![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
cand o vopsesti? mai ai multe de facut la ea?
|
Mai e ceva de treaba,chiar si pana sa intre la vopsit..nu ma grabesc nicaieri..cum am asteptat atat doar nu m-oi pripi acum:rolleyes2
Cred ca pe luni sau marti ii dam "control" si apoi mai vedem ce mai e de retusat.Cu putin noroc,la sfarsitul saptamanii viitoare va fi vopsita8) Iar de facut la ea,mai sunt f multe(in special echipari)..incet si bine,ca doar nu fac astfel de lucrare in fiecare luna;) |
Quote:
tot atunci ti-am transformat si semnatura, daca dai click pe descrierea masinii te aduce direct pe topicul asta :) |
10 Attachment(s)
M-am prins cu semnatura;):-)
Eee..si daca credeati ca v-am uitat,nici vorba de asa ceva..:-)..doar ca am asteptat o evolutie mai palpabila a lucrarilor;) Azi s-a lucrat ceva,ceva..si am si primit ceva frumos de la Bogyciu,caruia tin sa-i multumesc si aici:-)..e vorba de o consola de R12 TS,care se va pupa perfect cu interiorul meu clasic8) Sa lasam pozele sa vorbeasca..:rolleyes2 |
salut bogdan!!
cand o duci la vopsit?? |
ce'i cu jantele ? sunt tot ale vechi ?
|
Quote:
Negrey,cam peste 2-3 zile o duc la vopsit,poate si mai curand..depinde cum termina treaba cu pregatitul si cum gasesc pe cineva care sa ma tracteze pana acolo,sau sa ma ia pe platforma:rolleyes2 |
da, frumos pregatita
imi place cum iese :) |
salutare,vopsitoru la care esti tu acum,e bun,se pricepe,ca vreau sa-mi vopsesc si eu coaja si tot caut pe cineva priceput!lasa-mi daca vrei un pm sa iau legatura cu tine si poate mi-l recomanzi;).servus nu'ma bine
|
salut!
de admirat efortul de a face ceva bun! dar...daca tot faci o treaba buna, de ce nu ai dezechipat masina 100%? Ce imi sar in ochi, si ma zgarie la retina, sunt butucii incuietorilor spre exemplu, si incuietoarea portbagajului. Banuiesc ca mai sunt alte mici chestii pe care nu le-am observat, dar care zic eu ca MERITA date jos pe timpul vopsirii. spor la treaba! |
nu am inteles treaba cu jantele, le-ai vopsit ?
arata foarte bine curatate cu peria rotativa (parca sunt cromate :P ), daca dadeai un lac cred ca aratau mult mai bine (asta doar din poze ce vad eu, poate in realitate aratau urat doar curatate) |
Ok..hai sa calmam spiritele..
Valib,incuietoarea portbagajului o dai jos doar prin distrugere..m-am chinuit eu la o alta capota de portbagaj f mult ca sa-i recuperez incuietoarea si n-am reusit neam..:rolleyes2 Cat despre cremaliere si broastele de pe portiere,nu am vrut sa fie date jos pt ca s-a muncit odata(destul de mult) la asezarea portierelor si la reglajul inchiderii lor;) Deasemenea,bordul nu am vrut sa il dau jos pt ca nu a fost demontat niciodata si stii cum e..ce face fabrica nu mai pun eu cum trebuie la loc;)..nu vreau sa inceapa sa zdrangane sau sa scartaie toate pe acolo.. Cat despre butoanele de deschidere de pe portiere nu au nici-o problema..nu ma incurca cu nimic la vopsire. Voi nu stiti,insa in ultimele zile cat a fost masina la tinichigiu am fost f presati de timp si circumstante,si numai de dat jos nimicuri d-astea nu stateam:rolleyes2 Rares,ideea e ca eu vreau ca jantele sa fie albe,nu cu aspect cromat sau metalic. Dupa curatate,jantele au fost date cu fuler,ca si masina,in vederea pregatirii pt vopsire la pistol8) |
Salutare Bogdanele felicitarile mele pt babutza a iesit ok pana in prezent este superba mi-e unu imi place foarte mult si parearea mea este ca gustul tau conteaza cel mai mult dak tie iti place asa e cel mai bine
Bogdanele cam in 2 saptamani ajung si eu la vopsit cu a mea deocamdata e de lucru mult ca am facut prostia de a o sabla imi zici te rog ce nuanta de albastru folosesti dak o mai faci albastra ?? ms frumos si bafta in continuare |
Ai sablat-o si acum trebuie sa o imbraci in chit,nu:?:
Dar parca o vindeai la un moment dat..chiar ma gandeam ce-ai patit..:rolleyes2 Ca vopsea,eu am luat albastru 65 de la DYO si alb 10.In combinatie sper sa obtin un bleu cat mai frumos:-) Bafta si tie cu batrana si multam pt aprecieri:-) |
10 Attachment(s)
Frumoasa adormita a intrat azi la vopsit..:D
Pana luni dimineata se va odihni in cabina,pt un rezultat cat mai bun;) Culoarea mi-a iesit exact cum imi doream8) Enjoy..:-) |
3 Attachment(s)
Si mai am cateva..:-)
|
sall!!!!!
dungile stil ''gordini'' le mai pui? |
Fi sigur de asta..numai ca trebuie sa mai am putina rabdare..nu pot pune autocolant imediat pe ea;)
|
frumoasa culoarea!!!
bv!!! |
De ce nu vopsesti dungile? Si apoi dai lac peste tot... Si nu stai cu grija ca ti le dezlipesc copii in fata blocului...
|
Ar fi mult mai complicat,iti dai seama..:rolleyes2..si..regina mea sta la garaj;)
|
ar fi mai complicat, dar daca tot faci o treaba, sa fie calumea pana la capat:D
|
Quote:
|
Poi o fi avut dar nah, asta oricum nu o sa fie identica, din mai multe puncte de vedere. Sunt impotriva autocolantelor si pentru ca se deterioreaza destul de repede. Si nu cred ca masina asta va fi masina de duminica.
|
am vazut vopsite cu dungile alea si nu dadea bine, in schimb cu autocolant da :)
era sa uit , bineeeee bogdaneeee :D de maine se misca lucrurile si la bestia mea :D |
superbaaaaaaaaaaaaaaa!bv bogdane!ma bucur ca ti-a iesit culoarea asa cum ai vrut!grija mare la echipat sa nu o zgarii.............:D
|
Multumesc pt aprecieri baieti:-)
Presimt eu ca masina asta o sa va placa la nebunie!!!:D BULLDOG,intradevar masina nu va fi o replica identica a R12 Gordini si nici nu va fi de duminica,insa,in cazul dungilor e vorba de latura practica;)..daca as fi avut cabina de vopsit la mine in curte,poate le vopseam..intelegi..:rolleyes2 Insa sincer cred ca vor iesii mult mai bine in autocolant,plus ca daca se deterioreaza in timp,mai fac altele,ce-i problema de asta:?: Razvanele,multa bafta si tie si sa o vedem si pe a ta vopsita,ca tare sunt curios:-) |
nu o vinzi ? :)
|
Ba da:-)..insa astept sa fie gata,ca nu mi-o ia nimeni asa despuiata..:lol:
|
fff frumos
multa bafta si atentie la echipare |
Quote:
|
extraordinara culoarea,sa o ti curata acu :D
p.s ti am zis ca o sa iasa bine :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
S-a ajuns si la pagina 69. Apropo vad ca nu ai renuntat la luminile de marsalier ,nu dadea mai bine fara?
|
a iesit frumoasa ,bafta cu echiparea si sa o vedem pe strazi
|
aoleu ce frumoasa e!!!
cred k esti in culmea fericirii, bogdane!! bv, ne vedem maine in orash!!! |
voi astia din braila ma enervati la culme :)
|
bogdan.... felicitarile mele pt a nu stiu` cata oara .... eram sigur ca o sa iasa o treaba excelenta ... bravo!!!
|
frumoasa treaba bafta in continuare si sa nu uiti sa umbli si pe la motor .
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning