Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

Nastase Bogdan 21-09-12 13:55

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by 316i (Post 5182031)
Eu nu am vazut din fabrica saibe la placa de presiune...

Am patit la un ambreiaj de mi s-au slabit suruburile de prindere a placii si am pus pentru mai multa siguranta;)..nu e nimic rau in asta.

Nastase Bogdan 22-09-12 22:12

7 Attachment(s)
Azi mi-am facut timp si am dat jos cutia ca eram tare curios ce s-a intamplat cu ambreiajul..nu mica mi-a fost mirarea de ceea ce am gasit acolo...:shock:

Nu am mai vazut asemenea defect niciodata in viata mea, si am vazut multe ambreiaje schimbate...:rolleyes2..la toate ma gandeam, dar la asta nu...

CyPz 22-09-12 22:54

:shock:Ce chestie. Si ce faci? Cumperi kit nou, nu?

jakal 23-09-12 01:03

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5183747)
Nu am mai vazut asemenea defect niciodata in viata mea, si am vazut multe ambreiaje schimbate...:rolleyes2..la toate ma gandeam, dar la asta nu...

deh....multa putere, coafura rezista, placa nu :lol:

se pare ca la masina asta e posibil orice :)

BR-02-UUT 23-09-12 02:34

Quote:

Azi mi-am facut timp si am dat jos cutia ca eram tare curios ce s-a intamplat cu ambreiajul..nu mica mi-a fost mirarea de ceea ce am gasit acolo...:shock:

bogdane tiam calcat pe urme .......io am indot de nervi placa de presiune ..........cu cutia........am sarit cu picioarele pea ea intimp ce voiam sa o scot:):):)):)):))) si am indoito cu priza si nu imi calca uniform si imi agatz aambreaju chiar daca il calc.........si numi intr ain viteze.........:)):)):))=))si trebuie sa iau alta placa asa ca ........pun FLEXU pe ea ca mi adat MAXIM......... azi de doua ori am dat cutia jos

Nastase Bogdan 23-09-12 06:55

Quote:

Originally Posted by BR-02-UUT (Post 5183895)
bogdane tiam calcat pe urme .......io am indot de nervi placa de presiune ..........cu cutia........am sarit cu picioarele pea ea intimp ce voiam sa o scot:):):)):)):))) si am indoito cu priza si nu imi calca uniform si imi agatz aambreaju chiar daca il calc.........si numi intr ain viteze.........:)):)):))=))si trebuie sa iau alta placa asa ca ........pun FLEXU pe ea ca mi adat MAXIM......... azi de doua ori am dat cutia jos

E clar..ni s-au tampit fiarele vechi:lol:

Jakal, mama ei de putere, ca acolo arcurile alea lamelare sunt duble...ce mai coafura...a frant placa:lol:

CyPz, vad cum ma orientez, poate cu o placa Sachs nu voi mai avea probleme:rolleyes2

nokiaccr 25-09-12 18:26

Quote:

bogdane ...oare de ce cei de la bavaria pusesera ambreiaj masa dubla ??? oare cu manutele cui ti-ai facut timp sa demontezi cutia ??

316i 26-09-12 00:07

Nu are nici o treaba ca e volanta cu masa simpla in loc de volanta cu masa dubla. Se mai intampla sa mai crape si placile de presiune.

Nastase Bogdan 26-09-12 08:52

Quote:

Originally Posted by nokiaccr (Post 5187026)
bogdane ...oare de ce cei de la bavaria pusesera ambreiaj masa dubla ??? oare cu manutele cui ti-ai facut timp sa demontezi cutia ??

Da mai Cipi, tu esti mecanicul care ma ajuta la lucrarile grele:-)..trebuie sa recunosti insa ca nu esti usor de suportat:lol:

Da, a fost defect de fabricatie la acea placa..orice i-as fi facut nu trebuia sa se intample asa ceva in 100 de km..:rolleyes2

lalyus 26-09-12 08:54

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5187730)
Da mai Cipi, tu esti mecanicul care ma ajuta la lucrarile grele:-)..trebuie sa recunosti insa ca nu esti usor de suportat:lol:

Da, a fost defect de fabricatie la acea placa..orice i-as fi facut nu trebuia sa se intample asa ceva in 100 de km..:rolleyes2

Si pana la urma ai facut Ursachele ? :D Ca sarputea sa se anunte iar ceva weekendu asta.:D

Nastase Bogdan 26-09-12 12:09

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5187731)
Si pana la urma ai facut Ursachele ? :D Ca sarputea sa se anunte iar ceva weekendu asta.:D

Azi ar trebui sa ajunga placa si rulmentul, trebuie sa mai schimb si semeringul de la cutie dinspre cardan..am sa vad daca ma incadrez sa o termin pana sambata:rolleyes2

Daca da, sunt prezent fara discutie:D

Nastase Bogdan 28-09-12 13:02

Aseara, echipa DAS a lucrat pana la 12 noaptea la urs iar azi masina va reveni pe strazi, de data asta sper sa nu mai intampin probleme de fiabilitate a pieselor....:rolleyes2

lalyus 28-09-12 14:55

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5190362)
Aseara, echipa DAS a lucrat pana la 12 noaptea la urs iar azi masina va reveni pe strazi, de data asta sper sa nu mai intampin probleme de fiabilitate a pieselor....:rolleyes2

Ii bun, deci e gata de revansa :D.

Nastase Bogdan 28-09-12 14:59

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5190466)
Ii bun, deci e gata de revansa :D.

Teoretic da, dar vreau sa vad cine se mai da, sa fim mai multi sa iasa ceva frumos8)

lalyus 28-09-12 15:01

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5190471)
Teoretic da, dar vreau sa vad cine se mai da, sa fim mai multi sa iasa ceva frumos8)

Poi iti dai seama ca vom cauta masini sa ne dam si vor fi ceva masini Alin zicea ca scoate si el maine LAT`U da nu se da :( trebuie sa faca rodaju a zis cum il face cum scoate masini pe interval sau va fi el scos pe interval :))

Nastase Bogdan 06-10-12 18:55

Se pare ca ursul cu 12V merge cel mai bine cu filtrul de aer stock, in carcasa stock(doar la traseul dinaintea carcasei filtrului e bine de umblat)...asta am constatat eu aseara, cand un experiment m-a costat o diferenta negativa destul de mare in cum tragea masina:rolleyes2

Caut sa cumpar un regulator de presiune benzina reglabil, care sa poata fi montat pe rampa de injectie la 12V..:idea:

lalyus 07-10-12 10:27

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5199916)
Se pare ca ursul cu 12V merge cel mai bine cu filtrul de aer stock, in carcasa stock(doar la traseul dinaintea carcasei filtrului e bine de umblat)...asta am constatat eu aseara, cand un experiment m-a costat o diferenta negativa destul de mare in cum tragea masina:rolleyes2

Caut sa cumpar un regulator de presiune benzina reglabil, care sa poata fi montat pe rampa de injectie la 12V..:idea:

Bogdane sa nu crezi ca daca scoti filtru in FAR cum l`am scos noi se va simti diferenta, noi l`am scos sa traga compresoru aer rece si sa se raceasca ca inainte era incins rau de tot si dupa o cursa nu mai tragea bine.

Catalin_br 07-10-12 23:25

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5200420)
Bogdane sa nu crezi ca daca scoti filtru in FAR cum l`am scos noi se va simti diferenta, noi l`am scos sa traga compresoru aer rece si sa se raceasca ca inainte era incins rau de tot si dupa o cursa nu mai tragea bine.

Si unde e diferenta ce nu permite sa scoata filtru prin far?Dc nu va trage mai bn?

lalyus 08-10-12 01:15

Quote:

Originally Posted by Catalin_br (Post 5201284)
Si unde e diferenta ce nu permite sa scoata filtru prin far?Dc nu va trage mai bn?

Am vrut sa zic ca nu se va vedea diferenta parerea mea ;).

Catalin_br 08-10-12 08:27

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5201345)
Am vrut sa zic ca nu se va vedea diferenta parerea mea ;).

E acelasi lucru ca si la voi, orice maisina merge mai bine cu un aer mai rece si debit mai mare.

BR-02-UUT 08-10-12 10:10

ba laly TACI TACIIIIIIIII ca ma faci de ras.......nu mai vb fara sa stii ...........deci diferentza era daca scotea filtru nu zic nu ...........da nu cum a zis el ca a pierdut dincauza ca nu avea filtru stok...........asta o sa o creada unu de 2 ani.........

BR-02-UUT 08-10-12 10:12

""Mda si mie nu mia tras bn ca am timoneria gripata si intra greu in trepte si pierdeam la schimbat."""mai laso dracu cum a mers cum a tras..........aia a fost

Nastase Bogdan 08-10-12 12:40

Vineri seara am scos filtrul stock din carcasa si tubulatura care duce in spatele farului si masina nu a mai tras asa cum a facut-o cand m-am dat acum 3 saptamani...eu asta am zis, nu ca m-ai facut din cauza asta;)

Sper sa reusesc cat mai repede sa fac micile modificarile pe care mi le-am propus si incercam iar.

Iar despre tubulatura scoasa in far, in mod normal va trebui sa se simta in mod pozitiv;)..am sa facd asta si vedem..

CyPz 08-10-12 12:58

Nu stiu daca ai spus....vii la 4tuningFEST ?:D
Ar fi:shock:.

Nastase Bogdan 08-10-12 13:34

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5201810)
Nu stiu daca ai spus....vii la 4tuningFEST ?:D
Ar fi:shock:.

Nu...am lasat toti banii sambata la o nunta...:evil:

Nastase Bogdan 18-10-12 21:26

6 Attachment(s)
Inca nu am reusit sa pun totul pe urs, mai am de lucru si la exterior si la interior, dar deocamdata ma bucur sa merg cu el asa cum este si sa-i rup cocoasa de fiecare data cand am benzina:-)

Cateva poze de azi..este echipat de distractie:rolleyes2

CyPz 18-10-12 21:43

Ahh...ce-a patit parbrizul:cry:?

316i 18-10-12 23:23

S-ar spart. :D

Radu. 18-10-12 23:39

Hopa...in weekend bahaos?:twisted::lol:

Nastase Bogdan 19-10-12 08:37

Quote:

Originally Posted by Radu. (Post 5214672)
Hopa...in weekend bahaos?:twisted::lol:

Cam asa ceva:D

Parbrizul este praf dar nu-mi pasa, pana la primavara cand vine unul nou cu parasolar merge ursul si cu asta, nu-l deranjeaza:-)
La prima demontare s-a crapat putin iar cand l-am demontat a doua oara pentru vopsitorie s-a crapat pe toate partile, asta si din cauza chederului f inbatranit care era os, nu mai avea deloc elasticitate:rolleyes2

P.S: ieri mi-au ajuns clemele pentru bandourile de pe aripile spate.

comisaru 19-10-12 08:43

Nu cumva ai dat parbrizul jos cu tot cu cheder (ca la Dacie) si de-aia s-a crapat de tot?

BimBim 21-10-12 00:24

Salut! foarte frumoasa masina si respect toata munca ta....insa....cred ca nu se imbina prea bine stopurile late cu mtech 1......inguste cu mtech 2 merge...insa astea nu dau prea bine:D. Bafta si numai bine!

Radu. 22-10-12 13:50

Ia Bogdane :D

https://www.youtube.com/watch?v=auXor4V051E
https://www.youtube.com/watch?v=WU6whYgPKRg
https://www.youtube.com/watch?v=bjzEGt_il9o

Se vad? La mine pe canal nu le pot vedea:???:

BR96FLR 22-10-12 15:20

Quote:

Originally Posted by Radu. (Post 5218301)

Se vad!;)

Nastase Bogdan 22-10-12 20:42

Quote:

Originally Posted by BimBim (Post 5216802)
Salut! foarte frumoasa masina si respect toata munca ta....insa....cred ca nu se imbina prea bine stopurile late cu mtech 1......inguste cu mtech 2 merge...insa astea nu dau prea bine:D. Bafta si numai bine!

Multumesc, mie imi place asa..si in plus, asa am cumparat masina:rolleyes2
Triple mici imi plac doar pe M3..in rest vin aiurea.

Multumesc Radule, se vad si se aud f bine.

Radu. 22-10-12 21:52

Pentru putin, pana la urma ai rupt gumele? sau le tii pt weekendul viitor,.

BR-02-UUT 22-10-12 22:46

Practic au fost acolo FUM cu DAS........lasa ca poate ma alatur si eu data viit...........acolo cu voi sa vedem care e treaba...........:D
si poate intra si lasu ala de LAT
PUSSY

BR-02-UUT 22-10-12 22:47

aaa si sa nu va luatzi chilotzii pe voi ma ca eu nu imi iau ca nu vreau sa mii rupetzi :D

Byla 22-10-12 23:07

Mergeti si voi ziua ca nu se prea intelege mai nimic

BR-02-UUT 22-10-12 23:13

Frate politia la braila este cam jegoasa.........si abia ne dam seara nu mai zic de ziua sia sa cam de fiecare data tot ei neau stricat joaca.........cum vede o toba o janta o garda joasa un xenon sau o lofie gata esti tras pe dreapta si incepe sa insira pomelnicu si sa astepte bani.........cam greu

All times are GMT +2. The time now is 15:57.

- Copyright 2026 4Tuning