![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
bob_79 - ai citit primul post?!
|
bob_79, pe pozele tale in mod sigur nu vor putea lucra baietii..
|
3 Attachment(s)
daca vrea cineva sa se joace putin si cu dacia mea....puteti sa faceti ce vreti la ea nu conteaza....atasez 3 poze...
Va multumesc!!!:lol: |
2 Attachment(s)
cmd syle :D
|
1 Attachment(s)
poftim,ceva facut in paint...:))
|
frumos...bravo
|
2 Attachment(s)
.............................
|
Ma da la mine se mai baga careva?macar sa`mi ziceti sa nu mai astept :rolleyes2
|
Si la mine ;;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am incercat ceva si pentru SV25MBN :D
|
Multumesc foarte mult, arata bine, doar ca jantele sunt putin prea mari. Se baga cineva sa faca si ce v`am rugat eu pt fata? O grila poate, sau daca nu, macar pleoape asa cum le`a facut cineva mai inainte,in genul asta, dar prelungite pana la marginea farului. Erau misto tare pleoapele alea. Mersi anticipat.
|
Quote:
|
Quote:
la astea 2 ale mele se uita cineva ? as ramane dator :-) cu multe beri :oops::oops::oops: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
sper ca-ti place
|
Quote:
Unu mai experimentat in VT de-aici, daca ar putea sa-mi zica daca are rost sa mai continui cu VT :) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...81#post1490181 aici am pus niste poze cu ce am facut zilele astea :) |
Da-i inainte ca esti pe drumul cel bun ! :)
|
2 Attachment(s)
DoDo NSL ...am incercat ceva asa in graba :)
Numai ca eu zic ca, daca le folosesti pt scoala de soferi.. eu zic sa nu bagi prea multi bani in ele :D pentru ca, cu incepatorii nu se stie niciodata :P |
9 Attachment(s)
Quote:
Uite cu ce o sa pun maine SPER pe masina...si restu fa-ti de cap tu:rolleyes2 p.s.: ultima poza e facuta tot ce cineva de pe site,cea cu angel-eyes...chestie care o am in plan s-o fac pt ca imi place la nebunie cum arata!!!..pe numar m-am jucat eu putin :))))) :)))) |
2 Attachment(s)
se baga careva sa mi faca si mie bara de spate si sa mi prelungeasca pragurile???
|
pun si eu maine poze cu a mea ... ca nu i-am facut azi poze ca e plina de noroi dupa ploaia asta :)) am ceva poze prin calc dar nu imi convin mie ;))
|
2 Attachment(s)
kidu: parerea mea ar fi sa te apuci de tinichigerie, ca masina ta sufera, frate, si e pacat de ea sa zaca asa. Asta e viziunea mea asupra masinii. Unghiu' pozei e foarte de kko si n-am putut sa fac mai mult, da'... parerea mea e ca si stock arata beton ! Click mai jos :)
madicioco: pe pozele astea, in nici un caz. |
ok am inteles o sa fac altele cu aparatu astea s facute cu tel
|
Quote:
hehehehhe ... fain :-) te pricepi destul de bine :D jantele alea sunt dementziale pentru o masina de SCOALA de Soferi :-)))))) |
Quote:
Multam fain pt munca depusa,e super,oricum cat mai simpla o s-o las..cred..sa vedem ce idei or sa`mi vina in cap si de ce bani o sa dispun cand ma apuc de vopsit |
2 Attachment(s)
si a mea daca se poate .... multumesc frumosss :X
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2
|
3 Attachment(s)
Imi puteti face si mie jantele albe si sa imi puneti folie pe geamurile din fata?... Pls!... Ms!... :oops:
|
ms frumosssss :X:X:X:X a iesit super taree... sunteti artisti ... :X ms ms ms ....
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Cocot, tot nu ti-ai pus oglinda pe stanga? :)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Sa-mi faceti si mie va rog un mic tunnig la batranica asta,si cu idei de ale voastre,dar sa fie realizabil fara costuri mari:lol:,ceva de genul: 2 dungi negre pe mijlocul masinii, pe laterale vopsit cu negru: de jos(praguri) in sus pana unde credeti ca arata bine.:-),si eventual niste geamuri fumurii/negre.si daca se pricepe cineva sa umble gentie,ca sunt cam sterse,sa le "reconditioneze" unpic.Poze aveti de unde alege.
|
2 Attachment(s)
Cred ca e destul de realizabil, in afara de jante, care sunt dublu cat masina, si nu se merita.. :P
|
1 Attachment(s)
am un logan albastru marin, iar interiorul ma gandesc sa-l fac rosu sau gri.Ma ajutati cu interiorul : aeratoarele,consola centrala, suportul franei de mana si huse?
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva
|
1 Attachment(s)
Quote:
Modificari: - Praguri+Spoilere - Garda la sol micsorata - Geamuri fumurii - Si am lucrat un pic la rugina pe ici pe colo - Shaved doors pe spate |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning