![]() |
Intalnirea este sambata pe 27 la ora 20 in fatza la C&C Tuning
|
Re:
Quote:
|
sau religia :lol:
aoleuuuu,iar ne strangem ca la nunta :twisted: BAHAOSSSS |
bai... o sa fim prea multi si nu cred k avem loc in fatza la C&C...
nu`i mai bine la sala? ce ziceti? :roll: |
si ce mah?
ca oricum n-o sa stam acolo decat max juma de ora DON'T BE LATE |
Re:
Quote:
|
asa te vreau ady :twisted:
|
Re:
Quote:
|
daca tot se anunta asa multa lume ca vine , mai bine la ss zic eu ... :)
|
Lasa ma la c&c in fatza...ca nu se intampla nimik...
|
fik`ule ... esti bolnav cu fiatu` ala .. in pelea mea ... lasa draq ozn`u ala acasa .. si du neoanele inapoi in no problem ... :))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ti`am zis k esti bolnav sa moara fiu cu jackie chan ... |
stai mah...ca mai nebun ca mine este DYNO...ala chiar nu are tigle pe casa...si deja ma ajunge WRC din urma cu neoane...blitz-uri si alea alea :))
|
Fik-ule daca nu iti faci si interioru din piele alba nu faci nimik .. super taree ideee cu exit-u si cu Girls ... ar fi super belea sa bagi :D 8) 8)
|
vine si dyno?
|
si inca o intrebare ...mai sunt si altzi fara masina sau care sunt noi care o sa vina? :D
|
eu sunt fara mashina....dar nu sunt nou...eu cu ady am hotarat sa facem prima intalnire din cate imi aduc aminte...
|
Am shi eu o intrebare??Cursele unde se vor tzine??
|
Inca o intrebare?? de ce nu calcatzi o data prin kogalniceanu sa le dati o lectie de condus lu astia de aici.e unu cu o dacie de zici ca e O.Z.N. vreo doi cu un mercedes . Singurul care merita atentia de aici este Hai-ul albastru.. Toata noatea cu zgomote puternice aud dar viteza este invers proportionala cu zgomotu... 8)
|
:lol: care curse frate ?tu nu auzi ca nu te mai dai in constanta ca este garda pe tine.asa zice lumea pe aici,eu deja cred ca mi-am facut dusmani pe aici.in loc sa fie discutii constructive vad ca abia se asteapta un motiv de cearta .fiecare face ce vrea fara sa tina cont si de ceilalti.numai bine
|
Re:
Quote:
Vreau sa ma fac cu tine nu ca sa te fac, ci ca sa vad diferenta dintre masini ...sa vad daca ceea ce ai facut tu la masina se merita sau nu ;) ...ai inteles ideea ? ...asa ca vino si tu cu el pls. :D Bafta all. |
ce curse mah???
|
SCS sper sa mi-l dea mama...oricum daca ai nevoie de chilasa aia alezata de la WRC sa stii ca este la mine...ne intelegem noi la pret...eu am dat-o jos pentru ca trebuie schimbate semeringurile de la supape...si inca ceva...eu nu am nimic modificat la cielo...aveam de gand sa-i fac multe,dar m-am lasat pagubas pentru ca mi-au luat-o ai mei.dar ne dam...al meu are 370000 km si de 3 ori facut setul motor :lol: :lol: :lol:
|
@faruk_fyk u ai avut azi drum in valul lui traian?
|
da... :lol: am fost cu un prieten sa-si caute electromotor....am umblat si in valu' si in ovidiu...peste tot drak....
|
si nu te-a clacsonat unu cu o ibiza din MR? :lol:
|
hai sa vb pe mess...id \"matryx_16\" :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Hai SCS-ule sa te vad ce faci :D un 200 Km\\h pt FIK-u :D sa va vedem 8) 8) 8)
|
nici nu stiu ce sa fac....sa schimb si a 3-a cu SCS???? neahhhhh.....ii dau 1,2 si nu-l mai vad in oglinda :lol: JOKING
|
daca la intalnirea de maine ar venii toata lumea care posteaza aici pe forumul asta (numai din cta) ar fi circulatia paralizata prin centrul orasului :lol: .macar daca s-ar merge undeva sau s-ar face ceva dupa intalnire sau eu stiu poate se organizeaza ceva spontan -ilegal :lol:
|
daca o sa fie componentii de baza se stiu ei care, o sa iasa super adevarat cu a mai fost si altadata ... :P
|
faruk_fyk daca nu ai nimik modificat la motor nu are rost sa ne facem, 2 cielo stok arata penibil la liniutze (parerea mea) ...eu stiam ca ai ceva la motor modificat (axa cu came, injectoare, chiulasa) si vroiam sa vad diferentza de putere ...asa de doru p*** nu cred ca are rost sa ne facem.
Bafta all. |
Re:
Quote:
|
vom fi multi daca vor venii cei de pe forumul constanta,destul de multi ,asta inseamna ca sunt destui pasionati de masini si tot ce tine de ele ,ca sa nu mai vb de multi altii care nu intra pe forum dar viata lor inseamna numai si numai masini.sper sa iasa klumea :)
|
si u n-ai mai fost la nici o intalnire
bahaossssss |
lasa mah ca diseara fac eu bahaos si pt voi beau pana o sa ma dea astia la tv :lol: MA VIZITATI LA SPITAL? :roll:
|
Re:
Quote:
|
Din pacate majoritatea membrilor MR o sa fie plecati pt ca sarbatorim un membru al clubului.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning