Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 HAI HUY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/215094-dacia-1310-hai-huy.html)

bujuKYL 11-07-12 22:18

Re: Dacia 1310 HAI HUY

Quote:

Originally Posted by ionutzuu (Post 5099311)
Se retine certificatul si pentru semnale albe, daca nu sunt omologate. Am avut pe dacie semnale albe facute din plexy cu becuri portocalii si am ramas fara certificat. Mai bine ramai la semnale portocalii.

multe le mai trebuie la astia...ce omologare? dar dacia din 2001 sau 2002 berlina nu albe are semnalele de schimbare a directiei?:rolleyes2 daca nu ma insel...

razvanell 11-07-12 23:57

Quote:

Originally Posted by 3-DB4421 (Post 5098770)
Salut,imi pare rau ca tia luat talonul,dar tu nu puteai sa le zici ca nai actele la tine,si scapai mai usor,decat cu o amenda de acta care e vreo 2 milioame si ceva,si in 48 de ore platesti 1 si ceva,si asa mai scuteai din munca pe care trebuie sa o depui ca sa faci masina sa te primeasca la RAR,si sa mai dai si acolo niste banuti ca sa iti iei talonul.Eu asa procedez cand ma opreste politia,ii spun ca nam actele la mine,si ei imi spun sa dau numerele cum TMC de la masina si sa le pun pe cele originale cu care e inscrisa masina,si imi da o amenda si gata.

=)))...te opreste politia in visele tale umede si cand te trezesti e dimineata.
tu nici macar nu esti major,esti un pusti cordit care abereaza aiurea,nu stiu la ce iti foloseste sa minti asa aiurea,cand de fapt tu ai 16 ani in loc de 21,ca sa nu mai vorbim de ragalia aia de dacie care se scufunda in pamant prin parcari de scoate capu pisica prin toate gaurelele din ea:-).
sa fi fost in locul tau mi-ar fi fost rusine sa ies pe strada;)

DJBOSS dc nu-ti statie cb frate sa nu mai ai treaba cu rar-ul?asa ai terminat cu problemele;).

tehkid 12-07-12 00:04

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 5099554)
sa fi fost in locul tau mi-ar fi fost rusine sa ies pe strada;)

el poarta voal:)

florin_vily 12-07-12 00:23

razvanell in ce program ai facut camionul ROMAN, as vrea sa imi fac si eu break-ul
:rolleyes2

DJBOSS 12-07-12 02:07

razvanell-da intradevar ar fi buna si o statie CB dar eu nuprea ies asa mult din oras...si rar-ul ma oprit in oras unde prin statie nuprea am cu cine sa tainui.
Sincer azi chiar nu am observat m-am dus pe acelas drum, m-am intors dupa 5 min am vazut un gabor,am dat reped cu centura pe mn si ma tras pe dreapta ,apoi putin mai in fata sa vad ca, defapt era cu RAR-u (erau bine ascunsi ).

bujuKYL 12-07-12 09:46

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5099622)
razvanell-da intradevar ar fi buna si o statie CB dar eu nuprea ies asa mult din oras...si rar-ul ma oprit in oras unde prin statie nuprea am cu cine sa tainui.
Sincer azi chiar nu am observat m-am dus pe acelas drum, m-am intors dupa 5 min am vazut un gabor,am dat reped cu centura pe mn si ma tras pe dreapta ,apoi putin mai in fata sa vad ca, defapt era cu RAR-u (erau bine ascunsi ).

si pe mine mau oprit ieri:lol::rolleyes2...am scapat ieftin doar cu un bec care l-am schimbat pe loc cu ajutorul lor:lol:8) vad ca sunt pusi serios pe treaba in toata tara...apropo ce ai rezolvat pana la urma?

DJBOSS 12-07-12 10:44

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5099791)
si pe mine mau oprit ieri:lol::rolleyes2...am scapat ieftin doar cu un bec care l-am schimbat pe loc cu ajutorul lor:lol:8) vad ca sunt pusi serios pe treaba in toata tara...apropo ce ai rezolvat pana la urma?

Ce sa rezolv ? Trebuie sa remediez probleme pentru care mi l-au luat si sa ma duc la rar

bujuKYL 12-07-12 16:57

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5099856)
Ce sa rezolv ? Trebuie sa remediez probleme pentru care mi l-au luat si sa ma duc la rar

pai de asta ziceam daca ai facut masina cum ti-au cerut ei si sa mergi sa iti da foaia aia importanta inapoi:D

DJBOSS 15-07-12 16:10

7 Attachment(s)
Pregatiri pentru RAR :d,semnalizari dinou galbene,folie fata data jos,capace roti peste rotile cu 4 prezoane,o spalare si urmeaza sa lipesc manerele la usi apoi ,vizita pentru a-mi ridica certificatul:lol:
- mi-a scapat si-o poza cu un hummer surprins pe strazile din oras :lol:

lalyus 15-07-12 16:42

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5103368)
Pregatiri pentru RAR :d,semnalizari dinou galbene,folie fata data jos,capace roti peste rotile cu 4 prezoane,o spalare si urmeaza sa lipesc manerele la usi apoi ,vizita pentru a-mi ridica certificatul:lol:
- mi-a scapat si-o poza cu un hummer surprins pe strazile din oras :lol:

Pentru ce tea luat talonu :(

DJBOSS 15-07-12 16:44

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5103394)
Pentru ce tea luat talonu :(

Semnalizar fata negre(acum sunt normale),cauciuc dreapta fata mancat pe interior rulment joc fata dreapta,cauciucuri prea late pe spate,lipsa manerele usi spate,folie fata(numai am),noxe 4,25 % cam atat

lalyus 15-07-12 16:46

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5103396)
Semnalizar fata negre(acum sunt normale),cauciuc dreapta fata mancat pe interior rulment joc fata dreapta,cauciucuri prea late pe spate,lipsa manerele usi spate,folie fata(numai am),noxe 4,25 % cam atat

Pff tea luat RARU :( , am crezut ca agarici destia care nu au ce face.

DJBOSS 15-07-12 17:01

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5103397)
Pff tea luat RARU :( , am crezut ca agarici destia care nu au ce face.

da era un agarici dinasta si ,ma oprit mi-a cerut actele eu nu vazusem echipa rar erau ascunsi........am dat actele apoi el imi zice,v-am oprit pt control rar.......pfff,am vrut sa refuz dar tot imi lua talonu militianu

khael1001 15-07-12 17:22

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5103396)

Bravo lor :joy: pentru ce ai scris mai sus chiar meritai. Se vede ca e masina ingrijita

cristy_dacia 17-07-12 01:08

Quote:

Originally Posted by khael1001 (Post 5103429)
Bravo lor :joy: pentru ce ai scris mai sus chiar meritai. Se vede ca e masina ingrijita

Frate nu te bucura de necazu altuia.Vezi ai grija sa nu te astepte si pe tine...

khael1001 17-07-12 18:50

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5105180)
Frate nu te bucura de necazu altuia.Vezi ai grija sa nu te astepte si pe tine...

Nu ma bucur chiar imi pare rau ca e un coleg de-al nostru dar ar trebui sa ii fie invatatura de minte pentru ca data viitoare masina sa aiba o stare corespunzatoare. Iar pe mine m-au oprit de 2 ori si am plecat linistit mai departe.

DJBOSS 17-07-12 18:52

Astazi am achizitioant si fuzeta pe partea dreapta,probleme cam au disparut mai am manerele sa le pun pe usi si sa imprumut niste jante de dacie,apoi programare sper ca cel tarziu pe 24 sa rezolv

Stie careva cat costa rar-u ? trebuieste neaparat facuta programare ? care ar fi costurile pentru a redobandi certificatul ?

cristy_dacia 17-07-12 21:56

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5105911)
Astazi am achizitioant si fuzeta pe partea dreapta,probleme cam au disparut mai am manerele sa le pun pe usi si sa imprumut niste jante de dacie,apoi programare sper ca cel tarziu pe 24 sa rezolv

Stie careva cat costa rar-u ? trebuieste neaparat facuta programare ? care ar fi costurile pentru a redobandi certificatul ?

Lasa man ca rezolvi tu si cu talonul sa il recuperezi.
Oricum ai o daciuta batrana si draguta
Mai pe scurt este frumoasa dacia mie imi place foarte mult

tehkid 17-07-12 22:43

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5105911)

trebuie programare, costurile nu le stiu exact dar am impresia ca trebuie sa platesti amenda:D

razvanell 17-07-12 22:51

nu platesti nicio amenda,programarea se face telefonic din cate mai tin eu minte si platesti o taxa de pana in 150lei nu mai stiu exact.
mai bine suni la ei direct sa te interesezi.
mare grija sa nu mai ai ceva pe ea sa bata la ochi sau alte defectiuni ca nu pupi talonu,ca se leaga si de altele decat cele trecute pe constatarea aia,poate sa ai vreo cunostinta sau mare noroc!

cand te duci sa ii pui stopurile ei originale,lucasurile portocali,oglinzile ei,posibil sa se lege si de parasolar,la fel si volanul sa fie de dacie....crede-ma ca stiu ce spun;)

DJBOSS 18-07-12 00:07

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 5106173)
nu platesti nicio amenda,programarea se face telefonic din cate mai tin eu minte si platesti o taxa de pana in 150lei nu mai stiu exact.
mai bine suni la ei direct sa te interesezi.
mare grija sa nu mai ai ceva pe ea sa bata la ochi sau alte defectiuni ca nu pupi talonu,ca se leaga si de altele decat cele trecute pe constatarea aia,poate sa ai vreo cunostinta sau mare noroc!

cand te duci sa ii pui stopurile ei originale,lucasurile portocali,oglinzile ei,posibil sa se lege si de parasolar,la fel si volanul sa fie de dacie....crede-ma ca stiu ce spun;)

Si eu de costuri tot cam la fel am auzit cam pana-n 150 lei,da am remediat probleme toate mai putin noxele...intradevar cu,cunostinta sper sa rezolv totul,daca nu ai pe nimeni nimeni nu te baga in seama...

DJBOSS 18-07-12 19:23

7 Attachment(s)
Azi am vopsit usile spate (manerele de la usi spate),aripile si prelungirea pe spate,in culoarea masini,nu am finisat deloc ,am zis sa nu sara la rar in ochi acel albastru ,acum trebuieste manerele sa le prind

b08ygs 18-07-12 21:09

Sfatul meu super prietenesc, schimba farurile cu unele normale, scoate toba si pune stoc, pune lucasuri portocali pe aripi si daca nu ai autorizatie la fotia spate sa dispara si aia... iti garantez eu ca tu te duci acolo pt anvelope si pt ce te-a mai luat si nu o sa primesti talonu pentru ce ti-am aratat eu mai sus...

Iti zic asta ca am un prieten care la luat pt toba si faruri sa dus cu cele rezolvate si la luat pt leduri de la numar anvelope si alte nimicuri, doar de ainaibi...

DJBOSS 18-07-12 23:15

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 5107275)
Sfatul meu super prietenesc, schimba farurile cu unele normale, scoate toba si pune stoc, pune lucasuri portocali pe aripi si daca nu ai autorizatie la fotia spate sa dispara si aia... iti garantez eu ca tu te duci acolo pt anvelope si pt ce te-a mai luat si nu o sa primesti talonu pentru ce ti-am aratat eu mai sus...

Iti zic asta ca am un prieten care la luat pt toba si faruri sa dus cu cele rezolvate si la luat pt leduri de la numar anvelope si alte nimicuri, doar de ainaibi...

Am autorizatie la folia de pe spate,stiu cam, cum se procedeaza pe la rar,sa vad m-am gandit si eu la alte faruri,imie ste sa nu zica ceva cai plafonu negru....am belito daca comenteaza :x

bigathebest 18-07-12 23:20

am si eu o intrebare....daca ma opreste politia si imi baga masina la verificat..si nu ii dau talonul..(nu il am la mine).au voie sa imi ia numerele dupa masina...??este vreo lege??

DJBOSS 18-07-12 23:25

Quote:

Originally Posted by bigathebest (Post 5107424)
am si eu o intrebare....daca ma opreste politia si imi baga masina la verificat..si nu ii dau talonul..(nu il am la mine).au voie sa imi ia numerele dupa masina...??este vreo lege??

Eu nu am vazut echipa rar cand ma oprit politaiu.
Politaiu mia zis actele la control,... eu ileam dat,de vedeam raru spuneam ca le-am pierdut certificatu cel mai rau caz dadea 4 mil pentru neprezentare de acte...dar eu ne vazundui am dat actele , am crezut cai control de rutina cand colo dupa colt raru,naveam ce face dadusem talonu la el,Am vrut sa refuz dar mi-a zis ca tot iti iau talonu pentru ca ai cauciucuri prea late pe spate ,el mia zis ca ies mai in avantaj daca bag masina pe rar si cand colo.........jigodia mai rau mia facut,asta e cand o sa mai ma opreasca zic ca,am pierdut certificatu,nare voie sa-ti ia numerele.....

DJBOSS 18-07-12 23:33

Baieti cu ce sa prind manerele banda dubla adeziva,horsuburi ? da-timi o ideie ceva pentru moment nu stiu daca or sa traga de ele...peurma vreau sa le dau jos

CyPz 19-07-12 00:36

Incearca sa lipesti clapete de pe CN4 cu banda dubluadeziva...:rolleyes2..chiar daca e decat pe spate...

cristy_dacia 19-07-12 01:54

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5107495)
Incearca sa lipesti clapete de pe CN4 cu banda dubluadeziva...:rolleyes2..chiar daca e decat pe spate...

nu ai cum sa lipesti clapetele de cn4 deoarece cele de cn4 au gaura in usa pentru a fi puse crecum astea tip maner sau cum le zice sunt prinse pe usa si le poate pune cu banda dubla adeziva
Ar fi bine cu banda dar problema e ca daca trag de ele atunci ai belea ca isi dau seama.
Si iara cu horsuruburi trebe data gaura in usa si apoi astupate la loc....
Deci sunt si avantaje si dezavantaje nush ce sa iti zic

Marian06tzw 19-07-12 06:01

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5107529)
nu ai cum sa lipesti clapetele de cn4 deoarece cele de cn4 au gaura in usa pentru a fi puse crecum astea tip maner sau cum le zice sunt prinse pe usa si le poate pune cu banda dubla adeziva
Ar fi bine cu banda dar problema e ca daca trag de ele atunci ai belea ca isi dau seama.
Si iara cu horsuruburi trebe data gaura in usa si apoi astupate la loc....
Deci sunt si avantaje si dezavantaje nush ce sa iti zic

cel mai bine iti cauti doua usi la remat le pui si apoi le dai jos.SAu imprumuti si tu de la cineva care are aceeasi culoare ceea ce e foarte greu de gasit.

3-DB4421 19-07-12 10:38

SAu manerele pe spate poti sa le pui cu silicon transparent,pui mai mult si cand o sa traga de ele cred ca nu o sa cada.

Laserboy 19-07-12 10:56

la treaba cu RAR poti sa ii zici ce vrei daca e sa te futa te fute... De exemplu iti vine citatia acusa sa te duci sa lasi certificatul la sectia de politie unde apartii...la fel cu permisul.... Deci daca vrea te poate face... Sfatul meu e sa mergi cu tupeu ii dai 100 lei si iei RAR :D

DJBOSS 19-07-12 11:45

Quote:

Originally Posted by Laserboy (Post 5107766)
la treaba cu RAR poti sa ii zici ce vrei daca e sa te futa te fute... De exemplu iti vine citatia acusa sa te duci sa lasi certificatul la sectia de politie unde apartii...la fel cu permisul.... Deci daca vrea te poate face... Sfatul meu e sa mergi cu tupeu ii dai 100 lei si iei RAR :D

Asta am de gand sa fac,azi mi-a venit amenda acasa,am ramas surprins de suma 1190 lei :rolleyes2 13 puncte amenda si 1 punct penalizare ,era sa fac cu inima cand o vazui :shock: Cand ma chemat sa semnez procesul a zis hai ca,scapasi mai ieftin cu 595 lei si nu-ti mai dau 6 puncte amenda,si eu am zis nu semnez nimica,apoi el a zis bine daca nu semnezi tile dau la loc pe cele 6 puncte + ce-a mai bagat el pe plus,as da in judecata dar tare mi frica ca,greu il castig,la martori a zis ca nu am avut,in schimb erau 2 cu mine.
De stiam de suma pe care mi-o dau le lasam cheile de la masina si plecam

cristy_dacia 19-07-12 12:42

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5107830)
Asta am de gand sa fac,azi mi-a venit amenda acasa,am ramas surprins de suma 1190 lei :rolleyes2 13 puncte amenda si 1 punct penalizare ,era sa fac cu inima cand o vazui :shock: Cand ma chemat sa semnez procesul a zis hai ca,scapasi mai ieftin cu 595 lei si nu-ti mai dau 6 puncte amenda,si eu am zis nu semnez nimica,apoi el a zis bine daca nu semnezi tile dau la loc pe cele 6 puncte + ce-a mai bagat el pe plus,as da in judecata dar tare mi frica ca,greu il castig,la martori a zis ca nu am avut,in schimb erau 2 cu mine.
De stiam de suma pe care mi-o dau le lasam cheile de la masina si plecam

Asa e politia romana hay-ule mie ca nu am avut itp la un scute mi-a dat 10 milioane amenda pt un itp....
Astia isi fac amenzile dupa cum vror ei

DJBOSS 19-07-12 13:49

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5107897)
Asa e politia romana hay-ule mie ca nu am avut itp la un scute mi-a dat 10 milioane amenda pt un itp....
Astia isi fac amenzile dupa cum vror ei

dar faza frumoasa,sti am cautat pe net articolu 100 pct 6 si ce crezi ca,scria acolo sactiune pentru intrare intr-o intersectie aglomerata =)))=))) deci legea asta nu a nimerito dar a puso sa fie la numar.acum vin de la remat mi-am laut si manerele la usic redca dau 2 gauri sa le prind in suruburile lor :cry:si butonul il lipesc de maner :lol:

cristy_dacia 19-07-12 14:34

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5107953)
dar faza frumoasa,sti am cautat pe net articolu 100 pct 6 si ce crezi ca,scria acolo sactiune pentru intrare intr-o intersectie aglomerata =)))=))) deci legea asta nu a nimerito dar a puso sa fie la numar.acum vin de la remat mi-am laut si manerele la usic redca dau 2 gauri sa le prind in suruburile lor :cry:si butonul il lipesc de maner :lol:

Pai atunci daca ie sa te duci cu iei in judecata confirmi pentru ce e acel articol si pentru ce te-a luat el....
Cum poate sa puna acel articol cand pe tine te-a luat ca nu aveai masina in regula cum ar trebui. Fac numai tampeni politistii in ziua de azi...

stefiPJJ 20-07-12 14:07

Eu ce sa mai zic, am luat ieri 28 de milioane amenda si certificat luat pentru roti :lol: La articole scrie numai prostii...nicidecum pt ce m-au luat ei

DJBOSS 20-07-12 14:10

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 5109150)
Eu ce sa mai zic, am luat ieri 28 de milioane amenda si certificat luat pentru roti :lol: La articole scrie numai prostii...nicidecum pt ce m-au luat ei

Pfaiiiiiiiiiiiiii si tu :???: drace au inebunit astea,ce-au frate cu noi ,moama 28 de milioane,ai semnat amenda ? o platesti ? Tin sa cred ca ,uni caschetari sunt doar cu numele ,ei nu stiu toate articolele

cristy_dacia 20-07-12 14:17

Pai nu vi-am zis eu ca astia dau amenzile dupa cum vror ei...
Trec in amenda acolo cate veri si uscate...
Pjj-ule imi pare rau pt u frate ca ti-sa intamplat si tie si imi pare rau si de u boss ca imi plac masinile voastre enorm de mult...
Iar politistia astai sa plece drak din politie daca nu stiu legile

stefiPJJ 20-07-12 15:20

Nu o platesc, fac contestatie.
HUY-ule, vezi ca am venit la tine in oras :lol: , cand mai trec te anunt :))
PS: frumoase fete aveti :lol:, probabil stii la cine am vanit :))

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning