![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Quote:
|
am si eu o rugaminte , daca nu are careva dintre voi o instalatie electrica deteriorata ( golf2) si imi poate da de pe ea mufa care intra in delcou , si mufa de la modulu de aprindere , bineinteles contracost ... mersi
|
salutare.
as avea nevoie de o teava compresor-radiator , pentru aer conditionat...la un vw passat 2001.Daca ma puteti ajuta...o cumpar nu'i problema..doar ca am cautat peste tot si nu am gasit..una noua e 800 ron...daca as gasi ceva second....daca stiti de o dezmembrare ceva:(.Multumesc |
salutare ofer gratis un suport de telefon car kit nokia,daca doriti careva,cred ca functioneaza :D
|
salut ,as avea si eu nevoie de mufele pt geamuri electrice,cele care fac legatura intre usi si caroserie,pt un golf 3 in 4 usi.multumesc!
|
frati de cruce am si eu o rugaminte mare de tot la voi imi trebuie neaparat o instalatie electrica de motor(doar fire) pentru un motor 2000 16v cod 9a.astept poate are cineva si ma poate ajuta.respect
|
are cineva o electro pompa de frana de vr6?
merci! |
are cineva idee daca exista ceasuri de bord ALBE pt un g3 tdi 0-220km cu 5000rot/min,din 1996?
|
Quote:
defapt nu sunt albe sunt un gri deshis |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la 100 -150 lei e un bord colante nu stiu cat de bine arata daca nu cumperi plasme din alea calumea cu scris finutz |
nici makr instalatie electroca motor kr nu are numeni k am inteles k se potriveste
|
un de kr moka nu o sa gasesti niciodata
e minim 200 lei pt ca contine 2 calculatoare si o gramada mufe |
Radiator volkswagen passat (1983) original germania cu electroventilator si difuzor complet, stare impecabila.
Fiind piesa tatei el cere 350 roni daca are cineva nevoie pm me |
4 Attachment(s)
am si eu o usa de passat din 2004 un pic lovita ...
cine si cat da pe ea ... nu am pretenti mari ... poate are nevoie cineva de ea ... e repara si o vinde ca noua ... |
Quote:
|
hai salut baieti
am si eu cateva prin garaj de care nu mai am nevoie si poate cine stie sunt folositoare altcuiva -prelata spate plasa de la un MK4 break (eu o stiu sub denumiea de plasa de caini) -casetofon original BETA de la un MK3 -cheie tip briceag de VW si mai multe dar trebuiesc cautate cine este interesat astept PM L.E preturi negociabile |
Quote:
pune te rog o poza cu prelata aia pls :D ca m-ar interesa:D |
Quote:
imi poti trimite prin posta te rog? |
Salut Dolce CST deocamdata o poza cu cea pe care o detin eu nu am dar cum am o sa atasez.
Dar am gasit pe net o poza https://s2.postimage.org/SBisJ.jpg SI rectific nu e "plasa pentru caine" se numeste plasa bagaje L.E Da soosy da trimit prin posta sau curierat dar suporti tu costurile, 8 lei prin posta,24 prin curierat |
Quote:
si la ce bani ? |
80 ron fara transport
|
Quote:
pune la posta te rog,iti dau pm cu datele pentru cheie iti dau ceva?sau ramanem la intamplare de ii sa ne intalnim candva raman dator cu un suc:P |
Tu nu zici rau ;))
cheia se pare ca o doreste altcineva,de pica mai vorbim PS:cer 100 ron pe ea Luni ajung la posta caci astazi sunt plecat din localitate,dar oricum te anunt inainte |
Quote:
mersi oricum si bafta |
Ok mersi mult si eu
|
casetofonul si cheia sau dat,mai ramane plasa de bagaje
|
O macara pentru geam electric dreapta fata de Polo din 1997 care sa se potriveasca si pe Ibiza din acelasi an?
|
Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Salut! Un motoras stergator luneta si un set de ceasuri bord cu turometru pt 1,8i de MK III oare gaseste cineva pe acasa?
|
Cam la ce pretz merg niste jante de cross polo?
|
niste ceasuri de bord pt un g 3 tdi din 1996 de la 0-220km/h cu 5500 rot/min are cineva
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
saLL cn ma poate ajuta si pe mn cu un proiector fals ...ms
|
baietzii o fatza de player clarion nush exact ce model e :| e mai vechiutz el asa...de prin 2008 poate ... ecran albastru avea ...cu gri pe laterale ....simplutz el...4x45w ... am stricat fatza...:( are cumva din greseala careva?....sau eventual vand casetofonu ...8-|
|
Quote:
|
Quote:
|
AM NEVOIE SI EU DE O PIESA PENTRU GOLF 3
SAL ARE CINEVA DE VANZARE PLASTICUL DE LA ARIPA DIN PARTEA DREAPTA???
AM NEVOIE DE UN PLASTIC CARE SE AFLA PE ARIPA !!!! MULTUMESC |
Cheia de la o trapa electrica de pe Golf 4 are cineva? seamana cu un imbus in forma de S am probleme cu trapa nu se inchide de tot ramane unpic in afara, am citit in manual si spune ca ar trebui sa ai o cheie acolo si sa o inchizi manual cu acea cheie dar nu o am acolo gasesc la cinve de vanzare asa ceva? stima.
|
daca are cineva nevoie de prelungire capota/pleoapa pentru golf 2 sau bandouri late am la un pret de ocazie,poate ajuta pe cineva
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning