Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom Garage Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/231377-custom-garage-bucuresti.html)

alex.panciu 06-02-13 03:44

Re: Custom Garage Bucureşti

http://www.motorstown.com/imgs/5866-...v6-cdti-2.html
salut ma intereseaza si pe mine daca imi puteti face spoilerul negru bara spate,doar cel dintre tobe,am unul ca model,nu am putut atasa poza am pus link......astept raspuns si un pret te rog....

pustiu_FUG 10-02-13 23:20

1 Attachment(s)
Salut,
Cat costa 2 sticle pentru stopuri la o vectra b2?
Doar sticla din pexiglas transparent.
Multumesc!

ionvladut 11-02-13 21:40

Salut cat costa 2 lupe cu bi xenon H4 si cat mar costa si 2 sticle de far clare pt Cielo ?
Va multumesc mult Vlad

cata_kevi 13-02-13 22:05

Quote:

Originally Posted by ionvladut (Post 5358599)
Salut cat costa 2 lupe cu bi xenon H4 si cat mar costa si 2 sticle de far clare pt Cielo ?
Va multumesc mult Vlad

aveti pm baieti. scuze pentru intarziere:oops:

Sunr1se 21-02-13 09:43

4 Attachment(s)
salut cam cat m-ar costa aceste modele de bad boy look pt fiat stilo ? si spuneti-mi daca se pot face aceste stopuri full led si un pret.multumesc mult !

slash21 25-02-13 16:48

2 Attachment(s)
Salut,zimi te rog cat costa si daca poti sa imi faci un eleron haion de supernova,pregatit pt vopsit.Mentionez ca nu ma pot deplasa pana la tine fiind distanta mare.Ma mai intereseaza si niste sticle de far clare pt supernova.atasez o poza cum as vrea eleronul.

westsideracer 25-02-13 22:27

2 Attachment(s)
Salut! spune'mi si mie cat ma costa sa imi astupi partea de la numar,ca in poza? doar finisata,nevopsita. mersi frumos!

eugen.nytro 01-03-13 20:54

Baieti in curand voi veni si eu sa imi evazati aripile :))) Sa fac rost de banuti bafta in tot ce faceti voi

razvanvl 07-03-13 10:57

3 Attachment(s)
Salut! As dori sa stiu daca poti modifica fusta spate de la un A3 8L sa arate ca cea din pozele atasate si daca pentru fata poti face o prelungire ca cea din poza cu golful 5 si care ar fi pretul?
Multumesc!

cosmin_uau 07-03-13 20:58

salut baieti ce se mai aude cu suportul meu de ceasuri,am sunat si la telefon nu a raspuns nimeni.

OT101FLO 10-03-13 11:05

mai este valabil?

cata_kevi 10-03-13 21:09

Quote:

Originally Posted by Sunr1se (Post 5371748)
salut cam cat m-ar costa aceste modele de bad boy look pt fiat stilo ? si spuneti-mi daca se pot face aceste stopuri full led si un pret.multumesc mult !

Quote:

Originally Posted by slash21 (Post 5377966)
Salut,zimi te rog cat costa si daca poti sa imi faci un eleron haion de supernova,pregatit pt vopsit.Mentionez ca nu ma pot deplasa pana la tine fiind distanta mare.Ma mai intereseaza si niste sticle de far clare pt supernova.atasez o poza cum as vrea eleronul.

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5378588)
Salut! spune'mi si mie cat ma costa sa imi astupi partea de la numar,ca in poza? doar finisata,nevopsita. mersi frumos!

Quote:

Originally Posted by eugen.nytro (Post 5383936)
Baieti in curand voi veni si eu sa imi evazati aripile :))) Sa fac rost de banuti bafta in tot ce faceti voi

Quote:

Originally Posted by razvanvl (Post 5390517)
Salut! As dori sa stiu daca poti modifica fusta spate de la un A3 8L sa arate ca cea din pozele atasate si daca pentru fata poti face o prelungire ca cea din poza cu golful 5 si care ar fi pretul?
Multumesc!

Quote:

Originally Posted by cosmin_uau (Post 5391184)
salut baieti ce se mai aude cu suportul meu de ceasuri,am sunat si la telefon nu a raspuns nimeni.

Quote:

Originally Posted by OT101FLO (Post 5393981)
mai este valabil?

aveti pm baieti.multumesc pt intelegere

Ares_86 13-03-13 19:12

3 Attachment(s)
Salutare baieti! Am urmarit fiecare post de la primul pana la ultimul si se pare ca intradevar sunteti foarte buni pe meseria voastra! Am un Opel Tigra stock si as dorii sa ii fac si eu ceva modificari cu ajutorul vostru !

M-ar interesa pretul barii, pragurilor si eleronului, asta in conditiile daca se pot face ! Astept reply!

P.S.
Puteti face acel prag (cu prelungire pe aripa spate) exact ca in poza ?

Cu respect !

UCN 19-03-13 15:47

2 Attachment(s)
Salut, spune-mi si mie te rog daca se poate scoate bandoul de pe bara spate megane 2 exact ca in poza si un pret, plus un pret pentru bandourile de pe usi. Multumesc

cata_panacotta 19-03-13 18:11

Salut!
Cat mar costa si pe mine niste pleoape stanga , dreapta pentru un Astra H in 5 usi..
Exact cu cele din poza de la voi.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1294695621

As dori un pret pentru cele normale nevopsite..
si un pret pentru cele vopsite....

p.s.. nu doresc montaj..

Multumesc mult!

cata_kevi 22-03-13 15:09

Quote:

Originally Posted by UCN (Post 5406102)
Salut, spune-mi si mie te rog daca se poate scoate bandoul de pe bara spate megane 2 exact ca in poza si un pret, plus un pret pentru bandourile de pe usi. Multumesc

Quote:

Originally Posted by cata_panacotta (Post 5406259)
Salut!
Cat mar costa si pe mine niste pleoape stanga , dreapta pentru un Astra H in 5 usi..
Exact cu cele din poza de la voi.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1294695621

As dori un pret pentru cele normale nevopsite..
si un pret pentru cele vopsite....

p.s.. nu doresc montaj..

Multumesc mult!

Aveti pm!

Ares_86 23-03-13 09:17

Quote:

Originally Posted by Ares_86 (Post 5398807)
Salutare baieti! Am urmarit fiecare post de la primul pana la ultimul si se pare ca intradevar sunteti foarte buni pe meseria voastra! Am un Opel Tigra stock si as dorii sa ii fac si eu ceva modificari cu ajutorul vostru !

M-ar interesa pretul barii, pragurilor si eleronului, asta in conditiile daca se pot face ! Astept reply!

P.S.
Puteti face acel prag (cu prelungire pe aripa spate) exact ca in poza ?

Cu respect !

Salut omu, spune`mi si mie cat costa cele mentionate mai sus! Ai pozele mai spus (opelul tigra) Astept PM !

gabonz 29-03-13 14:27

Salut, vreau sa stiu in primul rand daca va ocupati si cu tinichigerie/vopsitorie. In al doilea rand ma intereseaza cat ma costa separat si toate la un loc in caz ca se face vre'o reducere :)) . Este vb de un logan care urmeaza sa fie vopsit, si inainte vreau sa fac unele modificari pt a nu o mai vopsii piesa cu piesa dpa aceea. Ca si modificari ar fi bad-boy,grila clean,portbagaj clean,integrat eleron la portbagaj si poate putin marita buza de jos a spoilerului fata. Astea fiind in mare gandite dar pana la vopsirea initiala poate mai apar alte idei. Repet vreau sa stiu pretul pt modificari separat si integral cu tot cu tinichigerie(insemnand cateva puncte de rugina,2-3 indoituri) si vopsit alb.
Ms frumos, o seara placuta !

hmv86 29-03-13 15:11

se ocupa de aproape orice , o sa iti lase maine un PM cu pretul pentru modificari si vopsit, problema e alta tu pune poze cu ce vrei sa faci ca sa stie cat dureaza ca si manopera si mai ales pretul ca asta intereseaza pe toata lumea

vrei sa maresti bara fata dar la praguri te-ai gandit? daca modifici una din cele 3 piese automat nu o sa mai fi la linie

P.S. vin abia maine in Bucuresti de aceea ti-am raspuns eu

GR_2ORGY 29-03-13 17:32

3 Attachment(s)
Salut ! un pret pt bara fata - spate , pasaje roti,eleron luneta si praguri pt logan ambition 2005 daca se poate ca in poze multumesc !

gabonz 31-03-13 17:00

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by hmv86 (Post 5419489)
se ocupa de aproape orice , o sa iti lase maine un PM cu pretul pentru modificari si vopsit, problema e alta tu pune poze cu ce vrei sa faci ca sa stie cat dureaza ca si manopera si mai ales pretul ca asta intereseaza pe toata lumea

vrei sa maresti bara fata dar la praguri te-ai gandit? daca modifici una din cele 3 piese automat nu o sa mai fi la linie

P.S. vin abia maine in Bucuresti de aceea ti-am raspuns eu

Salut, am revenit cu pozele cerute. Cam astea sunt punctele de rugina,ca am omis o zona 2 asta e dar astea sunt cele mai grave. Deocamdata vreau sa stiu cat costa vopsirea separat iar modificarile separat si daca se poate in mare pretul cu toate facute odata.
Ms frumos.

ionutz_1991 01-04-13 07:58

salut, cat ma costa si pe mn o capota bad boy la un golf 4? executi si incinte de subwoofer la comanda? daca executi asa ceva cat ma costa si pe mn sa imi faci unul in locul din stanga spate- porbagaj? ms anticipat

Tank 03-04-13 17:44

salut. un set de geamuri clare pt farurile de tico? astept un raspuns cu pretul pe PM. ms

macoveiciuc gabriel 03-04-13 20:06

1 Attachment(s)
sal unprer pt o prelungire bara fata riger modelul de golf 4 din poza atasata dar sa fie facut pentru o bara originala de golf3?pregatit pt vopsit?

hmv86 04-04-13 21:58

de astati am deschis si o pagina de facebook pentru ca toata lumea sa isi expuna modificarile aduse masinii atat cat si cerintele viitoare legate de modificari , ca si pana acum va rog sa postati poze cu masina in stadiul actual si o poza sau mai multe cu ceea ce ati vrea sa modificati ,nu ezitati sa sunati si sa lasati PM cu cerintele voastre ( in mare parte a timpului suntem foarte ocupati si nu avem foarte mare timp pentru a sta la PC , e mai simplu de raspuns la un telefon ),multumesc pentru intelegere

https://www.facebook.com/pages/Custo...9226313?ref=hl

Yackone 04-04-13 23:24

Vezi ca pe pagina voastra de facebook mai sunt poze si cu lucrari de ale mele. Nu e frumos sa va faceti reclama pe carca altora;)

cata_kevi 05-04-13 00:18

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 5427757)
Vezi ca pe pagina voastra de facebook mai sunt poze si cu lucrari de ale mele. Nu e frumos sa va faceti reclama pe carca altora;)

Care anume?nu ne amintim sa fi postat lucrarile tale in posturile noastre

Yackone 05-04-13 08:52

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 5427792)
Care anume?nu ne amintim sa fi postat lucrarile tale in posturile noastre

Uita-te bine...E poza semnata de mine.

hmv86 05-04-13 10:13

Vezi ca sunt poze puse de pe threadu asta, posibil sa fi facut fiecare cate ceva la o masina dar asta nu inseamna ca ai sau avem drepturi depline asupra pozelor , semnaleaza poza si o sterg de se site sa nu mai apara si alte discutii , marea majoritate a masinilor modificate de noi au stickere puse pe undeva ;)

Yackone 05-04-13 21:33

Este poza cu fata de usa de Peugeot 307;)

lumbermafia_18 07-04-13 09:05

salutare,zi-mi si mie un pret pt un bad boy look la un citroen c4 model facelift hatchback an 2009+vopsit ,astept raspuns,bafta!!

leu90 07-04-13 11:37

1 Attachment(s)
salut!cat ma costa un spoiler fata ca cel din din poza dar fara suport de proiectoare pregatit pt vopsire?multumesc

AlexandruB 09-04-13 22:12

salut! am si eu un cielo din 2007 si vreau un bad-boy...un pret se poate ?

Dannyel San 10-04-13 21:55

4 Attachment(s)
Bad Boy si porbagaj clean cu deschidere din interior!
Salut. in primul rand vreau sa le multumesc baietilor de la Custom Garage Catalin si Madalin pentru lucrarile lor , deci pe o scara de la 1-10 vor lua de departe 10 sa va zic si de ce.. Vorbesti cu ei la telefon fara a te repezi , iti explica tot ce vrei sa afli, cand am ajuns la ei ..niste baieti de nota 10 ...poti conversa cu ei orice , iti explica tot ce fac acolo , pasii urmati de ei pentru a intelege si tu , lucreaza cu grija si sa nu uitam in ultimul rand..pretul mic fata de multi altii...pret mic calitate mare ;) deci..Baieti va multumesc pentru lucrare si sa nu uitam pentru pizza:)) ( aveti grija cu catalin ca nu suporta tigarile :)) ) Bft in continuare ! Sa va mai vand un pont , sunati pe numerele pe care le au postate pentru ca o sa luati mult mai repede legatura cu ei , baietii au treaba si nu prea au timp pentru a intra pe net !

B997NDL 11-04-13 15:48

salut. as vrea sa vopsesc in culoarea masinii elemetele cromate de pe un Logan ph2 si un set de pleoape. poti sa le faci ? cam la ce pret ? multumesc. :)

gabonz 12-04-13 15:40

Quote:

Originally Posted by gabonz (Post 5421816)
Salut, am revenit cu pozele cerute. Cam astea sunt punctele de rugina,ca am omis o zona 2 asta e dar astea sunt cele mai grave. Deocamdata vreau sa stiu cat costa vopsirea separat iar modificarile separat si daca se poate in mare pretul cu toate facute odata.
Ms frumos.

Salut,un raspuns daca se poate si la mine :) . Pozele fiind pe pagina anterioara iar modificarile cu 2 pagini in urma. Ms

hmv86 15-04-13 21:17

lucrari noi pe partea de vopsitorie

https://www.facebook.com/media/set/?...9226313&type=1

gmv97 15-04-13 22:21

4 Attachment(s)
Cu o mica intarziere :D pun si eu niste poze cu lucrarea la masina mea . Foarte multumit de cum a iesit :D

B997NDL 15-04-13 23:05

Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 5436012)
salut. as vrea sa vopsesc in culoarea masinii elemetele cromate de pe un Logan ph2 si un set de pleoape. poti sa le faci ? cam la ce pret ? multumesc. :)

se poate sau nu ? multumesc !

kathalin 03-05-13 09:05

Bara spate/fusta e30 tech se poate?

All times are GMT +2. The time now is 17:24.

- Copyright 2026 4Tuning