Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

sorin_sorin95 06-09-09 14:24

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Ma bucur pentru tine ,iese frumoasa, incep sa ma impac cu ideea, dar da jos eleronul ala.

VaLeX 06-09-09 15:06

1 Attachment(s)
M-am jucat si eu cu-o poza, sper ca nu te superi :D

RapJustin 06-09-09 15:10

Foarte faine jantele, schimba total aspectu` masinii!! Felicitari!!!

morpheusmaster 07-09-09 00:20

Quote:

Originally Posted by eXeqTr (Post 2615415)
man, sa o stapanesti sanatos ! o sa iasa ceva super-misto ! cat despre body.. abia asteptam sa o vedem finish.. dar.. pune`i bad boy look`ul in vt ca altfel nu da bine :D. STIMA ! si mult succes la facut $

Sa dea Domnul!!! Stau pe capul lui MBA de parca el face masina :)...sper ca in curand sa am un rezultat oficial :) care am sa il predau la bodyshop...si dupa o sa depinda de talentul baietilor de acolo...sa speram ca ce e in capusa o sa fie si la gusa ;)

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 2615539)
Ma bucur pentru tine ,iese frumoasa, incep sa ma impac cu ideea, dar da jos eleronul ala.

Saliu Sorin! Ms fain...cu ce idee incepi sa te obisnuiesti??? :-?? What's wrong???...aaaaaaa...eleronul??? si maine ar zbura...dar ramane in locul lui vopseaua urata...neaa...mai sta acolo 1 luna...dupa facem ceva discret si frumos...ceva ce o sa semene cu eleronul de sporting si totusi nu :)

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2615662)
M-am jucat si eu cu-o poza, sper ca nu te superi :D

Nu ma supar deloc si chiar multumesc mult pentru poza si pt timpul acordat :) realizarii ei :D...sa vedem cum o sa arate la avatar la mess :) Daca o vezi acolo inseamna ca arata bine :D si small/sized. Ms once again :)

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 2615683)
Foarte faine jantele, schimba total aspectu` masinii!! Felicitari!!!

OOOO DA! Si mai am de lucrat la jante...buza nu e chiar asa de polished cum as vrea eu....o vreau oglinda! Sa vezi atunci smecherie :)...dar asta mai spre primavara asa...cand o sa iasa din bodyshop...pana atunci facem bani nenica...

Boros 07-09-09 00:38

PRIMUL MEU FILM
https://www.youtube.com/watch?v=fzKWeEG7hnU

O sa mai fie unul mai lung ! :)

morpheusmaster 07-09-09 00:49

Quote:

Originally Posted by Boros (Post 2617150)
PRIMUL MEU FILM
https://www.youtube.com/watch?v=fzKWeEG7hnU

O sa mai fie unul mai lung ! :)

Ms fain lil kid 4m the bloc :) Ai inceput de la o masinuta mica :) sa ajungi un fotograf mare :) da? :)

Prima treaba maine :) schimbam luminile la nr. pe spate...au inceput sa imi displaca total :) & aaaaaaaaaaa...ieri am comandat de la Serban_pc some gody...stay toooned :)

...................daca ma gandesc mai bine primul lucru maine...o spal...scenariu fictiv...cauciucuri in afara aripilor...mergi printrun sat...iei o caca pe stanga...iei o caca pe dreapta :)...rezultatul??? custom natural/ecologic vinyl :) MARFA...era bine de era fictiv :))

coman razvan 07-09-09 09:05

Foarte foarte tare filmul. De masina nu mai zic nimc ... FELICIATRI. :hug:

mba 07-09-09 21:19

1 Attachment(s)
vad ca nu prea ne mai intalnim pe mess :)

te astept pentru partea din spate :lol:

morpheusmaster 11-09-09 02:18

2 Attachment(s)
Ce a fost...ce este...cine stie cum va fi???

Nu am facut si eu un project birthday celebration ceva...sau implinit 2 ani acum putin timp...in scurt timp o sa primeasca o hainuta noua :) promit! Asta o sa fie cadoul ei pentru 2 anisori...pana la 4 anisori speram sa primeasca alta inimioara :)

P.S. Am scapat de ledurile albastre de la numar si am trecut pe ceva mai str8...un alb rece :)

P.S.2 Astept 1 set de lupe cu xenon de la Serban_pc :)

coman razvan 11-09-09 07:46

1 Attachment(s)
Super man! Masinile noastre parca au crescut una langa alta ... :) Si a mea face 2 ani in octombrie! :oops:

morpheusmaster 11-09-09 15:09

Stiu man, Happy Cars'Day :) ma uitam la tine pe thread si am vazut poza...dupa mia venit ideea...ia sa ma uit cand a inceput totul...si am vazut ca sau facut 2 ani :)...si am zis sa fac postul respectiv.

(repede ai venit tu si ai bagat poza sa te lauzi cu jantele) :D Tiam zis ca ai facut o alegere fff inspirata sa faci jantele asa ;)

P.S. partea scrisa in paranteza este o gluma si trebuie tratata ca atare.

morpheusmaster 18-09-09 13:04

1 Attachment(s)
Cand masina nu vede destul de bine pe unde merge in noapte...ii tragi niste lentile convexe ca astea :) si un set xenon :) si dupa...:D dupa o sa urmeze pozele :) new update: xenon cu lupe :) diseara inainte de plecarea la KOE il si montam :D

Bogyciu 18-09-09 13:23

Nu trebuia sa iei de 8000k....

scturoag 18-09-09 16:06

Ii 6000 de K nu 8 ;)
Poza ii luata de pe net de ai vazut eticheta pe care scria 8000 :D

VladM 18-09-09 16:10

Morph mergi cu noi la KOE sau cu masina ta ? Vreau neaparat sa vad cum arata cu lupele :X

scturoag 18-09-09 16:12

Merge cu avionu lui privat :>:>:>

Nu ma ... merge cu voi :D:D:D

VladM 18-09-09 16:15

Baietii merg cu trenu si stau pe 4 tuning :)))

Detman 18-09-09 17:14

morph ... cam seamana masinile noastre... cred ca tre sa ne intalnim odata sa facem o poza macar :P. nu vii cu ea in Cluj? :(

morpheusmaster 19-09-09 00:05

Salutare salutare! Sa lamurim some aspects :) 1) Poza aia nu este efectiv a kitului meu...sunt la fel, al meu este 6000k, ala este 8000k. 2) Leam montat in seara asta...sunt...de nedescris!!! Sunt la fel de bune pe cat se spune! Am sa revin cu poze ca sa va faceti o opinie. Oricum ,au meritat fiecare banut! 3) Da Detman, seamana si miar placea sa le facem un shoot impreuna dar din pacate nu vin cu ea la Cj pentru ca nu vreau sa arat un WIP cu defectele sale.

Am sa revin cu poze...pana una alta mai pregatesc cate ceva ca acusi plecam la KOE!

Va salut cu respect!

gigolomircea89 22-09-09 23:06

Pune poze cu xenon instalat. Poze Zi si noapte

scturoag 26-09-09 02:54

Vrem Pozele ! :D:D:D

Bai, le-ai povestit la baieti ce i-am facut lu WRC ? =))))) :lol::lol::lol:

morpheusmaster 03-10-09 17:26

5 Attachment(s)
Ma prieteni...am promis niste poze cu noile faruri :D Urmeaza...

scturoag 03-10-09 17:38

ce criminal arata frate :X:X:X
Bravo morf !!!

App, le-ai povestit la baieti faza cu WRC ... din tren ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

D0ryN 03-10-09 18:06

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2689406)
App, le-ai povestit la baieti faza cu WRC ... din tren ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

NU, inca asteptam. Morph...

scturoag 03-10-09 19:05

Morfff.... :lol:
Hai ma ca lumea e curioasa :lol:

ionut17 03-10-09 19:30

arata super bine

nick_nasta 03-10-09 19:32

s`au montat greu?arata super tare!good job!

morpheusmaster 04-10-09 00:14

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2689406)
ce criminal arata frate :X:X:X
Bravo morf !!!

Multumesc frumos Dragos! Faza cu Wrc din tren ramane intre noi 2 (asa consider eu ca e frumos)

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 2689492)
NU, inca asteptam. Morph...

Faza nu e big deal si nu are relevanta...let's moove on...aici vb. de masini in general, particular a mea...

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 2689760)
arata super bine

Multam fain Ionut! Arata bine si lumineaza si bine

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 2689769)
s`au montat greu?arata super tare!good job!

Montajul e fff simplu, parerea mea. Acum depinde de nivelul de experienta pe care il ai dar cred ca te descurci de minune. Am fost placut impresionat de calitatea lor, de modul in care au facut sistemul de prindere/ghidaj la ele, tot. Chiar is smechere

Mai jos bag ceva poze facute in seara asta...ca idee:
Poza1: Baddest Seicento :)
Poza2: Faruri inchise (pozele au fost facute de pe plafonul masinii)
Poza3: Faza scurta
Poza4: Faza lunga

Urmeaza bodykitul Aleks, nu???? :) Noiembrie :X sooon

Lateredit: Asa au fost gandite farurile...cu chestiile alea sub ele...eu ce sa ii fac??? Daca le scot bat farurile in jos, nu e bine...dar cand facem bodykit scoatem tampeniile alea ca nici mie nu imi plac (logic) dar momentan...

scturoag 04-10-09 00:22

ce misto se vad :X
Man... dar ce faci cu chestiile alea negre de sub faruri? .... se vad nasol :(

Detman 04-10-09 01:40

foarte tare, chiar imi place cum se vad. ma gandesc si eu sa le dau la farurile mele macar un polish :P.

chiar e ... THE Baddest Seicento .

eXeqTr 04-10-09 10:33

felicitari morph ! arata super ! multa bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus, multa sanatate si putere de munca sa poti face $ sa o cresti p asta mica :D ! salutari

stefan_88 04-10-09 13:41

Arata foarte bine ...bv man :). Pe zi ce trece imi place mult mai mult buburuza furioasa ( vezi poza : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1254607867) . Merita o sedinta foto intr-o locatie mai speciala ;)....
Bafta in continuare cu proiectul ...si ne auzim cand ajung la Bucuresti :).

serban_pc 06-10-09 12:08

Good job !!!

Agressive 06-10-09 13:08

Frumoasa poza cu Seicento ti-am urmarit de cand ai inceput sa o construiesti e impresionat , ai facut dintr-o masina micuta una mare si frumoasa .

Faruri , Xenon Genti cate si cate e beton masina.

morpheusmaster 07-10-09 12:02

Multumesc frumos baieti! Vorbe ca acestea imi spun ca sunt pe drumul cel bun, ca fac o treaba buna si o masina frumoasa. Masina frumoasa care din pacate este iar departe de mine :(...e acasa, cuminte...la intuneric, n garaj...am fost weekend trecut acasa (n Roman, acum sunt in Buc, la fac) si mam plimbat cu ea in fiecare zi, in fiecare seara. Difera foarte mult de o masina stock...nu numai prin cum arata, cum merge...difera pentru ca te simti altfel...de fiecare data cand o conduc, cand ies cu ea, oricat de indispus as fi, oricat de proasta ar fi ziua...ies cu zambetul pe buze...si daca nu asta este rolul unei masini, atunci care e?

Urmeaza peste 2 sapt, pe 18 sa merg iar acasa (NSL P.Nt Tuning Event) si atunci sa fie iar sweet love :), dupa pe 1 noiembrie cand mergem la Iasi...si dupa nu am sa o mai vad vreo 2 luni (ii facem bodykitul). Dupa nu ma mai dezlipesc de ea!!!

P.S. Totusi gentile sunt in portbagaj...

eXeqTr 07-10-09 15:53

1 noiembrie iasi ? :D :X :X abia astept sa-ti vad buburuza infuriata LIVE :D

mi-ar placea sa pot scrie si eu ceea ce scrii tu despre masina ta.. dar din pacate inca nu detin una :( :cry: poate ca intr`o zi o sa " bata soarele si pe strada mea " :D

una peste alta, iti doresc mult succes in continuare pt ca faci o treaba nu buna, ci FOARTE BUNA si sa fii mandru de ceea ce ai realizat pana acum pentru ca sincer, ai de ce ! toate cele bune si salutari din iasi :D

morpheusmaster 18-10-09 23:44

...grea e asteptarea...fara masina...sunt ca motorul fara benzina...:) fac si rime...oricum...deabea astept sa merg la Piatra Neamt cu ea...facem show frumos cu baietii...apoi la Iasi...si apoi io las lui Aleks...deabea astept...nu mai am rabdare...zilnic ma uit la pozele cu ea...la pozele cum o sa arate...si sper ca sa o scoata Aleks cat mai bine...ce e in poza sa fie si in fata ochilor mei. Daca reuseste mai bine de atat nu ma supar :))

Va salut prieteni! Voi ce mai faceti, ce mai ziceti?

SV25MBN 19-10-09 00:36

Facem rau. Mie unul mi-au tras de numar si mi-au atins + zgariat spoilerul fata unde o las momentan, adica in agronomie, pt ca la mine in fata facultatii ridica sclavii masinile si nu mai pot sa o las acolo :(

morpheusmaster 19-10-09 01:52

Adik esti la RAU? Si eu tot acolo sunt :) si acelasi lucru era valabil si in cazul meu...eu am lasato totusi pe Expozitiei dar nu am avut niciodata ghinionul sa mio ridice (nici nu stiam ca se ridica de acolo ce'i drept...la cate erau...)...astea fiind zise imi pare rau pentru cele patite de tine...poate ne vdm...bem un suc de la bar de acolo :) mai schimbam o vorba...eu is la IM, anu 2 :)

SV25MBN 19-10-09 03:08

LOL :) Eu am terminat anul trecut IM, acuma sunt la master anu 1. Pana anu trecut nu ridicau de pe Expozitiei, vara asta au inceput. Mama lor.. :(

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning