![]() |
Re: Peugeot 407
felicitari pentru premii,le meritai din plin,superba masina ,sincer iti urmaresc thread-ul aproape de cand lai facut,il stiu pederost, ai o poza cu 407-le si cu un s5 , este pistol cu apa acel s5 pelanga peugeot, ecranu telefonului meu iti tine masina de muult timp,la interior ar trebui sai mai pui un volan in 3 spite si ceasurile albe in rest este superba,bafta incontinuare la mai multe premii
|
Thx..o sa mai urmeze in timp mici modificari..
|
Quote:
|
Mihai, doar nu esti invidios :-) :-)
|
Quote:
|
scz SFW dar nu am stiu ca acel s5 este al tau ,apropo mai ai acel audi a4 b6 ? lai preparat foarte frumos bv, cristi cu ne mai surprinzi ?
|
Il mai are dar e la mine in garaj :)
|
ok multi km fara incidente(presupun ca este al tau acum), la golf nui faci nimic ?
|
Nu, a zis ca il lasa asa stock :rolleyes2
|
Quote:
|
ok,cristi tu ai avut vreo problema tehnica cu peugeotul? (multa lume se fereste de peugeot ca sunt proaste ,scumpe la intretinere si etc adica nu numai de peugeot se aud vorbe negative, ci de toate firmele franceze) eu nu am avut nici o problema cu masina desi eu nu am foarte multi km cu ea dar este masina familiei si nu nea facut nici o problema pana acum
|
Quote:
|
Quote:
|
Are destule si golful..mai mult sub motor.. :).. Au fost cv probleme la inceput, cu partea electrica..dar dupa ce s-a rezolvat pe garantie nu au mai fost altele...
|
Da? :)))))))
|
Jur pe rosu` :))
|
|
:)) ce bonlav esti..
|
Acum am ajuns de la Suceava si trebuie sa zic ca in poze,pe internet,nu mi se parea extraordinar de frumoasa masina ta dar cand am vazut-o in realitate,mi-am schimbat parerea.Ai luat si un premiu,nu? (care?) :-)
|
Da..Thx..Car of the show..
|
felicitari pt premiu si pt masina.e foarte frumoasa...chiar merita
|
Multumesc...
|
Care stie sau se princepe un pic la culori astept sfaturi cu privire la o culoare exterioara..Dar nu doar poze..daca e sa ma ajutati si cu numele vopselei ca sa pot sa o gasesc...
|
Quote:
|
De vanzare astea http://www.dvinciusa.com/product_det...001.0000&id=28 cu tot cu anvelope 235/35 r19
|
A intrat un pic in lucru masina..Sper sa iasa ok :)
|
Quote:
|
Nop.. :) ceva la exterior..
|
1 Attachment(s)
in legatura cu culoarea crezi ca ar prinde-o bn un rosu aprins perlat?eu zic ca ar da bine cu geamurile fumurii si cu jentile negre sper sa nu te superi
ceva de genu asta |
Am o presimtire ca daca o va vopsii nu va fii rosie:D
|
Nu..vreau o culoare nebuna...
|
O faci turcoaz ????????? :))))))))))))
P.S: Cacaniu in dungi pestrite 8) |
P.S. Da-mi codul daca sti culoarea asa bine :)
|
Cat de nebuna vrei sa fie culoarea asta ?:))
|
Quote:
|
Am mai gasit cateva culori..Imi place una de pe TVR(masina nu postul :))..Nu stiu..mai am cateva luni sa ma decid..Deocadata se lucreaza la exterior :)..Si vor fi schimbari destul de mari..
|
Quote:
|
ce ii mai faci la exterior?
|
Tot kitul exterior, masina va fi mult mai joasa(se va lipi de sol cand va fi coborata la maxim), si un eleron sper eu :D
|
Misto, sa stiu cand vin in Bacau sa iti pun o piatra mare in fata garajului :twisted::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning