![]() |
Re: Colantari auto profesionale
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare, un preț pentru o colantare:
* culoare: negru semi-lucios sau gri-șobolan (dark grey) * amplasare: capotă, stālpi, prelungiri uși + praguri + prelungire contraaripi spate (poza 2 este simularea cum as vrea s-arate) Mulțumesc! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ti-am facut o reducere pentru am recalculat timpul de executie. Cand altii maresc preturile, noi incercam sa le taiem. |
12 Attachment(s)
Mai jos iti atasez un tico pe care l-am "dichisit" un pic.
|
Quote:
PS: Frumusica buburuza roz! :D |
Pentru un ford mondeo mk3 hatchback un pret pentru negru mat:
-din capota vreau doar partile (fashiile) mai lasate stanga dreapta de deasupra farurilor (invers fata de cam ce vrea lumea deobicei) -plafon -portbagaj Daca nu ai inteles primul punct, zi`mi sa desenez. Masina este alba...daca conteaza la ceva. |
Quote:
|
Quote:
|
Daca poti fa-mi te rog si o simulare cu culorile cerute si astept un raspuns.merci
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Timp de executie: 2 ore (max). |
Quote:
Costul pentru masina ta: 699 lei (fara bari). |
1 Attachment(s)
Salut,
Am citit ultimele pagini dar nu am gasit urmatoare informatie (scuza-ma dar nu am timp sa caut pe tot topicul): 1. Daca in CIV si talon am culoarea GRI si vreau sa-mi colantez masina tot gri (inchis - sobolan - mat) trebuie sa mai trec pe la RAR/Politie? 2. Voi avea probleme la ITP? 3. Ai spus ceva de "lucrari de tinichigerie" (nu mai stiu exact in ce post am citit). La ce te refereai? (De exemplu, daca am pe capota cateva "ciupituri" din cauza pietrelor trebuie revopsita inainte de a o colanta?) Atasez si o poza de "info" Bafta! |
Salut,
Am citit ultimele pagini dar nu am gasit urmatoare informatie (scuza-ma dar nu am timp sa caut pe tot topicul): 1. Daca in CIV si talon am culoarea GRI si vreau sa-mi colantez masina tot gri (inchis - sobolan - mat) trebuie sa mai trec pe la RAR/Politie? NU. 2. Voi avea probleme la ITP? NU. 3. Ai spus ceva de "lucrari de tinichigerie" (nu mai stiu exact in ce post am citit). La ce te refereai? (De exemplu, daca am pe capota cateva "ciupituri" din cauza pietrelor trebuie revopsita inainte de a o colanta?) Acele ciupituri se vor chitui, slefui si vopsi inainte de colantare. Atasez si o poza de "info" Bafta! Ataseaza o poza cu capota, te rog. O zi buna in continuare. |
Salut...pt o capota de golf 3 care ar fi pretul? si cu folie carbon si cu negru mat
|
Quote:
Negru mat: 99 lei |
Quote:
Culoarea sa fie negru mat, si locurile de colantat, exact ca in poza de la mine. Astept un raspuns .. Multumesc! PS. Unde sa vin, in bucuresti, mai exact? (in cazul in care se poate) |
Quote:
Te putem programa maine dimineata la ora 09:00. Asteptam o confirmare din partea ta. Date de contact: http://www.dcmdesign.ro/contact.php# Adresa: http://www.dcmdesign.ro/poza-zoom.ph...ages/harta.jpg |
Quote:
|
Quote:
Nu putem sa dam afara masinile programate la care lucreaza baietii deja. De asta sunt programarile facute. |
Asa este, nu mi-am luat liber pentru venit la colantare ci pentru altceva. Si voiam sa "impusc doi iepuri" deodata ca sa ies mai ieftin (drumul costa extra). Oricum, o sa anunt pe thread cand as mai putea veni/programa.
Multumesc inca o data! |
Quote:
Si imi pare rau ca nu te pot ajuta astazi. |
Salut cat ma costa plafonul la o solenza negru lucios?
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
lucrare facuta de aproximativ juma de an.de curand mi-am facut cont si trebuia sa le multumesc baietilor de la DCM Design pt felul cum au realizat lucrarea.de cand am colantato foarte multi s-au aratat incantati si au fost interesati cine sunteti si cum lucrati.va salut baieti si s-ar putea peste vreo 2 saptamani sa trec pe la voi pt infoliere faruri si pt niste stickere.
|
Multumim pentru aprecieri.
|
2 Attachment(s)
Colantare plafon cu folie carbon.
|
2 Attachment(s)
Colantare plafon cu negru mat.
|
3 Attachment(s)
Colantare negru mat Renault Megane.
|
3 Attachment(s)
Colantare capota in negru mat si cu folie carbon, masca fata folie carbon, plafon negru mat oglinzi in folie carbon.
|
la un Hyundai i30, capota colantata cu folie carbon, poti spune un pret?
|
Quote:
Salut, Capota colantata in folie carbon te costa 299 lei. Timp de executie 30 min. |
salut
salut....imi pare rau ca nu pot sa pun....defapt nu stiu:D....niste poze cu modelul pe care l-as vrea sa mi-l puneti....sunt patratelele gen racing....capota plafon portbagaj.....cam cat m-ar costa.....toate 3....si as m-ai vrea un pret decat pt capota tot patratelele merci
|
sal...am aflat cum se numesc patratelele....http://www.clubopel.com/link.php?url...d=vhhwdoa3xqk2 opel race camp sa-mi ziki te rog si un pret doar pt capota.....si pt capota plafon portbagaj merci incodat.....+capota patratele iar plafon negru mat...fara portbagaj
|
Patratele pe capota 99 lei
Patratele pe plafon 99 lei Patralete pe portbagaj 99 lei Grafica inclusa in pret. Plafon negru mat 99 lei. Quote:
|
merci pt raspuns....1 singur lucru am uitat sa te intreb se mai iau bani in plus pe manopera degresare sau altceva.......sau e batut in cuie 99 ron?....si te mai rog sa-mi spui daca pt miercuri poti sa ma programezi si pe mine..merci o zi buna
|
[QUOTE=alecss1;3522457]merci pt raspuns....1 singur lucru am uitat sa te intreb se mai iau bani in plus pe manopera degresare sau altceva.......sau e batut in cuie 99 ron?....si te mai rog sa-mi spui daca pt miercuri poti sa ma programezi si pe mine.la piciu .merci o zi buna
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:13. |
- Copyright 2026 4Tuning