![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
pfff.... |
lupii astia mor de foame.... da nu se lasa scufi:) nu se lasa!!!
|
804ron pt folii,jante,centura,plm ce mai scria dementu' ala acolo si 10mil pt asigurare! unu' scria si unu tragea tare de numere,ala de pe spate era lipit cu silicon si a tras de el,l-a strambat ca dracu da' nu s-a lasat nici de nebun pana nu l-a scos! singura satisfactie a mea a fost ca s-a umplut gaboru de namol pana la cot,ca era numarul de pe spate blindat de noroi! plm....ca la razboi!!BMW FOR LIFE...;)
|
Quote:
imi pare rau de amenda :( lasa ca a inceput sa ninga iar si faci rost de bani s-o platesti si sa-ti iei numerele inapoi...stii tu ce zic cu ninsu'...dar mai bine era sa faci altceva cu banii aia decat sa platesti amenda.. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cand te joci cu focu stii ca exista riscuri sa te arzi !!! |
Quote:
acum ii inteleg pe aia care le face flagrant cu spaga! nu sunt decat niste infecti.. |
PFF c naspa .. sa mor d nu ma oftic rau d tot d tine ... las ca o rezolvi si pe asta.. e nasol ca esti filat fraieri tot nu se vor lasa !
Bafta ! |
sa-mi bag pixu, daca stateam prin Buc as fi pus de-o cheta sa iti luam o asigurare macar :x Cu 5 mil omologai folia oarecum si luai si asigurarea, macar pe 6 luni, apoi... te pupau aia in fund cand te opreau.
|
ce sa le ceri :-@ , e foame de bani :))) lasa ca treci tu si peste asta.. bafta
|
N-ai putut sa te intelegi cu ei sub nici o forma?
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci e superba masina....
|
Quote:
azi pe la ora 20' mi-am luat numerele,am ajuns repede cu ele drept in garaj sa le pun:D:Dsi sa dau repede o tura ca ma napadise doru' de ea,nu am mai mers tocmai de sambata dimineata cu ea:shock:,decat pe fata i-am atarnat numaru' si gata de drum! am bagat benzen de-un milion asa de nervi si cand ieseam din petrom trece un logan de politie incet pe langa mine,parca am vazut pe dracu,zic eu in gand lasa'i ca se duc si plec incet in urma lor;)....pac pac,au mers 500 de metri si au oprit:shock::shock:,am zis ca fac infart ca ala de la volan a patinat la iesirea din masina,nu mai nemerea usa sa sara repede in mijlocu soselei! m-a oprit:twisted:,mi-a cerut actele si eu i-am dat amenzile,i-am zis ca daca imi mai da o amenda si de 5 lei eu iau maxi taxi si i-o las lui masina! a inceput sa rada ca....animalu' si m-a lasat sa plec..a strigat cand ma urcam in masina sa am grija! nu stiu la ce se referea..sa am grija de mata am zis...asa incet;);) |
Ai ghinion :D de vina e culoarea rosie a masinii , sare in evidenta repede :shock::shock:
|
Lasa ca asa incet incet te imprietenesti cu ei.... si pana la urma nu te vor mai opri aproape deloc :):):):):):):):):):)
|
Quote:
sax...cand am luat matza rosie am luat'o sa nu se deoachie dracu! si ea uite-te ce sumprize'mi provocheaza:lol::-):-) |
liviule :))) mi'am adus aminte aveam un sticker pe fosta masina " A.C.A.B"
baga si tu unu :)):)):)) ca tot asa pateam si eu cu ei, ma opreau zilnic nesimporci! NISTE LESINATI DOMNE! ps: foarte frumoasa masina! |
Quote:
MS FRUMOS!:D |
1 Attachment(s)
Quote:
dar mai bine iti faci un tricou de genu :):) |
2 Attachment(s)
Quote:
A.C.A.B... tricou+stickeru asta pe masina cu ftp e pur sex pt politie :))) |
Quote:
ala pe masina si's halit!!:shock::shock: |
Quote:
|
Ei oricum is analfabeti si nu stiu sa citeasca ce scrie pe stiker .. mai ales in engleza !! Poti sa scri pe masina toata cu literede 20 cm ca tot nu inteleg , o sa creada ca e reclama la guma sau ceva :D
Repet sugestia mea , fa copi la acte si daca dai de unu cretin ii dai xeroxurile sa vada ca ai acte ! Numerele prindele in suruburi de alea cu cap semisfera si nu le mai desface veci .. |
Vorba aia cica prinde si mai bine numerele acolo sa le poti da jos numai cu spoiler cu tot:):):):) ca sa le faci si mai in giuda :)):):)
|
eu am numerele prinse in nituri finute albe nici nu se observa :D (sa mai desfaca pla mea)
|
bv boss...bine ca ai recuperat numerele.....;)
bafta si poate ne vedem cand o da caldura....vin pe la tine cu "denis"...:lol: |
Quote:
Multa bafta |
Quote:
sa n-o lase alin in urma mult;);) |
Quote:
haha :)) se fac planuri de nunti , alea alea ? :D |
Salut.frumoasa foc masina .Bine intretinuta , se vede ca esti pasionat.
Am inteles ca o vinzi ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o vand??!!:lol::lol: |
Ti-am citit tot topicul din pagina in pagina...foarte frumoasa masina si ingrijita, imi pare rau pentru cele intamplate cu capetele de creta dar asta este ...doar la noi m-ai vezi asa ceva...Iar tu si cu marean si cu gasca de la ploiesti sunteti maximi :lol:...daca ai timp si chef te pot scoate la niste fotografii :D...bafta incontinuare
|
Quote:
plm,eu sa fiu sanatos si sa mearga fortza matza!pt astia...multa muie!! o sa am timp pt fotografii,mai am de retusat ceva dar sa se mai incalzeasca afara! sa-mi gasesc dreac si freo doua pisde sa le cracanez pe masina ca se poarta pisda anu' asta!:lol: |
=)))
daca o vand pe a mea si fac rost de cash,ti'o cumpar eu . |
Quote:
toate cracanatele sa apeleze la liviu! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning