Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

TigerGTS 16-11-07 13:42

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1197497)
Ba de ce sunteti ma nesimtiti cu Robert??? Caddy nu mi`o lua in nume de rau da tu vb de " cumva ai fost " cu tati " in AUDI pana la dragasani ? Pai tu nu aveai grija cu KM sa nu vada taicato cat ai mers?? Si nici tu Oliver nu aveai deplina lbertate cu masina asa ca nu`l mai luati la misto pe copil. Si eu m`am bucurat cand am facut prima data Pitesti Valcea si am luat permisu la 21 de ani nu la 18.

Da Kalu..Nu aveam deplina libertate...Ca sunt SOMER... sti ce inseamna? adica nu produc bani...Si daca nu ai bani nu ai benzina.. Cum de am mers in zilele bacului la 2 noaptea pe dealul negru?... Si in ciuda acestui aspect cred ca in 95% din situatii am mers unde a fost vorba sa mergem...

Robbert 16-11-07 16:08

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 1201880)
nici nu te cunosteam inainte sa am permisul nene :) Deci nu aveam id-ul tau, deci nu aveai de unde sa sti ce status-uri aveam eu. In + nu vad de ce te ataci...

eu te aveam in lista ca vroiai sa'mi vinzi niste filme si pana la urma nu mi'a convenit pretul, tu mi'ai sters id'ul dar la mine a ramas .
si nu m'am atacat

Kaluvr6 16-11-07 20:16

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 1201886)
Da Kalu..Nu aveam deplina libertate...Ca sunt SOMER... sti ce inseamna? adica nu produc bani...Si daca nu ai bani nu ai benzina.. Cum de am mers in zilele bacului la 2 noaptea pe dealul negru?... Si in ciuda acestui aspect cred ca in 95% din situatii am mers unde a fost vorba sa mergem...

si ti se pare normal sa faci afirmatia care ai facut`o lu Robert? Tu cand ti`ai luat permisu si ai facut primu drum cum a fost? Sau esti si tu prntre aia care au zeci de mii de km fara permis?? Daca tie ti se pare corect si crezi ca esti cel mai corect de pe forumu asta atunci tot respectu da ma cam indoiesc sincer. Tu stii mai bine....

TigerGTS 17-11-07 16:50

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1202538)
si ti se pare normal sa faci afirmatia care ai facut`o lu Robert? Tu cand ti`ai luat permisu si ai facut primu drum cum a fost? Sau esti si tu prntre aia care au zeci de mii de km fara permis?? Daca tie ti se pare corect si crezi ca esti cel mai corect de pe forumu asta atunci tot respectu da ma cam indoiesc sincer. Tu stii mai bine....

Nu Geo...mie nu mi-a fost niciodata rusine s-o spun si toti care m-au intrebat au primit acelasi raspuns...Eu am facut maxim 10 Km fara permis...Nu cred ca m-ar fi auzit cineva spunand vreodata ca am mers eu fara permis, ca n-am mers... Celalalt aspect ma fac ca nici nu l-ai scris si eu nici nu l-am citit si ma opresc precizand ca la cate glume proaste s-au facut pe forumul asta v-a gasit acum altruismul...cand nici nu era cazul.

IONUT-GBP 24-11-07 13:31

nici o intalnire ? un gratar ceva ? :D ca e frumos afara :)

CaDDy 24-11-07 13:36

ioane... dute si pune grataru in fata blocului ... k intr`o ora max vin cu carnea si cu micii ;)

hai facem ceva pe moment .. akolo in spatele blocului la tine ... hai sa fi gata :)

IONUT-GBP 24-11-07 13:51

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1213712)
ioane... dute si pune grataru in fata blocului ... k intr`o ora max vin cu carnea si cu micii ;)

hai facem ceva pe moment .. akolo in spatele blocului la tine ... hai sa fi gata :)

pai ori in fata ori in spate ? :lol: :lol:
in spate ca e o gradina cu 1 masa si 2 banci 8) ;)

IONUT-GBP 24-11-07 14:04

aici :lol: :lol: hai grabeste`te :))):x

CaDDy 24-11-07 14:04

pardon .. in spate vroiam sa zic de la inceput .. stiu k ai akolo fain ... hai k uite akum plec de acasa... in 5 min .. trec pe la billa sa iau nishte carne si ce mai tre .. k am mai vrb si cu ceilatzi .. in 20 de min sunt la tine ... sa fii jos cu grataru :) .. eventual si cu o minge de fotbal :D

IONUT-GBP 24-11-07 14:08

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1213739)
pardon .. in spate vroiam sa zic de la inceput .. stiu k ai akolo fain ... hai k uite akum plec de acasa... in 5 min .. trec pe la billa sa iau nishte carne si ce mai tre .. k am mai vrb si cu ceilatzi .. in 20 de min sunt la tine ... sa fii jos cu grataru :) .. eventual si cu o minge de fotbal :D

:) ok cand esti jos sa`l pui pe Gutza sa cante :lol: :lol: :lol: si cobor :)))cu chitantieru la intrare :)))

sa iei si tu si bancuta/masa aia a ta sa avem loc toti :);)

CaDDy 24-11-07 17:02

tu chiar ai crezut k vin ? :lol: :)) sunt la Cluj la faculta ma :))

IONUT-GBP 24-11-07 17:55

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1213999)
tu chiar ai crezut k vin ? :lol: :)) sunt la Cluj la faculta ma :))

:))))))))):))))))))))))):)))))))))))))

stiam ma tinere :lol: :lol: :lol: 8)

trafy-vr6 24-11-07 18:30

ba...postarilor:)) o ardeti la caterinca pe aici ? CaDDy cand vi ? GPL`ule vine iarna,, ai noroc ca exista si GPL pt iarna:D

CaDDy 24-11-07 18:35

05.12.2007 / orele 14-15 sunt in Valcea :)
09.12.2007 / orele 17:00 plecat din Valcea :))

P.S.: daca nu se intampla ceva neprevazut :)

thex 10-12-07 17:11

ce ziceti....ultima intalnire de anu asta...pe 15 seara...adik sambata asta...
vine cineva?

Robbert 10-12-07 17:17

eu sunt pentru :D numai sa ne strangem cativa :D si cateva masini :lol:

DjRainManFast 10-12-07 17:22

Eu ma gandeam la o intalnire sambata pe 22! Ca sa vina toti de la facultate, poate o sa si ninga putin pana atunci....si sa o facem misto...sa ne strangem multi! Eu vin si sambata asta...dar mi-ar fi placut mai mult atunci!!

Robbert 10-12-07 17:27

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1239875)
Eu ma gandeam la o intalnire sambata pe 22! Ca sa vina toti de la facultate, poate o sa si ninga putin pana atunci....si sa o facem misto...sa ne strangem multi! Eu vin si sambata asta...dar mi-ar fi placut mai mult atunci!!

atunci o facem pe 22 :-) numai sa o facem candva anul asta

DjRainManFast 10-12-07 17:30

Ei acum...vedem si ce zic ceilalti..poate unora le convine mai bine pe 15...si cum majoritatea decide :D O facem cand vom putea veni cati mai multi ...eu pot si sambata asta...nu e nici o problema!

IONUT-GBP 10-12-07 17:38

pai si daca se fac 2 ce are ? :))) una pe 15 si una pe 22 ;))

thex 10-12-07 18:17

mda... inteleg k vrei sa te plimbi mai des cu masina...dar asteapta si tu inca un an.... ei tre sa zica nu noi...

CaDDy 10-12-07 21:36

daca facetzi pe 15.... distractie placuta :)

daca facetzi pe 22 .... sunt pentru :) si cred k mai multzi .. pt k nu cred k vin f multzi weekendu asta .. k e ultimu` inainte de vacantza...

thex 10-12-07 22:50

era doar o propunere...si pt mine e mai bine 22...k se termina scoala:)

Robbert 18-12-07 10:58

mai facem intalnirea sambata asta? :-)
stie careva daca vine sigur? :-P

DjRainManFast 18-12-07 11:42

Eu unul vin...sper sa ne strangem mai multi!! Sa vedem cati se incumeta :))

trafy-vr6 18-12-07 12:12

vin si eu si mai aduc 2 masini:)

trafy-vr6 19-12-07 12:24

Sambta la ce ora intalnire?

trafy-vr6 20-12-07 09:05

sambata la ora 18:30 intalnire la stadion zavoi ( pe partea cu olanesti ) vad ca voi nu ziceti nimic

Robbert 20-12-07 09:11

eu unul nu stiu daca pot deveni asa devreme ca am drum la tara sa merg cu familia la taiat porcul :lol: sper sa ma intorc mai pe zi asa

IONUT-GBP 20-12-07 09:17

multi porci "o sa cada" sambata :))))))))
Dc nu se tine la Arene ? :-P

trafy-vr6 20-12-07 09:25

cand am intrebat cand si unde facem intalnirea nu a raspuns nimeni

thex 20-12-07 10:01

e mai bn la stadio k la polivalenta mereu se intampla cate ceva:)

trafy-vr6 20-12-07 16:31

va rog hotarati voi o ora si o locatie pt intalnirea de sambata. nu vreau sa mai aud ca nu e bine ce am zis eu. astept

Robbert 20-12-07 16:35

eu nush daca pot sa ajung de la inceput. nu prea e decisa lumea daca vine sau nu , deaia nu se posteaza :-P

recBeat 20-12-07 16:36

hai sa mai impingem putin ora, nu ie prea devreme la 18:30?

Robbert 20-12-07 16:41

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 1255398)
hai sa mai impingem putin ora, nu ie prea devreme la 18:30?

propune tu o ora noua :-)

recBeat 20-12-07 16:43

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 1255408)
propune tu o ora noua :-)

okay, at propun sa ne strangem dupa 20:00 al aceeasi locatie (parcarea zavoi). Deacord careva?

trafy-vr6 20-12-07 16:52

multi nu o sa vina...e sambata,discoteci....si oricum e tarziu...se intuneca de la 17:30 plus ca nu o sa tzina mai mult de 2 ore pun pariu:)..in fine..alegeti voi de acuma in colo

recBeat 20-12-07 16:57

eu unu' sincer asi prefera de 10x mai mult o intalnire in detrimentul "discotecii".
Acuma depinde in functie de cat de mare ie pasiunea pt fiecare in parte.
Sa hotarasca majoritatea, eu doar am propus, nu trebuie sa fie neaparat ca mine. Sa se aleaga o ora care sa convina la cei mai multi dintre noi.
Asteptam si alte propuneri..

Robbert 20-12-07 17:17

si eu as zice tot 20 -21 mai ales ca acum e nebunie prin oras , se merge bara la bara.

All times are GMT +2. The time now is 07:46.

- Copyright 2026 4Tuning