![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
|
Ma bucur sa vad ca exista buna vointa:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
In curand va avea si cosmin (Alternator) permis, eu garantez pentru el ca e baiat de nota 10
|
Quote:
|
Baieti aveti careva cauciucuri pe 13 orice marime de la 155 pana la 205 cu garda mica ? adik maxim 65
|
|
Quote:
tu ai uitat ca bataia doare? |
Quote:
|
Quote:
|
Inca nu am permisu':oops:
Cu prima ocazie o sa vin sa va cunosc pe toti:D Probabil spre sfarsitul lunii o sa am permisu:D |
Quote:
pune semnu unde trebuie:-) in ce liceu esti? |
Quote:
chiar nu ai nici un prieten/amic care vine la intalnire? si tot venind vorba de intanire, ANUNT PENTRU CEI INTERESATI SA ADERE/INTRE IN SEVERIN RACING CLUB, SUNT ASTEPTATI MAINE (SAMBATA) SEARA LA ORA 19:00 IN PARCARE LA .................. REPET DOAR CEI INTERESATI SA ADERE/INTRE, NU VREM SPECTACOLE LA INTALNIRE, TOATA LUMEA SA FIE LINISTITA SI LA LOCUL LUI. |
lasal naiba de permis hai sambata la intrunire sa vb sa te cunoastem si noi .............:!: e timp si pentru permiss:rolleyes2
cei interesati de locul intalniri tel 0749485053 nr meu |
Din cate stiu eu n-am nici un prieten care sa participe:sad:
Daca va incanta ideea unei biciclete scumpe pe langa atatea masini faine, I'm in:D:lol: |
Quote:
|
Quote:
Mersi mult. Apreciez gestul:-) |
florin_andrey86 cred ca nu am gresit cu nimic facand postul de mai sus cu nr de tel
?? |
Quote:
|
Quote:
:idea: |
Quote:
|
Quote:
|
baieti cum a fost la intalnire?
vreau niste poze:D |
A fost foarte frumos,sa discutat tot ce tine legat de Club s-au impartit Cererile de inscriere in Club la fiecare dintre noi care vor sa adere,si la sfarsit la plecare a fost cel mai frumos :lol::lol: Poze nu stiu daca s-au facut .Oricum era buna ideie sa facem ceva poze am fost destule masina....poate data viitoare
|
cam cate masini a ti fost?
|
Quote:
|
e un numar destul de mare pt inceput,foarte bine:D
|
Trebuia sa fie mai multa lume prezenta dar unii dintre noi nu s-au simtit bine din cauza gripei,altii cu munca ....dar fiti linistiti...sunt mai multi pasionati dar inca nu sunt convinsi de seriozitatea noastra a tuturor....sunt convins ca in momentul in care clubul va lua amploare o sa apara mai multi doritori sa adere speram doar sa fie si ei seriosi ca noi....
P.S o intalnire reusita din toate punctele de vedere...de mult nu s-a mai intamplat asa,ma refer la faptul sa fim atatia oameni la un loc,pasnici,seriosi si dornici de lucruri frumoase....sincer mie incepuse sa imi fie dor de "activitate" la noi in oras.......sper sa reusim impreuna sa cladim un club respectabil si demn de lauda.....sa ne auzim de bine!! |
S-a afisat calendarul competitional DRE pe 2012.
21/22 aprilie - Tulcea 20 mai - Arad - Drag & Jap fest 17 iun - Tulcea 15 iul - Oradea - Drag & Tuning Show 15/16 sep - Tulcea - Beast of East ( etapa nationala + internationala ) 13 oct - Arad Pe 20 mai ma gasiti la arad, deci daca vine cineva din severin poate sa ma anunte si ne intalnim |
Quote:
|
Quote:
mama grasule ce intelepciune si cata savoare si cat devotament ai in ceea ce scrii :))) cred ca tu esti un fel de ``sf Petru`` al clubului :)) as fi fost si eu tentat sa ader dar nu imi place semnnu clubului se refera la grupul vag ...si nu ma incanta treaba asta mai bine ii ziceati wopel club severin:))) oricum felicitari ! si succes in continuare, va astept cu audi pe strada :rolleyes2 |
Quote:
|
era prea multa armonie, ziceam sa imi bag si coada nu era cu rautate, pasionat sunt si acuma dar deocamdata sunt constient ca nu imi permit modificari si tunning, prefer sa ma abtin de la pasiunea de ``cheap tuning``
ps. frumoase vremurile cand eram mic si ma chinuiam cu lada :lol: aveam caneala si la unghiile de la picioare :))) oricum te-am facut pe 1-a cu lada vs g4 tau mai tii mine :oops: dupa parerea mea sunteti ok va urez ``succesuri `` numai realizari si impliniri, era o simpla parere chiar este un turometru de audi in marca clubului... |
semnul clubului este inca in faza de dezvoltare nici noi nu suntem extra multumiti de faza actuala a semnului si mai lucram fii bun cu tine si apoi cu restu
lasa rautatile ca nu-si au rostu:idea::idea::arrow: |
6 Attachment(s)
ceva poze de sambata
|
Quote:
data viitoare trebuie masinile spalate si un aparat mai performant :)) |
Pe băiatul cu STY l-am văzut vineri prin oraş ! :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning