Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

alex55 27-03-09 18:06

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2188630)
Poate sa imi spuna cineva de vre-o intalnire a Daciotilor?:lol::idea:

nu orice model, in special 1300;)

Nastase Bogdan 27-03-09 19:09

Quote:

Originally Posted by alex55 (Post 2189218)
nu orice model, in special 1300;)

Te asteptam BTL:-)..sper sa poti venii.

OFF: Tu te prezinti Alex?..poate aduci si CEZ-ul si KSU-ul;)

bolidu' 27-03-09 19:13

PVA-u are voie de 9 mai???:D

Nastase Bogdan 27-03-09 19:16

Bineinteles, ca doar e si ea pe aproape ca varsta si trasaturi..si mai are si ce arata pe deasupra:-)

deniel 27-03-09 19:17

Pe 9 mai este intalnire de dacioti sau doar anumiti dacioti pot venei? Foarte frumoasa masina ta. respect.

bolidu' 27-03-09 19:20

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2189434)
Bineinteles, ca doar e si ea pe aproape ca varsta si trasaturi..si mai are si ce arata pe deasupra:-)

sper sa nu apara doamne fereste vreo problema!tin neaparat sa merg.poate plecam coloana motorizata de dacii!:D

b08ygs 27-03-09 19:53

ar fi ceva:D sa plecam 20 de masini de aici:> ar foarte frumos, dar ce e urat ca umplem topicul omului cu discutiile noastre, nu se poate face un topic in legatura cu aceasta intalnire? si aici vb cu moderatorii:D nu ne faceti si noua un topic in leg cu aceasta inatalnire?

CED 28-03-09 00:39

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2189448)
sper sa nu apara doamne fereste vreo problema!tin neaparat sa merg.poate plecam coloana motorizata de dacii!:D

nu are de ce sa apara nici o problema - pericolul e sa apara un bmw rosu :D sau ma trimiteti acasa:D

am facut inscrierea echipei de forta CAT - BTL pentru zilele tuningului asa ca fanii BTL il pot vedea LIVE

dmo.mihai 28-03-09 00:45

vei fii prezent la pitesti?

BTL-gordini 28-03-09 08:29

3 Attachment(s)
Voi fi prezent de 9 mai la Brasov, nu ratez eu asa intalnire:lol:.
Oricum le multumesc colegilor pt.toate detaliile date:D si nu e nimic rau ca sa discutat la mine pe topic, doar e pt.disc.;)
CAT-ul s-a referit la " 4TuningDays" organizat la Bucuresti intre 10-12 aprilie 2009, acolo vom fi prezenti cu masinile la expozitie.:idea:
Si cum omul nu are ce face in timpul liber:D, cu prietenul FNM am modificat panoul de sigurante, si am pus sigurante model nou in locul celor de tip vechi. Sincer acelea iti faceau probleme mai tot timpul prin sistemul prost de prindere a sigurantelor.:sad:

b08ygs 28-03-09 08:43

foarte ingenioasa treaba cu panoul de sigurante:) sincer te aprob aici, e foarte prost ala vechi, sigurantele sunt proaste, se gasesc mai mult la magazinele de dacie, imi faci si mie un panou dinacela?:D til platesc:D mai ales ca am auzit ca vi in bucuresti in aprilie:P astept PM de la tine, bafta in continuare cu masina

alex55 28-03-09 17:38

@btl buna treaba,dar pune-i un capac e mai bine
@bogdan jdr-ul vine ksu nu cred si xla(fost cez) nici atat, dar vin cu o surpriza !
ptr toti ceilalti adunarea va fi de dacii 1300 puteti veni fara probleme insa nu va asteptati sa le bagati la un loc cu subiectele in cauza

cristianic 28-03-09 17:42

nu am citit tot topicul...masina e furmoasa....chiar imi place.....am si eo o intrebare.......radio acela are cd-player sau nu vad eu bine?

BTL-gordini 29-03-09 19:38

Asa e Ygs-ule, asa mai merge:D. Iti fac numai sa imi trmiti un panou de sigurante.
O sa pun si capac deasupra Alex55, trebuie un pic de modificare si o sa fie la locul lui.;)
Cristianic, ce ai vazut u in poze e un cd-player cu remote control si deasupra e " fata" unui radio Predeal, pt. un aspect clasic si un sunet modern.:D

bolidu' 29-03-09 20:31

bai YGS panou de sigurante model nou pt 1300 e in vitan la 20 ron gata facut!

adi.schumi_tm 29-03-09 20:51

Super tare panoul de sigurante,eu chiar azi am avut probleme cu al meu.Tare ma bate gandu sa pun si eu asa ceva ;)

b08ygs 29-03-09 21:49

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2194371)

sincer nu stiam:)):lol:

flocea_ro_ab 30-03-09 00:00

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2194371)

ma bolidu-le Ș)) i-ai stricat susta lu dani (btl):)))) facea si el de o zama

BTL-gordini 30-03-09 09:56

Alex este pe, piata panou de sigurante tip vechi si imbunatatit cu sigurante noi?facut de ceva fabrica sau cooperativa?:rolleyes2
Schumi fa repede modificarea la sigurante ca e ieftina si buna treaba.:lol:
Crezi ca scapa mai Flo numai cu o ciorba? in Ardeal se mananca 3 feluri la o masa:lol::lol:, ca tot omul sa fie multumit.;)

flocea_ro_ab 30-03-09 10:56

uneori si desert:))))))
deci 4 feluri:))))
tre sa imi fac si eu la panou vechi ;))

bolidu' 30-03-09 17:05

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2195703)
Alex este pe, piata panou de sigurante tip vechi si imbunatatit cu sigurante noi?facut de ceva fabrica sau cooperativa?:rolleyes2

nu stiu de cine e facut dar o sa puna YGS poze cu al lui!

B-11-AYG 30-03-09 17:12

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1236801877 pe asta il va pune ygs-u

BTL-gordini 01-04-09 13:10

Ms. de poza, am vazut panoul de sigurante, dar eu ma gandeam ca e ca al meu, model vechi si inbunatatit cu sigurante noi si cu prindere la ele.

Spark 01-04-09 16:18

stiam de masina, si am vazut-o pe youtube
dar acuma am gasit doar topicul. frumoasa ;)

BTL-gordini 04-04-09 20:44

Cu parere de rau ,BTL-ul nu va fi prezent la tuning days Bucuresti. Eu chiar m-am inscris cu prietenii din Alba care mai mergeau la expo, dar organizatorii nici macar nu ne-au anuntat ca nu putem merge, tot noi am fost cei care i-am contactat . Se pare ca in Romania sunt mai apreciate masinile straine decat cele romanesti. Se pare ca Bucurestiul va iesi din calcul BTL-ului pt.totdeauna si chiar invitat nu voi accepta. Imi cer scuze celor care doreau sa vada masina

flocea_ro_ab 04-04-09 20:47

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2211453)
Cu parere de rau ,BTL-ul nu va fi prezent la tuning days Bucuresti. Eu chiar m-am inscris cu prietenii din Alba care mai mergeau la expo, dar organizatorii nici macar nu ne-au anuntat ca nu putem merge, tot noi am fost cei care i-am contactat . Se pare ca in Romania sunt mai apreciate masinile straine decat cele romanesti. Se pare ca Bucurestiul va iesi din calcul BTL-ului pt.totdeauna si chiar invitat nu voi accepta. Imi cer scuze celor care doreau sa vada masina

adica? de ce te-a primit? ca ai dacie?

Nastase Bogdan 04-04-09 21:03

Dar de ce adica sa nu puteti merge?..sigur e vreo neintelegere..nu cred ca daca ai Dacie nu esti primit..:???:
Poate ne poti da cateva lamuriri..chiar vroiam sa vad masina..

aleks 04-04-09 22:42

Īmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mie īmi place maşina ta, ţi-am admirat-o şi la Oradea, aş fi vrut să o văd şi la Bucureşti...

BTL-gordini 05-04-09 08:48

Nu e nici o neintelegere Bogdane:sad:, e realitatea:idea:, se pare ca organizatorii au mai avut 5-6 oferte de masini Dacia si le-a refuzat pe toate, am vazut eu mail-ul cu ochii mei cu referire la BTL : " masina nu merge la salon...macar pt ca am cerere de la 5-6 si nu pot aduce niciuna..." este mailul scris de organizatori. Cealalta masina din alba a fost acceptata(nu dau numele marcii), dacia nu.:x
Asa este Aleks, chiar mi-a parut bine ca ne-am intalnit la Oradea:D si tuturor celor prezenti acolo le-a placut mult aparitia unei dacii printre toate marcile straine .Tin sa precizez ca show-ul a fost unul demn de nota 11 :idea:organizatorilor cu referire la tot, asa ar trebuii sa fie peste tot.
Oricum BTL-ul va fi prezent oriunde va fi bine primit si unde oamenii doresc sa vada masina.;):D

adi.schumi_tm 05-04-09 09:06

La Timisoara cu siguranta va fii bine primit BTL-ul ;).Imi pare rau ca bucurestenii sunt mai ''rasisti'' si nu primesc masina autohtona la expozitiile de tuning,pacat ca sa ajuns aici,pacat...

Spark 05-04-09 10:00

e chiar pacat daca se intampla asta.
eu n-am fost la oradea, dar am vazut pozele de acolo, si BTL-ul era o pata de culoare pe acolo ;)
dar nu lasa asta sa te descurajeze pentru ca e o masina frumoasa si a meritat efortul depus in ea

wsn_asf 05-04-09 12:15

Ca de obicei romanii isi uita originile,poate nu e vina organizatorilor,poate pur si simplu au considerat ca dacia nu va reprezenta atractie pentru public.Nici nu s-a desfasurat bine si evenimentul are deja o bila neagra in opinia mea.Sa stii BTL-ule ca lumea din partea asta de Carpati e diferita fata de cea de la voi,asa ca nu te astepta sa aprecieze prea multi anumite valori(normal ca din fericire exista si exceptiile de rigoare) Multa bafta si daca o sa se iveasca ocazia sper sa te vad pe la Buzau alaturi de NIG

Nastase Bogdan 05-04-09 13:30

O sa le vedem alaturi la Brasov,nu Dani?
Imi pare rau pentru faza cu Bucurestiul..unul din motivele pentru care veneam la Buc era sa vad masina ta si nu cred ca sunt singurul..asa ca Dacia chiar putea reprezenta un punct de mare interes in cadrul Show-ului;):-)
Dar nu-i nimic,la Brasov te vei simti grozav,abia astept sa le punem una langa cealalta8):D

wsn_asf 05-04-09 13:51

atunci o sa fac tot posibilul sa ajung si eu la brasov pe 9

eugen_pustiu 05-04-09 14:12

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2211453)

:sad:Sall i-mi pare rau de ce aud...chiar vroiam sa vad masina ta sapt viitoare live la Romexpo totusi eu zik sa mai astepti poate te contacteaza ei...Ai o masina superba care iese in evidenta prin originalitatea ei...Eu randu trecut cand am fost cu a mea la expozitie ma sunat in ultima zi sa aduc masina la show...cei drept eu sunt din bucuresti...Eu sper totusi sa te contacteze in urmatoarele zile organizatorii poate te vedem la Bucuresti:D.Multa bafta in continuare

VaLeX 05-04-09 18:06

pacat , ai o masina care ar trebui sa le aduca aminte unor persoane de unde au plecat...
tot respectul pentru munca si felul cum arata aceasta Dacie

BTL-gordini 05-04-09 18:25

Va multumesc baieti ca sunteti alaturi de mine:-) si apreciati totul la marca dacia:idea: care cu mana pe inima face mai multa atractie si senzatie pe drumuri decat alte marci.;) Dar se pare dupa cum ziceau unii dintre colegi, ca au uitat de unde au plecat si au condus si dumnealor dacii:?:. Astept cu nerabdare alte intalniri, si in special cea a tututror dacilor din Romania:D, unde o sa ne cunoastem mai bine si sa disc.la un pahar de vb:lol::lol::lol:. . Un eveniment care poate sa fie unul la cine stie cati ani.:idea:

ozn_yakuza 05-04-09 20:52

dany cu care dintre cele 2 masini mergi frecvent?
-imi place rau ce ai facut la comp motor mai ales cum ai montat si carcasa de filtru originala dacia un + mare pt ca ai nichelat-o si imi place rau cum ai montat filtrul conic de la K&N asa pe carcasa de dacie,e f interesant,imi place rau cum arata la comp motor,bravo.
imi place rau dracia de carb din spate de la luneta,e foarte interesanta si arata f bine.
-te rog mai fa si tu o sesiune de poze cu masina in intregime ca am cautat f mult pana am gasit o poza cu masina in intregime,arata f bine si ai grija de ea ca merita.
-nu te sup nu imi place nr de inmatriculare asa adus catre caroserie ca zici ca ai atins cu el in ceva si ca l-ai indoi,lasa-l drep sau punel pe partea stanga:D

BTL-gordini 06-04-09 07:18

Pai merg cu amandoua:D, doar ca BTL-ul ma tenteaza la multe cand sunt cu el. :lol:O sa fac si un rand de poze, sunt 2 tipi in Alba care au un site cu poze klumea facute la masini si mi-au zis cand vreau sa-i contactez pt.o sedinta foto ca le plac BTL-ul.;)
Cu referire la nr.de inmatr., l-am pus asa ca sa nu stric aspectul barei si daca ai vedea-o in realitate ai observa ca i sta bine nr., depinde din ce unghi a fost facuta poza.:rolleyes2

BTL-gordini 07-04-09 10:09

3 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva in leg cu un tub flexibil ( plastic ,aluminiu) cu diametru intre 60-80 mm?Mai mare (100mm) am gasit si , si mai mic, dar nu imi trebuie asa. Pe unde as putea gasii, ma refer ca domenii de activitate , prin magazine electrice, de centrale, etc. Am cautat mai peste tot si nimic.:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 00:17.

- Copyright 2026 4Tuning