![]() |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
am gasit una din cele 2 melodii pe care le cautam
asta e ..pt curiosi ...e super tare!! |
caut o melodie ... de mult timp .... e una gen house... si are un solo de tobe din alea de jungla ... tobe de bati cu balma :D cum drak se numesc....
HELP ME |
@golf.....pai cred k ai auzit vre-un remix tribal ceva :lol: :P
si tot la voi am iar o rugaminte k nu gasesc pe nicaeri... Li Jong-Tashin |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pt. madskillz:
|
am gasit melodiaaaaaaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: care o vrea sa zica
|
zi doar numele ca m-ai facut curios :P
|
Salif Keita Vs. Martin Solveig - Madan
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
foarte tare,frate... si d asta s vb chiar aici :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
caut si eu melodia din reclama la Ford Focus!! ..pls
|
1 Attachment(s)
Melodia din fundal cine o canta,ca nu gasesc nimic,parca zice ceva la inceput de DJ Memi,sau ceva de genul asta,dar cum eu nu aud prea bine,nu bag mana in foc. :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Asta e! :tenisclap Multumesc mult :joy:
|
sa traiesti :)
|
Sa va vad aici , cine gaseste , e zeu
2 albume .. SINA VODJANI Karmapa 1. Karmapa Jenno 6:04 2. Echoes of Potala 4:50 3. Hommage to Guru Rimpoche 3:30 4. Geshela's Prayer 4:01 5. Arrival In Llasa 5:01 6. Himalayan Sky 4:00 7. Invocation 5:34 8. Picnic at Jarlung River 2:49 9. Guru Rimpoche Goes West 5:41 10. Cutting Through 6:05 11. Dedication 2:41 12. Ocean Of Joy 5:58 si Sacred Buddha 1. Straight To The Heart 8:06 2. Om Mani Padme Hung 5:47 3. Milarepa 5:38 4. Dorje Chang 3:35 5. Karmapa Jenno II 6:28 6. Wisdom Of Love 6:18 7. Incarnation 2:08 8. Golden Child 5:53 9. Vision of Mahakala 9:10 10. Sacred Buddha 4:30 11. Rain Of Blessing 2:35 :D misiune imposibila nu alta .. |
Si as mai vrea tot ce gasisi CRAIG ARMSTRONG
TRUMPET THING ! PLS ! SALIF KEITA ! RICCARDO EBERSPACHER NICOS ! si atat pentru moment :) |
foarte urgent caut
la familia codu penal 6-6 don baxter - de pe strada pls |
Nici nu-s multe, santos :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Restul dupa \"lacrimi de iubire\" |
3 Attachment(s)
Hai ca e pauza la telenovela :lol:
|
2 Attachment(s)
Publicitate iar...
|
2 Attachment(s)
|
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si karmapa...
|
3 Attachment(s)
Asta (melodiile de mai sus) e tot ce am gasit de Sijano Vodjani, acum continuu sa caut ce mai ai nevoie.
|
niste melodii grecesti/turcesti din acelea cu tarabana gasesc pe la voi? :?
|
3 Attachment(s)
Ce net am si eu... merge bine cand merge, dar cade in fiecare seara.
|
Restul maine... Noapte buna !
|
Re:
Quote:
oricum frate, mersi mult de tot ... m-ai salvat |
alt topic care a ajuns la pagina 69 :lol:
se pare k ajung din ce in ce mai des pe aicea....need HELP..cu o melodie house...am inteles k se numeste ceva de genu : the girl that pulled the plug :? si daca nu e prea greu un Sax Project-click song..original..k am gasit numai mixuri.... |
1 Attachment(s)
Caut si eu melodia din clipul asta daca are cineva idee macar cum se cheama sau cine o canta...
|
caut si eu melodiile astea :
Ten La Fe - Mellow Man Ace I Want To Believe In You - Lori Carson/Paul Haslinger Siempre - La Ley pe odc nu dau de ele Multam !! |
2 Attachment(s)
alex din pacate nu am gasit mellow man ace ...
poftim celelalte 2 piese ;) |
Multam Mustang!
sunt de pe OST-ul filmului Crazy and beautiful mai caut si astea : Ten La Fe - Mellow Man Ace Who Am I - Lily Frost To Be Free - Emiliana Torrini La Reina Del Lugar - Serralde eu nu le gasesc pe odc pe huburile pe care sunt :( |
3 Attachment(s)
I`m back in bussiness, vreo 2 zile nu mi-a mers netul bine, dar acum se pare ca si-a revenit si e gata de upload...
|
Traiasca Zer0_Cool si Mustang Mach One !! :tenisclap :yes: :joy: :woowoo: :woowoo:
Multumesc!! :peace: |
Cu placere. Chiar e o placere cand imi merge netul asa bine :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning