![]() |
Re: Masina mea...
Quote:
|
Foarte faina bara, de unde ai cumparat-o?
As vrea si eu sa imi iau una, dar desi am gasit una faina si ieftina nu as prea vrea sa imi cobor mai mult masina pentru ca dau cu ea de jos :sad: btw, Vl 02 XXX in fata caldirii "lumea copiilor" :D:D |
pai o sa ajungi sa te feresti de :
-gropi -borduri -denivelari -tot ce e ca inaltima mai inalt decat un pachet de tigari. |
Re: Masini vazute in Sibiu
Quote:
|
Re: Masini vazute in Sibiu
pai cum asa domnu? privezi Sibiul de un VRS?
|
:lol: glumesti nu? oricum mai sunt 2 in Sibiu. Adevarul ca alea sunt si mai scumpe la vedere...
|
io am stat aproape 4 luni fara masina si acum am facut curat dupa meseriasi plus ca trebuie sa repar ce au stricat:(
|
Am vazut o vectra albastra cu numerele tale. Care-i treaba? o mai ai pe aia neagra?
|
Montatul numerelor RO pe masinii de DE e sistemul anti-ridicare de catre primarie :lol:
|
cea albastra a donat aproape tot
|
1 Attachment(s)
bascula mea
|
asta da masina !
|
3 Attachment(s)
Bmw-ul meu din '94 cu cateva modificari pe viitor mai multe,Este 316i si are vreo 200.000 de km.:D
|
frumoasa pisica.sa ai grija de ea si ea de tine8)
|
3 Attachment(s)
pisica mea ......8)
|
bun venit printre noi ....si mai ales .....bun venit intre posesorii de matze !!! drumuri bune:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Plecasem de la vopsitorie odata noi 3.
|
4 Attachment(s)
Salut, sa va prezint si eu buburuza mea :)
VW Polo din 1999 – motor 1.4 cu 60 de ponei – 132000km Nu o am de foarte mult timp de aceea nici n-am apucat sa o infrumusetez. Vor fi schimbari la ea, dar asta mai incolo un pic ;) |
:suspiciou propun o liniuta vineri :) :boogy: ai inmatriculat`o?
|
da, am inmatriculat-o. da cu cine vrei sa faci o liniuta Chucky? :D
|
liniute ......ce liniute .... ?:rolleyes2:rolleyes2
|
cu tine X_T :P.
Liniute legale HMM :)) nu dalea de traws pe nas |
nici eu nu ma refeream la liniute dealea . legale sau ilegale .......dati un semn cand organizeaza cnv !:!:
|
de acord,chucky! la cat si unde? :-D
|
intra pe intalnirile noastre sa incheiem aici
|
Hi Bassu_SIV. That's a nice car! And its exhaust looks good too.
|
8 Attachment(s)
salutare.sunt si eu nou pe forum si as vrea sa imi prezint si bora mea 1,6 16v 105 caluti din fabrica acum cred ca mai vre-o 100... modificari nu prea are,doar folie pe geamuri(luneta si laterale),acum urmeaza fata si la interior un cd pionner+4 boxe magnat in portiere+subwoofer blaupunkt si o statie blaupunkt.cam atat:D
vw bora 1,6 16v tornado red |
Sa imi prezint si eu masinuta....
Opel corsa B, motor 1.4i.... rapoarte lungi de viteza:D masina e a familiei de vreo 3 ani... Are nevoie de multe modificari...in special la partea de culoare...unde e sarit lacul...se rezolva... Singurul lucru la care tin este playerul ... JVC-kd611... cumparat din banii mei... urmeaza sistemul de componente pioneer..dar nu am timp sa il montez... am si inele mdf cumparate:D Planuri sunt multe pentru mica bestie..dar finante ba Cam asa arata... https://img510.imageshack.us/i/dsc07486m.jpg/ https://img15.imageshack.us/i/dsc07526tz.jpg/ https://img716.imageshack.us/i/dsc07482c.jpg/ Pro-contra... sunt binevenite... |
Salut bine ati venit pe forum, frumoasa bora dar nici corsa nu se lasa mai prejos, cat mai multi km fara probleme.
P.S: rco84 cam cum stai cu consumul la bora ? ca si eu pe astra am tot 1.6 16v si ma cam usuca de bani :D |
mosneagule frumoasa masina...masinii aleia ii pot fi aduse multe modificari dar necesita "timp" daca ma intelegi..;)
|
Quote:
|
daca as avea si io consum de 8 as fi in culmea fericirii dar mie imi ia in jur de 11 jum in oras la schimbat lejer la 3.500.poate as avea si eu consum de 9 jum daca as merge pana in 2500 de ture
|
ti s-ar strica motoru` si ti ar creste barba. Nu exagera, consum de 11 e ok , in oras.... daca ar fi pretu` benzinei undeva la 2 lei / litru sa vezi ce numa`n rosu ai schimba.
|
na bravo mah..la 2 lei benzina numa motoare turate ai auzi noaptea in oras dar asa mai lejer k e criza in buzunare la toti..:)
|
Hmm, consum de 8? pai mie acuma iarna nu imi coboara de 11 prin oras, oricum depinde si de stilul fiecaruia de condus.
|
deci cum am zis si mai inainte nu stiu exact cat consuma....acum 3 sapt am alimentat de 100 de lei(petrom 99+) si am facut 250de km.
nici nu mi-am batut capul sa calculez cat imi consuma....iar ca stil de condus schimb si la 3500 si la 4000 dar in cele mai multe cazuri la 3000 schimb. acum cat consuma asta e nu mai am ce face daca mi-am ales-o, imi pare rau ca nu mi-am luat dieselca avusem de unde sa aleg....ca tipul de la care am cumparat-o mai avea una diesel cu 116cp. oricum pe viitor ma inclin spre diesel....sau spre un lastun la cat scumpesc astia benzina...de si-ar da toti foc cu banii din accize:D...si daca o mai tine tot asa o sa ajungem ca in Mad Max:D vw bora 1,6 16v tornado red |
depinde cum conduci ... si eu am motor de 1,6 in v16. Daca schimb in 4000 imi ia 12-13 / 100 km in oras cu rotile de vara pe 16`
Daca schimb undeva la 2500 -3000 imi ia undeva la 7,5 - 8 cu rotile de iarna pe 15` Am scos si consum de 5 in afara (maxim 90 km/h). Asteptam pe cineva |
mai terminati mai cu discutiile despre consum ca sunt altii care se oftica, de exemplu eu :)) Ce sa zic ca eu bag benzina de 100 lei si fac 150 km, 13-14 la suta in oras.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning