![]() |
Re: AMALGAM
mah da ce puloua.ai de capu meu.
|
Quote:
|
Quote:
|
bah da voi umblati pe caldurile astea pe undeva de nu mai sinteti nici unu pe net?
|
Quote:
|
mai bine afara...pe forum ii mai cald...o fost si 40 grade pe forum.
|
Daca tot vretzi sa vb ar trebui sa ne intalnim sa vb fata in fata.....pe forum mi se pare penal
|
Ye, ye, eeee....penal. Hai mai, ca termina unii cu prioritatile, bacu', chestii, si v-arata ei. Bai, daca ti se pare "penal" pe forum atunci ce cauti pe-aici? Crezi ca toti au timp de intalniri fata in fata, pentru a discuta ca maine ploua? Sau vrei sa tragi cuiva doua perechi de palme de vrei intalniri. Propune un subiect calumea, ceva actiune, si poate se vor aduna doi-trei. Dar tot pe forum vei discuta in prealabil. Aaaa, ti se pare ca m-am luat de tine, nici vorba, doar ca m-am sculat cu fata la perete si in loc sa vad chestii interesante pe forum... Scuze de off-topic, dar pentru asta a fost creat amalgam, sa debitam ce ne taie... Bine mai ca-i ca pasta sa stai pe forum, in concluzie toti de-aici sunt niste penali. Frumos.
|
Te inteleg,treci printr-o depresie:))....
Masina mi-a fost vandalizata......au smuls indicativele vr6 de pe ea......daca gasesc faptasu va fi vai de el. |
uiii ce cald ii nu mai pot
|
Sa Vina Iarna......:d:d:d:d
|
sincer mie dor de iarna :PPP
|
sa vina primavaraaaaaaaaaa
|
Care stiti o vulcanizare calumea?
|
Quote:
|
Tocmai acolo mi-au pus piulitele stramb si le-au strans cu pistolu' cu aer. Pauza filet. Tre' sa le dau jos cu flexu' si sa pun alte prezoane.
|
Quote:
|
Quote:
10X |
Quote:
|
Sa vedeti ce am patit...eu la masina am climatronic si nu mergea.....fiind foarte cald afara ma hotarasc sa merg la un electician sa vad daca poate sa o faca...zis si facut ma pun in masina cu batranu si mergem la hoby daca il stiti sta in aradu nou..si ii duc masina marti.....azi ma duc dupa ea zice ca nu o putut face clima si in fine ma bag eu in masina merg 100 de m si vad ca motoru mergea foate rau,bateau culbutori....ma intorc inapoie la el si ii zic ca motoru nu merge (intre timp l-am sunat si pe batranu sa vina) si ala imi zice ca nu o facut nimica la motor
........... Sa nu mai lungesc kilometraju era dat inapoi,benzina lipsea.....concluzia mea si a lu' batranu a fost ca taranu mio forjat masina ca un animal si motoru o avut de suferit..... Eu va sfatuiesc sa nu apelati la asa om |
Quote:
|
94 ?? wouuu :) :)
|
na bine nu is chiar 94 da cam pe acolo undeva.....
oricum ii foarte cald.... |
da esti in turcia cumva ?
|
nu-s in turcia dar stiu de cind am mai fost ca era mai cald ca in romania....
|
cand am fost eu vara trecuta arata ala de la masina 62 de grade :)
|
adevarui ca in turcia la umbra ii vreo 40 grade
|
io am mai zis ......SA VINA IARNA ....:D:D:D:D
|
ce rizi mah de anuntu meu?zi ce rizi?gasesti ceva de ris?hi?zi mah.....;)
|
Quote:
|
m-am gindit io numa n-am vrut sa zic nimic ca mi-esti tovaras.ca altfel......8)
|
si ce ati mai facut?ca pe forum nu sinteti.
|
as manca o shaormaa
|
bah ai mancat ???
|
am auzit-o ...misto
|
|
1 Attachment(s)
prelude 2007 3.0vtec
|
1 Attachment(s)
DA DA :)) lipsa de inspiratie pe ala care o conceputo :)
O adunat cateva masini..si o iesit o.. :) Fisker + Accord + ... = Virtual Prelude 2017 :d |
Se da amenda la mashini peste 500 de cai? :D
|
s-o dat deja.am luat 250.000 ca n-am avut centura.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning