Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

Fr33`e30 20-01-11 21:25

Re: DreamWorks

tot la potcoava stai?? :D :lol:

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 4005517)
Exact de faza cu tricourile am vrut sa scriu acum si cu bannerul...ati fost mai rapizi :D:D.

Maine sunt prezent si vorbim acolo....ma salta si pe mine ZUZ..mare om :D:D

Thanks again!

bib_andrey 20-01-11 21:26

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4004993)
Am 4x100 da n-am jante :)) toate jantele lu' free sa apeleze la mine :D...dar din punctul meu de vedere a mea nu prea are ce cauta acuma acolo cu toate ca mi-as dori...si NU pentru reclama, ci pentru a cunoaste oameni noi...oricum voi ajuta cu organizarea cu cea mai mare placere.

Maine am si eu o rugaminte...cine vine la intalneala de prin zona de la Piata Resita sa il luati si pe Andrey pentru ca nu are cu ce sa vina...multumesc

Ms ZUZule de anunt:)) Lasa ca gasesc cu ce sa vin daca nu se ofera nimeni:))
Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4005404)
vreau sa fiu putzin modest acum si extrem de sincer ... masina mea nu are ce cauta acolo anul acesta ... o sa ii vina si ei vremea ... mai devreme sau mai tarziu ... poate daca castig la loto sau sparg vro banca sa o termin in 2 maxim 3 luni ... ar fi ceva ... dar imi e greu sa cred :) ... sa va dau un link care pe mine ma terminat din toate punctele de vedere ... https://www.youtube.com/watch?v=2Kmdd...eature=related

Tare clipul..faza de la semafor face totul :))

Alex30 20-01-11 21:55

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4005326)
prezenti o sa fim oricum, sa vedem daca putem fi si cu masini pentru expo:oops::oops:

p.s. am o idee sa vad daca sunteti de acord...tricouri dream works cu scrisul pe spate si cu sigla mica in fata....ce ziceti?

Foarte buna ideea. Si trebuie sa gasim un loc unde sa scriem mic si nick-ul nostru :D. Parerea mea

Quote:

Exact de faza cu tricourile am vrut sa scriu acum si cu bannerul...ati fost mai rapizi :D:D.

Maine sunt prezent si vorbim acolo....ma salta si pe mine ZUZ..mare om :D:D

Thanks again!

Trebuie sa fim uniti si sa ne ajutam intre noi. Npc nenea ;) ne auzim maine

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4005548)
Ms ZUZule de anunt:)) Lasa ca gasesc cu ce sa vin daca nu se ofera nimeni:))

Vezi si tu...ca marea majoritate vin din zona aia :D

Fr33`e30 20-01-11 22:06

*Va roaga DEV, daca puteti si aveti, sa aduceti banii pt parasolare si stickere cu site-ul*

Sonny™ 20-01-11 22:32

Quote:

as trebuie, curg ideile pe banda rulanta, e bun si asa zuz.ule nick name.ul sa fie sub sigla mica in fata;)

andreibadea 20-01-11 22:48

4 Attachment(s)
salut, as dori sa intru si eu in club nu doar pentru un amarat de sticker ci pentru placerea de a sta numai intre pasionati, cineva care stie sa aprecieze o masina.

Sonny™ 20-01-11 22:53

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4005810)
salut, as dori sa intru si eu in club nu doar pentru un amarat de sticker ci pentru placerea de a sta numai intre pasionati, cineva care stie sa aprecieze o masina.

hm, bine ai venit frumos bad boy.ul...;)

NXdev 20-01-11 22:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4005810)

Salut Andrei, frumoasa buburuza 8).Te asteptam maine seara, orele 20:00, parcare subterana Grand Arena.

andreibadea 20-01-11 22:56

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4005821)
hm, bine ai venit frumos bad boy.ul...;)

mersi mult, acum sunt under construction dar sper sa fiu gata sa sucesc capatani cu ea in 2 sapt:D

Alex30 20-01-11 22:59

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4005832)
mersi mult, acum sunt under construction dar sper sa fiu gata sa sucesc capatani cu ea in 2 sapt:D

Frumoasa buburuza ta...sa o stapanesti sanatos. Pentru cine stie sa aprecieze o masina eu zic ca deja intoarce capul dupa ea si in stadiul in care se afla acum.

andreibadea 20-01-11 23:00

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4005837)
Frumoasa buburuza ta...sa o stapanesti sanatos. Pentru cine stie sa aprecieze o masina eu zic ca deja intoarce capul dupa ea si in stadiul in care se afla acum.

mersi mult ma simt flatat:oops::oops::oops::oops::oops:

andreibadea 20-01-11 23:11

Din pacate pentru mine nu cred ca voi avea masina in timp pentru intalnirea de saptamana asta...nu vreau sa vin cu masina de servici unde ar trebui sa fiu cu masina mea...Imi cer scuze...:???::???:

Ciocio26 20-01-11 23:15

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3995737)
Tu trebuie sa dai 100 lei nu 10 lei deoarece nu ai abecedar. Sac ca te-am facut.

hai dami dacia ca* cado* si dau nu 100 lei si 200 lei :))

Sonny™ 20-01-11 23:17

sa va povestesc o faza care mi s.a intamplat astazi.....

vorbeam cu Dev.ul pe mess si ii zic ca ma duc la service sa vad masina si sa vb cu mortu ala de acolo si plec. Intre timp ma suna o domnisoara si imi zice ce fac, i.am zis ca ma duc sa vad masina si imi zice ca vrea sa mearga si ea si am luat.o si pe ea. In timp ce vorbeam cu mortul ala de acolo, ea se uita pe la masina, apoi ma intreaba ce culoare o sa fie, daca am jante pentru ea, ce J au jantele, daca ii modific motorul si chestii legate de tuning...pur si simplu ma uitam la ea si am ramas blocat nu imi venea sa cred ce am auzit si am intrebat.o de unde stii de chestiile astea si mia zis ca ii plac masinile si e foarte pasionata de tot ceea ce inseamna roti...pur si simplu nu mai aveam cuvinte:rolleyes2:rolleyes2

cine ma poate ajuta si pe mine cu un casetofon, omu e din bucuresti si nu vrea sa il trimita prin fan, daca il poate lua cnv sa mil trimita?

andreibadea 20-01-11 23:20

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4005882)
sa va povestesc o faza care mi s.a intamplat astazi.....

vorbeam cu Dev.ul pe mess si ii zic ca ma duc la service sa vad masina si sa vb cu mortu ala de acolo si plec. Intre timp ma suna o domnisoara si imi zice ce fac, i.am zis ca ma duc sa vad masina si imi zice ca vrea sa mearga si ea si am luat.o si pe ea. In timp ce vorbeam cu mortul ala de acolo, ea se uita pe la masina, apoi ma intreaba ce culoare o sa fie, daca am jante pentru ea, ce J au jantele, daca ii modific motorul si chestii legate de tuning...pur si simplu ma uitam la ea si am ramas blocat nu imi venea sa cred ce am auzit si am intrebat.o de unde stii de chestiile astea si mia zis ca ii plac masinile si e foarte pasionata de tot ceea ce inseamna roti...pur si simplu nu mai aveam cuvinte:rolleyes2:rolleyes2

cine ma poate ajuta si pe mine cu un casetofon, omu e din bucuresti si nu vrea sa il trimita prin fan, daca il poate lua cnv sa mil trimita?

Spune i sa l trimita cu Nemo sau sa se intalneasca cu mine sa mi l dea si il pun eu la curier si raspund de el... Lucrez la curier...

andreibadea 20-01-11 23:21

Sa stii ca sunt multe gagici care stiu despre masini...eu am ramas....

Sonny™ 20-01-11 23:28

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4005891)
Spune i sa l trimita cu Nemo sau sa se intalneasca cu mine sa mi l dea si il pun eu la curier si raspund de el... Lucrez la curier...

vezi ca o sa primesti un p.m. de la un amic ca el il vrea;)

stiu ca sunt multe, dar nu speram sa fie si ea asa, dar ma bucur tare:twisted::twisted:

Alex30 20-01-11 23:31

Sonny, sa inteleg ca ai bagat-o in Dream Works ? Daca da, bravo :D

Sonny™ 20-01-11 23:37

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4005918)
Sonny, sa inteleg ca ai bagat-o in Dream Works ? Daca da, bravo :D

alex ea nu are permis inca, are 19 ani dar nu a dat de permis, dar i.am zis de club si parea aproape mai incantata decat mine si a zis ca vrea sa intre chiar daca nu are permis si daca putem sa o luam si pe ea....si i.am zis sa vb si cu baietii ca nu pot sa i.au hotarari asa fara sa intreb si promit ca duminica o sa urc poze cu posibili membrii dream works cta:twisted::twisted:

andreibadea 20-01-11 23:38

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4005940)
alex ea nu are permis inca, are 19 ani dar nu a dat de permis, dar i.am zis de club si parea aproape mai incantata decat mine si a zis ca vrea sa intre chiar daca nu are permis si daca putem sa o luam si pe ea....si i.am zis sa vb si cu baietii ca nu pot sa i.au hotarari asa fara sa intreb si promit ca duminica o sa urc poze cu posibili membrii dream works cta:twisted::twisted:

viitorul suna bine!!!..:D:D:D:D

Alex30 20-01-11 23:44

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4005940)

Asteptam sa vedem si membrii din Ct-a...pai din partea mea cred ca puteti sa o primiti momentan si fara permis. Convinge-o sa dea cat mai repede :-)

Sonny™ 20-01-11 23:46

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4005947)
viitorul suna bine!!!..:D:D:D:D

:twisted: masina lui ingerasul99...da.ti acceptul?un baiat super de treaba si masina nu mai e de vanzare si a intrat la modificari majore:twisted:

i.am zis alex si mi.a zis ca o sa dea cat mai repede daca e vorba si de club;)

NXdev 20-01-11 23:56

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4005976)
:twisted: masina lui ingerasul99...da.ti acceptul?un baiat super de treaba si masina nu mai e de vanzare si a intrat la modificari majore:twisted:

i.am zis alex si mi.a zis ca o sa dea cat mai repede daca e vorba si de club;)

Ah, cat imi place...low and slow :twisted:.Din ce am vazut pe forum, tipul e de treaba, din partea mea are acceptul.

Ingerasul99 20-01-11 23:58

Salut baieti ,am vb cu sonny azi si in seara asta, speram ca in cel mai scurt timp posibil sa avem masinile pregatite pt deschiderea filialei , urmeaza sa facem o preselectie in weekend , sa vedem ce cade.

PDV_1989 21-01-11 00:05

Ingerasul99 - ai "fusta" ca a mea :))

DW : Sper ca nu s-a uitat faza cu benzinaria pentru vineri acum ;)

Ingerasul99 21-01-11 00:08

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4006008)
Ingerasul99 - ai "fusta" ca a mea :))

DW : Sper ca nu s-a uitat faza cu benzinaria pentru vineri acum ;)

te referi la cea de g3? urmeaza una de gti mai lata.

Sonny™ 21-01-11 00:09

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 4006013)
te referi la cea de g3? urmeaza una de gti mai lata.

ce va mai plac "fustele" si odata cu ea sper sa vina si proiectoarele alea;)

Alex30 21-01-11 00:15

Si din partea mea acceptul! Low low low :-). Bafta baieti in weekend sa veniti cu poze si cu o lista cat mai mare

Sonny™ 21-01-11 00:18

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4006027)
Si din partea mea acceptul! Low low low :-). Bafta baieti in weekend sa veniti cu poze si cu o lista cat mai mare

zuz.ule nu prea as vrea asta...o sa venim cu ceva propuneri, dar sper sa selectam baieti de treaba si mai bine putini decat multi si degeaba;)

andreibadea 21-01-11 00:18

ce placut e sa vezi o Dacie modificata cu gust...low, slow, si fara chiciuri pe ea...un bad boy, fara manere pe spate si albul ala curat face totul!!!...

Alex30 21-01-11 00:19

Corect Sonny. Conteaza calitatea nu cantitatea ;)

Ingerasul99 21-01-11 00:27

Ma bucur ca va place , masinuta mea, am mai multe idei pt ea , le fac cat pot de repede, momentant lucrez la mecanica .

PDV_1989 21-01-11 00:28

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 4006055)
Ma bucur ca va place , masinuta mea, am mai multe idei pt ea , le fac cat pot de repede, momentant lucrez la mecanica .

In principal sa faci mecanica, exteriorul la urma ;)
app, si eu tot de gti vreau sa pun din acelasi motiv dar astept sa isi cumpere rzv-u :))

bib_andrey 21-01-11 00:35

1 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva..sunt incepator in domeniul asta..
Imi cer scuze daca am omis pe cineva :-s

andreibadea 21-01-11 00:37

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4006065)

Foarte tare!!

Sonny™ 21-01-11 01:34

ma bucur ca va place si sper ca si urmatoarele masini sa fie pe placul vostru;)

Tyfu 21-01-11 07:32

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4005522)
TYF-ule :))) ce bagi acolo? compresoru...cum nu ai zis ca vrei sa ne dam? :)))

Da :))) pai ori ne dam ori nu ne mai dam nu? :))))))

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4005543)
tot la potcoava stai?? :D :lol:

Da la potcoava :)...stai in zona? :)

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4006065)

F tare bravos andrey!! :)

P.S. trebuie sa pun o poza cu masina mea de acum ...difera putin ...o sa completez postul pe site, nu pot sa intru momentan nu stiu ce are, nu ma lasa sa bag parola noua :(

Fr33`e30 21-01-11 09:04

am invatzat in 199 si am stat in L-uri mai in spate de tine ... :lol: acum stau la cora ptm ... ai masina ceva sau vine zuz-u sa te ia ... ca si eu sunt la fel de pe jos ca si tine cred :lol: poate ma putetzi ajuta si pe mine

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 4006243)
Da :))) pai ori ne dam ori nu ne mai dam nu? :))))))

Da la potcoava :)...stai in zona? :)

F tare bravos andrey!! :)

P.S. trebuie sa pun o poza cu masina mea de acum ...difera putin ...o sa completez postul pe site, nu pot sa intru momentan nu stiu ce are, nu ma lasa sa bag parola noua :(

Fr33`e30 21-01-11 09:08

Sonny presupun ca tu o sa fi presedintele filialei din CT ... daca da , cine crezi tu ca merita sa intre in club si avem oarecum un viitor cu ei ii potzi baga ... numai ca raspunzi personal de ei acolo ... parerea mea ca nu mai trebui sa intrebi filiala Bucuresti de cea ce faci u p`acolo ... incearca sa te organizezi si sa iti faci o echipa de incredere acolo ... 3 4 5 persoane in care sa ai incredere ca nu te va lasa la greu ... iti zic din propria experientza ca o sa incepi sa te tragi de par cand o sa vezi ca ai ridicat o anumita persoana in lumea ASTA ... si dupa iti intoarce spatele si intra intr`un club mai renumit si mai mare :lol:

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4006116)
ma bucur ca va place si sper ca si urmatoarele masini sa fie pe placul vostru;)

Alex30 21-01-11 09:12

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4006408)
am invatzat in 199 si am stat in L-uri mai in spate de tine ... :lol: acum stau la cora ptm ... ai masina ceva sau vine zuz-u sa te ia ... ca si eu sunt la fel de pe jos ca si tine cred :lol: poate ma putetzi ajuta si pe mine

Free la 19:30 vine Tyf la mine la Muncii...daca vrei mai am loc. Vorbesti cu Tyf si veniti impreuna si plecam de aici. O mica problema e ca eu nu pot sta mult ca maine sunt la munca :sad:

All times are GMT +2. The time now is 15:02.

- Copyright 2026 4Tuning