![]() |
Re: Masinile din ARAD
Tekin,iti suna frumos Honda...
|
golfu ala mi se pre mie sau e chiar r32?
e belea! mai este unu cocotzat sus la verbitza! |
Daca te uiti la motor iti dai seama ca nu e niciun fel de R32,e 2.0 tfsi.
|
e GTI 2.0 TFSI cu body kit de R32....
|
De curios,la ce bani o ia?
|
e fabricatie iunie 2007, 17500E...
nu stie exact daca are suspensie pneumatica..ala ar fi singuru inconvenient daca nu are...ca e prea jos. oricum are muzica de 2000E in ea, lambo doors, body kitu, jante dotz las vegas, dvd... daca nu tot un gti duce..s-a dus cu lista :)) numa asta e prima optiune |
Frumos,dar nu este pt drumurile noaste
|
Quote:
e un pretz bestial de bun mare norocos cumparatorul bravo pt masina (si ii doresc sa fie ok , sa nu trebuiasca sa aleaga alta):-P |
ma tem ca e suspect de ieftin...dar poate am eu gura rea si are omu' noroc!
|
Quote:
Is chiar 2 la Verbitza. Pacat ca numa look-ul ii de ele.....motorul ii 1.4 :) |
3 Attachment(s)
Mai este un Audi A3 rosu la International Schunn in Gradiste spre Metro (pe dreapta unde-s mertzedesuri) care are dotari ok de multimedia, adica ecran cu touch-screen in fata, doua in tetiere, unu mare in mijloc pe tavan, doua statii, PSP cu .... cum le zice ... din alea fara fir ... remote ceva ..., parca 2 sub-uri in portbagaj, si motor stock diesel. Daca dati o tura pe acolo cautati-l pe Raul si vi-l arata. Nu stiu daca l-au vandut inca.Pozele le-am luat de pe site-ul lor.
|
daca e la Schunn sigur au pus 3-4 mii in plus fata de pretul normal :)
|
gti-ul e pe vine?
sau a ajuns deja acasa? poze.....:rolleyes2 |
Chiar! mishule,ce a luat amicul tau pina la urma? masina aia a fo' pe bune sau numa buha?
|
Dau in scris ca nu i-a golfu:lol::lol:
|
iata si poze cu loganu .maine o fi gata montat tot.bari,jenti,etc.:D
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68710-ar55ham.html |
E marfa cum e facut. De abia astept sa-l vad asamblat.
|
frumos,frumos...as fi curios sa-l vad mai indeaproape.
|
@Daci : si eu d-abia astept sa-l vad montat,si sa ajut la montat,etc k doara fac practica la Opel:lol:
@oldschool_boy : lasa k o sa-l vezi de aproape;)o sa ies cu ea in oras zilele astea sau Sambata,ne mai auzim...dak vrei sa o vezi io Sambata o sa ma duc cu masina la intalnire Loganclub :-" pe la 14:30 cred.pe la parcare la patinoar sau prin zona... |
frumoasa,s-am muncit la masina aia
ai investit mult in ea doar "tigrul " ala siberian ....it scares meee!!:-P |
pacat ca nu mai vine gti-ul
arata bine de tot |
ieri cand l`am sunat era inca in germania..a zis ca ma suna el cand ajunge sa ma duc sa vad ce a luat..nu am vb mai mult
|
...parca vad ca-i 1.9 tdi :lol:
|
pe langa ATV, 520i, c200 etc.. nu cred ca`i genu :P
|
sper ca nu e...
|
Quote:
sper sa am ocazia sa o studiez pe viu .... :-):wave: |
4 Attachment(s)
apropo sambata vin in oras cu ea.e gata de ieri:)
|
Unde va adunati? Si daca va adunati acum sambata o sa fie vremea urata (asa am vazut pe net). Unde va intalniti totusi? Si la ce ora?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pareri:lol::lol:???
|
ai 15 ani ????:PPP faina masina motor cp ????
|
Pai am inteles din postari anterioare ca la patinoar e intalnire de loganclub pe sambata 01.03.2008 la 14:30. Am dreptate? O sa dau o tura pe acolo la ora aia. Dar unde va intalniti cei din comunitatea 4tuning Arad? Cine sunt cei din fata primariei in serile senine? Sunt mai multe cluburi care-si dau intalnire in acelasi loc? Tin minte de multe ori ca mai provocam (sau poate e reciproc si pt adversar) unele liniute inspre primarie si multi se opreau acolo, dar nu aveam idee care club isi dau intalnire. Eu mai sunt in clubopel si ne-am mai dat intalniri in parcare la Plus ca e mai goala seara (parcarea....), spre exemplu.
Cat despre bmw-u' lui bullettt, e fain, sa-l folosesti sanatos, dar baga ceva detalii despre motor, putere, modificari. |
glontu? coincidenta sau premeditata treaba?
in prima poza, la semnalizatoru din dreapta ai o "steluta" iar in a 2-a la oglinda din dreapta. artistic serios de nu :) cat despre masina ca atare, stii tu: ma abtin :P |
5 Attachment(s)
poze cu noua mea mashinutza Renault Clio 1.4 16Valve 100CP
|
Sa o stapanesti sanatos fara incidente!
Frumoasa masina! Da mai pune ceva poze ca pana acum ai facut reclama mai mult la sofer! ;) :-P |
ms ms o sa mai pun maine daca e vreme frumoasa....ca astea le-am facut azi cand a plouat
|
Clio sunt facute in Turcia nu???.....doar cele full options sunt facut in Franta
|
da bullet....de alea full nush unde sunt facute....dar asta e facut ....sau ansamblat in turcia
|
mitsubishi nu il mai ai?
black Pearl te-am vazut ieri pe Lacului cum se mergea incet am avut timp sa ma uit la masina ta..faina faina :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning