Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

jakal 19-02-11 21:39

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4101118)
scufita a ramas fara numere! pulitia a daruit masa cu frumoasa suma de 18mil!!!!

:shock::shock: ca nu mai luasem amenda de mult...:lol:

ba esti nebun??....si i-ai lasat sa le ia?....

pfff....

Maniak22 19-02-11 21:46

lupii astia mor de foame.... da nu se lasa scufi:) nu se lasa!!!

liviu tex 19-02-11 21:58

804ron pt folii,jante,centura,plm ce mai scria dementu' ala acolo si 10mil pt asigurare! unu' scria si unu tragea tare de numere,ala de pe spate era lipit cu silicon si a tras de el,l-a strambat ca dracu da' nu s-a lasat nici de nebun pana nu l-a scos! singura satisfactie a mea a fost ca s-a umplut gaboru de namol pana la cot,ca era numarul de pe spate blindat de noroi! plm....ca la razboi!!BMW FOR LIFE...;)

IF-88-MDL 19-02-11 22:54

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4095346)
lasa ca-ti imprumut eu pupucu sa-ti faci de cap in el!:lol:

bagi frumos in marchearier,ca ai vazut azi cum intra de frumos,tragi intr-o liziera

si let's rock'n roll!!:lol::lol:

da' ce frumos intra :)) numai in marchearier as merge cu el :)) daca am nevoie te anunt sa mi-l imprumuti...direct acolo in spate ma pun,dau cu matura aschiile alea,rumegusu'...si go! :))

imi pare rau de amenda :( lasa ca a inceput sa ninga iar si faci rost de bani s-o platesti si sa-ti iei numerele inapoi...stii tu ce zic cu ninsu'...dar mai bine era sa faci altceva cu banii aia decat sa platesti amenda.. :(

Marian_nebunu 19-02-11 23:22

Quote:

Originally Posted by IF-88-MDL (Post 4101418)
da' ce frumos intra :)) numai in marchearier as merge cu el :)) daca am nevoie te anunt sa mi-l imprumuti...direct acolo in spate ma pun,dau cu matura aschiile alea,rumegusu'...si go! :))

imi pare rau de amenda :( lasa ca a inceput sa ninga iar si faci rost de bani s-o platesti si sa-ti iei numerele inapoi...stii tu ce zic cu ninsu'...dar mai bine era sa faci altceva cu banii aia decat sa platesti amenda.. :(

da bine gandesti ma...muncim sa dam la gabori bani este?

IF-88-MDL 19-02-11 23:24

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4101462)
da bine gandesti ma...muncim sa dam la gabori bani este?

atunci fura ca sa le dai bani ca de dat oricum le dai bani :))

Marian_nebunu 20-02-11 00:10

Quote:

Originally Posted by IF-88-MDL (Post 4101465)
atunci fura ca sa le dai bani ca de dat oricum le dai bani :))

Daca avea asigurare nu le dadea nimic ....dar el merge fara din Decembrie :) si ce crezi are si masina data in "consemn" daca stii ce inseamna !!!

cand te joci cu focu stii ca exista riscuri sa te arzi !!!

liviu tex 20-02-11 00:18

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4101545)
Daca avea asigurare nu le dadea nimic ....dar el merge fara din Decembrie :) si ce crezi are si masina data in "consemn" daca stii ce inseamna !!!

cand te joci cu focu stii ca exista riscuri sa te arzi !!!

le-as da m.... ,da' multa ...!

acum ii inteleg pe aia care le face flagrant cu spaga! nu sunt decat niste infecti..

crysty.bobok 20-02-11 00:42

PFF c naspa .. sa mor d nu ma oftic rau d tot d tine ... las ca o rezolvi si pe asta.. e nasol ca esti filat fraieri tot nu se vor lasa !

Bafta !

Nosfer 20-02-11 12:01

sa-mi bag pixu, daca stateam prin Buc as fi pus de-o cheta sa iti luam o asigurare macar :x Cu 5 mil omologai folia oarecum si luai si asigurarea, macar pe 6 luni, apoi... te pupau aia in fund cand te opreau.

sYdanyel 20-02-11 13:18

ce sa le ceri :-@ , e foame de bani :))) lasa ca treci tu si peste asta.. bafta

drq928 20-02-11 13:27

N-ai putut sa te intelegi cu ei sub nici o forma?

liviu tex 20-02-11 13:30

Quote:

Originally Posted by drq928 (Post 4102794)
N-ai putut sa te intelegi cu ei sub nici o forma?

ce sa te intelegi daca stateau cu geamurile inchise si+ ca sunt chititi sa ma faca de curse!

liviu tex 20-02-11 13:31

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4102448)
sa-mi bag pixu, daca stateam prin Buc as fi pus de-o cheta sa iti luam o asigurare macar :x Cu 5 mil omologai folia oarecum si luai si asigurarea, macar pe 6 luni, apoi... te pupau aia in fund cand te opreau.

:lol::lol::lol:am avut bani ma dracu de asigurare din dec pana acum de 50 de ori dar cand am uitat cand era inchis...plm...

B3ST 20-02-11 14:42

Deci e superba masina....

liviu tex 22-02-11 00:28

Quote:

Originally Posted by B3ST (Post 4103006)
Deci e superba masina....

ms frumos!:D

azi pe la ora 20' mi-am luat numerele,am ajuns repede cu ele drept in garaj sa le pun:D:Dsi sa dau repede o tura ca ma napadise doru' de ea,nu am mai mers tocmai de sambata dimineata cu ea:shock:,decat pe fata i-am atarnat numaru' si gata de drum! am bagat benzen de-un milion asa de nervi si cand ieseam din petrom trece un logan de politie incet pe langa mine,parca am vazut pe dracu,zic eu in gand lasa'i ca se duc si plec incet in urma lor;)....pac pac,au mers 500 de metri si au oprit:shock::shock:,am zis ca fac infart ca ala de la volan a patinat la iesirea din masina,nu mai nemerea usa sa sara repede in mijlocu soselei! m-a oprit:twisted:,mi-a cerut actele si eu i-am dat amenzile,i-am zis ca daca imi mai da o amenda si de 5 lei eu iau maxi taxi si i-o las lui masina! a inceput sa rada ca....animalu' si m-a lasat sa plec..a strigat cand ma urcam in masina sa am grija! nu stiu la ce se referea..sa am grija de mata am zis...asa incet;);)

SAX1987 22-02-11 00:32

Ai ghinion :D de vina e culoarea rosie a masinii , sare in evidenta repede :shock::shock:

Maniak22 22-02-11 00:44

Lasa ca asa incet incet te imprietenesti cu ei.... si pana la urma nu te vor mai opri aproape deloc :):):):):):):):):):)

liviu tex 22-02-11 00:50

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4108594)
Lasa ca asa incet incet te imprietenesti cu ei.... si pana la urma nu te vor mai opri aproape deloc :):):):):):):):):):)

sa ma imprietenesc cu ei...ce-ai ma?:shock: dupa ce imi baga mortu'n casa din doua'n doua saptamani imi trebe imprieteneala cu ei? sa'mprieteneasca cu masa!!

sax...cand am luat matza rosie am luat'o sa nu se deoachie dracu! si ea uite-te ce sumprize'mi provocheaza:lol::-):-)

bcoupe 22-02-11 01:00

liviule :))) mi'am adus aminte aveam un sticker pe fosta masina " A.C.A.B"

baga si tu unu :)):)):)) ca tot asa pateam si eu cu ei, ma opreau zilnic nesimporci!

NISTE LESINATI DOMNE!

ps: foarte frumoasa masina!

liviu tex 22-02-11 01:08

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4108604)
liviule :))) mi'am adus aminte aveam un sticker pe fosta masina " A.C.A.B"

baga si tu unu :)):)):)) ca tot asa pateam si eu cu ei, ma opreau zilnic nesimporci!

NISTE LESINATI DOMNE!

ps: foarte frumoasa masina!

ce inseamna ACAB?

MS FRUMOS!:D

Maniak22 22-02-11 01:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4108613)
ce inseamna ACAB?

All Cops Are Bastards :):):):):)

dar mai bine iti faci un tricou de genu :):)

bcoupe 22-02-11 01:18

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4108613)
ce inseamna ACAB?

ALL COPS ARE BASTARDS

A.C.A.B...

tricou+stickeru asta pe masina cu ftp e pur sex pt politie :)))

liviu tex 22-02-11 01:28

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4108620)
ALL COPS ARE BASTARDS

A.C.A.B...

ce aveti ma??? aaaalooo,pai cre' ca voi aveti cv cu mine!!:lol::lol:

ala pe masina si's halit!!:shock::shock:

Maniak22 22-02-11 01:28

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4108620)
ALL COPS ARE BASTARDS

A.C.A.B...

Cica face bine la permis :):):):):):):):):):)

SAX1987 22-02-11 01:35

Ei oricum is analfabeti si nu stiu sa citeasca ce scrie pe stiker .. mai ales in engleza !! Poti sa scri pe masina toata cu literede 20 cm ca tot nu inteleg , o sa creada ca e reclama la guma sau ceva :D

Repet sugestia mea , fa copi la acte si daca dai de unu cretin ii dai xeroxurile sa vada ca ai acte ! Numerele prindele in suruburi de alea cu cap semisfera si nu le mai desface veci ..

Maniak22 22-02-11 01:43

Vorba aia cica prinde si mai bine numerele acolo sa le poti da jos numai cu spoiler cu tot:):):):) ca sa le faci si mai in giuda :)):):)

bcoupe 22-02-11 01:44

eu am numerele prinse in nituri finute albe nici nu se observa :D (sa mai desfaca pla mea)

jakal 22-02-11 13:06

bv boss...bine ca ai recuperat numerele.....;)

bafta si poate ne vedem cand o da caldura....vin pe la tine cu "denis"...:lol:

yvan_yonut 22-02-11 14:49

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4108633)
ce aveti ma??? aaaalooo,pai cre' ca voi aveti cv cu mine!!:lol::lol:

ala pe masina si's halit!!:shock::shock:

Respect , am citit 69 de pagini masina e de nota 10 se vede ca pui suflet pentru masina asta ! in legatura cu politia incearca sa fii cat mai legal( ia-ti omologare pentru geamuri cu toate ca ai decat pentru spate dar daca te opresc pentru fata si in lege spune clar ca daca in 10 min o readuci la normal nu au dreptul sa te amendeze , eu la bora am pus de 3 ori folie pe fata ,cand simteam ca nu se poate face nimik o dadeam rpd jos

Multa bafta

liviu tex 22-02-11 18:17

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4109705)
bv boss...bine ca ai recuperat numerele.....;)

bafta si poate ne vedem cand o da caldura....vin pe la tine cu "denis"...:lol:

:D:Dnu poate..siguranta ne vedem! pana vi cu denis al mic o antrenez pe maria!:lol:

sa n-o lase alin in urma mult;);)

Ricardinho 23-02-11 08:31

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4110647)
:D:Dnu poate..siguranta ne vedem! pana vi cu denis al mic o antrenez pe maria!:lol:

sa n-o lase alin in urma mult;);)

haha :)) se fac planuri de nunti , alea alea ? :D

minimal.madness 23-02-11 17:51

Salut.frumoasa foc masina .Bine intretinuta , se vede ca esti pasionat.
Am inteles ca o vinzi ?

liviu tex 23-02-11 23:52

Quote:

Originally Posted by yvan_yonut (Post 4109980)
Respect , am citit 69 de pagini masina e de nota 10 se vede ca pui suflet pentru masina asta ! in legatura cu politia incearca sa fii cat mai legal( ia-ti omologare pentru geamuri cu toate ca ai decat pentru spate dar daca te opresc pentru fata si in lege spune clar ca daca in 10 min o readuci la normal nu au dreptul sa te amendeze , eu la bora am pus de 3 ori folie pe fata ,cand simteam ca nu se poate face nimik o dadeam rpd jos

Multa bafta

ms frumos! :Do sa incerc sa omologhez folia de pe spate! plm..vad eu!!;)

liviu tex 23-02-11 23:53

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 4112129)
haha :)) se fac planuri de nunti , alea alea ? :D

da ma,da fuga si ia-ti costum ca te punem nas!!:lol::lol:

liviu tex 24-02-11 00:00

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4113792)
Salut.frumoasa foc masina .Bine intretinuta , se vede ca esti pasionat.
Am inteles ca o vinzi ?

multumesc frumos!

o vand??!!:lol::lol:

opia 24-02-11 00:07

Ti-am citit tot topicul din pagina in pagina...foarte frumoasa masina si ingrijita, imi pare rau pentru cele intamplate cu capetele de creta dar asta este ...doar la noi m-ai vezi asa ceva...Iar tu si cu marean si cu gasca de la ploiesti sunteti maximi :lol:...daca ai timp si chef te pot scoate la niste fotografii :D...bafta incontinuare

liviu tex 24-02-11 00:15

Quote:

Originally Posted by opia (Post 4115182)
Ti-am citit tot topicul din pagina in pagina...foarte frumoasa masina si ingrijita, imi pare rau pentru cele intamplate cu capetele de creta dar asta este ...doar la noi m-ai vezi asa ceva...Iar tu si cu marean si cu gasca de la ploiesti sunteti maximi :lol:...daca ai timp si chef te pot scoate la niste fotografii :D...bafta incontinuare

se intampla frate..daca aveam un Bentley nu se intamplau atatea!

plm,eu sa fiu sanatos si sa mearga fortza matza!pt astia...multa muie!!

o sa am timp pt fotografii,mai am de retusat ceva dar sa se mai incalzeasca afara! sa-mi gasesc dreac si freo doua pisde sa le cracanez pe masina ca se poarta pisda anu' asta!:lol:

minimal.madness 24-02-11 00:29

=)))
daca o vand pe a mea si fac rost de cash,ti'o cumpar eu .

bcoupe 24-02-11 10:24

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4115205)
sa-mi gasesc dreac si freo doua pisde sa le cracanez pe masina ca se poarta pisda anu' asta!:lol:

toate cracanatele sa apeleze la liviu!

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning