Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

CT-03-ART 24-08-05 12:57

Intalnirea este sambata pe 27 la ora 20 in fatza la C&C Tuning

madfish 24-08-05 16:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
Intalnirea este sambata pe 27 la ora 20 in fatza la C&C Tuning

toata lumea sa se prezinte ... toti sunt invitatzi .. nu conteaza clubu sau etnia :P

needBrain 24-08-05 17:10

sau religia :lol:

aoleuuuu,iar ne strangem ca la nunta :twisted:

BAHAOSSSS

CT-87-ADY 24-08-05 17:18

bai... o sa fim prea multi si nu cred k avem loc in fatza la C&C...
nu`i mai bine la sala? ce ziceti? :roll:

needBrain 24-08-05 17:23

si ce mah?
ca oricum n-o sa stam acolo decat max juma de ora

DON'T BE LATE

CT-87-ADY 24-08-05 17:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
si ce mah?
ca oricum n-o sa stam acolo decat max juma de ora

DON'T BE LATE

nu ma.. nu stam acolo.. incurkm circulatia... :wink:

needBrain 24-08-05 18:28

asa te vreau ady :twisted:

05-SCS 24-08-05 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"faruk_fyk\"
Quote:

Originally Posted by \"05-SCS\"
....nu are cum sa deranjeze, pentru ca este intalnirea membrilor 4tuning si nu a altor echipe sau...

...oricum eu am sa vin pentru ca vreau sa vad motorul tau mai de aproape si sa te intreb cate ceva despre el ...asta asa ca sa te tin ocupat sa nu te plictisesti pe acolo :P

Bafta all.

imi pare rau dar eu nu vin cu cielo-ul...am sechestru pe el de la parinti :x
dar am sa-ti zic toate modificarile la el...eu umblu cu fiat-ul ala OZN :lol:

...poate reusesti sa-l mai \"furi\" si tu o tura ...vroiam sa te provoc :P

GReedY 24-08-05 21:29

daca tot se anunta asa multa lume ca vine , mai bine la ss zic eu ... :)

CT-03-ART 24-08-05 21:36

Lasa ma la c&c in fatza...ca nu se intampla nimik...

Psycho 24-08-05 21:51

fik`ule ... esti bolnav cu fiatu` ala .. in pelea mea ... lasa draq ozn`u ala acasa .. si du neoanele inapoi in no problem ... :))

faruk_fyk 24-08-05 22:19

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

....nu are cum sa deranjeze, pentru ca este intalnirea membrilor 4tuning si nu a altor echipe sau...

...oricum eu am sa vin pentru ca vreau sa vad motorul tau mai de aproape si sa te intreb cate ceva despre el ...asta asa ca sa te tin ocupat sa nu te plictisesti pe acolo :P

Bafta all.

:))) tu n-ai putut sa-l impachetezi pe WYS ala cu Cielo-ul alb cu folii 100% care face galagie mare...si vrei sa te dai cu mine?ma faci sa rad...uite nu ma laud...ne dam frate...da pe distanta mai mare...sa vedem daca se simt diferentele...si oricum eu trebuie sa schimb niste tacheti si culbutori...ca m-au lasat si tzacane ca un diesel :cry:

faruk_fyk 24-08-05 22:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
fik`ule ... esti bolnav cu fiatu` ala .. in pelea mea ... lasa draq ozn`u ala acasa .. si du neoanele inapoi in no problem ... :))

sa vezi ce-mi pun inauntru...glob dinala ca in Motor...si sistem de lumini,rosu,albastru,galben,verde ca in discoteci...pe usa din dreapta scriu \"Girls Free Pass\" si pe usa din stanga EXIT...

Psycho 24-08-05 22:25

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

sa vezi ce-mi pun inauntru...glob dinala ca in Motor...si sistem de lumini,rosu,albastru,galben,verde ca in discoteci...pe usa din dreapta scriu \"Girls Free Pass\" si pe usa din stanga EXIT...

ti`am zis k esti bolnav sa moara fiu cu jackie chan ...

faruk_fyk 24-08-05 22:42

stai mah...ca mai nebun ca mine este DYNO...ala chiar nu are tigle pe casa...si deja ma ajunge WRC din urma cu neoane...blitz-uri si alea alea :))

Ady81GBX 24-08-05 23:35

Fik-ule daca nu iti faci si interioru din piele alba nu faci nimik .. super taree ideee cu exit-u si cu Girls ... ar fi super belea sa bagi :D 8) 8)

leonard 25-08-05 01:48

vine si dyno?

leonard 25-08-05 01:50

si inca o intrebare ...mai sunt si altzi fara masina sau care sunt noi care o sa vina? :D

CT-03-ART 25-08-05 08:52

eu sunt fara mashina....dar nu sunt nou...eu cu ady am hotarat sa facem prima intalnire din cate imi aduc aminte...

baubau99 25-08-05 09:33

Am shi eu o intrebare??Cursele unde se vor tzine??

baubau99 25-08-05 09:43

Inca o intrebare?? de ce nu calcatzi o data prin kogalniceanu sa le dati o lectie de condus lu astia de aici.e unu cu o dacie de zici ca e O.Z.N. vreo doi cu un mercedes . Singurul care merita atentia de aici este Hai-ul albastru.. Toata noatea cu zgomote puternice aud dar viteza este invers proportionala cu zgomotu... 8)

GABBY_ 25-08-05 10:01

:lol: care curse frate ?tu nu auzi ca nu te mai dai in constanta ca este garda pe tine.asa zice lumea pe aici,eu deja cred ca mi-am facut dusmani pe aici.in loc sa fie discutii constructive vad ca abia se asteapta un motiv de cearta .fiecare face ce vrea fara sa tina cont si de ceilalti.numai bine

05-SCS 25-08-05 12:42

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Bafta all.

:))) tu n-ai putut sa-l impachetezi pe WYS ala cu Cielo-ul alb cu folii 100% care face galagie mare...si vrei sa te dai cu mine?ma faci sa rad...uite nu ma laud...ne dam frate...da pe distanta mai mare...sa vedem daca se simt diferentele...si oricum eu trebuie sa schimb niste tacheti si culbutori...ca m-au lasat si tzacane ca un diesel :cry:

...sincer nu'mi aduc aminte cine este WYS'ul ....si nu'mi aduc aminte chiar deloc sa ma fi facut cu el.

Vreau sa ma fac cu tine nu ca sa te fac, ci ca sa vad diferenta dintre masini ...sa vad daca ceea ce ai facut tu la masina se merita sau nu ;)
...ai inteles ideea ? ...asa ca vino si tu cu el pls. :D

Bafta all.

needBrain 25-08-05 22:31

ce curse mah???

faruk_fyk 25-08-05 22:59

SCS sper sa mi-l dea mama...oricum daca ai nevoie de chilasa aia alezata de la WRC sa stii ca este la mine...ne intelegem noi la pret...eu am dat-o jos pentru ca trebuie schimbate semeringurile de la supape...si inca ceva...eu nu am nimic modificat la cielo...aveam de gand sa-i fac multe,dar m-am lasat pagubas pentru ca mi-au luat-o ai mei.dar ne dam...al meu are 370000 km si de 3 ori facut setul motor :lol: :lol: :lol:

needBrain 25-08-05 23:01

@faruk_fyk u ai avut azi drum in valul lui traian?

faruk_fyk 25-08-05 23:25

da... :lol: am fost cu un prieten sa-si caute electromotor....am umblat si in valu' si in ovidiu...peste tot drak....

needBrain 25-08-05 23:27

si nu te-a clacsonat unu cu o ibiza din MR? :lol:

faruk_fyk 25-08-05 23:31

hai sa vb pe mess...id \"matryx_16\" :lol: :lol: :lol: :lol:

Ady81GBX 26-08-05 00:57

Hai SCS-ule sa te vad ce faci :D un 200 Km\\h pt FIK-u :D sa va vedem 8) 8) 8)

faruk_fyk 26-08-05 16:18

nici nu stiu ce sa fac....sa schimb si a 3-a cu SCS???? neahhhhh.....ii dau 1,2 si nu-l mai vad in oglinda :lol: JOKING

GABBY_ 26-08-05 18:48

daca la intalnirea de maine ar venii toata lumea care posteaza aici pe forumul asta (numai din cta) ar fi circulatia paralizata prin centrul orasului :lol: .macar daca s-ar merge undeva sau s-ar face ceva dupa intalnire sau eu stiu poate se organizeaza ceva spontan -ilegal :lol:

GReedY 26-08-05 19:11

daca o sa fie componentii de baza se stiu ei care, o sa iasa super adevarat cu a mai fost si altadata ... :P

05-SCS 26-08-05 22:10

faruk_fyk daca nu ai nimik modificat la motor nu are rost sa ne facem, 2 cielo stok arata penibil la liniutze (parerea mea) ...eu stiam ca ai ceva la motor modificat (axa cu came, injectoare, chiulasa) si vroiam sa vad diferentza de putere ...asa de doru p*** nu cred ca are rost sa ne facem.

Bafta all.

madfish 27-08-05 02:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
daca la intalnirea de maine ar venii toata lumea care posteaza aici pe forumul asta (numai din cta) ar fi circulatia paralizata prin centrul orasului :lol: .macar daca s-ar merge undeva sau s-ar face ceva dupa intalnire sau eu stiu poate se organizeaza ceva spontan -ilegal :lol:

\"vechea garda\" ca sa zic asa ii va arata \"noii garzi\" cum se fac intalnirile :P ... deci planu e sa ne intalnim la C&C la ora 8 si cum ne adunam toti merem la SS .. si acolo vom sta la discutzii ... si dupa :twisted: :twisted: :twisted:

GABBY_ 27-08-05 07:32

vom fi multi daca vor venii cei de pe forumul constanta,destul de multi ,asta inseamna ca sunt destui pasionati de masini si tot ce tine de ele ,ca sa nu mai vb de multi altii care nu intra pe forum dar viata lor inseamna numai si numai masini.sper sa iasa klumea :)

needBrain 27-08-05 13:09

si u n-ai mai fost la nici o intalnire

bahaossssss

lolek 27-08-05 16:30

lasa mah ca diseara fac eu bahaos si pt voi beau pana o sa ma dea astia la tv :lol: MA VIZITATI LA SPITAL? :roll:

madfish 27-08-05 16:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
lasa mah ca diseara fac eu bahaos si pt voi beau pana o sa ma dea astia la tv :lol: MA VIZITATI LA SPITAL? :roll:

astept cu nerabdare sa ne revedem ...

ERY 27-08-05 17:04

Din pacate majoritatea membrilor MR o sa fie plecati pt ca sarbatorim un membru al clubului.

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning