Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

andrey2003 15-04-08 19:41

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

bob_79 - ai citit primul post?!

SV25MBN 15-04-08 21:00

bob_79, pe pozele tale in mod sigur nu vor putea lucra baietii..

TheFasterMan 15-04-08 21:23

3 Attachment(s)
daca vrea cineva sa se joace putin si cu dacia mea....puteti sa faceti ce vreti la ea nu conteaza....atasez 3 poze...

Va multumesc!!!:lol:

cmdbass 16-04-08 01:57

2 Attachment(s)
cmd syle :D

TFK 16-04-08 09:58

1 Attachment(s)
poftim,ceva facut in paint...:))

Andrey_FL 16-04-08 16:58

frumos...bravo

_seby_ 16-04-08 21:43

2 Attachment(s)
.............................

kidu2006 17-04-08 12:55

Ma da la mine se mai baga careva?macar sa`mi ziceti sa nu mai astept :rolleyes2

SV25MBN 17-04-08 13:00

Si la mine ;;)

Rares_CRM 17-04-08 14:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1489474)
Ma da la mine se mai baga careva?macar sa`mi ziceti sa nu mai astept :rolleyes2

rezolutia la masina cu jentile care le vroiai era cam mica, ti-am pus eu niste jenti cu 5 spite

Rares_CRM 17-04-08 14:58

2 Attachment(s)
am incercat ceva si pentru SV25MBN :D

SV25MBN 17-04-08 15:07

Multumesc foarte mult, arata bine, doar ca jantele sunt putin prea mari. Se baga cineva sa faca si ce v`am rugat eu pt fata? O grila poate, sau daca nu, macar pleoape asa cum le`a facut cineva mai inainte,in genul asta, dar prelungite pana la marginea farului. Erau misto tare pleoapele alea. Mersi anticipat.

kidu2006 17-04-08 15:23

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 1489586)
rezolutia la masina cu jentile care le vroiai era cam mica, ti-am pus eu niste jenti cu 5 spite

wow,arata super cu astfel de jante...mersi frumos;),daca mai poti sa te mai "joci" putin cu ea ar fi super...mai sunt niste poze mai in spate,acum nu pot sa mai uploadez k sunt la birou

DoDo NSL 17-04-08 17:16

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1470703)
Cu ale mele se "joaca" cineva ? nu vreau sa fie ceva agresiv ... tine`ti cont ca masinile sunt pentru Scoala de Soferi .. grile .. prelungire ... nijte jante frumoase ... deci.. REALIZABIL !! si sa nu mi se duca la prima groapa... si apoi sa plang 2 saptamani :-)) mersi ....

la astea 2 ale mele se uita cineva ? as ramane dator :-) cu multe beri :oops::oops::oops:

Gabi 17-04-08 17:17

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1489775)
wow,arata super cu astfel de jante...mersi frumos;),daca mai poti sa te mai "joci" putin cu ea ar fi super...mai sunt niste poze mai in spate,acum nu pot sa mai uploadez k sunt la birou

Deseara/la noapte, te surprind eu cu ceva ! :wink:

raulito 17-04-08 18:08

1 Attachment(s)
sper ca-ti place

Rares_CRM 17-04-08 20:11

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1489952)
la astea 2 ale mele se uita cineva ? as ramane dator :-) cu multe beri :oops::oops::oops:

Hai ca incerc eu ceva, sa vedem... ce iese ;), de 3 zile fac Virtual Tuning, si parca incepe sa-mi placa :)

Unu mai experimentat in VT de-aici, daca ar putea sa-mi zica daca are rost sa mai continui cu VT :) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...81#post1490181 aici am pus niste poze cu ce am facut zilele astea :)

SV25MBN 17-04-08 20:28

Da-i inainte ca esti pe drumul cel bun ! :)

Rares_CRM 17-04-08 21:25

2 Attachment(s)
DoDo NSL ...am incercat ceva asa in graba :)
Numai ca eu zic ca, daca le folosesti pt scoala de soferi.. eu zic sa nu bagi prea multi bani in ele :D pentru ca, cu incepatorii nu se stie niciodata :P

kidu2006 17-04-08 23:46

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1489954)
Deseara/la noapte, te surprind eu cu ceva ! :wink:

Abia astept..da vad k e deja foarte noapte pe aici:oops:
Uite cu ce o sa pun maine SPER pe masina...si restu fa-ti de cap tu:rolleyes2
p.s.: ultima poza e facuta tot ce cineva de pe site,cea cu angel-eyes...chestie care o am in plan s-o fac pt ca imi place la nebunie cum arata!!!..pe numar m-am jucat eu putin :))))) :))))

madicioco 18-04-08 00:50

2 Attachment(s)
se baga careva sa mi faca si mie bara de spate si sa mi prelungeasca pragurile???

crazy_NRS 18-04-08 00:56

pun si eu maine poze cu a mea ... ca nu i-am facut azi poze ca e plina de noroi dupa ploaia asta :)) am ceva poze prin calc dar nu imi convin mie ;))

Gabi 18-04-08 00:56

2 Attachment(s)
kidu: parerea mea ar fi sa te apuci de tinichigerie, ca masina ta sufera, frate, si e pacat de ea sa zaca asa. Asta e viziunea mea asupra masinii. Unghiu' pozei e foarte de kko si n-am putut sa fac mai mult, da'... parerea mea e ca si stock arata beton ! Click mai jos :)

madicioco: pe pozele astea, in nici un caz.

madicioco 18-04-08 00:58

ok am inteles o sa fac altele cu aparatu astea s facute cu tel

DoDo NSL 18-04-08 08:06

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 1490371)
DoDo NSL ...am incercat ceva asa in graba :)
Numai ca eu zic ca, daca le folosesti pt scoala de soferi.. eu zic sa nu bagi prea multi bani in ele :D pentru ca, cu incepatorii nu se stie niciodata :P

hehehehhe ... fain :-) te pricepi destul de bine :D jantele alea sunt dementziale pentru o masina de SCOALA de Soferi :-))))))

kidu2006 18-04-08 13:21

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1490783)
kidu: parerea mea ar fi sa te apuci de tinichigerie, ca masina ta sufera, frate, si e pacat de ea sa zaca asa. Asta e viziunea mea asupra masinii. Unghiu' pozei e foarte de kko si n-am putut sa fac mai mult, da'... parerea mea e ca si stock arata beton ! Click mai jos :)

madicioco: pe pozele astea, in nici un caz.

Ohoooo.ma ia capu gogule...e foarte frumoasa cum ai facut-o;),cat despre tinichigerie,o s-o fac,dar nu mai curand de iunie-iulie:???:atunci imi permite timpul si banii cel mai mult..plm.fiecare care cum poate..dar de facut o s-o fac sigur pt k nici mie nu-mi place cum arata in unele locuri:rolleyes2
Multam fain pt munca depusa,e super,oricum cat mai simpla o s-o las..cred..sa vedem ce idei or sa`mi vina in cap si de ce bani o sa dispun cand ma apuc de vopsit

crazy_NRS 18-04-08 23:39

2 Attachment(s)
si a mea daca se poate .... multumesc frumosss :X

Rares_CRM 20-04-08 20:50

2 Attachment(s)
:rolleyes2

CocoT 28 20-04-08 22:31

3 Attachment(s)
Imi puteti face si mie jantele albe si sa imi puneti folie pe geamurile din fata?... Pls!... Ms!... :oops:

crazy_NRS 20-04-08 22:35

ms frumosssss :X:X:X:X a iesit super taree... sunteti artisti ... :X ms ms ms ....

Rares_CRM 20-04-08 22:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 1494153)
Imi puteti face si mie jantele albe si sa imi puneti folie pe geamurile din fata?... Pls!... Ms!... :oops:

Nu cred ca ai citit primul post.. dar cred ca m-am descurcat asa cum era ;)

CocoT 28 20-04-08 22:56

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 1494194)
Nu cred ca ai citit primul post.. dar cred ca m-am descurcat asa cum era ;)

MS mult!... :D Nu stiu la ce te referi cu cititul primului post!... :cry:

Rares_CRM 20-04-08 23:02

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 1494204)
MS mult!... :D Nu stiu la ce te referi cu cititul primului post!... :cry:

https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1017771)
REGULAMENTUL TOPICULUI:

Poza/le postate trebuie sa fie:
- minim rezolutie 1024 x 768;
- clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata;
- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real;
- masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente;
- de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate).

In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA!

Respectati regulile pentru a fi respectati!

:D

SV25MBN 20-04-08 23:22

Cocot, tot nu ti-ai pus oglinda pe stanga? :)

CocoT 28 20-04-08 23:29

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 1494218)

Akum inteleg ca am gresit cu pozele pt ca sunt facute cu telefonul!... :oops:

Solim 21-04-08 12:44

7 Attachment(s)
Sa-mi faceti si mie va rog un mic tunnig la batranica asta,si cu idei de ale voastre,dar sa fie realizabil fara costuri mari:lol:,ceva de genul: 2 dungi negre pe mijlocul masinii, pe laterale vopsit cu negru: de jos(praguri) in sus pana unde credeti ca arata bine.:-),si eventual niste geamuri fumurii/negre.si daca se pricepe cineva sa umble gentie,ca sunt cam sterse,sa le "reconditioneze" unpic.Poze aveti de unde alege.

Rares_CRM 21-04-08 16:34

2 Attachment(s)
Cred ca e destul de realizabil, in afara de jante, care sunt dublu cat masina, si nu se merita.. :P

sorin_pss 21-04-08 19:11

1 Attachment(s)
am un logan albastru marin, iar interiorul ma gandesc sa-l fac rosu sau gri.Ma ajutati cu interiorul : aeratoarele,consola centrala, suportul franei de mana si huse?

Georgian_bz 21-04-08 20:34

1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva

OmB* 21-04-08 21:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Solim (Post 1494926)
Sa-mi faceti si mie va rog un mic tunnig la batranica asta,si cu idei de ale voastre,dar sa fie realizabil fara costuri mari:lol:,ceva de genul: 2 dungi negre pe mijlocul masinii, pe laterale vopsit cu negru: de jos(praguri) in sus pana unde credeti ca arata bine.:-),si eventual niste geamuri fumurii/negre.si daca se pricepe cineva sa umble gentie,ca sunt cam sterse,sa le "reconditioneze" unpic.Poze aveti de unde alege.

Eu zic sa renunti la dungi pe masina ... sa te ocupi de tinichigerie si sa o faci cat mai simpla ... o mica idee
Modificari:
- Praguri+Spoilere
- Garda la sol micsorata
- Geamuri fumurii
- Si am lucrat un pic la rugina pe ici pe colo
- Shaved doors pe spate

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning