![]() |
pai eu sunt aia blonda din poze...daca venitzi la prima cursa in cluj....o punem de`un chef...nu? :twisted:
|
hmmmmmmmm... cred k am gasit pana unde sa fac rodajul la masina :lol: :lol: :lol:
care vine cu mine ? :D |
O PUNEM :oops: de un chef pai atuci sticlele sus si pe gat :drunk: :peace: Mr.Nice suntem invitati la PARTY :wink:
|
Re:
Quote:
|
SpeedeR se stie ca plimbarile se fac in familie :wink: si tinand cont ca faci parte din familia MR :lol: :lol: :lol: Mergem toti :lol:
|
nu o mai dati in OT pls
|
Re:
Quote:
|
Coaeeeee, plecam la Cluj gata sa moara fratii mei bulgarii.....
YURESH PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
stay calm guys... :evil:
la pomul laudat... |
fratilor adevarul e ca CLUJUL e baza!!!!!! :peace: :peace: :drunk: :rockon: pacat ca acuma e cam gol si cluburile cam inchise.... :( dah lasa ca de prin 1 se deschid iara si incepe again distractia!!!
si fratilor sunteti bineveniti pe la noi :wink: |
Ce Cluj bre??Ce Cluj?Atzi uitat ce exista in Iasi????? Santos tata ia expliciteaza la baietzii acestia ce bucatzi avem aici???
MOLDOVENCELE sunt cele mai tari femei!...Hai Hai ca fac urat! :lol: :lol: :lol: Sa`mi traiasca IESENCELE CA`S CELE MAI TARI DIN TZARA!(se vede si pe la TiVi ca suntem L I D E R I ) :lol: |
Quote:
asa ca...sari cu dovezi.. :lol: |
mah hai sa nu facem razboi pentru regiuni :wink: si sa revenim la topic
|
sa n-o dati din razboi pe regiuni in bancuri pe regiuni :lol:
k atunci e nasol |
ce varza o facut din voi 2 femei pe 2 pagini....slabiciunea asta 8)
oricum nu-s sigur cred ca am nevoie de confirmarea lui tekno dar nu era mana lui din cate retin. plus ca nu TOATA lumea care vine aici beneficiaza de acest tratament special. iar pentru mister NICE daca le mai faci odata \"bitchiz\" .... nu stiu ce-ti fac sincer. si, da junkie o castigat tricoul rosu 4tuning :P (punctaj official direct de la sursa) ;) |
Oricum la partea cu femei bune in Iasi cam ii dau dreptate...
|
Parere personala toate fetele de ori unde sunt frumoase :wink: (ca ma eu o slabicune catre blondute alta treaba) dar fete frumoase are toata tara :chick:
|
frumoase sunt dar atentie \"sa nu este proaste\"
|
Clar needBrain da asta mi se pare normala chestia ca nu cred ca place la cineva o tipa :idea: ma intelegeti :wink:
|
Re:
Quote:
|
Ba, o dati in vorbe?
Piry, cum nu stii ce-mi faci?Pai hotaraste-te k sa ma pregatesc si eu de ce e mai rau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si stai linistit k nu m-am referit doar la ele k sunt BITCHIZ ci la toate femeile... PEACE :peace: |
2 Attachment(s)
puneti poze, nu mai bateti campii :evil: :evil: :evil: :evil:
domnisoara este prietena unui amic... in poze nu arata la fel de bine ca in realitate, va asigur :lol: |
te credem...:D
|
Ce lantisor de aur discret ... vine perfect cu maieu si trening :twisted:
|
si cate kg are lantul?
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Cred ca fetei ii place muzica cu influentze orientale....se incadreaza bine in profil. 8)
|
deci ca sa nu fie discutii, este tiganca, si se imbraca conform regulilor etniei lor, dar este o tipa super de gasca, isi castiga singura banii, e o stilista buna, si pe care o solicita multa lume cu bani, iar intr-adevar prietenul ei e o matahala de 120 kg, si e unul din durii orasului. pentru moment e in taiwan, protejeaza niste smekeri de acolo.
p.s.: are mana de doua ori cat a mea, cand ma ia de dupa gat prieteneste asa, ma dor oasele doua zile dupa aia :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
eu cu prietena in primavara asta, in drum spre ocean ;) conduceam de vreo 12 ore in continuu :roll:
|
Re:
Quote:
|
2Xlol/lmao
@ rosonic ce discret esti @ 83SOF deasta stateai asa atarnat de gatu` fetei ? :P:P:P |
BlueEyes, era un scurt moment de slabiciune :roll: mai ales ca ea dormise cam tot drumul :twisted:
|
si teai gandit u k daca ea a dormit de ce sa nu te sprijini un pic de ea :P (joking ):P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
am o flota intreaga :lol: :lol: :lol: :lol: |
Chestia aia rosie mare si urata e o canoe de ocean, am imprumutat-o de la un prieten, iar masina am inchiriat-o ca la momentul ala V8'ul era in primele stadii de lucru si in V6 nu aveam incredere ca ma tine pana la ocean si inapoi (vreo 2500 de mile). E un Chevrolet Equinox, se vrea a fi ceva intre un SUV si un station wagon, si are niste performante jalnice. La intoarcere am condus un Chevy Malibu cu un V6 bine pus la punct, i-am dat nitel drumul pe autostrada, dar era limitat electronic la 110 mile pe ora.
|
misto sa poti merge cu atatea masini, si sa nu fie o problema ...
|
eh,in state e cam nasol cu amenzile pt vit
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning