![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
Cel mai bine mai astept o perioada si cand ma voi alege cu o noua masina atunci va voi da de baut la totzi :P :D cred ca e mai bine.... |
Quote:
ca m-au mai urmarit odata asa prin Deva si tot nu au rezolvat nimic :lol: Oare pe cand iar un accident din acela profi cu rostogoliri spectaculoase, cum erau alea de odinioara la intersectia de la Cantina Restaurant cu bulevardul Libertatii spre Poarta 1 CSH? ca a venit deja caldura |
Vrei accidente?Meri la raliu',da vezi ca tre' sa stai in curba justa ;) .
|
Cand se lasa iar cu probe speciale la Cincis?
|
La Anu si la Multi Ani :lol:
|
am fost la raliu intr-o vara exact la intrare in Topita am stat si au intrat unii cu un subaru parca in rauletul care curge pe langa drum.au ocolit o mica groapa aflata pe partea dreapta si au ajuns pe contrasens pe pietris, i-a furat rapid spre stanga si in cateva fractiuni de secunda in fata mea au plonjat spre apa.
noroc cu vegetatia si copacii tineri de pe mal care i-au atenuat rostogolirea, dar tot au ajuns baietii injurand in apa rece. :lol: altii care au mers direct prin groapa au terminat proba. morala: uneori ca sa ajungi la destinatie trebuie sa mai musti si o groapa mica. ha ha |
Quote:
|
Da acum cativa ani au murit 2 acolo cu un ursulet, erau in recuoastere si au sarit afara.
|
Quote:
|
in seara asta pe Ion Creanga, un jaguar nervos a raschetat gardul in fata amanetului situat in fata unui club cu ingerasi.
bine ca nu era nimeni pe acolo la plimbare, ca acum erau toti ingerasi. |
Quote:
|
Quote:
|
Ala Verde?
|
Asa multe avem in oras?
|
ceva crem, oricum era noapte, model sovereign parca, cu faruri duble rotunde, daca se plimba prin oras se vede ca are partea stanga serios modificata.
|
din cate am auzit, a reusit si papi sa se rastoarne cu kangoo pe silvas
|
nu transformati drumul silvasului in proba speciala de raliu!!!!!!!!
|
Quote:
|
era sa dau si eu cu ea in sant duminica pe la baile de la bobalna....curba+pietris+frana de mana+teribilism = Prostie maxima
|
Am facut destule teste si eu pe acolo,din fericire am scapat nevatamat la fel si masina,nu recomand,oricum "testele" le-am facut fara sa fiu vreodata sub influenta alcolului si de obicei noaptea tarziu...si cu toate astea tot nu recomand,dar dupa cum s-a mai spus fiecare face ce vrea cu viata respectiv masina personala,asta e corect atata timp cat nu pune viata altora in pericol,cu alte cuvinte mergeti singuri fara pasageri si evitati orele cand e circulat.
Deja are ceva victime la activ Silvasu,ma bucur ca cele mai multe au fost doar materiale. |
|
1 Attachment(s)
Un TIR incarcat cu fier s-a intors pe dos. In 3 Mai pe langa Ramnicu Valcea.
|
Acolo am mancat noi mici :D
|
Quote:
|
Le-am pus filtre sport...
|
Azi dimineata la intrarea in Cristur era un Clio cu moaca varza. In fata mai erau motorul si rotile in rest si-a spart toate plasticurile. Ce minte tre sa ai sa-ti iei Clio?
|
nu era cumva Renault Symbol? l-am vazut si eu azi, chiar in fata mea cu maxim un minut, doua s-a intamplat, ca nu a venit inca police si se uita fiecare la propria masina sa vada ce si cum.
cu o dubita Mercedes model mai nou de culoare visinie nu s-a inteles Renault, probabil francezul fiind de vina, dupa urma lunga de franare a Mercedesului.. |
Clio Symbol era ;)
|
eu...:cry2::cry2::cry2:
spoiler fata spart-aripa dreapta infundata-oglinda dreapta-spoiler spate- mi-a fugit de fata la 30-40km/h ... tot ce am reusit sa mai fac e sa evit copacu`si cam atat... e bine ca nu am patit nimic... o sa revin cu poze https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=14552 https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=14551 |
Nasol, da unde ai fost?
|
pfff...mai incolo de Hasdau...nu stiu exact..e prima data cant am fost pe acolo
|
Nasol, acum umbli prin shroturi dupa piese mai moca, bine ca nu ai patit tu nimic
|
la viteza aia chear nu cred ca purteam sa patesc ceva...
de umblat umblu numai pt. oglinda din dreapta...aripa o indrept eu si spoilerul il fac..sau nu il mai pun...ca e la moda sa nu ai :-) |
cum ai reusit asemenea cascadorie? casco exista?
|
pai...era drum de tara,pietrele de pe jos care se vad si in poze (o parte din ele)
erau ude...cauciucurile mele prea fine...pur si simplu mi-a fugit de fata... casco? nu merita pe masina mea...+ ca nu e inscrisa |
De unde casco daca nici nu-i masina inmatriculata? Imi pare rau si sper sa o rezolvi cat mai repede :(
|
asta este...se mai intampla...data viitoare o sa incerc sa fiu mai atent
|
Ai mai avut vre-un incident de genul pana acuma?
|
da dar nu conduceam eu
la karting am avut ceva... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning