![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
nissan juke
|
1 Attachment(s)
Dupa mine acest Nissan juke este un "joke". Este cea mai urata masina a lunii
|
De acord Nissan Juke este cel mai urat dupa vine Micra
|
Quote:
|
Oare cum pot să poarte același nume de „Nissan" hidoșenii ca și acest Juke, Micra, Tiida, ș.a.m.d. , in același timp cu un GT-R, 370z și chiar vechile S13, S14, S15 :oops: ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut Nissan Joke in realitate si nu e chiar asa urat, adica e departe de cea mai urata masina a momentului.
|
Pontiac Aztek parerea mea este foarte neproportionala :))
|
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Quote:
La capitolul mashini urate eu ash baga tot ce inseamna break.... oribil.... sau "cel mai bun mod de a strica o berlina e s-o faci break"... |
Sistematik......poate tu uiti ca , corrado este o legenda , mai sunt si cazane dar masina de care zici este tzipla si nu prea ai dreptate , nu te mai aprinde asa , foarte multi din propietarii masinilor de legenda gen e36, corrado , g2, etc investesc foarte mult in masiniile lor , poate mult mai mult decat tine......nu mai cataloga masinile vechi drept cazane
|
Ssang Yong
|
Quote:
|
printre multe care-mi vin in minte... una ar fi Nissan Juke :-P
|
1 Attachment(s)
Cea mai urata masina a momentului .
Attachment 1719878 |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Quote:
La capitolul mashini urate eu ash baga tot ce inseamna break.... oribil.... sau "cel mai bun mod de a strica o berlina e s-o faci break".. |
1 Attachment(s)
Mie unul personal nu imi place Loganu si nici Duster din diverse motive.
Pot sa spun ca Renault nu face decat sa creeze modele pentru Dacia inspirandu-se din modelele lor, mai bine bagau emblema renault la toate modelele dacia. Lada Niva imi place dar mai mult imi plac modelele actuale. Uitati aici spatele loganului acestuia mi se pare taiat din topor |
Aproape 100 de postări în care v-aţi făcut reciproc în toate felurile, v-aţi luat mamele, fraţii, câinii şi copilăriile în toate poziţiile...
Aveţi pretenţia de a fi oameni maturi, şi demonstraţi asta, din plin... |
Quote:
|
Mie chiar imi place Nissan Juke
Din profil si spate este foarte reusita.. doar din fata este ciudata dar pe departe de a fi urata. http://www.nissan.ro/juke.html#cross...a/juke/galerie |
dodge nitro iar e o masina urata, din punctu` meu de vedere ...
|
Gusturile din start nu se prea discuta si de aceea este mare nebunie aici si plin de jigniri la tot pasul. Frumusetea este in ochii privitorului si atat timp cat nu exista o masina etalon, perfecta, universala si unanim acceptata, fiecare are dreptul sa isi expuna parerea fara sa jigneasca pe ceilalti si nici sa fie jignit cu privire la o masina sau alta.
Toata lumea 'buna' condamna loganul, insa daca nu se inventa acesta nu cred ca scadeau acum atat de mult pretul la restul masinilor sau nu se orientau asa rapid marii producatori spre masini low cost, dintre care clar multe pot fi considerate si urate, scopul principal al acestora fiind utilitatea si fiabilitatea si mai putin aspectul. Eu unul ador masinile urate, cu aspect mai de cazan, ca doar mai toate sunt din tabla, dar care functioneaza zi de zi in detrimentul unora foarte frumoase dar care mereu au probleme si tot stau prin service. :) |
Fact: Peugeot 206 hatchback a fost toata viata lui o masina neterminata. N-au mai avut tabla suficienta cat sa-i termine si spatele. Probabil a furat-o muncitorul Jean, nu stiu. Probabil cand a aparut sedanul, se pusese pe treaba departamantul de QA si l-a bagat pe Jean la zdup. Aveau deci tabla suficienta, incat au terminat si ei odata masina, si i-au facut in sfrasit spate...
Abia dupa aparitia sedanului, 206 poate spune ca e o masina frumoasa. |
Quote:
|
fie si ca tine...e o masina urata...
Dar 206 hatch e doar doua treimi dintr-o masina...pur si simplu nu e o masina intreaga...nici nu se pune problema frumusetii, cata vreme obiectul are bucati de tabla lipsa din el. |
Quote:
|
Quote:
On: Sandero mi se pare cea mai urâtă creație a celor de la dacia.:-) |
ford ka cred ca e pe departe una dintre cele mai urate masini
|
skoda felicia
|
Multi considera sedanul 206 o blasfemie si ca hatch-ul trebuia sa ramana asa, numai ca piata dicteaza, si daca au vazut ca altii prefera un portbagaj mai mare, au facut si ei pentru bani un compromis.
|
mie chiar numi place infiniti g35
http://www.asiancarsblog.com/wp-cont...-by-damd_6.jpg botu mai merge da spatele ala e hidos |
Quote:
Am vazut Nissan Juke azi e urat cu spume:| |
Quote:
|
o sa fac un mic top al celor mai urate masini :
1. Seat Altea 2. Seat Altea XL 3. 206 Sedan 4. Daewoo Damas 5. Chevrolet Spark 6. Ford Ka 7. Ssang Yong Actyon Si cam atat pentru moment, revin cu noutati de indata ce vad noi minunatii pe drumurile patriei ... |
daaaaa, foarte urat g 35 ala .....chiar azi am avut ocazia sa studiez foarte foarte bine unul ...:D:D:D:D nu este masina , este racheta pe roti
|
Quote:
|
Eh...m-am grabit un pic :lol:
|
Altea XL chiar e sinistru...
|
Quote: