Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

Cheetos 26-01-09 19:56

Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii

:)))))))

SoundIdentity 22-02-09 11:25

4 Attachment(s)
am ceva frumos pentru cine vrea ceva frumos :)
am o bara fata pentru cine ar dori ceva complex
-masca fata fara semn (intre faruri)
-bara fata rieger tuning
-plasa in bara deja montata
-halogene in bara deja montate si functionale

bara este din plastic necesita doar montarea si vopsirea in culoarea masini detinatorului viitor
compatibil doar pe golf 4

SoundIdentity 22-02-09 11:33

7 Attachment(s)
si am si 4 jante de golf 2 sau golf 3 4x100 la prezoane si cu buza :) jantele sunt pe 14 cu 8j latime :)

SoundIdentity 22-02-09 11:39

oradenii nu mai aveti intrebari nelamuriri in car audio?
incet incet trece si anotimpul rece si din nou va puteti reechipa si schimba sau adauga noutati in sistemele voastre audio

szambi77 25-02-09 22:23

hombre, am auzit ca si in plina criza financiara tu vinzi navi de 1000 euro :rolleyes2

Vlad_BMW 06-03-09 20:44

Sandu ce program ai maine ? :) ca vreau sa iti aduc un cd-player care i`a ramas blocat cd-ul blocat inauntru .. cam cat ma costa ? :)

SoundIdentity 06-03-09 21:45

Quote:

Originally Posted by Vlad_BMW (Post 2125297)
Sandu ce program ai maine ? :) ca vreau sa iti aduc un cd-player care i`a ramas blocat cd-ul blocat inauntru .. cam cat ma costa ? :)

luniu-vineri-9-18 si sambata 9-pana e de lucru minim 2-3

dubmaniacks 07-03-09 16:33

ce ai facut ieri la 3-aru ala cabrio?te-am salutat ;)

SoundIdentity 08-03-09 21:02

iarta-ma daca cumva nu te vazui ;)

SoundIdentity 28-03-09 05:55

2 Attachment(s)
mai baietii!!ma ajutati intr-o mica problema daca stiti??
am instalat explorer 8 si daca deschid o poza nu imi deschide mare poza ci in felul atasamentului de mai jos...ce e de facut?stie careva?

gti 4 ever 30-03-09 20:36

iei monitorul de suport si ii dai in cap cui te-o prostit sa il instalezi:bat: glumeam si eu am exact acceasi problema ca doar noah am vazut ca ii de downloadat l-am bagat si amu fac cu nervii deci care e doctor in calculatoare pls ajutati 2 sarmani

KillerINC 04-04-09 21:38

lasat la o parte IE8 si instalati mozilla firefox sau google chrome

Vlad_BMW 04-04-09 22:38

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2211545)
lasat la o parte IE8 si instalati mozilla firefox sau google chrome

google chrome merge foarte bine ... :) il recomand.. :)

SoundIdentity 05-07-09 13:44

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...860#post307860

bag picioru ce vremuri cand multi toti eram amici fara interese,invidii si multe altele...discutam larg deschis amiceste si detoate....nu ca si acum :( ,acesta e un topic sound iidentity mutat qmai de demult la bazar :( l-am recitit si am tras niste concluzii...
acum oradea e cam varza la tot ce e amicie,masini,trupa si respect .....parerea mea

LAV77 06-07-09 07:36

Grasule ai foarte mare dreptate cu invidia si interesele....si mai e si o foame mare de bani.
Da' noi sa fim sanatosi. Ce dreaq n-ai ce face numa' sa recitesti topicuri vechi :D:D:D.
Mai bine spune-ne daca ai fost la Cluj si cat ai scos ;)

gti 4 ever 06-07-09 21:52

devii melanconic sandu? vremea se schimba vezi u banu e ochiu dracului si amu ca mai e si "criza" nu se mai tine cont de prieteni sau indatoriri las ca or veni si vremuri mai bune

SoundIdentity 07-07-09 16:03

eu nu bag la mijloc bani si cumparaturi ci totusi pretenia aia nu mai exista cu multi :( multi au figuri in cap ,intradevar multi sunt si bagati in lucru de nu se mai vad dar parca mai demult conversam mult mai mult si pe net si live nu numa cu intalnirile de nivel vineri seara etc....mai demult cand era vinerea era ceva mai emotionant acum e total altceva ....nu vreau sa ma nici pronunt sa nu fac gresit....sincer ce imi lipseste baietii vechi cu stilul lor vechi :( fara pareri deja extraterestre ca cine cum si ce ...doar lejer TUNING :) cai mai slab cai mai tare mergeam multi...acu anu asta showuri la greu oradeni nicaieri,chiar nici eu ,parca daca nu mai exista trupa nu iti mai vine...zici ca mergi de nevoie nu de distractie gagici si etc etc etc ....infine putini oameni au ramas ce au fost de la inceput chiar foarte putini ,as reinvia ceva daca as putea dar prea mare influenta negativa este in oradea cand cineva isi deschide gura asa mai bine tac,suntem catzva mai putini intradeavar dar cinstiti si nu ne barfim cum intoarcem capu si nu lingem unde scuipam daca tot santem in bine :) in rest totul e ok :)

apropo cred ca mai revin iar cu niste lucrari mai recente,un porsche cayenne numa 480 de cai are :):):) turbo benzinar :)

Trixi 08-07-09 08:54

devii melancolic sandu bacsi!:lol:

intr-adevar,toti tragem din greu pt un ban in plus,insa sunt anumite chestii care nu pot fi explicate.ne-a trebuit atata timp sa ne dam seama care este OM si care e doar oportunist.

eu am plecat de la land rover,dar sigur o sa mai ai tu pe la tine un discovery,freelander sau range rover ;)

dubmaniacks 15-07-09 23:16

nu e melancolic, este adevărul curat.Când ne mai adunăm și noi odata într-o seară când e răcoare la o bârfă?Răspunsul : niciodată .

Suntem prea plictisiți de viața asta și se vede de la o distanță foarte mare.

HoricutzWSR 17-07-09 01:18

cand vreti...numa ziceti...

morpheusmaster 17-07-09 02:56

Ma Sandule eu te cunosc asa de la Bucuresti, showuri facute de tine...dar tare mare placere as avea daca as intra putin la tine in magazin...am eu impresia ca acolo car audio e la el acasa...si din cum vorbesti si din ce faci...sa traiesti!

SoundIdentity 17-07-09 14:12

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2492178)
Ma Sandule eu te cunosc asa de la Bucuresti, showuri facute de tine...dar tare mare placere as avea daca as intra putin la tine in magazin...am eu impresia ca acolo car audio e la el acasa...si din cum vorbesti si din ce faci...sa traiesti!

multumesc de complimentele din cuvintele tale...cand esti prin zona vii la o bere rece :):)
sper ca in viitorul apropiat sa deschid un service foarte foarte modern din toate punctele de vedere cu toate conditiile catre client si dupa aceea masinilor in lucru :) tot ce inseamna distractii electronice net,playstation&xbox,tv dvd,aer conditionat,aparate cafea si toata gama de produse lichide,minibar sucuri si bere rece si un aparat de dulciuri :)
deci daca ai drum la oradea prin toamna deja prinzi tot ce e descris :) bafta man :)

morpheusmaster 17-07-09 14:41

Numai bine si tie! Tot gasesc eu sa fac un drum pana la aparatul de dulciuri :)) :D

aleks 17-07-09 14:57

Eu mâine ajung la Oradea, vreau să vizitez sediul actual, să văd în special boxa 1 :D

SoundIdentity 17-07-09 21:46

te caci pe tine :):):):):)

aleks 18-07-09 02:12

Lasă, lasă, să ajung eu la concret pe "trotoire" la tine :lol:

dubmaniacks 19-07-09 04:14

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2493291)
Eu mâine ajung la Oradea, vreau să vizitez sediul actual, să văd în special boxa 1 :D

Bine anunți membrii Oradeni :rolleyes2

SoundIdentity 19-07-09 07:08

mann nu venisi la mine :( sau nu ajunsesi :(

infine poate poate altadata :)

cineva ceva poze cu golfuri 5 tunate aveti?....cat mai multe :):):) si virtuale :)

aleks 19-07-09 09:16

Am ajuns târziu Sandule, dar mâine mă prezint, fără discuţii :)

SoundIdentity 25-07-09 21:09

cine stie cum se scrie cu bold in google chrome?

apropo incet incet vin cu poze ca incep sa pun mana pe mk5 asta :):):) nu imi incap in piele :)
primele faze sunt foarte simple si foarte ieftine ...ca momentan mult nu imi permit ....
adie criza peste tot :):)

SoundIdentity 27-08-09 21:43

cine stie cum se scrie cu bold in google chrome?

salutare...de demult nu am mai dat semne de viata ca nu prea am timpuletz liber dar din cand in cand sunt cu ochi pe voi :):):) nu imi parasesc topicul dar acest an a fost printre cel mai aglomerat si foarte concentrat in mai multe directii si nu ma pot impartii peste tot ....revenim incet incet cum ne va trage frigul la caldura langa tastatura :)

ATENTIE!!!!AVEM FOLII OMOLOGATE INTRE 350-400-SI 450 RON MAXIM !!!!!SI PENTRU FATA AVEM DARRR DOAR O TENTA FOARTE DESCHISA !!!!SA SE INCADEREZE IN LIMITELE LEGALE!

morpheusmaster 27-08-09 22:52

Sandule...incearca sa selectezi textul care vrei tu sa il BOLDESTI...si sa apesi combinatia urmatoarea de taste CTRL B ...vezi daca merge...e posibil sa da ...posibil sa nu...poate nu am inteles eu exact ce vrei tu....

SoundIdentity 29-08-09 21:25

am achizitionat un set de asemenea jante ....ar interesa pe cineva cxa poate poate totusi inca nu sunt convins sa le pastrez ??

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1251451857

sunt pe 17 si 5x112 golf 5 atat stiu :):):)

Flo_lancer 02-09-09 13:19

ar sta bine pe masinuta ta astea, parerea mea chiar mai bine.

radu.3 02-09-09 15:52

Mult mai bine decat actualele :D:D:D (parerea mea :oops:)

vladpvs 06-09-09 17:35

Numai bune de incaltat cu niste R888 -uri :D si sa vezi atunci cum pleaca golfu de pe loc!

SoundIdentity 06-09-09 20:57

sa stii ca le incaltz dar numai la linii
:):):)

vladpvs 07-09-09 23:08

Sandule ti-am zis, daca imi dai 2 difuzoare pun si eu stickeru pe masina :)))

SoundIdentity 08-09-09 00:04

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2620120)
Sandule ti-am zis, daca imi dai 2 difuzoare pun si eu stickeru pe masina :)))

mai bine il pun pe alte 10 :):):):):):) decat sa platesc sa imi duci numele :):) baaa iti dau 2 second daca tare te manannca :):):)

HoricutzWSR 08-09-09 00:20

tu da`i evacuare turbo-back ca`ti poarta numele pe unde vrei tu Sandule :D crede`ma

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning