![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Quote:
|
7 Attachment(s)
Azi mi-am facut timp si am dat jos cutia ca eram tare curios ce s-a intamplat cu ambreiajul..nu mica mi-a fost mirarea de ceea ce am gasit acolo...:shock:
Nu am mai vazut asemenea defect niciodata in viata mea, si am vazut multe ambreiaje schimbate...:rolleyes2..la toate ma gandeam, dar la asta nu... |
:shock:Ce chestie. Si ce faci? Cumperi kit nou, nu?
|
Quote:
se pare ca la masina asta e posibil orice :) |
Quote:
|
Quote:
Jakal, mama ei de putere, ca acolo arcurile alea lamelare sunt duble...ce mai coafura...a frant placa:lol: CyPz, vad cum ma orientez, poate cu o placa Sachs nu voi mai avea probleme:rolleyes2 |
Quote:
|
Nu are nici o treaba ca e volanta cu masa simpla in loc de volanta cu masa dubla. Se mai intampla sa mai crape si placile de presiune. |
Quote:
Da, a fost defect de fabricatie la acea placa..orice i-as fi facut nu trebuia sa se intample asa ceva in 100 de km..:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Daca da, sunt prezent fara discutie:D |
Aseara, echipa DAS a lucrat pana la 12 noaptea la urs iar azi masina va reveni pe strazi, de data asta sper sa nu mai intampin probleme de fiabilitate a pieselor....:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Se pare ca ursul cu 12V merge cel mai bine cu filtrul de aer stock, in carcasa stock(doar la traseul dinaintea carcasei filtrului e bine de umblat)...asta am constatat eu aseara, cand un experiment m-a costat o diferenta negativa destul de mare in cum tragea masina:rolleyes2
Caut sa cumpar un regulator de presiune benzina reglabil, care sa poata fi montat pe rampa de injectie la 12V..:idea: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ba laly TACI TACIIIIIIIII ca ma faci de ras.......nu mai vb fara sa stii ...........deci diferentza era daca scotea filtru nu zic nu ...........da nu cum a zis el ca a pierdut dincauza ca nu avea filtru stok...........asta o sa o creada unu de 2 ani.........
|
""Mda si mie nu mia tras bn ca am timoneria gripata si intra greu in trepte si pierdeam la schimbat."""mai laso dracu cum a mers cum a tras..........aia a fost
|
Vineri seara am scos filtrul stock din carcasa si tubulatura care duce in spatele farului si masina nu a mai tras asa cum a facut-o cand m-am dat acum 3 saptamani...eu asta am zis, nu ca m-ai facut din cauza asta;)
Sper sa reusesc cat mai repede sa fac micile modificarile pe care mi le-am propus si incercam iar. Iar despre tubulatura scoasa in far, in mod normal va trebui sa se simta in mod pozitiv;)..am sa facd asta si vedem.. |
Nu stiu daca ai spus....vii la 4tuningFEST ?:D
Ar fi:shock:. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Inca nu am reusit sa pun totul pe urs, mai am de lucru si la exterior si la interior, dar deocamdata ma bucur sa merg cu el asa cum este si sa-i rup cocoasa de fiecare data cand am benzina:-)
Cateva poze de azi..este echipat de distractie:rolleyes2 |
Ahh...ce-a patit parbrizul:cry:?
|
S-ar spart. :D
|
Hopa...in weekend bahaos?:twisted::lol:
|
Quote:
Parbrizul este praf dar nu-mi pasa, pana la primavara cand vine unul nou cu parasolar merge ursul si cu asta, nu-l deranjeaza:-) La prima demontare s-a crapat putin iar cand l-am demontat a doua oara pentru vopsitorie s-a crapat pe toate partile, asta si din cauza chederului f inbatranit care era os, nu mai avea deloc elasticitate:rolleyes2 P.S: ieri mi-au ajuns clemele pentru bandourile de pe aripile spate. |
Nu cumva ai dat parbrizul jos cu tot cu cheder (ca la Dacie) si de-aia s-a crapat de tot?
|
Salut! foarte frumoasa masina si respect toata munca ta....insa....cred ca nu se imbina prea bine stopurile late cu mtech 1......inguste cu mtech 2 merge...insa astea nu dau prea bine:D. Bafta si numai bine!
|
Ia Bogdane :D
https://www.youtube.com/watch?v=auXor4V051E https://www.youtube.com/watch?v=WU6whYgPKRg https://www.youtube.com/watch?v=bjzEGt_il9o Se vad? La mine pe canal nu le pot vedea:???: |
Quote:
|
Quote:
Triple mici imi plac doar pe M3..in rest vin aiurea. Multumesc Radule, se vad si se aud f bine. |
Pentru putin, pana la urma ai rupt gumele? sau le tii pt weekendul viitor,.
|
Practic au fost acolo FUM cu DAS........lasa ca poate ma alatur si eu data viit...........acolo cu voi sa vedem care e treaba...........:D
si poate intra si lasu ala de LAT PUSSY |
aaa si sa nu va luatzi chilotzii pe voi ma ca eu nu imi iau ca nu vreau sa mii rupetzi :D
|
Mergeti si voi ziua ca nu se prea intelege mai nimic
|
Frate politia la braila este cam jegoasa.........si abia ne dam seara nu mai zic de ziua sia sa cam de fiecare data tot ei neau stricat joaca.........cum vede o toba o janta o garda joasa un xenon sau o lofie gata esti tras pe dreapta si incepe sa insira pomelnicu si sa astepte bani.........cam greu
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning