Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/5200-live-for-speed.html)

Raz6633 16-08-07 16:49

Re: Live for Speed

Nu cursa asta nu va fi televizata sorry este doar o cursa preliminara.

WRT-SHARK 18-08-07 00:44

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1050227)
Nu cursa asta nu va fi televizata sorry este doar o cursa preliminara.

Hmm macar un scurt rezumat la stirile sportive tot ar merita 8), ca doar preliminar inseamna ca va urma ceva nu? :lol:

Raz6633 18-08-07 00:53

Sigur o sa o punem pe corina caragea de la pro tv sa faca... aceasta prezentare/rezumat :P pt tdoritori

WRT-SHARK 18-08-07 00:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1052541)
Sigur o sa o punem pe corina caragea de la pro tv sa faca... aceasta prezentare/rezumat :P pt tdoritori

LOL pai asta doarme pe banchetele din spate... noi le-am dat jos :D

Bmwaldo 31-08-07 23:26

ce se mai aude cu surpriza ?:D

p.s wrt shark : facem burbo ?:D

Trickz 31-08-07 23:38

succes baieti;) am uitat sa va zic:D nu ca ati avea nevoie de succes doar sunteti cei mai tari;)...razvane nu uita de sucu ala:-W

Clopotzel 03-09-07 17:36

O lista cu Servere din Romania mai ( non-stop casa zic asa... ) !Daca se poate.Merci anticipat !

Cristty 04-09-07 17:48

Cum fac sa joc jocul asta cu inca cineva pe net.Am incercat sa afc un server si nu merge.Am conexiune prin RDS.

Raz6633 05-09-07 15:52

singuru server dedicat curselor GRIP, (cu seriozitate maxima) este

prodrive' Racing Team Demo online 24/7 .... de rest nu ma intereseaza, ca sunt numai copii care au chef de busheala, decat de curse.

Trickz 05-09-07 16:39

mai razvane...gata...niciodata cand te mai vad pe vreun server de es 2 nu te mai busesc:P deasta esti?:D
ontopic..chiar...cate servere romanesti erau simultan intr'o perioada deschise...

Raz6633 06-09-07 02:53

8 Attachment(s)
Nush vreo 3-4.... dar totul a murit acum, pt ca este o lipsa de interes, in fine.

Aduc cateva poze de la o sesiune de antrenament prodrive' Racing si 1ST Racing, destul de distractiva. las pozele sa vorbeasca :lol:

Trickz 06-09-07 13:30

cunosc ce s'a intamplat:D:P

69WRX 15-09-07 20:00

10 Attachment(s)
se supara cienva daca pun si eu niste poze si un filmulet ? :oops:

Brian 15-09-07 23:34

Quote:

se supara cienva daca pun si eu niste poze si un filmulet ? :oops:
nu se supara nimeni :lol: misto poze ;)

e misto rau jocu' .. l`am jucat si eu online si e ff distractiv.. chiar daca joc , cu tst .. drag,cruise,race,crash,drift..- > super !

p.s: daca ma vedeti pe vreun server... claxonati'ma :-) .. am user: alecs

Trickz 16-09-07 13:31

mai demo userilor....sunteti destui incat sa incerc sa vbesc cu razvan-r (din prodrive) sau cu oxide sa mai organizam un concurs ceva? ca a trecut vara si noi nu am facut nik...

69WRX 16-09-07 13:35

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1103140)
mai demo userilor....sunteti destui incat sa incerc sa vbesc cu razvan-r (din prodrive) sau cu oxide sa mai organizam un concurs ceva? ca a trecut vara si noi nu am facut nik...

ma bag si eu daca organizati ceva...am vazut ca forumul ala lfromania e cam mort...ce e cu el ? :|

Trickz 16-09-07 13:50

eh...lipsa de activitate...in general lipsa de activitate...numai prodrive mai sunt seriosi si joaca in continuare...eu m'am dat pe Carribean Cruise si Live To Cruise...si nu mai sunt nici evenimente, nu mai sunt nici rezumate si nici comentarii....de aici lipsa mare de activitate;)

Bryan 16-09-07 14:03

stie cineva de ce , in orice rezolutie l-as juca, si cu detalii minime, cand joc cui mai mult (2-3-4-5 masini ) atunci cand sunt pe langa ele imi merge foarte greu ? adica 4-5-6 fps :( cand sunt singur pe circuit merge perfect si cu rezolutie mare si cu detalii mari...dar cand apar alte masini frameaza urat

512 sdram amd athlon 1700+ ge force 4 @ 64 mb

stefanb 16-09-07 14:25

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 1103231)

de`aia ;)
eu cu ath64 3000+ / X200 128mb / 1 Gb Ddr 366 well.. merge binisor daca am 10 masini in fata. (nu bine, doar.. binisor) :lol:
c`o placa video si un proc mai bun s-ar rezolva.

LKS 16-09-07 14:33

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 1103231)
stie cineva de ce , in orice rezolutie l-as juca, si cu detalii minime, cand joc cui mai mult (2-3-4-5 masini ) atunci cand sunt pe langa ele imi merge foarte greu ? adica 4-5-6 fps :( cand sunt singur pe circuit merge perfect si cu rezolutie mare si cu detalii mari...dar cand apar alte masini frameaza urat

placa aia de 64 nu suna prea bine .. in mare parte din cauza asta iti scade fps`ul ..mie imi scadea fps-ul si cu fx5200-le pe 128 (care s-a ars) ..si pe radeonul 9250 ...deci ...

app ..chiar ar mai trebui facut ceva ..o cursa ..un event ..un campionat ...ca imbatranim :D si inca n-a venit vremea sa trecem pe diesel-uri :D

Trickz 16-09-07 14:52

mah lks,....jumate de popor ii roaga pe programatori sa faca dizeluri...sa faca si ei 40 de ture de blackwood cu 3 litri de diesel:P
acum intrebarea e...sa fie de drift sau de grip eventul?:P sau facem un campionat cu mai multe etape....una de drf, dupa asta grip, dupa asta drag, etc bla bla

69WRX 16-09-07 15:18

as prefera grip..la drift nu cred ca am sanse ca deobicei fac singur..si daca mai tre sa ma tin si dupa cnv cel mai probabil intru in el :| treaba e ca nici nu am cu cn sa ma antrenez...daca vrea cineva sa joace azi am serveru dat drumu... WRX Drift e serveru versiunea 0.5 x10 ;)..id meu e sorin_dj1005 daca vreti sa jucam imi dati un add sau intrati pe server direct...puteti sa imi dati add si sa ma injurati...am luat mai demult stats ptr server..lfs lapper parca ii zicea..ala care iti arata in cat timp faci 0-100 cante puncte faci la drift..da nush cum sa il fac sa mearga...

edit: ma bag si la draguri daca e ;)

Oxide 17-09-07 15:37

Organizam daca vreti drift event , adica eu doar acolo imi 'bag nasul'. :D
Sa se anunte doritorii si alegem asa o zi de weekend si o ora mai convenabila pentru toti. ;)

PS: Si nu , nu voi avea de gand sa particip.Ori in juriu ori ca 'spectator' :D Asteptam anuntari. :)

Yonut21 17-09-07 15:53

Quote:

Originally Posted by Oxide (Post 1104928)
asteptam anuntari :)

I`m in. (10 caractere)

Trickz 17-09-07 15:55

eu ma bag....hosting sau racing. juriu nu vreau ca nu am chef de discutii dupa...
imi sustin ideea cu un weekend drift, un weekend grip, etc.
macar asa avem ce face mai mult timp...
oricum...cel putin hosting, sunt in. o sa vbesc si cu stf'u :P

Opportunity 17-09-07 16:13

daca se poate as vrea eu sa fiu juriu...

69WRX 17-09-07 18:19

i'm in....

Raz6633 17-09-07 22:32

Andrei, nu se poate.....

Daca se va organiza un drift event.. se va face ceva masiv... ceva care sa fie mai tare decat cele anterioare...

Vom cauta (printre noi) abitri, care sunt demni de a arbitra... Momentan.. cum spunea si oxide, trebuie sa aflam cati doritori, sunt.

si ca sa va dau un sneak preview... o mica portiune a regulamentului.

- vor fi doi arbitri, care vor comunica pe team speak(nu prin chat)
- pt a participa, trebuie sa te califici, trebuie sa scoti un anumit numar de puncte cu LFS lapper... (vei avea 2 ture, una de incalzire, si una de calificare).
- etapele se vor desfasura tip battle, lead/follow, masina follow fiind punctata...
- la punctajul FINAL se vor adauga bonus-urile.. sau depunctarile... astfel nu vom avea problema din trecut, cum ca un admin adauga punctajul iar celalat nu.
- startul se va da... de la T1(blackwood normal) astfel se poate lua in calcul si T1/T2 blackwood reversed.
- se incearca o abordare a sistemului de greutate/restrictie a motorului. pt a creea un sistem multi class de curse... (drift) astfel userii pot alerga pt clasa 1, cu XRT, sau clasa 2 XRT/XRG(nu promit nimic).
- in caz de egalitate intre useri(punctaj) se va face un tie braker, unde fiecare pilot va avea 1 tur sa ne arate ce stie el mai bine... (fara 360uri inutile, desi se accepta combinatia 360, 4-3 chicana drift )
- etapele vor fi in still turneu, piramida.

Stay tuned, pt poster, si trailer.

catalanu 18-09-07 19:26

Eu ma bag.Sper ca nu trebe sa fie cu echipa de 3 si bla bla sau???

Raz6633 18-09-07 20:28

No such thing.. as echipe... in Drift event..... este individual

69WRX 18-09-07 20:33

se face ceva vreo sesiune de antrenamente inainte de event ? ziceai ceva de trailer...dak e sunt dispus sa te ajut ;)

Raz6633 18-09-07 23:46

pastram legatura... (sa vad cand am mai mult timp la dispozitie) si facem cateva filmari...

andrey_ctyn 19-09-07 00:03

Pot ajuta la filmari si la event ma bag.

69WRX 19-09-07 00:06

si la montaj daca e nevoie pot sa ajut ;)

Raz6633 19-09-07 00:27

Intrebare importanta pe tine.. ce PC ai.. poate ti-am gasit... un roll :P

69WRX 19-09-07 00:39

amd athlon 2400+ 256 ram fx5200 video

Skillzu 19-09-07 02:45

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1105674)
Andrei, nu se poate.....

Daca se va organiza un drift event.. se va face ceva masiv... ceva care sa fie mai tare decat cele anterioare...

Vom cauta (printre noi) abitri, care sunt demni de a arbitra... Momentan.. cum spunea si oxide, trebuie sa aflam cati doritori, sunt.

si ca sa va dau un sneak preview... o mica portiune a regulamentului.

- vor fi doi arbitri, care vor comunica pe team speak(nu prin chat)
- pt a participa, trebuie sa te califici, trebuie sa scoti un anumit numar de puncte cu LFS lapper... (vei avea 2 ture, una de incalzire, si una de calificare).
- etapele se vor desfasura tip battle, lead/follow, masina follow fiind punctata...
- la punctajul FINAL se vor adauga bonus-urile.. sau depunctarile... astfel nu vom avea problema din trecut, cum ca un admin adauga punctajul iar celalat nu.
- startul se va da... de la T1(blackwood normal) astfel se poate lua in calcul si T1/T2 blackwood reversed.
- se incearca o abordare a sistemului de greutate/restrictie a motorului. pt a creea un sistem multi class de curse... (drift) astfel userii pot alerga pt clasa 1, cu XRT, sau clasa 2 XRT/XRG(nu promit nimic).
- in caz de egalitate intre useri(punctaj) se va face un tie braker, unde fiecare pilot va avea 1 tur sa ne arate ce stie el mai bine... (fara 360uri inutile, desi se accepta combinatia 360, 4-3 chicana drift )
- etapele vor fi in still turneu, piramida.

Stay tuned, pt poster, si trailer.

suna bine domn' director.mi-e dor de ceva lfs.parca as arbitra ceva...parca as participa...sa vad cum arat dupa ce imi intru iar in mana (daca gasesc niste timp la kil' la piata)

LKS 19-09-07 03:30

la drift ma bag si eu !

si la grip daca se face ...dar ..tre sa mai frec un pic bujiile ..ca s`au cam afumat ..si benzina de 100 ..neaparat ! (dai un ban ..da stai in fatza :D )

Raz6633 19-09-07 13:00

Poti sa-i bagi si 105.... si sa-i pui NGK-uri.. ca tot in spatele meu vei fi :P :P

LKS 19-09-07 13:22

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1108390)
Poti sa-i bagi si 105.... si sa-i pui NGK-uri.. ca tot in spatele meu vei fi :P :P

...spuse cel care joaca cu covrigu ...ia`ti si tu mouse ..si mai vbim :D

ca fapt divers ..am fost prin media galaxy ..si am vazut un G25 ...l`am luat un pic "la mana" ..si am ramas uimit ...dar si 10 milioane. ...:D

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning