![]() |
Re: Masini Abandonate!
Volvo 142 parca..fain arata, dar n-are numere..si in tm este unul care circula f rar
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inca o testoasa de prin Slatina...
|
vai saraca, a prins si vremuri mai bune, acuma e coptura..buna de piese, ca la numerele ce le are, nu mai merge aproape nimic.
Incet, incet, daca le adunam toate, facem de un US junkyard :lol:8) |
ar merita sa ii faci mai multe poze...sa o vedem mai detaliat
|
Quote:
Quote:
|
atunci... pune link sau nume catre facebook :D
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
vazute azi
|
Quote:
|
salutare baieti cum fac si eu sa aflu proprietarul unei masini..vreau sa o cumpar...are numere...e un opel mai vechi si as vrea sa o iau sa o restaurez...se poate sa iau legatura cu proprietarul asa daca il iau dupa numere?
|
se poate, doar cu pile la primarie sau politie, a luat cineva din TM recent o Cobra in acest fel ;)
|
1 Attachment(s)
Dacă vouă vă pare rău de Dacii... ce să mai zic de astea?
|
Quote:
|
Eh, ala e schrot modern, arata unde vor ajunge toate plasticele din ziua de azi :lol:
|
Am prin garajul unui bunic un Fiat duba...De prin `70...Actele sunt pierdute.E caroserie goala.O sa ii fac niste poze cand mai dau pe acolo..
|
o alfa romeo gtv culoare gri cu rotile desumflate ,pare abandonata ,in spatele la casa de licitatie de langa spitalu grigore alexandrescu pe o strada perpendiculara cu pasajul victoriei ,nam apucat sa fac poze ,pt cei interesati pot trece prin zona sa vada masina
|
asteptam poze
|
2 Attachment(s)
Iasi..zona caminelor studentesti.
E21 facut cotet :sad: - Nu stiu de cand e in starea asta dar are cativa ani sigur.. In aceeasi curte mai e si un Rocar TV..nu stiu daca proprietarul il mai foloseste dar nici el nu arata foarte bine.. Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul. |
uite maine am drum in zona si o sa fac poze la alfa . o sa dau edit la postu asta cand o sa ajung acs
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
ceva si de la mine de prin zona.. nu stiu ce natie e.. |
Quote:
O comoară, mai sunt cāteva exempalre īn ro īn starea asta, din ce văd īn poze nu este chiar așa deteriorată. Poți face cāteva poze mai clare ?! Dacă mai are și actele īn regulă ... |
Quote:
|
Doamne ce masinaa... mare pacat de ea!
|
1 Attachment(s)
O poza facuta de un amic.
|
Quote:
Astept un raspuns de la tine. Multumesc. |
4 Attachment(s)
Este un Pontiac Firebird Formula WS6 din 1996 inmatriculat in Florida.
E de cativa ani buni in spate la pizzeria 4 amici din Brasov. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cm nu mam tinut de promisiune in legatura cu alfa romeo ,vam adus altcv
un opel vectro opc in statia de la 97 cand ajungi la chibrit , si o dacie sport in fata caselor de abonamente de la chibrit , mie mi se par am2 abandonate , opcu e mai de curand lasata acolo ,iar azi am avt ocazia sa o inspectez (cauciucuri dezumflate ,etrierele erau ruginite ,masina e murdara ,si nu a mai fost miscata ,si e si inmatriculata ,daca sunteti interesati cautati numaru de inmatriculare la politie ) |
Pe mine m-ar interesa mai mult Dacia aia... :rolleyes2
|
Quote:
Pentru un pic de mizerie si praf, ceva tipic Romaniei, nu inseamna ca-s abandonate. |
Nu cred ca-s abandonate.
Mai ales Dacia care e foarte curata. |
mie asa mi sau parut ,oricm e pacat de ele ca le tin asa chiar daca nus abandonate ,am zis cas abandonate ca in fiecare zi cand ma duc sau vin de la scoala tot acolo sunt nemiscate , pt cei care mai sunt interesati de masini abandonate cautati pe calea grivitei (in zona RAR ) am vzt 2 peugeot 406 ,un matiz si inca ctv .
|
2 Attachment(s)
renault traffic
|
2 Attachment(s)
.................
P.S. cumpar WV broscuta indiferent de stare |
ce frumusete ! ai mai multe detalii/poze ?
|
masina e in sacele, nu are motor, poze o sa ii mai fac zilele astea ca trebuie sa mai iau o broscuta din curtea aia....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning