![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
ma bag si eu , din weekendul asta incep antrenamentele :)
|
Quote:
|
cam in cat timp dureaza sa parcurgi la modul mers mediu cu bicicleta ,evident , 50 km?
|
Depinde ce fel de km sunt ca aici sunt prin padure,gropi de tractor cu apa,etc..
|
Quote:
|
Re: BIkeu mew cel nou shi mult asteptat
miam terminat shi eu de curand bikeu un magellan polarx de 2005 furka rock shocks pike u turn 140mm rotzile au jenti crosser expert duble cu butuci novatec shi spitze dt cauciucuri ma daw pe maxis holly roler shi is multzumit angrenaju e schimbator foi shi bratze shimano lx foaia de singel care am puso eu e truvativ cu bp tot truvativ holtzfeller pedale bbb de freeride frana spate tectro aquila pe fatza am un promax care ma cam streseaza ca e cam nashpah etrieru ghidon shi pipa bike+ shi is fte bune poze inka nu iam fakut da o sai fak astept ceva pareri despre bike:D
|
Quote:
|
salut...am luat o bicicleta de la cineva avea multe puncte de rugina era zgariata ..in fine..am dat rugina jos de pe furca , urmeaza cadrul. acuma e treaba ca nu am unde sa o vopsesc cu pistolul si as da direct cu lac pe ea ar fi gen ,,rat road''...e buna ideea?:P:rolleyes2
|
Lacul proteaja vopseaua impotriva prafului, a pietricelelor, a orice ce o poate zgaria. In cazul tau, rugina va progresa din cauza umezelii. Daca dai cu lac peste, rugina nu va mai avansa si va da bicicletei un aspect, cum zici si tu, de rat rod. Pentru a parea cat mai real, exista lac mat incolor. Cauta-l, cumpara-l, foloseste-l, pe urma posteaza cat mai multe poze cu rezultatul final. Succes!
|
Deci ce imi ofera ei si ce imi pun la dispozitie de imi cer taxa ca sa ma plimb prin padure ??? :)) mi se pare absurd sa ceri o taxa la sute de bikeri :) pt ca se stie cine castiga :) exact asa este si la downhill :) te duci dai vreo 50eu la inscrierere :) te antrenezi,te califici si la final castiga tot gratzu domne :)) care el s-a dat decat odata :)) si nici n-a fost cronometrat sau a existat pe listele de participare :)...Mai frumos e atunci cand adun vreo 10-15 prieteni si ne dam frumos ;)
|
Quote:
|
Dai niste bani :) ca sa-si mentina ei clubu pe picioare si sa-si investeasca mii si mii de euro in niste bikeuri....
|
tin sa va anunt ca de proiectul Chopper.. s-a ales praful.. este la fier vechi... prea mult chin.. truda.. si pt ce? pt o amarata de bicla... pe care pot sa o cumpar din mag... undeva la 1000-1300 roni...
salutare si bft la concurs celor care se vor da |
Pacat... Chiar vroiam sa il vad terminat...
|
nu-l abandona, pt ca nu poti sa compari bikeul ala cumparat din magazin :D si un bike chopper homemade adevarat :D unde te-ai impotmolit de nu vrei sa mai continui ??
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
usor ma copii ma ca am glumit.. ce mama dracu`.... asa ma crede-ti voi pe mine?? eu ma tin de cuvant:))
am vrut trial.. mi-am facut.. am vrut tricicleta.. mi-am facut... am vrut choper... imi fac... am glumit cand am zis ca e la fier vechi.. asteapta maine furca.. rezematoarea si montatii pt roata spate:D pe urma grund.. ghidoane, sha si roata spate de termiant... chit.. vopsea... si gata:D |
uite mah ce ne face asta:-w:-w:-w
|
lol mi-ai dat palpitatii
|
Quote:
foarte tare inceputul,o sa fie de belea bicla asta8) |
Vad ca te misti destul de repede. Foarte interesant cadrul. Bravo!;)
|
4 Attachment(s)
m-as misca si mai repede.. dar prob este ca trebuie sa ajung si pe la facultate zilele astea...+ ca mai am si alt "proiect"... un tico dezmembrat total..si refacut... si ma mai impart intre 2.. + ca flexul si aparatul de sudura se mai plimba de colo colo...acuma am terminat cu tico-ul... a ramas tinichigeria.. dar totusi mai dau cate o mana de ajutor si acolo
ceva poze de azi.. furca... rezematoarea... si cadrul intreptat cat s-a putut.. pt ca era putin cash... cadrul este terminat in proportie de peste 95%... urmeaza cateva intaritoare.. montantii pt roata spate.. si roata spate de terminat...+ ghidoanele si saua... |
2 Attachment(s)
am termiant si eu cu trialul \:D/ astept pareri;;):D:D:D
|
1 Attachment(s)
si ziua de azi.. am taiat 2 intaritoare.. si atat.. ca pe urma m-am tirat la tico... sa-l frec pana-i sare vopseaua... de maine ma reintorc la bicla=))
gaby.. bine omule... bravo.. in sf:P de cand te astepta bicla aia=)) |
Quote:
e frumos dar albul se murdareste ca repede parerea mea este ca teava aia rotunda nu prea pica bine si la suduri puteai sa mai finisezi putin.nu zic ca al meu e perfect,dar mi-am spus parerea:D |
Quote:
2- ...teava patrata nu aveam si am vrut sa pastrez ideea cu teava rotunda. 3 la mana...sudurile sunt cat de cat bune ...nu am vrut sa pun chit ..adevarat..se putea si mai bine... oricum..eu 1 sunt multumit de ea |
si daca te intreb ce faci cu acel asa zis "trial" ? 2puncte pauza :)
|
7 Attachment(s)
hop si ziua de azi.. am terminat cadru.. am dat grund-ul.. inafara de teava de sus... ca trebuiesc sudati montatii de la sa...
m-am apucat si de sa... e la lipit:)) sa vad daca pot maine sa-i bag textila... janta e si ea ramforsata...au mai ramas ceva reglaje la furca.. ghidonul de facut de la 0.. si de terminat saua cu tot cu montati... +ceva bunatati... tot pt ea:)) |
Quote:
|
wa eu mi-am facut damblaua.. am intors destule capete.. acuma am trecut la chopper=))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ma bag si eu pe topicu' asta:am o mare pasiune pentru bike-uri.Pe larg...cadru aluminiu arrow, pipa arrow, furca sierra, jante duble , cauciucuri WTB, schimbatoare shimano, butuci fata-spate shimano, monobloc,
am cumparat-o SH de la un tip...e adusa din elvetia si se vede calitatea fata de romania...pozele sunt putin mai vechi...intre timp am taiat tija de la sa pentru a cobori la maxim, am eliminat cricul si inca 2 3 chestii mici pentru ca eu merg cu ea jumate bmx jumate trial + padure(asa ca nu prea ma mir de butuc:sad:) momentan sunt in service cu ea:cry: mi s-a dus butucul spate...pocneste ca naiba...un sfat ieftin?:???: |
23-25aprilie la Romexpo va avea loc Expo Bike 2010.Concursuri,demonstratii,vanzari de biciclete. www.expobike.ro
|
Quote:
|
Quote:
frumos bike'u |
stiu si eu...parca nu as vinde bike-u asta..e primu lucru care mi se strica...in rest merge brici...e super usoara practica si ma distrez cat am eu timp si nevoie
Si in plus nu stiu cati bani as lua pe ea si cine ar lua-o..adica e am luato pe 2 bani... Mai degraba as mai investi cate ceva...la capitolu' frane, angrenaj...poate un ghidon mai lung...nu prea mult oricum pentru ca...la varsta asta nu am banii necesari si nici timpu' |
3 Attachment(s)
si ziua de azi.. chit.. schmilgher.. mult=))
spritz-chit (nu am poze).. o mai asteapta maine inca 2 straturi.. vineri iar frecush...:-< si poate.. poate dum seara vopseaua.. pt ca in weekend sunt f ocupat.. nunta.. bla bla bla.. + o poza cu fratiorul mai mic.. al unui prieten...:)) "andar canstracsan" si el |
Cum ai indoit tevile, pana la urma?
|
Quote:
cred ca ti s-a urat de chit.sa-ti raspund si la sondaj:D:eu as alege negru lucios;) |
ce culoare o sa faci cadrul la chopper pana la urma? :D.. si 2 : faci furca crom crom? :D bratele ma refer :D.. pica perfect bratele crom frumos ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning