![]() |
Re: Sa ne cunoastem
Quote:
|
welcome! ti`am tot vazut masina pe la mine prin cartier (Rogerius) , foarte frumoasa, stilizata cu mult bun-gust :) nici motorizarea nu e rea deloc, respect! :P daca vrei sa dai de Laci mai bine faci o vizita magazinului, in episcopia inainte de benzinarii, pe dreapta inainte de diego :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
update
|
aoleu.
|
Quote:
|
prea exagerat bad boy-ul ala .. mai bine o tranteai jos ... ca era mai de efect :) .. o sa ai probleme la faza lunga
|
fiecare cu parerile lui, eu mi-am facut-o cum imi place mie si cred ca asta e tot ce conteaza, mie sa imi placa :) o sa vedem cand e gata vopsita
|
politistii din oras o sa te "iubeasca" f.mult. trust me.
eu o tranteam doar de asfalt si lasam masina stock. |
Quote:
la cat is de bulangii gabori din ziua de azi .. |
eu zic ca o sa arate super bine...bafta in continuare :D
|
sa ma opreasca pana sa le fie de amar :)
|
asteptam poze cu ea vopsita
|
era fain putin curbat..da` era mai complicat, oricum arata intr`un mare fel si asa...da`i cu ea de pamant(coboar`o)!!! :peace:
|
asa am vrut eu drept nu vroiam sa para pleoape de aia nu e curbat, e mai agresiv asa
|
care fraier ti-a facut bad boyul???
|
nu cred ca e fraier omu...daca are aparat C0 de sudura ...asa ceva nu au toti fraierii......
|
mie sincer mi se pare f ciudat cum arata bmw modelu asta cu pleoape!sincer nu prea imi place dar daca tie iti place e oki!oricum bafta !
|
@neosph3re
la aripi nu lucram un pic? ca ar arata super cu jentile alea :evil: |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Uite aici 2 exemple de E46 cu pleoape foarte frumoase... restu...:no: pleoape sau bad boy tot acolo e :) DaBotta sa ai parte de noul motor... cand vi pe la bloc pe la Andrei cu calibra gri ? :D sa auzim si noi glasul de la HHI ? :D |
Quote:
Quote:
@ neo vezi ce bine arata capota fara semn?? |
mda stiu sa fac diferenta intre pleoape sau prelungiri de capota bad boy doar si eu am avut la corsa dar mi am spus parerea ca nu imi place, pozele cu bmw-ul prelungirea chiar arata bine si parca mi am schimbat parerea/ dar ii prea accentuat prelungirea de capota nu am spus din parere de rau dar nu da bine......acuma tuh faci cum vrei....
|
[QUOTE=Vlad_BMW;2775896]Roxana , modelul asta arata bine cu pleoape .. dar cu pleoape mai usoare... nu asa accentuate .. :)
Uite aici 2 exemple de E46 cu pleoape foarte frumoase... restu...:no: 1. Daca tot faci comparatie spune-mi mie in fata daca nu iti convine ceva "cu pleoape foarte frumoase... restu...:no:" 2. Nu ma intereseaza parerea ta, nu ti-am nici cerut-o daca tot ai inceput sa compari "pleoapele" 3. Eu am vrut sa le fac asa agresive, cui nu ii place sa nu se uite (sper ca te simti) ;) |
Quote:
|
Eu cred ca Vlad a vrut neaparat sa ne arate gigicile alea doua, din poza 2, si a cautat pretext pentru asta :D
|
eu nu cred ca va bate-ti :)))))))))))) pt niste pleoape
|
Quote:
|
mda eu am vazut masina si voi gagicile hi hi hi :) apropo despre ce vb despre masini sau gagici ca sa stiu daca ne incadram in topic :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sa ma prezint si eu ma numesc romi am 26 de ani,nu ma omor cu nimik si ma pasioneaza masinile "tunate"da cu bun gust nu exagerate
sa va prezint bebelusa mea,care iese mai rar din garaj sau parcare datorita fapt ca nu am permis alfa 147 facelift alb perlat jante 225/35/18 goodyear f1 cam atat mai necesita cateva modificari dar nu o sa fie prea vizibile,o folie deschisa si la interior mai mult muzica e stock in ea pt ca oricum nu ascult decat rar,ce ma pasioneaza e sunetu motorului that's my baby pt alte poze click here http://www.***********/photos/23580382@N06/ |
Quote:
|
da....super frumoasa.... are cate outin din toate, stil, gust...etc... sa ai parte de ea ;)
|
Quote:
|
fa ti repede permis sfatul meu :) sau ai facut ceva si nu mai ai permis?:)
|
nu cred ca mai zace prin garaj :D o tot vedeam de la geam pe bd.dacia :D
|
neosph3re nu vinzi becurile de pe faza lunca? si-asa nu mai ai la ce le folosi. le-as cumpara eu amandoua.
romi ai o masina frumoasa si ingrijita. |
frati nu stie cineva a cui e bmw e46 98 i e de vanzare pe la noi,som cred ca e nr de imat cerea 4,500 eucandva era pe stranda lui sandu am vazut acuma 2 sapt
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning