![]() |
Re: BR 40 YUL
sincer ai dat mult parerea mea,fara suparare , arata batranica bine , interior frumos , a avut si maicamea cand era fata exact modelul ala , imi aduc aminte de cand eram pici
is curios ce va avea de suferit batranica alba |
Quote:
Unii ar da dublu numai sa gaseasca asa ceva dar sunt raritati;) Mult succes cu ea Iulica, sa o pastrezi asa cum merita |
Nici mie nu mi se pare ca a dat mult. Are multe elemente originale.
Numai cand ma uit la interiorul portbagajului nu-mi vine sa cred ca arata asa bine. Se vede ca a fost tinuta la vaselina. MERITA!!! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
putina atentie:P
|
[Quote = Afs By-Cot; 2888038] putina atentie: P [/ quote]
faina poza! |
Quote:
|
Re: Br 40 Yul
Quote:
app:ce sa-i fac la toba sa nu se mai lase de la jumate..mai are putin si atinge de pamant..precizez ca nu sunt rupte tampoanele..salut |
Quote:
|
Afs-Cot: multumesc pentru poza!
blondu02: incearca sa slabesti toba intermediara din coliere si rasucesteo in sus!;) BBI: esti binevenit oricand, ma suni si ne gasim! |
Quote:
|
Quote:
|
barfitorilor!! rog un moderator sa .....
|
iulica si nu incercam zapada asta proaspata?:D:D
|
Quote:
|
Quote:
nu ca eu nu as fi la fel :D |
ce sa intamplat cu planetarele care le`ai primit la mare?! scuze ca te intreb...au fost d folosinta indelungata? sau macar te`au dus cu bine...si`au facut treaba...pana acasa... ?!
|
Quote:
|
atunci e bine...app care doreste o flansa pt serpisori ?! pt chiulasa d dacie?! si mai am si niste carb orizontale...cine e interesat prv me.. ;)
|
Planetara sa tinut bine, dar urmeaza sa o dau jos ca a ajuns sa bata si cand merg drept! :D:D:D
|
3 Attachment(s)
cateva poze de pe 15 ianuarie :D
|
da... frumusele batranicele...bv baieti
|
inseamna ca a tinut glorios pana acum ... bine ca ti`a fost de folos ca p vremurile alea nush unde p unde t invarteai sa gasesti planetare....
|
Frumoasa masina . As vrea sa stiu ce cauciucuri ai si dimensiunile.Bafta cu priectul si la multi km fara incidente;)
|
185\60 r13 daca nu ma insel.....poate intre timp le-a schimbat
|
Re: Dacia mea BR 40 YUL
Quote:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=7 |
da ce a patit saraca de e in halul ala pe stg ?? am avut si eu una ca asta...era verde dar avea masca si bari ca a lui YUL eram eu copil mic cand o avea tata...era imaculata nici cea mai mica zgarietura..
|
Re: Dacia mea BR 40 YUL
Quote:
|
asa e treaba cu anuntul....ai dreptate alpine 5;)
|
Valy Multescu: ....BAI baiatule, mi-ai mancat gazele de cand ma freci ca sa fabricat si in 85 modelul meu, mai laso dracu...
aaa, si aia nu e exact ca a mea...;) Cosmin SNR :"eram eu copil mic cand o avea tata...era imaculata nici cea mai mica zgarietura.." si acum cu ar fi fost...? masina mea e vopsita de 4 ani, a trecut prin 2 maini, si eu o folosesc zi de zi. asa ca....:D |
am stat si ti-am citit tot topicul, bravo, e foarte frumoasa masina. bafta in continuare
|
Multumesc frumos!
|
frumoasa tinuta de drum...ce ai facut sa arate asa?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un mic teaser...:D
S-au strans foarte multe bunatati.... in curand poze |
iulica da farurile alea au sticla din fund de borcan?
glumeam... asteptam sa le vedem pe masina numai bine |
frumoase farurile...dar cam mari...oricum fiecare cu gustul lui sa le stapanesti sanatos asteptam sa le vedem pe masina,A da vreau sa te intreb ceva adauga id-ul meu in lista Tudose.Cosmin88 cum este scris SALUT!
|
foarte frumos ...
|
frumoase achizitii
|
multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning