![]() |
Re: Ce vor femeile?
Quote:
Si uite asa aflam ce vor barbatii in schimbul a ce vor femeile... :lol: Bai, eu iti dau banii si ciocolata cand vrei.... dar semnezi chitanta! |
N-am ... bon fiscal daca vrei. =))
Sa revenim la topic, ma bate Aleks. :D |
Quote:
|
zilele astea am vazut ce vor unele femei ..
pe hi5 .. o imputita care arata foarte bine ,avea poze cu un mosh pe la vreo 50 de ani pe nume gary ... normal, nu roman, plin de bani , il chelea ... nu le inghit pe jegoasele astea, mai si sufera ca-s mai femei dupa ce-i chelesc pe barbati de bani , le-as bate pana le-as mutila fatza sa nu mai fie mari femei , le-as taia picioarele si tzatzele .. sa vedem cine se mai uita dupa aia la ele, si ce mai fac dupa aia .. n-am nimic cu o femeie care cheleste de bani un barbat , atat poate, atat face insa sa nu se apuce sa sufere dup`aia ca are bani si e bogata si desteapta si .. in general sa sufere.. |
Quote:
|
ok, v-am inteles.....ideea..dar sa lasam.. acel segment de fete.., si sa postam la topic, fara limbaj colorat....
Multumesc |
si in concluzie femeile vor ce vor si barbatii, doar ca sunt privite diferit cand fac ceea ce fac si barbatii pentru a obtine toate astea? :)
|
Quote:
alta intrebare :oops: |
Ajutati-ma sa inteleg si eu ce vor de fapt.......o relatie care a plecat normal a evoluat frumos du-te si asteapt-o la servici ca poate ninge afara si ii e frig, mesaje ..flori....iti zice "Te Iubesc"...iti scrie mesaje ca nu poate sa traiasca fara tine, ca tu esti cel pe care vrea sa il vada dimineata cand se trezeste........si hop i se pune pata deodata si zice...''stii eu nu mai vreau sa am o relatie''.............adica s-au dus naibii toate mesajele ...toata iubirea ....
|
A gasit un altu' "mai bun". ;)
Treci peste. ;) |
Quote:
in maxim 2 saptamani o sa iti etaleze noua achizitzie ... |
Orice ar fi ... nu te lasa afectat. Daca te lasi afectat, nu lasa acest lucru sa se vada.
|
Quote:
|
Quote:
@Lauryn ....da si asta poate sa fie adevarat ideea e ca am vrut sa ii ofer ce nu a avut inainte ....atentie adica da se pare ca a fost o gresala.... |
Quote:
Proprie experientza.......unele femei nu sunt niciodata multumite...de aia din cand in cand...tre sa le mai dai si cu praf in bot....sau botic...sa nu ofensez pe cineva. Si daca pana la urma nu merge....exista si replica...."mai are balta peste"......... INdiferenta doare al naibii........ |
Quote:
te intreb frumos: crezi ca mama fiecarui copil il mai iubeste pe tatal copilului? sunt cazuri 1 la un mil pt chestia asta |
Quote:
|
Quote:
si nu uita ca unele femei mai raman cu partenerii doar ca sa nu sufere copiii, ingnorandu-si propriile sentimente... la asta nu te-ai gandit, nu?;) gandeste-te si cati barbatii raman neschimbati pe parcursul unei casnicii....unul la un milion |
Re: Ce vor fetele?
pana ce creste un copil...e mult.oamenii intre timp se mai schimba,si asta e firesc.cind unul dintre ei nu mai este capabil sa se adapteze,intervine problema...ori ramin impreuna de dragul copilului,ori au curajul si pun punct,si fiecare isi reia viata...
si stii de ce t-i se pare batator la ochi faptul ca prea putine femei mai iubesc tatal copilului???pentru ca ele sunt mai dispuse sa lasa de la ele,si sa traiasca cu cineva pe care nu mai iubesc...doar copilul...intr-adevar,asta poti s-o iei si ca e de bine,si ca e de rau... |
eu nu te pot contrazice...
sincer, mai bine imi vad de ale mele, decat sa-mi dau cu parerea de viata altora... |
|
Quote:
|
fetele vor sa apara in poze
|
Quote:
|
Quote:
|
fetele astea tinere si frumoase vor baieti frumosi, care sa fie smecheri si sa fie vazuti bine de altii...nu stiu, populari, ceva de genul....iar astea mai dragute vor un baiat bun la suflet cu care sa se inteleaga bine, sa o faca sa zambeasca, sa`i fie alaturi mereu la bine si la rau.....si chestii de genu' ...asta e parerea mea :p
|
De fapt ... nu stiu ce vor. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
....Si acum ar fi momentul sa continuam subiectul, care dupa ce ca este unul atat de elaborat, nu merita off topic ;) .Mai ales ca, Ce vor fetele? este important pentru noi , darla fal cum e si ce dorim noi, iar daca aceste 2 cereri se suprapun si ajungem la un numitor egal se poate sa le multumim.. ;)
|
Mai Bogdane ... o fi important pentru noi ...
Cand o sa aflam ce vrea o femeie, cred ca o sa putem spune ca am gasit o comoara veche de peste 2000 de ani. ;) |
deci eu zic ca e un semn...Ce vor fetele? si am ajuns la pagina "69"...mda
|
am vazut ce spune o colega de-a noastra de forum, pe blogul ei personal. mie unul mi-a placut si am zis sa va impartasesc si voua
I don't wanna change the world.... I don't wanna be a part of this game... I know.. I'm selfish... I try to be just me... to find something I'll call mine... to find myself... to find a home... a place I'll call home... a place damn far away from everything i'm living now... I wanna feel everything I live for.. A place where I can be really me... A place where I can live my dreams ... Far away from everything is here... A place where I can feel love... A place where I can be happy... And don't know what a lie means... A place where I can watch in peace and quietly how a candle lights a whole room... And where I can wake up and feel the sunlight on my skin... I need his touch... I'm feeling cold... Damn cold... And all that because I'm living in a cold hell ... That's tearin' me down... I was a child... I never knew what real life means... What love or anything else means... I need an evening of love to remember... An evening away from the past... Because nothing is better in this world than a happy feeling... than happiness... than a beating heart near mine... Oh.. Damn... I'm guilty... for trying to be someone I am not... A strange girl rulled my game, and tried to steal... me? or not.. tried to change who I really am... I forgot to laugh... to sieze the day and live the moment... and... why? |
yeah... :) uneori lucrurile pe care le vrem, sunt atat de simple si.. imateriale...
|
Quote:
|
Quote:
|
Posibil, dar mai probabil gasiti baietii care va fac sa credeti ca traiti respectivul vis...pana la un punct..in care realizati ca de fapt realitatea este aceeasi.In fine...nu mi-am terminat cafeaua si mai debitez si eu ineptii dimineata.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning