![]() |
Re: BANNER Crazy Drivers pentru 4tuning DAY
si eu vreau o bucata
|
Re: 4tuning day, invitatie pt club
sunt curios cum o sa se rezolve cu steagurile... eu sunt rezervat deocamdata...
|
dacia wrc, revino-ti, nu-i sticker, e baner :))
|
Re: ATENTIE Catre membrii Crazy Drivers
s-a mai finalizat ceva cu filmuletzul?
|
Re: intrebare pt moderatori!
nu mai aranjeaza moderatorii sectiunea?
multe topicuri trebuie scoase din sticky... arata ca o taraba de bazar, e obositor sa urmaresti un topic... sunt multe care ar trebui inchise... va rog eu mult sa va ocupati putin... dureaza 30 de minute sa faceti putina curatenie... vedeti caexista o optiune ( merge topics ) care va permite sa lipiti doua sau mai multe topicuri ( cum ar fi cel cu cotizatiile, pentru care s-au facut sapte mii de topicuri ).. sunt multe,,, nu dureaza kiar mult... |
cine-i sixu`?
|
Re: Membri de onoare !!!
ti-o raspuns secretara:d
o platesc bine, si face lucrul bine, da cand trebuie raspund si eu din cnd in cand dupa cum observi, dupa numarul de posturi, drega mertzan, nu cred ca stau tocmai in umbra :D revin in medie cam 4 posturi si ceva scazand cele 16 zile cand nu mi-o mers netu, ar veni cam 6 posturi pe zii :D |
eu as putea sa fiu membru de onoare daca tot veni vorba :d
|
asa-m zis si eu
|
Se poate vedea ca am inceput sa le mai aranjez. Este ceva treaba dar sper sa fie gata in timp util.
|
Nu exista inca membrii de onoare. Astea fiind spuse se inchide acest topic pana va fi de actualitate.
|
Cristi, Cam pe cand este gata Bannerul?
|
Daca aveti sugestii legate de cuplarea mai multor threa-duri, de inchiderea sau de unstick la unele va rog sa ma anuntati. Sper ca ce am facut pana acuma este ok.
|
Rugamintea mea este ca sa dati la aranjarea thread-urilor dupa rating. Si asa o sa fie cel mai bine pentru ca am sa incerc sa le pastrez si eu asa pentru a avea o evidenta mai clara.
|
eu iti propun o solutie care m-a salvat de stergerea/inchiderea multor topicuri, si care m-a ajutat sa elimin off-topicu8l de pe sectiunea bacau...
a fost ideea lui vali vsa, dar a functionat de minune... exista un topic special pt discutii diverse pentrui membrii sectiunii, si am alipit acolo toate topicurile fara o semnificatie speciala pt oras ( aici pt club ) cum ar fi diverse curiozitati, felicitari, etc... cand dai merge le va aseza in ordinaea postarii, deci discutiile nu se amesteca intre ele... mia bine putine topicuri, si importante si aerisite, decat multe, si cu semnificatie relativa pentru club... cei care manifesta curiozitate fata de club vor gasi interesant un topic cu multe discutii maidegraba decat treij' de topicuri cu cateva raspunsuri fiecare... si asa rezolvi si cu topicurile closed... |
Trebuie ajuns in falticeni sa luam ceva materiale si se preconizeaza ca dupa ce avem tot ce trebuie sa 2 maxim 3 zile va fi gata.
Problema este ce vom face cu steguletele.... trimiteti cei din tara banii la suceava si le vom dace aici.....le faceti voi? ( Bacau, iasi) .... Ar fi bine sa stim ce se face ca mai e o sapt jumatate pana la plecarea la bucuresti. |
K. Merci mult de sfat.
Nu stiu astazi daca am timp dar sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa rezolv definitiv problema. |
Din cate am inteles de la Cristi, spunea Bacaul ca le face.
|
eu am incredere in gusturile voastre si in ce vrei sa faceti ... din pacate eu o sa mai lipsesc o perioada datorita unor probleme personale(sper sa ma intelegeti) dar o sa fiu alaturi de voi si o sa va sustin in tot ce vrei sa faceti din toate punctele de vedere...
Cu respect, Alex |
sixu` a fost masinuta mea....
|
sunt curios cine le va face din bacau...
|
scz de offtopic, dar ce masina era>
|
ok aleks, pai in cazu asta cel mai bine e sa trimiteti banii la suceava si le facem aici, nu credeti?
|
un oltcit... dar era a lui si o iubea... eu n-o stiu, dar ne-a innebunit p toti cu comoara lui :) pacat k a facut-o praf....
|
am zis asta
ii trimit cel mai probabil luni, pt k asteptam 2 cotizatii am vb p mess, remember :P |
sry....la varsta mea inaintata e normal sa mai uit cate ceva...:)
|
salutare! se pare ca de pe 31 pana pe 2 eu sunt la bucuresti!
nu promit ca ajung la 4tuning day, dar am o sambata de pierdut {cu tata}. deja i-am facut propunerea si ii place . deci e ff posibil sa ajung. chiar ar fi najpa sa vin la buc cand e un eveniment asa mare si sa nu ajung la el. |
Ok ...pana una alta....ce facem cu steagurile???? trimite bacaul banii si le facem la suceava? vor fi facute la bacau....pana diseara ar trebui sa ne hotaram sa stim ce facem ca totusi mai sunt cateva zile .
|
mai am d luat azi una bucata cotizatie, azi dupa amiaza sau cel tarziu maine ii trimit :D
|
eu trimit banii maine
la bacau nu s-a miscat nimic pe directia asta, dupa cum ma asteptam ;) |
cafeneaua membrilor crazy drivers
aici e de preferat sa postam discutiile care nu au un subiect specific, e de preferat sa supuneti aici atentiei problemele voastre, daca sunt minore, decat sa creeati un topic doar pentru asta
|
E perfect.....am vb azi de stegulete si au fost scoase la un pret acceptabil....asa ca vb diseara pe mess mai multe
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
apasati pe asta
daca vreti sa va apara sub nume si grupul din care faceti parte. cei care au mai multe grupuri il vor selecta pe cel dorit... |
Re: kitch tuning din bacau
eu in portbagaj am sistem de recirculare a aerului. nu gulesc.
|
Re: kitch tuning din bacau
...mertan-e...
pune mana si chinuie 3-ul ala, are potential.2 litri de BMW fac fata la modificari majore.A si inca ceva usureaz-o scoate tot de pe ea ca degeaba ai 300(daca o modifici klumea) de cai daca te face un cielo la plecare. Ma sparg astia cu japonezele, poate ati uitat ce europene avem...Va salut in spirit civic si v-am poopat pe volan.. |
Cred k diseara sau maine dimineatza va fi gata bannerul
|
Low_Ridah...stii u..ce am vb:D apropo, ai cum sa pui si aici o poza cu baner`ul sa-l vedem si noi? nu stiu daca ne mai vedem pana in weekend..
|
Quote:
Maine la amiaza ma duc dupa steaguri ca vor fi gata sigur. Cred ca pana atunci si bannerul sa fie gata ;) Maine seara iesim sa "testam" steagurile :)) |
Quote:
|
bine k am rezolvat cu banii :D
stefan, apreciez prezentarea facuta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning