![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....B -69-T A U
gata ..te am vazut si eu ......ai trecut pe langa mine la eforie .....data viitoare fluier ....ca sa stii ca eu sunt ....un nebun :peace: .....
|
-in curand veti vedea cateva poze cu TAU la mare...in Constanta la SS...in decor mai apar: DAC, CPF etc :lol:
-vor fi si 2-3 "mici" retusuri la bara fata (prindere), iar cand va pleca de-aici, fata de usa din stanga va fi aproape gata -ps: am vazut bordul live, arata excelent! felicitari zexstar!!! (si eu mi l-am facut la voi, dar cred ca mai apelez o data, as vrea ceva personalizat) |
1 Attachment(s)
Ma nu stiu ce modificari ii faceti voi acolo dar cred ca omul si-a pus NOS pe ea ca am incercat sa ii fac o poza si omul nu stiu ce a facut dar s-a dus glontz abia am apucat sa ii fac poza
|
bine ai revenit tau-leeee ne era dor de tine :D....ca de iarna trecuta :p
|
Bine ca ti-a facut cineva directia ca nici la Fetesti nu ajungeai intreg
|
Quote:
daca nu ma ajutai, nu stiu daca plecam cu tau la mare! tot cu matizul! |
asteptam si alte pozeeeeeee!!!!!!!!!!!:-P
|
...da ....la sala sporturilor din cta ;)
dar numarul sa curatat.......rau de tot .....proasta calitate:rolleyes2 |
ai hello tau-le bine ai revenit in buc.....cred ca sap asta imi scot si eu masina din service ....sper te poop si vb la tel
|
Faina Faina pacat ca nu poti vota de ami multe ori :lol:
|
1 Attachment(s)
bordu imi place.... dupa multe laude care le merita din plin, vin cu niste mici critici: pozitionarea numarului pe spate e aiurea rau de tot :( , a mai zis cineva ca nu exista o linie klumea intre alb-negru ( capota ai facut-o, cabina separat....) si ce ai lipit pe praguri nu prea imi place cum da(inainte,fara era mai super) .... si inca o chestie: la bara fatza se vede un defect
|
Quote:
reclamele pe praguri trebuia sa le pun undeva ca sunt "obligat"! in eforie am avut un incident pe plaja, am bagat masina in nisip si am ramas intepenit! am fost ajutat de multa lume..... beleau este ca am reusit sa-mi rup bara de fata (armatura) si imi sta bara f prost..... in fine .... am vb undeva sa o modific bara ... o indept si o sa fac ceva misto din ea... in rest ... ce sa mai zic urmeaza un polish ca trebuie..... alte "defecte''? daca mai este ceva sa nu ezitati sa-mi spune-ti sunt lucruri pe care nu le vad..... |
Quote:
Ms In rest felicitari ptr masina. |
Quote:
|
nu trebuie...se intelege ...cine vrea intelege de fapt ! :D
ps: ar fi fost o chestie sa faci linia dintre alb/negru dreapta... sa aiba continuitate..pe cand asa nu stiu ... nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun,daca nu voi incerca in photoshop sa-ti arat cum zic eu ca i-ar fi stat bine... dar acum na , totu' costa bani |
1 Attachment(s)
Deci dupa maine astea sunt;spoilar nush cu dar ii bagat inauntru la lateral.
:faruru ala de la far ii parca deplasa ;numarul trebuie schimbat fata deja tat e sters si nr din spate parca nu ii bine pozitionat. Cam atata..scuze dk te deranjez crede-ma nu imi bat joc...vreau daor sa iti spun..din pretenie inrest ii fain ;) |
Quote:
|
da....frumoasa masina...amm si eu o intrebare...cum ai iluminat bordu ? ;)
|
Quote:
PS a mai zis baiatul ca a suferit un mic incident deci e logic sa aibe "farul de la far" stramb "spoilaru" cu lufturi la grila fata ..etc etc. |
cine imi spune si mie cam cat mar costa sa fac pragurile la o dacie berlina sa para cas in continuarea masinii(sa nu se vada imbinarea),si cu ce tre sa dau?
on topic:misto masina sper so repari repede |
Quote:
bafta! |
1 Attachment(s)
TAU-ul oricum e cea mai tare DACIE din Romania
... ca sfaturi am incercat eu ceva in photoshop (nu ma prea pricep asa ca nu maritzi poza ;)) adik inteleg ca tre sa puna reclamele pe masina dar macar sa le faca aceeasi culoare si stalpul din spate nu imi place cum arata negreu , eu las vedea alb si despre spoilerul fatza deja sa discutat.... Succes in continuare cu modificarile.....;) |
TAU-le marfa colivia ... Astept sa vb ... Vreau sa iti zic ceva intre 4 ochii ...
Marfa masina ... NU te lua dupa toata lumea rea ... :rolleyes2 |
sal tua-le panourile cand sunt gata
|
sal TAU-le panourile cand sunt gata imi trim si mie o poza pe mes cand sunt gata sunt ala cu aia alb cu negru din pitesti
SAL ASTEPT MES PE ID-ncs_ady4tuning |
2 Attachment(s)
daca de panourile de usi vorbiti...sunt inca in lucru
am facut o mica greseala si si-au pierdut putin din forma spumei, dar s-a recuperat cu altceva si acum sunt pe drumul cel bun (cel putin asa cum le vad eu) nu promitem, dar intr-o saptamana una dintre fete ar trebui sa fie gata (partea din fibra, ca la finisaje Robert va anunta) iar cea de-a doua...nu stim inca :sad: PS: Robert, nu te speria, astea sunt doar mulajele ;) |
PS: am votat nashpa :twisted: :twisted: :twisted:
(GLUMEAM!!!) |
2 Attachment(s)
eu as vrea sa o fac portocaliu cu negru ce ziceti
|
te-a inspirat TAU pana acum ?
|
hai ma nu fiti rai ! oricare se poate lua dupa el ca ee super misto masina !:2gun: :chainsaw:
|
sa faci masina in 2 culori nu e brandu lu TAU! insa putea incerca altceva in locu paintjobului!!
PS: TAU ti-am vazut masina pe la costinesti ....chiar mia placut inaripatu ala al tau!bafta in continuare. |
Quote:
oricum nu ma deranjaza.... vreau sa-i pun xenon, instalatie cu tot cu lupa.... stie cineva cat costa si cum se monteaza? orice informatie este bine venita... |
Quote:
|
inainte de toate, da o fuga pe la service-uri de masini straine si intreaba de lupe cu tot cu oglinda fixata pe ele....fa rost de 2 lupe la fel si adapteaza-le pe sistemul de prindere al unor faruri vechi de dacie, fara sticla sau cu sticla, si pe urma le aranjezi tu ca sa se vada bine ;) (o sa vezi la mine)
in farurile astea o sa poti monta lejer xenon... succes! |
taule am eu instalatie de xenon si am si de vanzare
|
am diferite modele si la diferite tensiuni de alimentare
ma poti contacta la nr de tel 0748400185 |
IMI place dacia,avand in vedere masina de baza care dib cate an vazut eu era varza,stii daciile nu prea sunt bune pt tunning da vb. aia fiecare cu pasiunea lui,oricum nice car
|
Quote:
|
merge lupa, si sistemul cu xenon. doar ca aia e sticla tratata, iar xenonul va topi farurile actuale de pe dacie. pretenu ala cu dacia galbena lasata jos jos de tot, a vrut sa isi puna, si a renuntat la idee
|
acum TAU-le nu te supara dar daca as avea si yo masina alba si as vrea s-o vopsesc in doua culori , tot cu negru as face pt ca teoretic alb+negru da cel mai bine ! acum recunosc ca semanarea e izbitoare dar omu' acum nu pote fi acuzat de PLAGIAT :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning