![]() |
aaa....
altcineva cine a mai fost pe gheata ? |
Re:
Quote:
|
astia au anuntat pe timp de zi temperaturi de 4...5...6 grade.....noaptea ingheata dar......io nu m-as mai risca
|
Quote:
|
Re:
Quote:
cand mai aveti tentative de a face cerculete..si altele pe gheata..un bip ceva..sa vin si yo....plzzzz :roll: |
voi sunteti nebuni,cu nubira pe ghiol nene ?are o tona masina aia ,daca .....doamne fereste
|
nu cu nubira .. cu leganza .. aia are o tona si ceva ... aproape 1t 500 :)) ...
ati vazut k a mai aparut o ambulantza k a lu tasu lu` renato ?? al cui e evo ala 8 cu stickere p el ? |
Re:
Quote:
eu nu le-as numi tentative...sunt chiar cercuri...art a filmat cu camera...da se vezi cand intra ceres cu leganza si toti striga \"fuuuugiiii , crapa bah....fugi cereeeeees,.... scoate masina de pe ghiol...\" :D :lol: |
:lol: :lol: :) ...ttarreee..\"fugi ceres\".. :)...oricum e destul de pericolos....dar daca nu ar fi periculos nu ai avea adrenalina.... :wink: ...
bravo baieti...asteptam filmultele....chiar si poze.. 8) |
cand mai facem o incursiune prin bucureshti peste jkv`u ?!
|
cand mai facem o incursiune prin bucureshti peste jkv`u ?!
|
ce mai facea lumea si azi am fost in port...mai nimeni....
pe unde umblati ? :roll: |
Re:
Quote:
Daca si-ar rupe toti masinile in fiecare zi...ar sta mai mult cu ele in service. Lumea mai ia o pauza, mai bea o bere, mai joaca un bowling.... :wink: |
da ai dreptate..ERY..dar unde beti bere ?? :lol:
|
Re:
Quote:
|
da,normal.... :lol: ....
ce vreme mohorata e afara..nici nu-ti vine sa iesi din casa.... :roll: |
las ca bem :D apoi recuperam pe strada :D apoi iarasi bem....si tot asa,e un cerc vicios.....btw,iti dai seama ce inseamna cand sunt -20 de grade afara? coma alcoolica :lol:
|
ca ala din Reclama de la Kreskova.....\"Ma ya ruskaya patrushka\".... :lol: ,de ar fii si fetele din reclama la noi acasa.... :roll:
|
da mosu,dar lipsea anuntul \"interzis minorilor sub 18 fara acordul majoritatii \" ,no ofence :lol:
|
lasa k vine frigu` ... cica asa anuntza ashtia la tv .. woooo gheatzaaa zapadaaaaaaaaaaaaaaaa :))
se barfeshte k apare un nou club in ctza :)) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:weee: |
Re:
Quote:
|
vb frumoas mah .. k
|
AM LUAT PERMISU AM LUAT PERMISU AM LUAT PERMISU AM LUAT PERMISU AM LUAT PERMISU AM LUAT PERMISU AM LUAT PERMISU AM LUAT PERMISU AM LUAT PERMISU AM LUAT PERMISU :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :o :o
|
Re:
Quote:
BV BV...cand te vedem si pe tine in actiune ??? :) .. felicitari ptr permis..ce o sa conduci ?? |
Re:
Quote:
deocamdata nu am masina dar o sa imi iau |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sunt putzin suparat ca nu a luat si fratimiu da asta e bea pt mine :drunk: :drunk: |
Re:
Quote:
da nu stiu daca ma bag sa fac ceva ca e masina lu unchimiu si daca pateste ceva masina :roll: sau afla ce fac eu cu ea ........ADIO masina asa ca nu garantez nimic |
Pei si mai asteptam mult sticlele alea de wisky promise ? :twisted:
|
m5 nou in cta negru ... jos palaria
|
Re:
Quote:
|
a dat pe antena 1 pe rdv`u cum se dadea in port .. pe andu si pe footix :))
|
am vazut si yo..ce frumos ii dadea RDV'.. :)
|
mare accident aseara la semafor la casa de cultura. BMW (ct-xx-dmx) vs tico + cielo + vreo 2 dacii + opel = multe salvari, descarcerare, pompieri si politie. care stie mai multe amanunte poate imi zice si mie.eu am trecut pe acolo la 10 minute dupa accident. sper ca toata lumea e ok
|
a dat pe antena 1 despre accident.. :roll:
|
s`a vb despre accident pe topicul : Portul Tomis-accidente..etc..vezi acolo :wink: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=1362&start=555
|
daca suntetzi interesati de accident / accidente chiar putetzi vedea la topicu facut pt acest lucru PORT , ACCIDENTE etc etc , cautatzi`l ca e aici pe constanta gasiti acolo mai multe informatii! P.S. nu nu e toata lumea ok din pacate
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning