![]() |
Re: E36 - Refreshed
Frumos, Nosfer!
Imi plac pozele cu masina in benzinarie :peace:, imi aduc aminte de pozele care le-am facut cu masina mea acum vreo doi ani de zile. Becurile acelea au calitatea sa scoata la lumina toate defectele de unde observ ca masina nu era curata 100% iar un dressing pe anvelope era cireasa de pe tort. Cat despre desen, felicitari artistului! Are talent. |
LIKE LIKE LIKE- ce motor pui? ca nu am gasit pe nicari unde sa fie mentionat:P :D
|
mersi mersi!
un 2.8 cat mai bun o sa fie dar vreau sa-i fac ceva modificari (soft, evacuare, serpi si altele) sa-l duc la peste 200 de caluti... |
Quote:
|
Am pe un 1.8 is suspensie reglabila TA de 4 ani si pot spune ca e inca buna.Acum nu te poti astepta la o suspensie TA sa te dai pe curbe cu 160;)
baga mare cu 2.8 ala;) |
3 Attachment(s)
Au mai trecut 3 saptamani, s-au schimbat multe cu planurile la masina :))
Intre timp i-am pus OBC 18 butoane, i-am cumparat nuca iluminata //M de schimbator (care e pe drum), un set de BBS RS 8.5 cu 10.5J care o sa mearga la reconditionat foarte curand (nu stiu exact et-urile, dar sunt destul de mici). Jantele de pe masina sunt de vanzare. BBS Style 5 RC090 8 cu 9J, stare bunicica, embleme BMW de carbon, la 600 euro. N-o sa mai pun 2.8 pe ea, o sa pun 3.0 de e46 dar abia dupa meeting din pacate. |
Quote:
Ai idee de cat sunt buzele?? Pe fata par de 1/1,5 si pe spate 2,5/3 |
Mersiiiiiiii... Cam asa sunt, nu stiu exact nici eu, abia astept sa le vad reconditionate :D
|
in curand8)
|
Bravo,ai nimerit jantele! Te tin la curent despre ce ai nevoie si ce probleme intampini sa pui 3.0 pe e36 , sper sa ma apuc de adunat la a mea , cam am toate piesele. Spor la treaba !
|
Sa le stapanesti sanatos. 8)
In legatura cu marimile, nu mai e valabil ce e scris pe miezul lor.(oricum nu cred ca s-a mai pastrat informatia acolo la astea) Cu toate astea, din calculele mele, si ce imi aduc aminte despre ele, ar trebui sa fie cam asa: 8.5j ET 47 10.j ET 28 Quote:
|
Asa Nosfere, sunt exact ce ti-ai dorit.
Hai mai repede cu ele de la polish :lol::lol: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
@ motzu - in 2 zile sunt la tine sa mergem sa le ducem la reconditionat.
@ bmnwa - o sa pun motorul la mihaitza pvm la craiova, dar abia dupa meeting. Se ocupa ei de tot sper, ca daca ar fi sa ma ocup eu.. vai vai. Eu abia am invatat sa verific uleiu :)) @ Skillzu - mie mi se pare ca-s et-urile chiar putin mai mici, sper sa intre fara sa trag de aripi pe spate. @ gogu - mersi, ma gandeam si la niste rf-uri de la gorj, dar nu mai stiam daca sunt la vanzare, cred ca ale tale au fost mai demult si alea :)) @ gaby - sper sa vin cu ele la meeting :D Intre timp mai bag si eu niste poze in miscare |
sper sa o vad si eu live cand ajungi in Craiova ! :D
|
Pe fata ai buze de 1" iar spatele par a fi de 2" ,et-ul se poate calcula/masura!
Sa le stapanesti sanatos |
Superba masina, ai ajuns departe cu ea, imi place mult. Sa o stapanesti sanatos in continuare si fara incidente.. Sa ai parte de bani investiti numai in upgrade-uri
|
1 Attachment(s)
@ reptyle - probabil prin 15 o sa ajung la mihaitza sa-mi pun motorul, dai un semn si poate ne vedem.
@ da_joint - mersi, sper sa iasa ceva fain de tot din ele ca n-au fost in stare prea buna. @ toxicomanu - vreau sa mai tin bani si pt mine :)) ca m-am saturat sa tot bag in masina. Luna asta o sa mai fie upgrade-uri masive, apoi luam o pauza. Intre timp am mai luat lip nou pt bara, bandoul de la numar ca era ciupit putin si... ceasuri de M3 de europa care au fost o caruta de bani. Incepe sa prinda forma si nocturna. Playerul de pe masina e de vanzare, Pioneer cu USB, nu stiu inca modelul dar a fost peste 400 lei cand l-am luat. Vreau ceva cu luminile portocalii. Cumpar oglinzi de M3 sedan originale (mi-a atins-o cineva in parcare pe aia de pe dreapta). |
1 Attachment(s)
Sunt gata si jantele noi :D
|
Frumoase fara gume . Superbe pe masina :)
|
Quote:
|
Quote:
|
:))) Sunt pe masina deja, o sa fiu prezent la meeting!
|
SUPERBE!:shock:
cred ca arata intr-un mare fel pe masina. |
Quote:
|
Am vazut azi masina pe langa spital. :shock: Foarte tare arata. Parca e si mai low ca inainte. Superba.. felicitari ;)
|
1 Attachment(s)
E si mai joasa decat inainte dar... o s-o ridic in curand pentru ca trebuie sa-i schimb motorul :)
Le e36 meeting am fost, the best meeting ever! Pun si o poza cu jantele pe masina pt cine n-a apucat s-o vada la meeting. |
arata mai bine in realitate decat in poze, superba. felicitari.
|
1 Attachment(s)
Foarte frumoasa.
|
Am admirat-o live la meeting!
Superba!Felicitari :) |
3 Attachment(s)
Mersi, mersi :D
Au mai fost cateva update-uri intre timp, detalii la interior, volan m5 cu comenzi, nuca m iluminata, ceasuri m3 europa. |
Quote:
|
De cand iti doresti claxon care sa functioneze :))
|
Comenzile sunt functionale? Daca da, unde le-ai facut, in Sibiu?
|
Pe moment doar se aprind, o sa mearga foarte curand cele din stanga (pt player) - mi-am luat un Alpine bunicel cu iluminare portocalie si astept sa vina adaptorul pentru comenzi. Cele din dreapta (pilot automat) o sa vad daca pot fi facute dupa ce pun motorul de e46. Le fac la KUO.
|
8 Attachment(s)
Inca un mic update...
S-au mai facut o multime de chestii la masina in ultima luna, in special transplantul de inima. N-a mai primit 3.0 cum as fi vrut initial ca n-a fost sa fie, dar am pus un 2.8 fooaaarte bun, cu tot ce trebuie. Mersi Dani_smarandescu si Emu. Mai urmeaza o admisie, un soft, serpi si evacuare in urmatoarele saptamani sper. Mai jos niste poze cu motorul si poze de la meeting facute de Santos. |
Cred ca trage de rupe asfaltu . :D Cel mai frumos sedan din Romania a primit o inima pe masura :D Cat mai multi km fara incindente :D !
|
Cum se descurca motorul?Esti multumit de cum trage.....consumul e bun raportat la un 2.8?
ON:Nota 10 pt aspect si motorizare!....Tub.... |
Motorul merge bine de tot si consumul e extrem de bun, 11-12 prin oras la mers lejer. Are un sunet putin cam exagerat ca inca n-am evacuarea originala dar o sa vina si aia foarte curand sper. Ma mai gandesc daca-i pun admisia de 2.5 si soft si serpi .. pt ca-mi place mult consumul asta :) Ramane sa vedem la primavara.
Intre timp s-a lucrat pe partea electrica, mutat baterie in spate, refacut instalatia la geamuri, farurile si proiectoare, si am schimbat putin muzica, subwoofer Alpine type r 600W rms, player alpine cu lumini portocalii si adaptor de comenzi pe volan. Au mai venit si alte oglinzi de m3 sedan si multe alte chestii mici... |
La ce pret ai luat adaptorul ? Si ce model e ? :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning