![]() |
Re: DreamWorks
tot la potcoava stai?? :D :lol:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
*Va roaga DEV, daca puteti si aveti, sa aduceti banii pt parasolare si stickere cu site-ul*
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
salut, as dori sa intru si eu in club nu doar pentru un amarat de sticker ci pentru placerea de a sta numai intre pasionati, cineva care stie sa aprecieze o masina.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
mersi mult, acum sunt under construction dar sper sa fiu gata sa sucesc capatani cu ea in 2 sapt:D |
Quote:
|
Quote:
|
Din pacate pentru mine nu cred ca voi avea masina in timp pentru intalnirea de saptamana asta...nu vreau sa vin cu masina de servici unde ar trebui sa fiu cu masina mea...Imi cer scuze...:???::???:
|
Quote:
|
sa va povestesc o faza care mi s.a intamplat astazi.....
vorbeam cu Dev.ul pe mess si ii zic ca ma duc la service sa vad masina si sa vb cu mortu ala de acolo si plec. Intre timp ma suna o domnisoara si imi zice ce fac, i.am zis ca ma duc sa vad masina si imi zice ca vrea sa mearga si ea si am luat.o si pe ea. In timp ce vorbeam cu mortul ala de acolo, ea se uita pe la masina, apoi ma intreaba ce culoare o sa fie, daca am jante pentru ea, ce J au jantele, daca ii modific motorul si chestii legate de tuning...pur si simplu ma uitam la ea si am ramas blocat nu imi venea sa cred ce am auzit si am intrebat.o de unde stii de chestiile astea si mia zis ca ii plac masinile si e foarte pasionata de tot ceea ce inseamna roti...pur si simplu nu mai aveam cuvinte:rolleyes2:rolleyes2 cine ma poate ajuta si pe mine cu un casetofon, omu e din bucuresti si nu vrea sa il trimita prin fan, daca il poate lua cnv sa mil trimita? |
Quote:
Spune i sa l trimita cu Nemo sau sa se intalneasca cu mine sa mi l dea si il pun eu la curier si raspund de el... Lucrez la curier... |
Sa stii ca sunt multe gagici care stiu despre masini...eu am ramas....
|
Quote:
stiu ca sunt multe, dar nu speram sa fie si ea asa, dar ma bucur tare:twisted::twisted: |
Sonny, sa inteleg ca ai bagat-o in Dream Works ? Daca da, bravo :D
|
Quote:
|
Quote:
viitorul suna bine!!!..:D:D:D:D |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
i.am zis alex si mi.a zis ca o sa dea cat mai repede daca e vorba si de club;) |
Quote:
|
Salut baieti ,am vb cu sonny azi si in seara asta, speram ca in cel mai scurt timp posibil sa avem masinile pregatite pt deschiderea filialei , urmeaza sa facem o preselectie in weekend , sa vedem ce cade.
|
Ingerasul99 - ai "fusta" ca a mea :))
DW : Sper ca nu s-a uitat faza cu benzinaria pentru vineri acum ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Si din partea mea acceptul! Low low low :-). Bafta baieti in weekend sa veniti cu poze si cu o lista cat mai mare
|
Quote:
|
ce placut e sa vezi o Dacie modificata cu gust...low, slow, si fara chiciuri pe ea...un bad boy, fara manere pe spate si albul ala curat face totul!!!...
|
Corect Sonny. Conteaza calitatea nu cantitatea ;)
|
Ma bucur ca va place , masinuta mea, am mai multe idei pt ea , le fac cat pot de repede, momentant lucrez la mecanica .
|
Quote:
app, si eu tot de gti vreau sa pun din acelasi motiv dar astept sa isi cumpere rzv-u :)) |
1 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva..sunt incepator in domeniul asta..
Imi cer scuze daca am omis pe cineva :-s |
Quote:
|
ma bucur ca va place si sper ca si urmatoarele masini sa fie pe placul vostru;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. trebuie sa pun o poza cu masina mea de acum ...difera putin ...o sa completez postul pe site, nu pot sa intru momentan nu stiu ce are, nu ma lasa sa bag parola noua :( |
am invatzat in 199 si am stat in L-uri mai in spate de tine ... :lol: acum stau la cora ptm ... ai masina ceva sau vine zuz-u sa te ia ... ca si eu sunt la fel de pe jos ca si tine cred :lol: poate ma putetzi ajuta si pe mine
Quote:
|
Sonny presupun ca tu o sa fi presedintele filialei din CT ... daca da , cine crezi tu ca merita sa intre in club si avem oarecum un viitor cu ei ii potzi baga ... numai ca raspunzi personal de ei acolo ... parerea mea ca nu mai trebui sa intrebi filiala Bucuresti de cea ce faci u p`acolo ... incearca sa te organizezi si sa iti faci o echipa de incredere acolo ... 3 4 5 persoane in care sa ai incredere ca nu te va lasa la greu ... iti zic din propria experientza ca o sa incepi sa te tragi de par cand o sa vezi ca ai ridicat o anumita persoana in lumea ASTA ... si dupa iti intoarce spatele si intra intr`un club mai renumit si mai mare :lol:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning