![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
si sper k ai citit toate post-urile deci te asteptam la cornetu duminik |
Supeeeer marfaaa paralolarul :X :X:X:X:X:X:X
|
Quote:
|
TAZZ-ULE CE SURPRIZE NE PREGATESTI PENTRU INTRUNIREA SAPTAMANALA DE LA POLI SI PENTRU CEA DE DUMINIK VREM SA VEDEM NOI MEMBRI
|
Quote:
|
Quote:
O SA FIM LA TANK LA BLOC |
si aseara sa lasat cu amenda:)) " a condus auto vw cu nr b55nsl pe dn6 si a folosit luminile de ceata in conditi de vara si na prezentat permisul de conducere " poi ftmmmm de gabor inputit te iei de foolie te iei de tobe si sa imi zici mie ca nu ti-am dat permisul sa ramai orb si sa nu mai vezi ......
auzi ma ii dai toate actele ii dau autorizatia de folie si imi zice seful lor poi la service asa iti da da asta nui valabila ba scrie cate geamuri scrie nr masini e autorizata firma de rar am alea puse in geam nu domne nui e asta autorizatia :)) bai cums nu fie asta daca voi nu stit nu mai vb ....si uite asa am luat eu amneda pt proiectoare:)) plus bonus din partea casei de la bragadiru ca nu am prezentat permisu=))) 120 ron in 2 zile:)) a 2 amenda in viata mea mai ieftin am scapat cand am intrat pe interzis:)))50 ron decat acum:))) |
Quote:
|
NJD-ule.....te iubesc rau de tot gaborii....
Vineri,sambata si duminica la real berceni....sunt concursuri cu monster-truck-uri:D.Va tenteaza ca,dupa ce ne strangem sa mergem acolo?Spectacolul incepe la 7 jumate seara....o sa revin cu mai multe detalii:D |
Quote:
|
te dai cu monster-trucks-uri?:)))
|
Quote:
|
Quote:
Defapt faza e k dak nu se punea in fatza mea ma lua pe mine...deci intr-un fel ii sunt datoare lui Ionutz :* |
Quote:
|
Quote:
|
Haideti la munte gasca ;;)
|
Eu sunt la munca ,mai am 30 de min de pauza:lol:!!!
|
vera,platesti pt toti:D?
|
Quote:
Da cum sa nu Tzzu... numai asteapta sa castig la loto :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frate nu mie de amenda ca oricum am platito mie oftica pt ce a scris in ea cand am citi acasa:) cat despre vera stiu cum e sa mergi cu o masina cu nr expirate ca la ea cam asta e am mers si eu cu bmw si e cam stresant
cel mai tare a fost la faza de aseara ca doar am zis :))"daca e sa fie politia fac sa ma opreasca pe mine :))" bai si a raq asa si a fost:)) oricum mai jegosi ca aseara nu am vazut sa cauti nod in papura sa scri ceva in proces si sa dai amenda pt aleceva:( e total jenant:) bine ca am scapat si nam avut talonul ridicat nu imi era de amenda de talon imi ie ca dau mult mai mult decat amenda :) azi ma duc sa fac evacurarea sa nu se mai auda ca e si cam stresanta:))sa vad daca se potriveste de la un gti 8v model 93 ca al meu e 96 si de la catalizator nu se stie |
Quote:
|
Quote:
azi de la 6 el e acolo eu ma duc mai devreme ma uit sub aia sa vad daca merge luata o iau si daca am timp o urc pe a mea pe rampa si incerc sa o fac daca nu o termin maine a cica ar trebui si sudat:( |
Quote:
numerele nu sunt expirate doar am pb cu asigurarea... italia..logic |
Quote:
dak e o sa vin cu un prieten ca are o problema cu turbo |
Quote:
|
Quote:
|
Bai traiasca voua...aveti mes....numai faceti atata off-topic...!!!
OFF-TOPIC=tot ceea ce nu isi are locul aicia gen discutii intre 2 persoane pe cate 5-6 pagini&stuff...pe un topic de genul ar trebui postate doar poze si filmulete ca sa atragem si noi alti oameni,ca asa na sta lumea cate 2-3 zile sa citeasca toate paginile,asa ca liviu(ald-ul) si vera(Vera.Tygrutza) ca vad ca voi faceti mult OFF-TOPIC vorbiti fratilor pe mes!!! Nu o luati in nume de rau,da' na,deja e stresant sa facem "N"spe mii de posturi,si acuma scuze tank tazz&trupa dar inainte era Racer care facea posturi de genu' acuma a-ti dat de mn:twisted:!! Bafta si Respect S.R.S.!!! |
Quote:
|
Quote:
Uitate cate mesaje am dat eu...asa ca nu mai vb aiurea..gata nu mai zic nimik |
Ca sa intelegeti nu e vorba de cate mesaje a-ti facut conteaza continutul si de cate ori in 5 min a-ti postat...aveti optiunea EDIT 15 min...folositi-o....si e vorba ca nu trebe sa postam cand vin la bloc sau chestii de genu ci ar trebui sa postam ce s-a mai facut pe la masini;),poze clipuri&STUFF!!!
Si stiu ca ma luati la injuraturi grav rau de tot ca de' toata lumea lu' GRIN in cap da' macar puneti-va in locul unuia care vrea sa intre la noi pe topic,cititi voi de la pagina 1 la 76...si spuneti-mi cat v-a luat:evil:! P.S. Luati exemplu de la Leo posteaza din an in paste da in fiecare post a mai facut ceva la masina;)!!! |
Quote:
|
GRIN F*** de copil r*** firai tu sa fii de om i****** , glumeam mane:P lasati si voi id`urile voastre ca nu am decat pe a lu tank tazz si grin :|
|
Ladies and Gentelmans....Diseara ,20.30.Polivalenta:D
va pupa tazzu:D |
Quote:
|
Dragi colegi...astazi tocmai am terminat filmuletul de prezentare+filmuletul de aseara cu nebunii de SKN,PTM,Alex Astra Caravan,Vera,Liviu,Diciu,NUH,AVY,Blondu,si restu care nu v-am precizat sa ma anuntati...
Momentan din cauza modemului meu am reusit sa uploadez doar filmuletu de prezentare in maxim o ora.si filmuletul de aseara!!! Respect S.R.S.! https://www.youtube.com/watch?v=otomR517A0U |
https://www.youtube.com/watch?v=2JZ7t...eature=channel
Vineri Seara:lol:!!! |
Dragi colegi.... cine vrea sa mearga pe arges sau posta...vom decide pe moment...maine la ora 10 dimineatza la orsova la tank la bloc... pt mai multe detalii contactati-ma!!! astept cat mai multe raspunsuri pozitive :*:*
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning