![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
Quote:
|
Quote:
Macar pe angel eyes sa pui:-P Edit: Ce scrie pe bara din fatza langa roata?:D Acum am vazut :D |
Felicitari pentru premiu! :)
Spor in continuare la ce planuri ai cu CAT! ;) |
Quote:
|
bravo laura , bravo mister cat !!!
urmaresc topicul inca de la inceputuri si tin minte ca atunci cand ai facut dungile alea negre pe masina multi au strambat din nas insa premiile din ultimul timp le`au cam dovedit contrariul , huh ? foarte mult bun gust , felicitari ! |
Edit: Ce scrie pe bara din fatza langa roata? Acum am vazut
Firma de la care provine kitul : KERSCHER |
Felicitari :D ...din nou :lol:
|
Quote:
un bloc! :lol: |
felicitari pentru cupa si la cat mai multe:)
|
Quote:
- oricum ai contribuit si tu la succesul lui cat ca doar il sti de mic - :lol: |
Quote:
hehe... merci merci! ma bucur ca iti mere bine! la mai mare!;) |
bravo laura...la cat mai multe modificari.
lista nu se epuizeaza niciodata...din fericire :D |
intradevar o masina facuta cu mult bun gust, cupele le merita cu adevarat, succes in continuare si respectele mele pt ce ai realizat
|
Din cate am vazut masina a trecut la jantele de iarna (cele vechi, cu spite negre, pe 17 parca) .
Sa treaca odata iarna asta sa te poti apuca de consola... |
3 Attachment(s)
Te salut,
Nu`s rautacios din fire..in alegerea jantelor cred ca aveai mai multe optiuni. Inclin sa cred ca nu am deranjat.Succes si la cat mai multe rezultate pozitive. |
hmm, si ce treaba ar fi avut jantele cromate cu restul masinii?unde daca ai vazut poze, cromul nu este prezent :)
|
Quote:
Quote:
dar sa sti ca mie imi plac f mult eta beta si chiar imi place cum ii sta la MR CAT cu ele drept sa iti spun am evitat cromul si cele cu spita din spita - nu stiu dc - mie nu imi prea plac - bogdan stie ce ii place la MR CAT - ca si pe el l-am stresat cu fiecare piesa :D Quote:
|
Quote:
Fara suparare..te rog consulta site`ul www.bmw-syndikat.de Sunt sigur ca nu o sa mai sari in sus altadata.Lume mai exigenta ca pe siteul pe care te`am rugat sa intri,nu cred ca o sa mai vezi pe undeva. CED,ai tot respectu` din partea mea pt munca depusa si pt efortul financiar.Nu sunt multe femei/fete in Romania care sa investeasca intr`o masina.Pe viitor sa nu te mai grabesti. O zi buna! |
2 Attachment(s)
Quote:
bogdan nu a "sarit" - doar ca el stie ca eu nu am o atractie deosebita pentru crom uite ce i-a adus mos nicolae la cat - :D |
Quote:
Te salut! |
wow foarte frumoasa toba:)...a venit mos nicolae mai devreme cu o sapt
|
Quote:
sa vedem ce primesc eu de la mr cat de mos :D si ce o sa ii aduca mos craciun - poate niste pedale de carbon |
wow superba toba:Xdibia astpet sa pui o filmare ceva cu sunetul:)e norocos mr cat ca a venit mosu asa devreme:)
|
pfff...dc am crezut eu ca frande mana este toba?:D:((...scuze pt postat dublu nu stiu dc dar nu imi apare ca am postat si apoi imi apar ambele posturi..::(
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu filmuletul...dar am avut impresia ca ai schimbat tobele:D...
|
Quote:
|
Quote:
sondele lamda is pe galerii - cite una pe fiecare galerie - inainte de catalizator - anul trecut am mai avut pb cu una din sonde si aveam niste pierderi de putere super naspa - am pus sonde noi - nu prea aveau motiv sa se strice - oricum trebuie sa dau galeriile jos ca sa le invelesc cu banda termoizolanta si o sa vad ce e cu sonda |
Quote:
sincer ma impresioneaza cunostintele tale vaste de mecanica;) sar putea sa se fi stricat sonda mie imi dadea eroare cu una noua deci nimic nu e imposibil |
Am vorbit cu Provenzano.(posesor BMW E39 M5).O sa`ti explice in mare despre ce este vorba la masina ta.
|
Quote:
Quote:
acum cu serpii sondele stau linistite suficient de departe de blocul motor si imi place mult cum se comporta motorul de cind am schimbat galeriile dar la o diagnoza de rutina am vazut eroarea - ( eu cind ma doare ceva nu ma duc la doctor dar pe cat il duc la control periodic :D) |
Quote:
cu forumul in ultima vreme am si eu tot felul de probleme ciudate Quote:
|
n.am ras de tine dar ma gandesc ca mr cat se linge pe botic acum;) si se intreaba cand o sa mai primeasca
|
Quote:
|
nu imi vine sa cred ce vad aici:)))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
probabil a ramas placut surprins ca si noi de altfel;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning