![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
Pot sa raspund si eu prezent !? :)
|
Quote:
|
cum sa stau ? :lol: ..stau ca pe Andreea o duc Duminica dimineata la gara la deva ca pleaca la Tem ;)
|
vin si eu...primul punct pe ordinea de zi este discutia despre 4tuning days
|
Prezent...
|
:cry:as veni si eu dar nu pot sorry .....maine de dim intru la lucru si ies seara la 10 deci o sa fiu terminat:cry:
|
Ba daca lucri ca in poza de la avatar imi inchipui ca dupa vreo 12 ore de munca esti gata :lol:
|
De data asta nu ne vom intalni ca si pana acum, din pacate ne vom intalni pentru a-i implini o ultima dorinta lui sserginyo care a murit intr-un accident de masina.
Prin intermediul acestui post am sa-i rog pe toti cei care l-au cunoscut in vreun anume fel sa fie prezenti. Trebuie sa evitam scandalurile de data aceasta si sa pastram un moment de reculegere. Duminica, 09.03.2008 incepand cu ora 20:00 in parcarea de la stadionul din Deva ! |
Quote:
|
voi fi prezent....si se anunta si altii.....R.I.P. Ssergynio
|
prezent si eu... Rest in Peace, Young Drifter! Rest in Peace, ssergynio :cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2:
|
Chiar daca e tarziu si tragicul accident a avut loc acum o saptamana, ar fi bine din partea noastra sa aprindem o lumanare sau o candela la locul accidentului.
|
Ar fi frumos sa va strangeti si sa pastrati un moment de reculegere pt. THE DRIFTER.
|
Quote:
|
Quote:
R.I.P. SERGIU the drift master |
toti la DEVA in parcarea de la stadio va rog sa faceti cat posibil sa strangeti cat mai multa lume ........
|
Salut....am vb cu Florin cumnatul lui Sergiu si mi-a spus ca in 12.04.2008 sa ne intalnim la Bejan sa aprindem o lumanare la cimitir....el a spus ca in jur de ora 20....acum sa vedem cine se anunta si stabilm alta ora convenabila pt toti...
|
parerea mea e ca ar fi bine sa ne intalnim mai devreme (daca este posibil)... totusi sa mergem pe zi acolo :sad:
|
Ti-e frica pe noapte? :P
...imi pare rau dar eu nu pot veni la intalnirea asta in 12...sper sa va strangeti totusi cat mai multi!! Pt Sergiu! |
Da, intr-adevar, am putea sa ne strangem ceva mai repede sa mergem pe zi, totusi e ceva mai serios decat o intalnire de-a noastra.
|
...prezent... ramane sa alegeti ora
|
prezent ;)
|
pai oricum pe la 20 e aproape zi
|
Count me IN
|
Mie dor de o intalnire da pana nu e gata ursuletu ma mai abtin:(
|
La ora 19.00 e bine,mai repede nu pot sa o fac fratilor...sper sa puteti veni..va multumesc mult...va astept
|
Eu vin si la 7 dimineatza daca trebe sa vin :P
|
ms mult tuturor..va multumeste cumnatu si sotia..va asteptam
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms ceror care au venit sa ii aprindem o lumanare la Sergiu si rusinica voua care ati zis ca veniti si nu ati venit,sper sa nu fie nimeni in cazul lui Sergiu si sa ii fie intors spatele,asa is oamenii din ziua de azi,asa ai prieteni,doar la nevoie...daca ai tu nevoie nu mai ai...foarte dezamagit de voi oameni buni
|
Sorry...Dar nu am mai putut venii...Pe jos nu pot tine pasul cu voi:shock:
|
Quote:
... pe de alta parte te inteleg si pe tine! :sad: |
Quote:
Mi-e rusine sa o spun dar nu am putut ajunge, la ora 19:30 m-am uitat la ceas si mi-am adus aminte ca trebuia sa fiu la bejan.. |
stiu Paul, de asta am si scris mai sus "desi poate ca ar fi venit daca nu intervenea altceva" ... nu m-am exprimat eu f bine.. sorry
|
...Inca odata Sorry...Dar daca driver_xs nu poate venii atunci si eu voi fi exclus...Sa fug de nebun dupa voi nu pot...Cand imi voi lua masina voi participa la orice fel de intalnire
|
VIRUSDEVA fac o paranteza, esti membru 4tuning HD / Deva cu masina sau fara. Cand mai sunt intalniri si driver_xs nu poate veni poti sa iei legatura cu oricare dintre noi si te luam.
|
Ete ca asta nu am stiut...
Desii Driver_Xs nu prea lipseste de la intalniri acuma a lipsit Cine poate lua un Trojan ca mine in caz de ceva?:shock: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning