersi oricum

npc.. bine k ai dat de el :D... exterioru nu arata tare bn

bogdan350cid 20-09-08 18:43

Quote:

Originally Posted by Debre (Post 1764822)
Acum au fost...In mai...speram sa putem face iar...!

:suspiciou

nuuu, ma refeream la curse clasice, de alea pe strada . traditionalele liniute la semafor sau la iesirea din oras...

Dany.bilan628 20-09-08 18:43

Quote:

Originally Posted by cristiano304 (Post 1766010)
bun dak ai dat de el:D... exterioru nu arata tare bn

eventual daca stii ceva ca18det de vanzare...(sau ceva mai bun:D)

dobro_c 26-09-08 11:50

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1766011)
nuuu, ma refeream la curse clasice, de alea pe strada . traditionalele liniute la semafor sau la iesirea din oras...

da chiar... nimeni nimica? o liniuta de la semafor sau pe la iesirile din oras? anyone?

parca e mort orasul asta... sau liniutele sunt uncool si e la moda sa mergi cu masina cu geamurile jos si muzica la blana :D

Dany.bilan628 26-09-08 11:53

ideea e ca totul sa se faca legal, organizat si fara incidente. o sa-ti dai seama si tu mai tarziu de chestia asta. e mai bine asa (pentru toti)

dobro_c 26-09-08 12:07

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 1777388)
ideea e ca totul sa se faca legal, organizat si fara incidente. o sa-ti dai seama si tu mai tarziu de chestia asta. e mai bine asa (pentru toti)

sa se faca legal... si toata lumea sa se enerveze ca organizarea e naspa, si sa vina lume de nu stiu unde de departe si sa se enerveze ca se dau numai o data si alte prostii de astea...

sau daca zici ca gandesc copilareste atunci hai sa ne strangem si sa mergem la trackdays la hungaroring. si acolo sa vedem care ce stie si nu pe drumurile publice unde e periculos sau la legale unde cel mai mult conteaza puterea masinii... (asta nu e o provocare adresata tie pt ca nu te cunosc si nu am motiv sa ma iau de tine, este un semnal pt toti; sa mergem, sa ne dam si sa ne simtim bine)

M I V E C 26-09-08 12:51

lasama cu parerile tale , incearca sa le pastrezi pentru tine . ok?

Dany.bilan628 26-09-08 12:59

si tu la fel

mosky 26-09-08 13:14

lasand certurile la o parte, s-a gandit careva la o pista de 402 metrii pe viitor la noi in judet?

M I V E C 26-09-08 13:19

da ne-am gandit mai multii,,, si ar fii super fain ,, si pe viitor chiar se va face..

3SGE 26-09-08 13:27

Quote:

Originally Posted by Adrian BM (Post 1777554)
lasand certurile la o parte, s-a gandit careva la o pista de 402 metrii pe viitor la noi in judet?

Asta inseamna o pista de minim 600m lungime? :rolleyes2 Este loc? Sunt bani? Nu prea cred.

dobro_c 26-09-08 13:30

revenind la ce am propus eu... trackdays anyone? este vreo posibilitate sau costurile sunt prea mari? sau mai stiu ce alte probleme ar putea aparea in cazul unui eveniment de genu

de exemplu s-a facut in primavara asta daca bine tin minte ceva trackdays nu stiu pe ce circuit in nordul greciei. a fost anunt si pe forum si am vazut pozele si erau o gramada de masini

mosky 26-09-08 13:30

loc este. bani nu sunt , asta depinde de noi , relatii , sponsori etc

edit: si parinti:lol:

VG30DETT 27-09-08 22:11

ce parere aveti despre acest ford concept al anilor '90 mai exact 1995 ? ? https://www.youtube.com/watch?v=k6PnqkLPlqI https://www.youtube.com/watch?v=UrUHS...eature=related avea un motor v12 de 6 L ,cu 4 turbine ,720hp numai 1451 kg o-100km/h in 3,1s 0-160km/h 6,2s ,400m in 10,9s(215km/h) viteza max de 378km/h

Soche 28-09-08 02:35

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1780302)
ce parere aveti despre acest ford concept al anilor '90 mai exact 1995 ? ? https://www.youtube.com/watch?v=k6PnqkLPlqI https://www.youtube.com/watch?v=UrUHS...eature=related avea un motor v12 de 6 L ,cu 4 turbine ,720hp numai 1451 kg o-100km/h in 3,1s 0-160km/h 6,2s ,400m in 10,9s(215km/h) viteza max de 378km/h

Ce mai poti sa zici? Ai zis cam tot ce se putea. Ce pot sa mai adaug e ca stiu de mult conceptul asta. Mi se pare ca aparea si prin jocul NFS 2 ca retin ca jucam cu ea:) E bestiala si ca aspect si ca motorizare. Pacat ca a ramas concept.

VG30DETT 28-09-08 04:07

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1780715)
Ce mai poti sa zici? Ai zis cam tot ce se putea. Ce pot sa mai adaug e ca stiu de mult conceptul asta. Mi se pare ca aparea si prin jocul NFS 2 ca retin ca jucam cu ea:) E bestiala si ca aspect si ca motorizare. Pacat ca a ramas concept.

stiam de mult de ea dar sunt curios de ce a ramas doar la faza de concept.:sad::sad::sad:

Soche 28-09-08 09:37

Da, ar fi interesant de aflat ce s-a intamplat cu ea. O sa ma uit pe net pe ici colo sa vad poate dau de ceva :)

mosky 28-09-08 13:28

merge bine masina , am condus-o in Nfs 2

3SGE 28-09-08 14:12

Quote:

Originally Posted by Adrian BM (Post 1781158)
merge bine masina , am condus-o in Nfs 2

Da sigur ca merge bine! :lol:

bogdan350cid 29-09-08 01:39

am luat un punct infractiune pe 4tuning..oare am voie sa impartasesc cu voi asta ? ar trebui sa fie ok la sectiunea asta...si va salut pe toti daca iau ban imi bag picioarele in comunitatea 4comunistii tuning

Quote:

Originally Posted by aleks
Dear bogdan350cid,

You have received an infraction at 4TuningRO.

Reason: Profil completat aiurea (oras, varsta, etc.)
-------
te rog frumos sa iti schimbi orasul de la locatie si sa pui baia mare.
deasemeni ti-as fi recunoscator daca ai renunta la agresivitate in postari si la conflictele cu ceilalti useri, indiferent cat de multa dreptate ai avea in postarile tale.
nu e camp de lupta, e un forum de unde cu totii trebuie sa invatam.
multumesc frumos
-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=1770358
Quote:

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1762514)
Nu te obosi sa ii raspunzi.. trebuie sa il intelegi, sta in baicoi :)

tu chiar vrei sa iti raspund? eu cred ca tie iti place mai mult sa fii moderator si sa te simiti important si sa te bagi in seama decat chevroleturile. mai zi ceva daca vrei sa afli mai mult :lol:.
mai bine te ai face util si ai deschide sectiune chevrolet usa unde nu ai ce cauta pentru ca tu nu pari sa stii mare lucru de chevroleturi adevarate :rolleyes2
eu sunt din baia mare, baicoi e altcineva, cum ti am mai zis
All the best,
4TuningRO

Da,
ce pot sa zic , multumesc pentru ca imi tot dati puncte...daca chiar ala e nivelul tuningului e ok ..ma retrag . las pe copilasi sa creda ca un aveo e chevy adevarat asa ra fie cultura auti in ro ridicata.daca ti se pare ca vorbesc din burta da mi ban diract , daca nu lasa ma sa le explic care e parerea mea , ce cred eu despre unele masini..si cred ca cam am de toate categoriile , am nu am avut sau am vazut la un vecin.
Nu e un camp de lupta, dar daca nu zice nimeni nimic unde o sa se ajunga cu tuningul la noi? o sa si modifice copilasii chvy sparkurile si chevy aveo , o sa si puna toti neoane la masini si stickere si tobe uriase..si doar cativa care au o gramada de bani vor avea masini facute direct de ruf sau gemballa.
stiu ca probabil ti s prieteni unii la care le am spus parerea mea fara ocolisuri, dar trebuie sa se trezeasca si sa accepte realitatea asca cum e,
ppot iti dai seama ca tu imi ceri sa tac cand vad ce aberatii scriu unii pe forum doar ca sa nu i supar?!!! poi nu de aia e forum sa si dea lumea cu parerea, care stie despre ce vorbeste sa incerce sa i mai corecteze pe cei care vin cu tampenii pentru ca cei care doar citesc si nu pposteaza sa isi poata face o iidee?!!!!ar trebui sa stii cel mai bine ca doar esti super moderator
iti dai seama ce zici ..indiferent cat de multa dreptate am sa nu scriu nimic?!!poi daca am si stiu ca am dreptate scriu asa cum este nu scriu pe ocolite sa nu cumva sa se supere ceva copilas

Mersi frumos

Keisuke 29-09-08 05:32

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1782520)
am luat un punct infractiune pe 4tuning..oare am voie sa impartasesc cu voi asta ? ar trebui sa fie ok la sectiunea asta...si va salut pe toti daca iau ban imi bag picioarele in comunitatea 4comunistii tuning

Da,
ce pot sa zic , multumesc pentru ca imi tot dati puncte...daca chiar ala e nivelul tuningului e ok ..ma retrag . las pe copilasi sa creda ca un aveo e chevy adevarat asa ra fie cultura auti in ro ridicata.daca ti se pare ca vorbesc din burta da mi ban diract , daca nu lasa ma sa le explic care e parerea mea , ce cred eu despre unele masini..si cred ca cam am de toate categoriile , am nu am avut sau am vazut la un vecin.
Nu e un camp de lupta, dar daca nu zice nimeni nimic unde o sa se ajunga cu tuningul la noi? o sa si modifice copilasii chvy sparkurile si chevy aveo , o sa si puna toti neoane la masini si stickere si tobe uriase..si doar cativa care au o gramada de bani vor avea masini facute direct de ruf sau gemballa.
stiu ca probabil ti s prieteni unii la care le am spus parerea mea fara ocolisuri, dar trebuie sa se trezeasca si sa accepte realitatea asca cum e,
ppot iti dai seama ca tu imi ceri sa tac cand vad ce aberatii scriu unii pe forum doar ca sa nu i supar?!!! poi nu de aia e forum sa si dea lumea cu parerea, care stie despre ce vorbeste sa incerce sa i mai corecteze pe cei care vin cu tampenii pentru ca cei care doar citesc si nu pposteaza sa isi poata face o iidee?!!!!ar trebui sa stii cel mai bine ca doar esti super moderator
iti dai seama ce zici ..indiferent cat de multa dreptate am sa nu scriu nimic?!!poi daca am si stiu ca am dreptate scriu asa cum este nu scriu pe ocolite sa nu cumva sa se supere ceva copilas

Mersi frumos

Nu prea inteleg care e treaba moderatorului aici, sa-i faca pe plac unui copil care nu are vreo legatura cu masinile si ii spune spark-ului chevy sau vreo idee la cum se modifica un chevy V8, sa bage ca scuza pentru puncte : oras sau alte scuze puerile ... ..se pare ca ne dorim cu totii sa fim sheriffi

Oricum ideea forumului este sa invatam cu totii din reusitele\greselile altora in materie de masini... bogdan350cid cu 5 V8-uri americane din care unu e monstru de drag de 11 secunde ultima data pe gume de strada (poate de atunci a mai luat ceva proteine si a mai scazut), inca unu european mai ciudat cu 40 valve, si inca cateva masini nesemnificative, eu zic ca are ceva experienta la modificat, intretinut, reparat V8-uri si nu cred ca gresesc cand spun ca e cel mai bun la capitolul americane.

Acum, ce am vazut eu acolo la Chevy la subtopic-uri : cum sa imi modific spark-ul sau cum sa scot limitatorul la aveo de 1.4, apreciez entuziasmul si nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mai castigat ai fi cu o dacie din `70 daca ii schimbi carburatorul cu unu putin mai mare, si totul la bani de tigari pe o luna :)), deci nu e vorba de bani aici...

Partea cu Chevrolet USA era o idee buna, asa poate mai invatam cu totii cu ce se mananca o masina americana, eu de exemplu nefiind un fan american muscle nu prea m-a interesat subiectul si am invatat-o the hard way, ma uitam sa vad daca mi-au sarit colierele de la turbo si loveam ceasul cu boost sa vad daca e defect :crazy:, asa de aberanta era diferenta la care mi-am luat-o :oops:

Soche 29-09-08 09:41

Amin for that ! gg Bogdan350cid

In primul rand de ce sa-ti schimbi profilul? Poate vrei sa ramai anonim, sa nu stie lumea de unde esti. E dreptul tau de a alege si nu are nimeni nici un drept sa te oblige asta.

Partea cu Aveo si Spark m-a amuzat :)

Iar la faza cu dreptatea... Un moderator n-are dreptul sa-ti interzica sa vorbesti atata timp cat discutia nu degenereaza in altceva si aici stim cu totii la ce ma refer.

O zi buna si keep up the good work

M I V E C 29-09-08 10:10

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1782520)

Da,

Mersi frumos

dar nu este corect.. Bogdan350cid chiar se afla in Baicoi cand si-a facut contul.

MephistoBM 01-10-08 15:21

am vazut zilele astea un viitor avion (cel putin asa parea) tractat... un mini cooper modificat, nu era inca terminat, oricum arata relativ bine ! is curios ce v-a iesi...

adisoruc 03-10-08 11:03

ia uite:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...&pageNumber=10

Soche 03-10-08 15:28

aia da :) super frumoasa masina :O

All times are GMT +2. The time now is 14:14.

- Copyright 2026 4Tuning