![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
trebuia sa iei unu de sporting daca tot ai dat banii pe el dupa parerea mea
|
as vrea sa ii schimb si eu uleiu la a mea, u ce ai bagat, ce imi recomanzi? ms
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Poi diferenta se face in felul urmator Volan sporting 400 ron Volanul care l-am luat eu : 20 ron perfecta stare ca si nou Deci diferenta e destul de mare pentru ce sa dau cu banii aiurea ?practic pentru un moft .. |
Quote:
Salut deci poti sa bagi exact cat de tine buzunarul de la mobil pana la castrol tu alegi ;) Numai de bine |
Quote:
|
Quote:
Cred ca la urmatorul schimb bag si eu Catrol sa vad cum se comporta! Numai de bine! |
Quote:
merge ok masinuta nus rulmentii de viraj imi cam fac probleme cred .. se aud cand iau viraje k am si arcurile sport ... |
Consumul e in functie de stilul de condus al fiecaruia..
|
Quote:
In legatura cu bujiile am avut si eu boch dar nu se compara cu NGK eu is multumit de astea ngk ,ca si consum ce sa zic eu merg numai in oras si aici la mine e foarte aglomerat ca si trafic imi arata ceva de genul 12.2 undeva acolo Numai de bine! |
2 Attachment(s)
Salutare,dupa o perioada in care am avut alte treburi wekeendul acesta am rezolvat o chestiune pe care tot am amanat-o si anume :
In urma cu ceva timp am achizitionat un nou cassetofon sony x-plod numai ca am intampinat o probleama si anume nu avea iesire pentru statie desi e cu stic fata detasabila si toate cele numai ca am avut surpriza sa nu aibe iesire de statie norocul a fost ca statia mea are iesire pe mufa nu stiu de care si am putut sa iau semnal de la o boxa si asa am rezolvat problema tot odata am tras si un alt fir de 'remote' pentru statie putin mai gros si asa am rezolvat si problema asata, si jantele au primit un polish ca dupa atatea ploi s-au facut ca toate visele :) O alta chestiune pe care o mai am de facut si tot o aman este scaunul soferului pe care l-am luat cu un mic defect la airb-ag si asa sunt nevoit sa fac schimbul cu cel de pe scaunul care l-am avut inainte ar mai fi de schimbat si racordul flexibil de la esapament Numai de bine! |
Arata prea bine,o sedinta foto mai detaliata inainte de sezonul friguros ar fi primita:D
|
Quote:
Numai de bine! |
Salutare ,stie cineva cat are in diametru racordul flexibil de la espament si lungimea acestuia pentru fiat punto mk2 1.2 .8v ?
|
N-ai ce face, decat sa te bagi sub ea cu un subler, pentru ca poate fi diferita dimensiunea de la un racord la altul. Al meu parca a avut diametrul interior 55 mm, daca te ajuta cu ceva:rolleyes2 lungimea din pacate nu o mai stiu :oops:
|
2 Attachment(s)
Quote:
M-ai am de facut urmatoarele pe anul asta si dupa care pun pauza (cred) :lol:: Schimbat racord flexibil esapament O sa trec pe ulei de motor castrol deja l-am comandat Trebuie sa ma ocup putin de scaunul soferului si anume inlocuit de airb-ag pentru ca interiorul care l-am luat are un defect la airb-ag si asa o sa mut airb-agul de pe scaunul anterior care l-am avut pe masina Si cam atat cred.. Numai de bine! |
am si eu o problema la abs imi sta aprins in bord ledu portocaliu, am zis ca o sa ii dau de cap dar inca nu am reusit ... sa fie de la sigurante sau ce tine de partea asta are cineva idee ms :rolleyes2
|
Quote:
Una este senzorul de abs care e dus ori daca nu partea cu rulmentul trebuie schimbata ;) |
in cel mai bun caz a avut o eroare temporara si poti sterge eroarea.
varianta mai nefiricita e ca ti-a murit vre-un senzor de abs. in oricare din cazuri, nu iti mai functioneaza abs-ul |
Salutare,azi mi-au sosit unele piese si anume:
Racordul flexibil de la espament Ulei castrol -Si am mai comandat un lucru pe care l-am vazut cand am schimbat garnitura de chiuloasa si anume suportul de la motor partea de sus era destul de afectat,am zis sa il schimb ca nu imi place sa stiu lucruri care nu sunt ok si mai ales ca na consider ca o masina trebuie sa si arate intr-un anumit fel dar mai ales trebuie sa si functioneze corespunzator lucru la care eu tin foarte mult,mai ales ca ma folosesc de masinuta zilnic ,probabil daca nu ma foloseam de ea zilnic jumate din elementele ei erau noi noute in momentul de fata ,dar na mai si bagi bani dar trebuie sa ii mai si scoata :-) Urmeaza sa montez tot ce am scris mai sus acuma sa vad cand ca am o problema mare cu timpul :) Numai de bine! |
Piese sa fie ca timp mai gasesti tu cate 1-2 ore pe seara
|
5 Attachment(s)
Salutare ,am reusit pana la urma sa montez tot ce aveam de montat si anume :
-racord flexibil esapament - -ulei motor castrol 10 w 40 -suport motor - Si ceva poze Numai de bine! |
Salutare,de cand cu vremea rea am renuntat la masinuta pentru perioada de iarna nu de alta dar prefer sa o tin mai bine pe dreapta decat sa patesc ce am patit asta iarna cu ea...Am comandat o husa exterioara pentru masinuta ne avand garaj macar sa o protejeze cat de cat husa ,am mai primit si o antena pentru statia pe care deja o aveam ...Si cam atat ,probabil o sa ii dau jos jantele de aliaj ca sa le mai aranjez putin .
Numai de bine! |
10 Attachment(s)
Ca de fiecare data la sfarsit de an fac o mica recapitulare cu ce sa lucrat la masina pe parcursul anului 2012 sper ca nu am muncit in zadar :-),tin sa multumesc tuturor care mi-au fost alaturi si va multumesc voua celor care ati postat si urmarit acest topic ..
O sa pun niste poze de la inceputul anului 2012 pana in prezent Numai de bine! |
10 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
10 Attachment(s)
Poze :idea:
|
9 Attachment(s)
Poze :arrow:
|
esti bine..si eu ma apuc acum de demontat fiatu...am dat drumu la caldura in garaj ca e cancer
|
Quote:
Uite numarul meu 0767944311 -ca sa stam de vorba ;) |
Quote:
|
Quote:
La mai muuulte si in 2013 Silviu.atentia topicul tau ti-ai castigat-o muncind.de fiecare data abia asteptam sa vad ce mai faceai nou pe la masina pt ca eram sigur ca o sa-mi placa. |
Quote:
Sarbatori faine sa ai ! Numai de bine! |
3 Attachment(s)
'Totaya ye'..
|
Ce suparata e,vrea o plimbare :))
|
Quote:
Pana la caldurica sper ca sa imi fac o idee la ce o sa urmeze sub capota astept de asemenea si parerile voastre Numai de bine! |
Depinde de la ce marca de masina vrei sa pui motorul.. 1.2 turbo se gaseste la VW dar este nou, iar 1.4 turbo la vw gasesti la 122 CP,140 CP dar si la 170 (are si compresor) ca sa faci un transplant de genul te va costa o avere si nu-l vei putea omologa pe masina.. mai bine o resoftezi.. parerea mea.
|
exact de la vw vroia sa puna motorul...:rolleyes2
|
Quote:
Asa de resoftat motorul masini e deja resoftat ,dar nu ma incalzeste cu nimic ! In ceea ce priveste partea materiala inainte de ea prefer calitatea ! Numai de bine! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning