![]() |
Re: Diverse Discutii
Pleshu Catalin Andrei (administrator)
Mobil: 0723 241 194 ; 0762 202 822 |
Felicitari baietzilor din BZ care au facut senzatie la Tulcea la legale. 8)
|
in seara asta iese vreunu la ''o samanta ?''
|
Iesiti la un pahar de vorba?:lol:
Maine seara am Agapa,de absolvire si nu pot veni ar fi minunat sa se tina ceva in seara asta:oops: EDIT:iar ma bag ca muscan lapte neinvitat |
1 Attachment(s)
prea tarziu pt mine , am avut destule pe cap azi.. :(
Cine stie , cunoaste.. ;) O mica poza de pe la tulcea si vor mai urma si altele.. |
Stie cineva daca este in Buzau cineva care face stikere,sau parasolare gen ale de parbriz?
|
sigur ca este dar nu stiu cum o sa intri in posesia lor.. (PN?)
|
Quote:
|
sa incerce pe str Horticolei la Catalin
se numeste Bridge prest si ai un link aici |
Quote:
|
salut stie cineva vreo adresa de mail sau un numar de telefon de la firma de colantare de pe bulevardul garii ?am nevoie urgenta !!
multumesc !! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
cine a mai fost in weekend la off road. la maracineni?
a stat cineva si dupa ce a inceput ploaia?..as fi vrut sa vad si eu cum evolueaza masinile |
Saracul Suzuki, nu mai iesea din gropi, noroc cu noi.
|
@bz_22_fxf scuza`ma prietene dar deja esti penibil !!! Ai cumva motor de audi TT pe masina si nu stiu eu ?!
|
Am auzit cum ca Cosmin are multi dusmani in oras...
|
nu este vorba de dusman , pt ca nu ma consider dusmanul nimanui dar omu` a facut o faza de m`a lasat blocat..
probabil a incercat sa impresioneze pe cineva dar nu stiu cat de mult a mers... |
Quote:
|
nu`mi permit sa fac asta pe un forum public :oops:
|
Nu fi timid. Chiar te rugam, spune-ne cum e faza cu "viteazul" FXF. :lol: Pan` la urma e forum de discutii. Mai radem si noi, mai zambim ;)
|
Hai nu fi timid. Spune-ne. :lol: Mai zambim si noi. Ce act de vitejie la volan a mai facut "viteazul" FXF? :lol:
|
am iesit vineri in oras cu sotia , cumnatul si cumnata mea iar domnu` cu masina proprietate personala (FXF) s`a dat in spectacol la semafor intr`un mod destul de penibil.. mentionez ca eu conduceam alta masina decat a mea si nu cred ca si`a dat seama ca sunt eu pt ca nu ne cunoastem personal..
Ambala destul de tare masina si se uita cu un ochi la mine si cu celalalt la semafor.. copiii fugeau speriati , femeile gravide erau sa avorteze ; era un haos total.. :shock: |
ce frumos povestesti :D
trebuie sa intelegi ca are valente de reisar, si din moment ce statul nu ii pune la dispozitie o pista, se da si el,:oops: cu el , prin oras :D :rolleyes2 |
sunt amanunte care nu pot sa le pun pe "hartie"
face 2 face e mai bine ;) |
Quote:
Mihayzz: :))))) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: cine minte ?! :-? |
eu pana atunci nu l`am vazut in viata mea.. este "plinutz" si tuns f scurt , iar in dreapta mai era cineva.. masina nu mai are vechile "accesorii" pe ea
|
Quote:
|
cine e frate "FXF" u asta? si ce super masina are? vad ca nu l vb nimeni de bine pa forumu asta....sau poate sunteti voi invidiosi pe "valoarea "lui?!;)
|
vorbeste lumea si este rautacioasa...
|
Quote:
|
Quote:
|
care'i frate mincinosu' ala ?!
|
Quote:
Raspuns: Cosmin |
vii sambata la intalnire si iti explic cum a fost treaba...
|
Scuze ca ma bag ca musca in ciorba,dar Sambata cei care vor revista 4tuning,5 lei revista,luni cine vrea sa vina cu mine ma duc sa depun bani si dupa le asteptam.
|
Scz ca ma bag ca o a 2-a musca in ciorba, da-mi si mie un pm ca o vreau si eu...Multumesc anticipat. Numai bine!
|
toata lumea e in concediu? nu se mai misca nimic pe forum pe aici....pe strazi ceva actiune?
|
Quote:
|
buzaul mai traieste?
|
eu is prins cu treburi mari dar ma chinui sa traiesc.. sambata poate reusesc sa trec si eu pe la intalnire
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning