![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Va salut solicit si eu ajutorul celor care stiu.. Am cumparat o alarma de la metro + inchidere centralizata, as vrea sa stiu cat ma ajunge montajul si unde pot sa-l fac eventual zilele acestea. Cine poate sa-mi dea si mie un sfat e binevenit, va multumesc anticipat ( mentionez ca am un kalos din 2004 in 4 usi) O seara buna tuturor. :D
|
Quote:
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Recomanda cineva unde sa cumpar si sa montez niste ANGEL eyes pe un bmw? doar cerculetele... o adresa sau nr de telefon ceva !
|
Eugen, ti`am lasat un mesaj cu un nr de tel ...
|
am vazut ... ms :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal . Cine ma poate indruma unde pot sa-mi pun si eu o finala sport la tigra mea ? MS mult
|
am si eu nevoie urgenta de un baiat priceput in ale calculatoarelor sa imi rezolve o eroare la un peugeot .daca stiti pe cineva astept vesti
|
Quote:
|
Quote:
e reprezentanta borla in constanta .... vezi si pe poporului finale .. vezi si pe prelungirea poporului la fix-u la magazin ... |
Am fost la Borla,chiar inainte sa urci podul la doraly . Ma duc frumos si ii zic sefului de acolo :" Am o finala sport se poate sa mi-o montati si mie va rog?" Zice ala ca nu e finala de acolo si ca nu prea are voie,intr-un final se hotaraste vb cu mecanicu de acolo si imi zice sa revin in 2 ore. Intreb si pretul ca asa e normal, cand am auzit - 1.5 milion . Las-o-n colo de treaba. Am sa mai incerc si in alta parte,multumesc la toti care mi-ati zis. Bafta
|
Quote:
:D |
Deci sa zicem ca am fost inspirat sa intreb inainte pretul :D. Lasand offtopic-ul, astept niste ajutor.
|
Frate 1.5 miloane..astia-s nebuni? Eu mi-am pus toba pe un Cielo..bine e in Mangalia...la un atelier :D cu 50 roni...si am stat vreo 4 ore p`acolo ca au avut de modificat baietii la evacurea mea...care nu ntra perfect pe cea stok.
|
Oameni buni.... 150 ron e scump??? :rolleyes2
Vorbim de sudura inox totusi... putini au echipament, si mai putini au si cunostinte... iar la Borla sunt specializati in esapamente, mi se pare normal ca preturile sa fie un pic mai sus. ...de parca aveti si multe optiuni in Constanta... hai sa fim seriosi! @Psycho: pe Poporului, intre Lapusneanu si cimitir, gasesti tobe, dar...YED. Cat dai atat valoreaza, sunt niste pocnitori. |
Nu e scump ...adica scump sau nu yo am dat banii , dar ideea e ca nu iti zice, iti basculeaza o vrajeala de genul "eh nu poa sa fie mult , hai cat poa sa coste , stai ca vedem , sa vedem ce materiale intra" si deastea, in rest lucrarea e calitativa!
|
Caut pe cineva care are un Polo 6N din `95 - `98 . Am nevoie de o "piesa" din portbagaj ( nu stiu cum se numeste exact ), doar ca sa ii fac proba la mine ( se scoate f. usor .. are o singura mufa ) . Nu`mi mai merge inchiderea si cineva mi`a spus sa iau acea piesa de la alt Polo inainte sa ma duc s`o cumpar, pt ca ma costa in jur de 2-3 mil si nu vreau sa dau banii degeaba .
Merci si poate ma ajuta cineva ... PS : M-am saturat sa urc si sa cobor din masina prin dreapta ( in stanga s`a stricat de mult butucu de la usa :D:D:D ) |
Eu la borla CT am dat 97 ron pe un tips si 25 montajul.
si mi-a scurtat si teava, mi-a sudat inox ... Asta e pretul pt. ca nu ai luat de la ei. Si daca ma gindesc bine au si tobe si tipsuri bune. Dar lucrarile lor nu sint mereu reusite, mai ales la simetria la 2 evacuari. Mie oare cit imi iau sa pun teava de la catalizator pina in spate si un tips? |
Stie careva cam ce trebuie facut pentru a-mi rezerva locul de parcare din spatele blocului ? Cam ce acte si pe unde trebuie sa merg ? MS !
|
Quote:
|
Autorizatie de loc parcare, conform HCLM 208 / 2003
Autorizatie de loc parcare, conform HCLM 208 / 2003. 5.1. Pentru rezervarea unui loc de parcare si obtinerea Autorizatiei loc parcare, solicitantul va depune la Centrul de Informare Cetateni de pe str. Ecaterina Varga nr. 25 27, urmatoarele documente: - Cerere tip; - Copie Certificat de inmatriculare auto; - Contract de leasing ( daca este cazul ); - Plan amplasare parcaj in zona si a locului solicitat pentru rezervare, cu stampila asociatiei de proprietari; - Copie B.I. ( copie certificat inmatriculare firma, daca este cazul ); - Copie beneficiar prin lege de scutire taxa ( unde este cazul ). 5.2. Pentru reinnoirea rezervarii locului de parcare solicitantul va depune urmatoarele documente: - Cerere tip; - Copie certificat de inmatriculare auto; - Copie contract leasing ( daca este cazul ); - Autorizatia din anul precedent; - Copie beneficiar prin lege de scutire de taxa ( unde este cazul ); 5.3. Contravaloarea taxei pentru obtinerea autorizatiei se achita la casierie si este : Persoane juridice Lei / zi Lei / luna Lei / an Autoturisme 30.000 676.000 3.381.000 Altele decat autoturisme 58.000 1.477.000 7.243.000 Persoane fizice Autoturisme - - 1.169.000 sursa: http://www.primaria-constanta.ro/Pri...ubDetaliuID=94 prima oara te duci la presedintele asociatiei de locatari sa iti dea planul de amplasare unde iti bifeaza clar locul ales, pune stampila. impreuna cu celelalte acte pe care le solicita primaria, te duci pe Ecaterina Varga si te iau in primire unul sau doi insi care iti verifica documentatia si te trimit pe decebal nr nu stiu care sa achiti o taxa la o curte parasita de nici nu zici ca sta cineva acolo. de acolo iei o chitanta cu care te duci pe strada oituz sau ceva de genul, undeva in spatele icilului, cu intrare de pe burada la un magazin de vopseluri care are contract cu ei cred si achiti 85 ron tarusul ala galben. dupa care astepti sa te sune sa vina sa ti-l monteze. cam asta era traseul, daca am omis ceva, sa ma ierti dar nu mai stiu exact. oricum cei de la ghiseu te vor indruma in toti pasii astia. p.s. du-te dupa 01 ianuarie ca atunci se reinoiesc locurile (cam toata luna se primesc cererile) . daca te duci acum, pe langa faptul ca e posibil sa nu ti se termine dosarul pana pe 31, platesti de geaba toata taxa ca dupa 01.01 sa o mai platesti odata. |
Mersi mult jvl ! :)
|
doamne cat trebuie sa te plimbi pt un loc de parcare :|
|
si cand pleci vien altu si parcheaz ain locul tau .. cu toata rezervarea care ai facut-o ... asta e ... vrajeala .. ok ... la mine in cartier doar 3 - 4 nebuni si-au luat locuri de parcare in rest fecare are locul lui " prestabilit .. si nu se supara nimeni daca parcheaza cineva acolo in locul lui ...
|
Quote:
S`au inmultit masinile astea ca ciupercile dupa ploaie :) Inainte nu erau frate asa multe ... acum sunt perosne care au cate 3 masini la o singura familie, scot boschetii din fata blocului, isi toarna asfalt si gata, ala e locu` lor de parcare ! Daca tragi masina acolo ori ti`o blocheaza si stai cate o ora pana coboara ei sa o mute, ori o gasesti zgariata,roti desumflate si alte prostii ... Asta`i chiar nesimtire !! |
stie cineva ce distanta intre prezoane are peugeot 407?
|
de ce nu incerci sa pui intrebarea asta .. la cluburi / peugeot .. ;) ... poate ti-ar raspunde mai repede ei
|
Quote:
|
Unde gasesc faruri cu angel eyes pentru Logan pe fundal negru? Pe Poporului nu au, la Fix-u la magazin nu, pe Poporului colt cu Baba Novac nu au... Altundeva unde pot gasi?
|
pe log tuning . ro
|
nu au nici log tuning , nu mai aduc , e posibil sa aduc eu sa vad ce raspunsuri primesc azi.
|
Am intrebat la mai multe firme si au doar pe crom. Astept un raspuns Adi
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu mai au nici la abv ca noi mai colaboram cu ei ... am mai dat niste telefoane acum ... la fel , numai pe crom si pana dupa revelion nu mai aduc.
Mai incerc la cluj la niste prieteni.... daca nu , nu am ce sa fac APV am gasit intr-un final de prin Suceava dar este cam scump pt ca oamenii au inteles ca sunt cam singurii care mai au pe negru , sunt 950 RON cu tot cu transport si TVA , daca esti interesat imi spui dar nu cred ca le vrei la pretul asta. poza cu el |
Va salut stie cineva prin Constanta sau prin imprejurimi unde pot gasi un centru de dezmembrari auto ? Caut pentru un Fiat Stilo 1.9 JTD din 2002 bara fata + far dreapta + aripa dreapta.. cine poate sa-mi spuna si mie pe unde sa ma duc sa ma interesez? va multumesc anticipat pentru raspunsuri si pt ajutor. o seara buna tuturor.
|
E unu in coiciu... nu mai stiu numele strazii, e perpendiculara pe baba novac, partea spre marvimex, unu pe langa aurel vlaicu - cum cobori pod ipmc venind dinspre metro, pe langa peco lukoil sau ce e, faci dreapta, pe un drum plin de gropi, dai intr-o curte mare, e undeva in fata pe dreapta o hala mare. sau mai vezi la techirghiol, de fapt intre agigea si techirghiol
|
mai e ce cel de la iesirea din eforie nord spre techirghiol la sincai
|
Bun va multumesc pentru raspunsuri, de luni trec la cautat, o seara buna tuturor.
|
Pardon, nu intre agigea si techirghiol, techirghiol si eforie
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning