![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
Quote:
tu nici macar nu esti major,esti un pusti cordit care abereaza aiurea,nu stiu la ce iti foloseste sa minti asa aiurea,cand de fapt tu ai 16 ani in loc de 21,ca sa nu mai vorbim de ragalia aia de dacie care se scufunda in pamant prin parcari de scoate capu pisica prin toate gaurelele din ea:-). sa fi fost in locul tau mi-ar fi fost rusine sa ies pe strada;) DJBOSS dc nu-ti statie cb frate sa nu mai ai treaba cu rar-ul?asa ai terminat cu problemele;). |
Quote:
|
razvanell in ce program ai facut camionul ROMAN, as vrea sa imi fac si eu break-ul
:rolleyes2 |
razvanell-da intradevar ar fi buna si o statie CB dar eu nuprea ies asa mult din oras...si rar-ul ma oprit in oras unde prin statie nuprea am cu cine sa tainui.
Sincer azi chiar nu am observat m-am dus pe acelas drum, m-am intors dupa 5 min am vazut un gabor,am dat reped cu centura pe mn si ma tras pe dreapta ,apoi putin mai in fata sa vad ca, defapt era cu RAR-u (erau bine ascunsi ). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Pregatiri pentru RAR :d,semnalizari dinou galbene,folie fata data jos,capace roti peste rotile cu 4 prezoane,o spalare si urmeaza sa lipesc manerele la usi apoi ,vizita pentru a-mi ridica certificatul:lol:
- mi-a scapat si-o poza cu un hummer surprins pe strazile din oras :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Astazi am achizitioant si fuzeta pe partea dreapta,probleme cam au disparut mai am manerele sa le pun pe usi si sa imprumut niste jante de dacie,apoi programare sper ca cel tarziu pe 24 sa rezolv
Stie careva cat costa rar-u ? trebuieste neaparat facuta programare ? care ar fi costurile pentru a redobandi certificatul ? |
Quote:
Oricum ai o daciuta batrana si draguta Mai pe scurt este frumoasa dacia mie imi place foarte mult |
Quote:
trebuie programare, costurile nu le stiu exact dar am impresia ca trebuie sa platesti amenda:D |
nu platesti nicio amenda,programarea se face telefonic din cate mai tin eu minte si platesti o taxa de pana in 150lei nu mai stiu exact.
mai bine suni la ei direct sa te interesezi. mare grija sa nu mai ai ceva pe ea sa bata la ochi sau alte defectiuni ca nu pupi talonu,ca se leaga si de altele decat cele trecute pe constatarea aia,poate sa ai vreo cunostinta sau mare noroc! cand te duci sa ii pui stopurile ei originale,lucasurile portocali,oglinzile ei,posibil sa se lege si de parasolar,la fel si volanul sa fie de dacie....crede-ma ca stiu ce spun;) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Azi am vopsit usile spate (manerele de la usi spate),aripile si prelungirea pe spate,in culoarea masini,nu am finisat deloc ,am zis sa nu sara la rar in ochi acel albastru ,acum trebuieste manerele sa le prind
|
Sfatul meu super prietenesc, schimba farurile cu unele normale, scoate toba si pune stoc, pune lucasuri portocali pe aripi si daca nu ai autorizatie la fotia spate sa dispara si aia... iti garantez eu ca tu te duci acolo pt anvelope si pt ce te-a mai luat si nu o sa primesti talonu pentru ce ti-am aratat eu mai sus...
Iti zic asta ca am un prieten care la luat pt toba si faruri sa dus cu cele rezolvate si la luat pt leduri de la numar anvelope si alte nimicuri, doar de ainaibi... |
Quote:
|
am si eu o intrebare....daca ma opreste politia si imi baga masina la verificat..si nu ii dau talonul..(nu il am la mine).au voie sa imi ia numerele dupa masina...??este vreo lege??
|
Quote:
Politaiu mia zis actele la control,... eu ileam dat,de vedeam raru spuneam ca le-am pierdut certificatu cel mai rau caz dadea 4 mil pentru neprezentare de acte...dar eu ne vazundui am dat actele , am crezut cai control de rutina cand colo dupa colt raru,naveam ce face dadusem talonu la el,Am vrut sa refuz dar mi-a zis ca tot iti iau talonu pentru ca ai cauciucuri prea late pe spate ,el mia zis ca ies mai in avantaj daca bag masina pe rar si cand colo.........jigodia mai rau mia facut,asta e cand o sa mai ma opreasca zic ca,am pierdut certificatu,nare voie sa-ti ia numerele..... |
Baieti cu ce sa prind manerele banda dubla adeziva,horsuburi ? da-timi o ideie ceva pentru moment nu stiu daca or sa traga de ele...peurma vreau sa le dau jos
|
Incearca sa lipesti clapete de pe CN4 cu banda dubluadeziva...:rolleyes2..chiar daca e decat pe spate...
|
Quote:
Ar fi bine cu banda dar problema e ca daca trag de ele atunci ai belea ca isi dau seama. Si iara cu horsuruburi trebe data gaura in usa si apoi astupate la loc.... Deci sunt si avantaje si dezavantaje nush ce sa iti zic |
Quote:
|
SAu manerele pe spate poti sa le pui cu silicon transparent,pui mai mult si cand o sa traga de ele cred ca nu o sa cada.
|
la treaba cu RAR poti sa ii zici ce vrei daca e sa te futa te fute... De exemplu iti vine citatia acusa sa te duci sa lasi certificatul la sectia de politie unde apartii...la fel cu permisul.... Deci daca vrea te poate face... Sfatul meu e sa mergi cu tupeu ii dai 100 lei si iei RAR :D
|
Quote:
De stiam de suma pe care mi-o dau le lasam cheile de la masina si plecam |
Quote:
Astia isi fac amenzile dupa cum vror ei |
Quote:
|
Quote:
Cum poate sa puna acel articol cand pe tine te-a luat ca nu aveai masina in regula cum ar trebui. Fac numai tampeni politistii in ziua de azi... |
Eu ce sa mai zic, am luat ieri 28 de milioane amenda si certificat luat pentru roti :lol: La articole scrie numai prostii...nicidecum pt ce m-au luat ei
|
Quote:
|
Pai nu vi-am zis eu ca astia dau amenzile dupa cum vror ei...
Trec in amenda acolo cate veri si uscate... Pjj-ule imi pare rau pt u frate ca ti-sa intamplat si tie si imi pare rau si de u boss ca imi plac masinile voastre enorm de mult... Iar politistia astai sa plece drak din politie daca nu stiu legile |
Nu o platesc, fac contestatie.
HUY-ule, vezi ca am venit la tine in oras :lol: , cand mai trec te anunt :)) PS: frumoase fete aveti :lol:, probabil stii la cine am vanit :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning