![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
S-a umplut ct de raceri. Macar daca aveau cu ce |
nu organizez eu vreo cursa ... nu am zis-o ca pe o rautate era o SUGESTIE....si chiar nu iau partea celor care mai fac vreo cursa cu motoare de 1.2, 1.4, 1.5 ,1.6..etc. fiecare se da cu ce are si cum poate pentru toti este un inceput ....nu cred ca exista vreunul care sa nascut invatat .....fiecare sa interpreteze cum vrea....
|
Quote:
|
azi am avut drum pe acolo .. sa va duceti pe zii sa vedeti ce e pe jos
:)) |
Quote:
|
nu andrei ... covorul de seminte de la aqua s`a mutat pe interioara ... acum ca a aparut noul val de "reisari" ... si de cand a aparut si un sant de adancime considerabila pe ambele benzi de pe interioara ... fantastico-mirobolantele "curse" se desfasoara pe distanta de aproape 200 de metri ... si cum toate astea nu sunt suficiente ... baietii sunt atat de bine organizati ei intre ei ... incat ajung sa se dea 2 dintr`un capat ...si 2 din celalalt simultan ... daca nu cumva se mai trezesc inca vreo 2-3 berbeci sa iasa din parcare uitandu`se la ambreiaj in timp ce il ridica ... sansele de accident destul de nasol de pe interioara in fiecare seara sunt in jur de 90% ... poate e nevoie de inca vreo nenorocire sa li se urce mintea la cap ...
|
sal,
1.m am inscris la cursele din cta de pe 3 mai,si il astept in acest cadru legal pe colegu cu gti-ul ptr.k asa a promis x ray eyes ptr.el 2.nu ma dau niciodata pe interioare,praf pe asfalt,distanta scurta de franare,etc.. 3.ieri seara m am dat din mers cu un evo argintiu cica modificat cu sume investite de peste 10000e,omul zicand k are 380cp la roata(ceea ce eu nu cred),pe care l am facut foarte usor sa zic intre 40-160kmH cum ne am dat au fost vreo 4 masini bafta |
Va fi prezent DTA-u cu GTI-u acolo dupa cum ti-am zis , din pacate e posibil sa nu picati la aceiasi grupa ( cu taloanele ) si tu probabil vei vrea la o grupa mai mica la care ti se permite sa cashtigi grupa , daca nu te interesezi la ce grupa intra el si il onorezi cu prezenta acolo , sau cel mai usor la libere va intalniti sigur !
Baiatul cu evo de care zici a avut masina mai mult in service decat pe roti , nu stiu cati cp are sau cat zice cert e ca GTI-u il mananca din orice pozitie , dar mai bine sa lasam vorbele si sa va vedem la mare care iese glorios , o strangere de mana si gata. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Incetati cu offtopicul.
Tiger cupra, felicitari ptr cursele castigate. |
tiger---daca ai dat acel evo ...felicitari
|
Quote:
|
Astazi am vorbit cu DTA-u si din pacate are ceva probleme grave in familie si nu se va putea prezenta.
|
Asa ca o sa iti ramana doar GTI-uri softate cu plecare de pe loc.
|
cat e intrarea pana la urma ??? :D
|
sal,mersi ptr aprecieri,si privind gti urile softate nu mi e frica de ele,mi e frica tot de un baiat din bz care un seat ibiza de vreo 1000kg si 250cp masurati,pe 1,8t,care intra cu mine in grupa.
|
blondo .. pentru tine e scump ...
|
Quote:
|
Din Anonymous mai sunt cateva S3 uri, un WRX,EVO 9 si 10, STI...sunt ceva competitori :)
|
ERY ... Au fost. .. :) Si sau si dat ...:) pe drumul spre Bucuresti probabil .. :)
|
Quote:
|
Si cursa s-a anulat sau s-a amanat??
|
S-a amanat.
|
probabil ca s-a amanat ca anul trecut ... cand s-a amanat pt anu asta =))
|
sal,e cumva in oras vreun evo stock sau subaru stock sa incerc si eu cu el de pe loc pe 400m,sa vad cum stau?
|
ai putea sa incerci cu bunicu :lol: (Ceres) Impreza STi..nu stiu daca are ceva modificari mari la motor.
|
sal, incerc oricand cu subaru,astept confirmare,in seara asta sau oricand pana vineri
|
Ceres nu se da la liniute, si nici nu este stock.
|
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Quote:
|
cati cai are myg ? e 24v
|
cum a zis si stree_racer nush cine a facut misto de tine k tiai stricat masina si putin imi pasa cine vorbeste in necunostiinta de cauza......masina mea avea probleme si dupa 6 linii nu e de mirare k a cedat dar tine cont la kt ti-ai luato pana sa mi-o dai masina ta trage intr-adevar bine....asta este felicitari pt victorie si poti sa fi sigur k o sa vreau o revansa knd va fi gata masina
|
da da da .. REVANSA ... imi place cum suna , mai ales ca subaru si golful n-au facut fatza pana acum :P 2-1 ... mentinem competitia :D ... hellman te astept sa vedem cum se face 3-1 ... sau poate nu...oare?!??!?!?!?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....EDIT ... UITASEM .... scorul deja e 3-1 ... a mai pierdut si polo ala albastru ... si dk stam sa socotim si scorul general dintre mn si hellman e 4-1 , dar nu punem asta inca ... nu de alta dar vreau sa vad cum se comporta mai nou loganul generatia "the fast & and the gear box breaker" !!! :D |
Quote:
iar in legatura cu provocarea ta pentru mine poate iesi si tu cu masina |
eu sunt penibil?? ... mai asculta cu urechea in orash ... nu eu am venit cu ideea sa ma dau cu polo ... el a vrut acest lucru si i-am zis la inceput ce am pe masina
si legat de masina , nu te forta prea tare , sa nu-ti plesneasca draq vreun vas de sange , sau sa faci riduri , ca nu te mai plac fomeile ... stii bine discutiile interne si STIU 100% ca nu vrei sa incep sa dau afara din casa .... unii mai muncesc si nu-si permit tot timpul sa mearga la munca cu masina , sa iasa in orash la vreun suc , sa se mai si dea in nebunie ... acum daca iti cauti plombele , vezi ca sunt pe jos ... hai sa lasam vorbele si sa discutam pe asfalt ... PACE !!! |
ce va mai place sa va spuneti vietile pe forum :lol:
|
zzz asta cu: ``discutam pe ASFALT`` ma umezit :lol:
|
k sa recapitulam se mai da cineva cu mine cu cotetul de 1,8turbo, k sincer ma asteptam sa fie mai mare concurenta in cta decat in buzau,unde m am dat weekendul asta cu un m3 nou.............................deci?si nu astept comentarii idioate de la oameni cu masini pana in 100cp
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning