Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   ACCIDENTE (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/271-accidente.html)

Vialy 20-02-10 11:36

Re: ACCIDENTE

viteza + neatentia = accident

Billy c25xe 20-02-10 17:28

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3105290)
Daca spui si pe unde prin trafic l-ai vazut poate stie cineva detalii...Bucurestiu' e mare... bine ca nu ai zis ca l-ai vazut la un semafor:lol:

Imi cer scuze ca nu am dat detaliile complete , si da , la un semafor l-am vazut dar era pe o platforma , pe Camil Ressu , zona Dristor , cred ca-l ducea la reprezentanta sau ce o fi aia pe dreapta cum te duci spre a2 la iesire din bucuresti.

snake17 13-03-10 14:21

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3081818)
cred ca pun poze cam tarziu dar pun sa vedeti si voi cum a ajuns masina mea pe data de 3 decembrie 2009...eram 4 oameni in masina asta fara centuri si nimeni nu a avut nici macar o zgarietura...

un accident asemanator am vazut si eu,diferenta este ca cei care erau cu masina au intrat intr'un stalp,l-au facut pe tot bucati,masina sa invartit de vre-o 2 ori prin aer,a cazut pe un gard si de acolo in curtea unui om cu roatele in sus.si sa nu uit cei care erau in masina nu au avut norocul vostru,unu avea creierii pe jos si altu era intreg dar tot mort:|

ulie.cozmi 13-03-10 23:35

tot de pe forum am luat link-ul,dar m-am gandit ca e mai bine pus aici :)
poate stiti careva mai multe detalii..

http://www.tion.ro/stiri/timis/artic...00313-02243606

TazMan 23-03-10 15:56

1 Attachment(s)
De la Tineretului putin mai sus spre parcul Karol, neacordare de prioritate, scuzati unghiul ...tipa casheta sa ii dau bataie :D

Attachment 1384213

Vj_AlecS 23-03-10 16:19

da am vaz si eu.. dar nu inteleg cum ca era destul de aglomerat... se mergea cam bara la bara... am mai vazut si un scuterist pe acolo.. dar cred ca nu avea treaba...

deniel 23-03-10 16:27

http://www.cancan.ro/actualitate/int...ita-95072.html

Urat foarte urat

DTH 23-03-10 16:53

................

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...t-de-vina.html

http://observator.antena1.ro/social/...-zob_6982.html

Dumnezeu să-i odihnească in pace !

stefan_88 23-03-10 19:16

Pfff... n-am ce zice ... foarte urat accidentul :( .
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !

22VIN 24-03-10 07:23

Acum sincer, spuneti-mi si mie, voi motociclistii: voi chiar aveti curaj sa mergeti cu viteze mari pe drumurile noastre? Mi-e frica mie, pe 4 roti ca pot pierde controlul imediat din cauza unor denivelari tipice, dar voi pe 2...

DTH 24-03-10 08:09

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3214314)
Acum sincer, spuneti-mi si mie, voi motociclistii: voi chiar aveti curaj sa mergeti cu viteze mari pe drumurile noastre? Mi-e frica mie, pe 4 roti ca pot pierde controlul imediat din cauza unor denivelari tipice, dar voi pe 2...

Eu de exemplu aveam ...acum ceva timp dar văd că situaţia strazilor se īnrăutăţeşte pe zi ce trece ...

Mai dădeam pe Băneasa , Magheru , Dorobanţi , Floreasca , Aviatorilor etc ...dar acum sunt străzile făcute praf ...:rolleyes2

andreimp3 24-03-10 09:24

:sad:Unchiul meu a murit sambata in jud Teleorman comuna Tiganesti... probabil uni stiu cum este drumul pe acolo si stiu si despre accident. Om realizat cu vila apartament masina tot ce voia... medic stomatolog; peste 3 saptamani urma botezul baietelului sau de doar 2 luni si ceva. Accidentul s-a intamplat chiar in fara bisericii... mergea pe un sensul lui de mers cu 120 spun politisti dar eu cred ca avea undeva la 80 si o supernova care venea din sens invers a vrut sa intre pe o ulita. Cand a vazut ca motocicleta vine cu viteza s-a panicat si a franat brusc pe sensul pe care venea motocicleta si acolo a ramas ca boul in loc sa accelereze in spre ulita. Unchiul meu a incercat sa pun frana a franat cu roata spate 3 metri apoi cu 7 metri cu fata; a fost aruncat inainte ca motocicleta sa faca impactul cu masina; a fost aruncat cu capul in farul masinii, apoi in aer apoi a cazut cu coastele pe capota pe care si le-a rupt in impact. Hemoragie interna... degeaba purta casca si vesta protectoare pentru ca asa a fost sa fie. Poate ca daca nu punea frana fata mai avea o alta sansa sa scape cu viata. Poze sau video nu am facut pentru ca era infricosator... balta de sange.

andi_cimpean 24-03-10 09:37

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3214314)

Mai ales după iarna asta grea, care şi-a lăsat amprenta pānă şi īn asfalt.

Nu cred că toţi fac aşa. Din reportaj am īnţeles că femeia consumase băuturi alcoolice.

Bogdan_mb 24-03-10 09:52

Cand te urci pe motocicleta, mai ales in Romania, te expui unui risc enorm pe care ți-l ASUMI de la bun inceput. Incepe sezonul, deci aveti grija si cei pe motoare cat si cei cu volanul in fata.

22VIN 25-03-10 11:14

Eu unul daca nu cunosc bine drumul nu ma arunc la viteza mare. E prea periculos. Cunosc drumuri care la prima vedere par impecabile, asfalt ca-n palma, si imediat dupa o curba denivelari de la alunecari de teren, suficient de mari cat sa te poata arunca in rapa chiar si la o viteza mai mica.
E nasol rau, dupa ce ca aveam drumurile facute praf inainte, dupa iarna asta nesimtita s-au stricat de tot.

GOGU_VL 25-03-10 12:08

3 Attachment(s)
Ceva ce rar vezi, cel putin asa cred eu......vine un vecin acasa (Seria 5), parcheaza masina in fata blocului.....nimic neobisnuit......vine si un alt vecin acasa(Citroen) si parcheaza si el, dar cum si in ce hal :lol: cred ca nici o femeie incepatoare n'ar putea sa parcheze asa, cel putin o vezi cand te dai jos din masina, sau cat de incet ai da cu spatele, dar tot simti masina ca s'a oprit in ceva, dar el nuuuuu....batman/batman :lol:

DTH 25-03-10 12:15

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3218037)
Ceva ce rar vezi, cel putin asa cred eu......vine un vecin acasa (Seria 5), parcheaza masina in fata blocului.....nimic neobisnuit......vine si un alt vecin acasa(Citroen) si parcheaza si el, dar cum si in ce hal :lol: cred ca nici o femeie incepatoare n'ar putea sa parcheze asa, cel putin o vezi cand te dai jos din masina, sau cat de incet ai da cu spatele, dar tot simti masina ca s'a oprit in ceva, dar el nuuuuu....batman/batman :lol:

Şi ăsta e accident ? Nici tamponare nu cred că se poate numi :shock::rolleyes2

andreimp3 25-03-10 20:28

frate ma streseaza astia... cum frate uite si tu cat de dusa e aia... cum a luat carnetul frate??? a facut parcarea aia la un metru in strada ba chiar si in curu lu ala cu bmw :evil:

DTH 25-03-10 21:20

Quote:

Originally Posted by andreimp3 (Post 3219313)
frate ma streseaza astia... cum frate uite si tu cat de dusa e aia... cum a luat carnetul frate??? a facut parcarea aia la un metru in strada ba chiar si in curu lu ala cu bmw :evil:

Să nu generalizăm ...nu ai fost acolo ca să ştii exact cum s-a īntāmplat , şi femeia nu este dusă , nu toţi suntem AşI la volan ;) Daca ii s-ar īntampla unei femei de la tine din familie o chestie de genul ăsta , ti-ar plăcea să rādă nişte puşti de ea ?? Nu cred ;)

snake17 25-03-10 21:47

ce-i fara permis ar trebuii sa o lase mai usor cu comentariile cu si despre condus masini si parcat...asa cred eu:twisted:

Dodo_998 26-03-10 00:07

Si cei care nu stiu sa scrie ar trebuii sa mai se consulte putin cu cartea aia de gramatica

andi_cimpean 26-03-10 19:47

Quote:

Originally Posted by snake17 (Post 3219618)
ce-i fara permis ar trebuii sa o lase mai usor cu comentariile cu si despre condus masini si parcat...asa cred eu:twisted:

Vecine de oraş, nu generaliza, pentru că īţi arăt oameni fără permis care ştiu reguli mai ceva ca unii īnfumuraţi de se dau mari şoferi.

Probabil ai vrut să te referi la faptul că minorii, ar trebui să o lase mai uşor cu astfel de comentarii, deşi īn situaţia de faţă tind să īi dai dreptate lui Andreimp3. Este cam de porc să faci ceea ce a făcut ăla cu Citroen-ul ăla.

aleks 29-03-10 12:26

Mare lucru n-a făcut, nu e nicio tragedie, că de aia nu suntem roboţi, ca mai şi greşim.

silviu_fxx 04-04-10 12:48

1 Attachment(s)
Am comis-o, acul vitezometrului oprit la 120kmh. Masina s-a rasturnat, nu purtam centura si m-am trezit pe bancheta din spate, cei de la politie mi-au zis mai tarziu ca aveam noroc ca era masina sport.

http://www.horsens-folkeblad.dk/?artikel=5296

plictisit 04-04-10 12:58

nasol accident silviu, dar foarte bine daca nu ai patit nimic .. ca masina arata ..

julaikos 04-04-10 13:06

ce norocosi sunt unii...

Bogdan_mb 04-04-10 14:51

Buna reclama pentru romani :|

andreyutzu 04-04-10 16:54

super nasol siliviu..bine ca esti tu sanatos ca masina iti iei alta..
ps:si noi credeam ca o so vedem live cand vii acasa...salutare

plictisit 04-04-10 17:03

si cei doi care au fost raniti putin mai serios ? ca acum am citit acolo

valyh 04-04-10 17:31

adevarul e ca sunt unii norocosi...am aflat asta pe pielea mea...

silviu_fxx 04-04-10 17:58

Cei doi raniti am fost eu si un prieten care statea in spate si nu purta centura, ne-au dus la spital, el a avut niste probleme cu maxilarul, s-a operat si in cele din urma a fost bine, eu mi-am spart capul, m-am lovit la gat si am avut niste vanatai.
Ma rog, din cauza reputatiei pe care o avem in afara, ei credeau ca masina a fost furata din cauza unor complicatii cu actele masinii (placute nemtesti+proprietar roman+rezidenta Danemarca). Pana la urma au verificat si a fost in regula.

Eugen_TL 10-04-10 21:38

Accident urat pe Turda (linia lui 41)... Se pare ca un motor a dat peste o femeie pe trecerea de pietoni si a aruncat-o destui metrii. Femeia a decedat pe strada, motociclistul a fost dus la spital.
Pacat, ar trebui semaforizata acea trecere.

N3n3a 14-04-10 10:47

6 Attachment(s)
astazi accident in localitatea Munteni de Jos.. Judetul Vaslui.. sincer va spun ca nu imi pot explica cum a ajuns masina aia asa..

animalutz 14-04-10 10:51

Poate erau pe un trailer, ca majoritatea au numere straine de inmatriculare.

Dimitris 14-04-10 11:28

In provincie oricum daca nu ai numere straine nu esti pa' trend... In general daca nu comiti macar o ilegalitate, nu esti de-al locului si poti risca chiar exilul din comunitate, catre tari precum spania sau italia, unde acolo ai sansa sa demonstrezi ca esti un membru de seama al societatii...

on-topic: probabil au fost scoase in afara carosabilului pentru a permite degajarea circulatiei. nu pare foarte fresh accidentul, deaia zic...

N3n3a 14-04-10 11:41

detalii despre accident:

http://vasluionline.ro/stiri-vaslui/...ila-video.html

hellker 14-04-10 14:29

exista deja topic deschis cu accidentul de mai sus..

N3n3a 14-04-10 21:31

ok.. si eu cu ce am gresit ca am postat aici?
aaa.. si vezi la ce ora am postat eu si la ce ora ai facut tu topicul ;)

hellker 14-04-10 21:58

nush ce e cu ora ..dar oricum postasem inaintea ta(m-am uitat special sa vad daca nu postase cineva deja la ACCIDENTE)..np anyway

aleks 18-04-10 14:29

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 3276938)
In provincie oricum daca nu ai numere straine nu esti pa' trend... In general daca nu comiti macar o ilegalitate, nu esti de-al locului

Ce-ar fi să nu mai aberezi şi să nu vorbeşti despre īnchipuiri?

All times are GMT +2. The time now is 17:45.

- Copyright 2026 4Tuning