![]() |
Re: Media 4Tuning Rm. Valcea
eu nu imi consider masina destul de demna pt a veni la intalnire:) pt ca nici nu o consider destul de modificata... momentan nu mai e nimic pe piatza ca sa ii mai fac... ceva.
Inafara de corrado nu vad nimic... aia chiar e modificata :) |
Ms Gohan.
Chiar k....unde o fi tuningu?? Si ce cautam noi pe forumu asta nu stiu. Hai sa`l lasam pe tir cu echipa lui din fast and furious sa vb si sa nu mai incarcam serveru noi astia netunariti cu poze banale. |
frate cum sa iti explic eu tie...ca de cand ai intrat cu gura mare tot incerc. Noi NU facem EXPOZITIE de masini tunate...pur si implu ne intalnim membrii comunitati si schimbam o vorba...admiram o janta...nu a zis nimeni: lume veniti la intalnire ca o sa fie masini modificate . Uite ca sa iti dau un exemplu...Cristi CTZ are passat ca al tau si tot vine la intalnire cu toate ca e stock. Chiar nu va inteleg pe voi....
|
pai frate nu e intalnire intre aia de la pimp my ride si aia din tokyo drift. Noi ne intalnim mai mult sa schimbam o vb, mai radem mai glumim si uite`asa trece ziua. Nu facem expozitie de tuning, si astazi chiar asta a fost scopu, am iesit la un suc si dup`aia ne`am intins la malu alb.
|
in fine tir..io nu o sa iti mai zic nimic...daca vrei intelegi daca nu continua sa faci misto....bafta
|
Quote:
Ce se mai ataca lumea :d NU FAC MISTO PUR SI SIMPLU IMI DAU SI EU CU PAREREA |
frate tu crezi ca daca vii la intalnire nu te primim ca nu ai masina modificata?? Niciodata, ti`am zis scopu e sa ne simtim bine, mai cunosti pe unu pe altu, mai razi etc. K intre baietzi. Azi de ex nici nu am vb despre masini sau ceva legat de ele.
|
daaaaaa...intalnire la care pe mine m-ati sarit. Ia cucu Fra :lol:
|
Sau poate ca lumea aia cu masini tunate nu se ataca, dar tine cont si de amaratii cu stocuri si poate stie ce inseamna sa fii stock iar apoi tunat si uite ca nu uita sau nu ii priveste de sus dupa...
Totusi, indraznesc sa te intreb ce te-a pus pe jar in seara asta?...Ca am mai adus si alte poze cu masinile noastre stock?... Ce Dumnezeu?!!?!.>Te-am chemat la intalniri ca ai cu ce...Dar tu mereu ramai acasa si te superi pentru poze cu masinile noastre?...Hai si tu odata...Ca nu muscam...Nu-ti zgāriem masina...Nu suntem vandali...Sau macar zi pe fata ce te supara...Si analizam situatia... |
bine Fra...las ca pun io arabii aia pe tine....sa vezi tu cum e sa faca drift in fatza ta:P
|
Gohan pai noi am iesit la un suc si am scris pe forum o gramada ca mergem, sorry ca daca stiam puneam p`astia sa te sune. :(
|
nuuu, nu arabii ca am alergie la ei :lol: , maine pe unde iesiti ca vine si persoana lu mine
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
bai ce tare a fost...
super tare, baieti de treaba...si fata de treaba :D ca era sa uit... abia astept grataru` de vineri...sper sa fie cat mai multi pentru :) noroc baieti, see ya soon :P |
nice pozele, toate au iesit marfa...felicitari fotografilor :D
poate ne vedem later prin oras la un pahar de brifcor sau ceva =) |
acuma tre sa`mi iau shortzu cu mine:D cine a fost stie de ce:))
|
a fost foarte tare :)) pacat ca nu ati mai iesti noi am mai stat pana la 3:30 AM =))
|
Quote:
helau :-H:lol: :lol: :lol: |
cine ma? ai stat tu ?
|
trafy nu vb ca nu ai fost acolo:lol: :lol: ...nu ma everva ca iar dau din mana:lol: :lol: :lol:
|
UHU salut all chiar mi-a facut placere sa ies cu voi va astept pe la rompetrol sapt asta pe noapte daca nu aveti ce face :>
|
Ionut a stat cu mine si Pustiu pana la 3 si ceva :)) vorbaret om...
|
Quote:
|
bunn....am o "cunostinta " de fata acolo :8)
Acum am subiect de vizita pe la ea prin sc...:) zic ca trec pe la tine 8) 8) |
LOL AM patit si eu din astea cu zi ba si mie :)) vin si eu aditzu :d poate mai are si ea niste colege bune :> nu de alta:twisted:
|
Quote:
pacat ca s`a mutat economicu ...:( iti aratam eu FEte :)):)):))! s`a insirat economicu in toata valcea :)) |
:P lol actuala e din economic da nush cum sa fac sa scap :P
|
Quote:
|
a trecut acum a 10-a :)):))!
|
e numai buna ptr mine
|
Da astea sunt cele mai bune moama moama cum se dezvolta si te intrebi de ce sunt atatea violuri :)) uhu te rup astea la cum arata :d pacat ca, cand se fac mari arata ca p**a:x
|
a 10a kre? si cum o cheama? :D te pomeni k o fi cu mine in clasa...k acolo sunt alea bune >:) :-"
|
pai u nu trecusi mah a 9-a ?
|
nu ma...examenu anu trecut l-am dat...da imi amintii si eu... :P
|
copilele astea :D
|
iauzi mah si nu stiam cum sa vin prin ferdy :)):))...! hai pe mess sa numai umplem paginile aici :))
|
merge careva pe afar` prin orash ? :D
|
3 Attachment(s)
modele de tricou ... eu unu zic k e frumos... akum datzi`va cu parerea ...
la ce caractere am facut eu ... imprimeurile nu ne costa mai mult de... 200 max !!! tricouri .. se descurca fiecare ... iar aplicatu .. e gratis datorita lui PustiuAlex :) pe spate.. am pus 2 modele.. ori numai nicku` scris... ori si nicku` si sigla... akum zicetzi si voi :) |
daca poti sa faci si viarianta asta pe alb
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu am mai stat sa le bibilesc... intelegeti voi ideea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning