![]() |
Re: Divertisment
|
deja s-a depasit limita penibilului:oops::writers_b
https://www.youtube.com/watch?v=RXmuKvPPsXg https://www.youtube.com/watch?v=OB_MO_04OiY |
foarte tare;)
https://youtube.com/watch?v=x2qR9d3SGZA |
http://www.libo.ru/i447.html :baby::baby:
|
|
|
nu ati mai vazut asa ceva!!!!!!!super drift cu ......... un CAL PUTERE!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=E4G646QIZqY |
Cei 7 pitici la Vatican se intalnesc cu Papa. Morocanosulil intreaba pe Papa : - Sfintia ta, aveti cumva calugarite pitice in Vatican ? - Nu fiule, in nici un caz. - Dar, Sfintia voastra, in italia aveti cumva calugarite pitice, asa ca noi ? - Nu fiule, n-avem. In spatele Morocanosului ceilalti pitici isi dadeau palme si abea se abtineau sa nu rada. - Sfintia ta, intreaba Morocanosul cu glasul tremurand si lacrimi in ochi, dar in lumea asta exista vre-o calugarita pitica asa ca noi ?? - Nu fiule nicaieri in lume nu exista calugarite pitice. La auzul acestei replici ceilalti sase pitici izbucnesc in hohote de ras si scandeaza : - Ai f***t un pinguin ! Ai f***t un pinguin !
|
Un punk-er urcă într-un autobuz. Părul său era făcut spice, colorat verde,rosu,albastru si portocaliu. Hainele îi erau o amestecătură de cîrpe si piele, picioarele îi erau goale si corpul îi era plin de cercei. Se asază pe singurul loc liber, exact în fața unui bătrîn, care se tot holba la el. - Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai făcut nimic aiurea cînd erai tînăr? Bătrînul: - Ba da. Odată, cînd eram în marină, m-am îmbătat în Singapore si am f...t un papagal. Mă gîndeam că esti fiul meu:))
|
Quote:
|
TU esti un zeu...da-mi voie sa-ti cer un autograf...
|
Quote:
|
Trei tipi: un roman, un tigan si un ungur pescuiesc. La un moment dat li se incurca unditele si prind toti 3 un pestisor de aur. Pestisorul le zice ca din cauza ca toti 3 l-au scos din apa va indeplini o singura dorinta la fiecare. Ungurul zice eu vreau ca toti ungurii sa fie in Ungaria si sa fie bogati si fericiti. Dispare. Tiganu zice eu vreau ca toti tiganii sa fie in India fericiti, bogati. Dispare. Romanu' se uita in toate partile si il intreba pe pestisor: - Ungurii is in Ungaria? - Da. - Toti? - Da. - Si tiganii in India ? - Da. - Toti? - Da Se uita la pestisor si zice: - Mie da-mi un cola light.
|
Quote:
|
Quote:
|
Tocmai ati primit un galben, mai usor cu "muschi" si mai mult respect..avertisment pt amindoi!!
|
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba: - Va log, aveti iepulasi dlagalasi?. Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba - Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?. Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta... - Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale...
|
=))=))=)) prea tare asta :lol:
|
Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii trage o bata strasnica peste bot. Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunandu-i: - Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul !!!.
|
Nu va suparati doamna doctor, mi-e rusine sa va spun, sufar de priaprism, am erectie permanenta. Ce-mi puteti da? - Un moment, va rog! Doctorita dispare si se intoarce dupa cateva minute. M-am consultat cu inca patru colege si va putem oferi casa, masa si 5.000.000 de lei pe luna.
|
2 Attachment(s)
un rac betiv si fumator, poze realizate de subsemnatul in delta..
|
https://www.youtube.com/watch?v=ElzJ6auK_DA
nu stiu daca e ceva amuzant dar....aseara pe calea bucuresti |
|
|
|
Quote:
Hai si parodia... https://youtube.com/watch?v=2hmtI-33Tcs&feature=related |
1 Attachment(s)
Imi pare rau rebo, dar nu ma pot abtine sa nu pun o creatie de a ta.
|
2 Attachment(s)
O Skoda Octavia "tunarita" cu capace de logan:-P
|
Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de conditia ei. Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si ii spune: -Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie: "Sub aceasta pietrisoara Doarme-a noastra Marioara. S-a nascut fecioara, A trait fecioara, Si-a murit fecioara." Dupa cateva luni, moare Maria. Pietrarul nu mai tinea minte ce ii spusese femeia sa scrie dar cam tinea minte ce voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce: "E Maria dedesubt; Nu are sigiliul rupt."
|
Un alpinist neasigurat stătea să cadă de pe un perete de stâncă. Abia se mai tinea cu o mână deasupra hăului. Se uită la cer si strigă disperat:
- Doamne, esti acolo?! Se aude o voce blândă: - Da, fiule! - Ce să fac, să nu mă zdrobesc de pământ? - Roagă-te să-ti fie iertate păcatele si desprinde-te de stâncă fără teamă. Se gândeste putin alpinistul, apoi strigă iar: - Pot să vorbesc si cu altcineva?! |
Culmea manelistilor :
- Sa conduci o mashina fara numar...fara numar... fara numar... ... |
Bula se cearta cu soacra:
- Bula, zice soacra, daca mai scoti un cuvant, plec din casa asta!!! Bula: - Taxi!!! |
- Chelner, ce vin ne recomanzi astazi la aniversarea casatoriei?
>> - Depinde D-le, vreti sa sarbatoriti sau vreti sa uitati... >> ------------ --------- --------- --- >> Chelnerul catre o doamna: >> - Ati observat ca sotul d-stra a cazut sub masa? >> - Te inseli draga, sotul meu tocmai acum a intrat pe usa . |
1 Attachment(s)
de vazut..:lol::lol::lol::lol:
|
Un cersetor intinde mana catre un domn, dar acesta nu-i da nimic:
- Lasa ca stiu eu ca, daca ti-as da bani, i-ai bea! - Domnule, dar eu nu beau deloc! - Atunci i-ai da pe tigari. - Dar eu nu fumez! - Atunci, i-ai cheltui cu femei usoare... - Domnule, n-am facut niciodata asa ceva! - Atunci, vino sa vada sotia mea cum arata un barbat fara vicii. |
Sotul se uita atent la sotia sa si-i zice: - Rochia ta noua este prea indrazneata. Se vede totul prin ea. - Ei si? O femeie cinstita nu are nimic de ascuns...
|
Un indian navajo statea langa un agent de vanzari pe o banca in parc... intre ei se afla o punga mare de hartie... indianul fixa de ceva timp punga de hartie. - Vrei sa stii ce e in punga? intreaba agentul de vanzari. Indianul dadu afirmativ din cap. - E o sticla de vin, am luat-o pentru nevasta-mea. Indianul tacu o vreme, apoi zise, dand afirmativ din cap de mai multe ori: - Bun schimb ai facut...
|
|
Ar fi ceva sa mananci garnitura de chiulasa, simeringuri in sos si un porc cayene!!! :lol: :lol:
|
Trei scheleti mergeau pe stradă. La un moment dat, unul îl pipăie pe cel de lângă el:
- Ia uite ce oase bune ai! Când ai murit? - În '65, zice scheletul. Eh, am trăit bine, sănătos... Dar tu când ai murit? - În '73. Si eu am trăit bine, vitamine la greu, exercitii fizice, fără vicii... Curiosi, cei doi scheleti îl întreabă si pe al treilea: - Dar tu când ai murit, că pari să te tii cel mai bine dintre noi! - Eu n-am murit, răspunde al treilea schelet, sunt model si mă duc la o prezentare de modă... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning