![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
Bravo bravo,frumos ;) felicitari dar imi placea cat de prudenti erati sa nu iesiti in decor =)))):twisted:
hehe si replay`u cu numaru 1.ooo |
e pista din pipera?
|
u need more POWER !
|
Quote:
|
asa ziceam si io :lol:
|
La multi ani cu sanatate si cat mai multa performanta in noul an!
|
scz de off in primul rand
Nu mai tin minte daca ti-am zis dar imi place mult de tot masina ta, si S13 in general si probabil o sa achizitionez una..oricum o sa-mi iau o japoneza..oscilez intre 2 modele. Acum, de ce m-am bagat in seama: Poti te rog sa-mi spui cam cat costa un sr20det bun, standard, si cat ar mai costa sa-l aduc intre 250 si 280 cp cu piese care sa nu-l compromita. Stiu ca sunt multe variabile dar te rog sa-mi spui o suma aproximativa pt ca sunt rare la noi si n-am gasit nicaieri ca sa-mi fac o idee..si am vazut ca tu esti pana peste cap in fenomen si sigur stii.. merci mult, si spor cu masina |
Sa traiti !! Nam mai postat ca mam luat cu sarbatori, cu spritz cu astea fireste.
Sa le iau pe rand. Da este amkart Wob we all need more powa !! :D Ms de urari , bla bla etc :-P Un motor bun amice Bimer costa 1000 fara cutie...costurile cailor e o alta istorie.Costuri care implica alte costuri...degeaba ai 280 de cai daca nu ai frane...evacuare...racire...etc care costa si alea. Masina intre timp a primit placute noi ,evacuare noua (de inox de data asta, aia de carbon o sparsesem), un kit HKS racing suction kit :peace: i lam dat de craciun pe ala sa se bucure si ea :lol: Is pe drum ambreiaj si ceva bunataturi delicioase. Intre timp ce sa mai zic...sa rupt cortul ala de era sub ea si a cazut pe masina...atunci cu viscolul ala.Noroc cu rollcageul ca nu sa indoit plafonul.Am poze, am sa le pun eu pe seara. |
Tarnafes, prietene, nu esti cu toate oile acasa! :lol:
Am stat aseara de pe la 11 pana la 4 dimineata sa-ti citesc tot threadul, m-a prins incredibil de tare si nu l-am putut lasa din ochi. Drept urmare, azi dorm pe birou de oboseala suspinand dupa un nissan :???: caci desi am o japoneza, e total subnutrita. Sa ma si explic putin pentru expresia de mai sus, sa ma intelegi, pentru ca la cat ai desfacut ambele motoare CA-ul si SR-ul, aproape ca am invatat pe de rost ce ai sau ai avut tu sub capota si ma gandesc la saracele suruburi daca mai au ceva filet :rolleyes2 Te-am vazut si la Cluj la KOE, pe atunci habar n-aveam cine e proprietarul masinii, insa tot mi-a parut rau de iesirea in decor si de spoilerul tau spate, eu fiind in public chiar langa curba respectiva. Iti doresc mult spor la micile reparatii pe care le mai ai, sunt convins ca se vor termina cu un "succes total desigur" :lol: , felicitari pentru munca de pana acum si am sa-ti urmaresc threadul indeaproape. |
iesirea aia in decor a fost strategia noastra de marketing, astfel sa facut recunoscut iubit indragit :)))
|
Ms mult Gabi :D Tia sarit ceva apa pe fatza ? :lol:
Razvan ... :blowme: bici :lol: |
Parca sarisera cativa stropi insa nimic demn de mentionat, mai mult m-am amuzat dupa, cand unii dintre cei care treceau prin apa nu ridicau de pe acceleratie si isi luau traiectorii cam "out of control" :-P
@Mate: stai linistit ca vine si randul tau sa-ti faci botezul :lol: Sper doar ca intr-o zi va fi si-al meu. ;) Si apropo de tine Mate, ti-am citit si tie threadul tot, cap-coada acum vreo 2 zile, felicitari si tie si lui tarnafes pentru swapul inimii noi, te astept sa o termini si sa te bucuri de ea ca un bebe de biberonul cu lapte :lol: Later edit: a ca mi-am adus aminte de o chestie mai importanta decat stropii de apa... si-n prima seara si-n a doua a trebuit sa ma spal pe cap, imi cadeau din par bucatele de cauciuc :lol: Insa a meritat drumul din Iasi pana la Cluj si cazarea acolo pentru primul spectacol de drift la care am asistat. :clap: |
nus ce botez ? k botezul in drift l-am facut in urma cu mai multi ani
|
cred ca se referea la o iesire in decor...sper ca nu!
|
In opinia mea, treaba cu iesirea in decor este cand o sa o faci, nu daca o sa o faci...
|
Ori ce ar fi o data si o data macar o singura iesire in decor tot te paste :D :))
|
Ioi !! A venit declicoasele care este ! 8)
Noul ambreiaj si ..... |
3 Attachment(s)
SIIIIIIIIIIIII !!!
Tobe......dum dum dum dum dum... TADA !! DIKTATOR FULL ENGINE MANAGEMENT !!!!! :peace: |
whai ma ce nu-mi plac mie farurile alea
|
Quote:
|
ca sa vezi nu sunt singurul care zice k e o uratenie cu farurile alea :)))
|
Quote:
Si pune mana si da jos discul de pe masuta ca ti-o zgarie... Spor la montaj, sper totusi ca o sa ai rabdare putin, mi-e sa nu te trezesti intepenit de ger. |
super tare manageu spor la tunareala (sper sa nu iti prinzi urechile :lol:)
|
Mersi de urari :D
Gabi nu ne e frig ca bem napraznic omule :lol: Te tuning si montaj se ocupa TENGU , daca mio strica imi da silvia lui :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
tarnafes!!..de ieri tot am citit cu mare atentie si interes topicul tau.imi place ca ai investit multa munca si pasiune in ea,si asta se vede foarte bine.masina e fantastica!!!!!!!!:shock:bravo;)
|
Quote:
|
superba masina so stapanesti sanatos,
asa de curios cu cati verzishori tiai usurat buzunarele pt ce vedem noi aici? |
Multumesc mult de urari domnilor.
Sumele au fost modice desigur :lol: |
Quote:
|
frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
oricum masina e un vis pe 4 roti,unu din modelele mele preferate,sunt fan nissan skyline e visu meu mare,dar si un 200sx ca si al tau miar surade,numai ca nam si euro destui:)) |
Quote:
|
Ti-am lasat un PM. Daca l-ai vazut,da-mi un semn :lol:
|
tarnafes vii acum in martie la romexpo?:D
|
Quote:
Bineinteles mai e o categorie de incurabili precum cel de fata aici care n-au leac si se spune despre ei ca "se maturizeaza mai greu"... si eu inclus pe-acolo :lol: Asa ca tarnafes, copilarie fericita in continuare... |
Da, vin la romexpo...fireste...absolut chiar :D
Gabi sa sti ca nu e chiar asa.Unii dintre noi au neveste si copii.Asta nu ne opreste cu nimic !! Iei o floare la nevasta....un lapte sau ceva la copil si fugi sa te dai :lol: |
9 Attachment(s)
Astazi am bagat masina la pregatit.Am schimbat placutele cu cele noi de aramida, aveam de ceramica inainte.Fata e aproape noua...spatele era si fierul consumat :lol:
Am dat jos tot de prin interior , adio fata frumoasa. :lol: Tai, arunc, fac , dreg etc 8) Termin interiorul si apoi schimb ambreiajul, intaresc rollcage-ul, mai am de schimbat un vacum...setari pe dyno...e ceva de trudit la bestie :D O sa ii montez si frana de mana , asta e mai rezistenta si putin mai lunga sa am parghie mai buna.Pozitia o prefer tot la orizontala...poate ca m-am obijnuit eu asa. |
Ai fost multumit de discuri ? din ce am inteles intre UPR si Turbo Groove nu exista diferente de material , doar forma difera .
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning