![]() |
Misto muzica asta mai veche ..
Ma gandeam sa facem un topic numa` cu asa ceva, muzica mai veche ce a fost in top la vremea respectiva .. a? ce ziceti ? |
pai hotarati-va k sa stiu daca ma apuc sa caut prin cd-urile mai vechi un pic...cu muzica oldschool....muzica adevarata....
|
sa aprobat ! OLD SCHOOL MELODY ! TOATE TIPURILE MISTO SA FIE TOPICUL ESTE DESCHIS ! SA NU VA PRIND CU CEVA PESTE 1995
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=300704#300704 |
se pot pune aici orice fel de melodii (mai putin manele)...acum am ajuns la capitolul old school....asta nu inseamna k ramanem la el sau k cineva nu poate sa faca o alta recomandare......stil4tuning....vedem bine! e de ajuns sa scrii cu rosu k ne sare in ochi ..nu mai mari si font size
p.s: mai ar fi o varianta ...sa faceti un topic \"Melodii oldschool\"...... |
Montero-Captain Hook -house mix
M.A.N.D.Y. vs Booka Shade - Body Language Marc Romboy vs Booka Shade - Everyday day in my life (Martin landsky remix) steve_angello_-_how_to_do_it_(original_mix) Martijin Ten Velden - Bleeep Cirez D. - HoodPecker |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
in special Mustang Mach One .. am ascultat nico etc etc . frate .. nu exista termen de comparatie , in fine , discutam pe larg pe ym .. deci cand o reusii 3se sau . .orice trupa romaneasca . . sa te atinga .. atat de grav la corazon .. cum .. reuseste .. tziganashu asta .. sa-mi dai si mie un beep .. las-o dreaq de treaba .. |
Re:
Quote:
|
vreau si eu c block ... 2 unlimited ... .. si mai era o trupa marfa din anii aia dar am un lapsus
|
7 Attachment(s)
c-block ai la old school ;)
iata 2unlimited :) |
multumesc .. am dat jos din ele :P
|
Re:
Quote:
o auzisem si nu stiam cine o canta :cry: |
1 Attachment(s)
O melodie superba.
|
tre sa ai stare .. s-o asculti ..
nu merge oricand .. intradevar , e superba .. btw , e dintr-o reclama :P |
o super melodie
Mattafix- Big city life daca o vreti spuneti sa o pun |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ai spus am pus`o :D
|
The Pussycat Dolls-Stick With You
|
recomand tuturor houserilor
danny tagliatela orice tzine de el sasha - golden arm Essential Mix 612 2005.05.22 - Sasha Live From Maida Vale suie paparude - pentru inimi daca vretzi pun eu melodiile aici...doar spunetzi-mi :wink: |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
niste melodii :wink: :arrow:
|
am uitat de timo... :(
sa curga cu house... :wink: |
AMBIENTAL ....
de ascultat la ore din astea , gen .. acum .. 4 dim and etc AfterLife - Cry (sunset dream remix) Astrud Gillberto - Who Needs Forever? ( Thievery Corporation remix ) Atman - Spirit Claude Challe - Tara Shakti Matra Gotan Project - La fille de Pekin Jazzanova - Coffe talk Karunesh - Alibaba Nitin Sawhney - Nadia Talvin Singh - Traveller Tupi Nago - Nena Afterlife - Breather 2000 Bindu - Light At Heart Fluff - Silent Life Jose Padilla - One Day In Paradise Sueno Latino - Latin Dream Mix Badema - Urga Dub Traactor - Overheated Livingroom LTJ Xperience - Moonbeat Nitin Sawhney - Bengali Song Oystein Sevag - The door is open Pascal F.E.O.S - Km 5 Shahin & Sepher - Jakarta The Saafil Brothers - Free Senses Anjali - Astra Aural Floart - Freefloat Craig Armstrong - Balcony Scene (Romeo & Juliet) Eighth Wave - Panama Bazaar James Asher - Red Desert Mike Oldfield - Sentinel Sergio - Tell me what you dream Takkengerg & Challis - Shaken The Sushi Club - Nigu Jaka ANTAREUS - KYRIE fiecare melodie in parte e superba , sunt luate UNA si UNA ... 33 de melodii din vreo 600 .... TNG`ule .. hai ca tu mai esti cu astea, restu ... pilaf la cap. chill , le urc ? |
Santos pune melodiile astea :
-Pascal F.E.O.S - Km 5 -Shahin & Sepher - Jakarta -AfterLife - Cry (sunset dream remix) Te-am pupat :hug: ! |
3 Attachment(s)
pentru cei care asculta oldieuri remixate recomand urmatoarele piese
|
Re:
Quote:
|
hai EvLSant0S cand le urci ca imi plac si mie cateva vreo 10 :roll: dar urcale pe toate sa am ce asculta :wink: le astept.............. :(
|
uitatzi chill de pe meleagurile noastre...
este destul de reushit zic eu...vad ca suntetzi destui care agreatzi genul asta de muzica :wink: |
6 Attachment(s)
da fratiorii mei , luatzi d`aci ...
o sa mai pun diseara daca e , acu am ceva treaba , peace |
nepoateeeee ce mel bengoase ai pus aicea ...am adormit la ele ...bestialeee
pe d-astea cum de sa nu adormi .....d-asta te vad eu dormind la status in mijloc de zi radule ... sariti cu chill out !!!! |
Re:
Quote:
ma iei cu .. sunt melodii de adormit .. plm .. dupa care .. zici sa sara lumea cu chill out , iti plac sau nu ma ? ori sunt de adormit ? btw .. sa stii ca melodiile astea nu-s pentru toti ...... . .. .. .. . . :D |
ce sa mai mah ...vb lunga ....sunt marfa ..cine mai are ceva de genu ( adica chill out de fata ) sa urce ......
DA ! imi plac si zic ms pe astea :wink: in special alibaba - te pooop pt asta nebunuleeee..bucurate :roll: :lol: |
de ale mele nu zice nimeni nik :lol: ?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
mersi EvLSant0S you are the best :hug: thanks acum incep sa le dau jos :wink: |
1 Attachment(s)
.....nu e chiar o melodie dar merita ascultata :))
|
cei care merg in club stiu despre ce melodie este vorba...
kiar daca este veke si acum mai rupe discotecile in doua... recomand mel asta houserilor dar nu numai :wink: |
ce a pus el mai sus fiind ptr houseri ..
ptr astia cu .. ambientalu` si buddha bar`u si etc. va recomand .. .albumul MOFFOU .. al lui Keita .. e .. magnific |
am dat pe net peste o super piesa...tot house... :wink:
santos sa intzeleg ca iti place ce mel am pus eu mai sus? |
frate ..
sincer sa fiu , imi place mai mult originalu .. si anume .. Salif keita - Madan , fara solveig .. n-are legatura cu house`u ... i love that song .. |
1 Attachment(s)
O mel dragutza :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning