![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Frumoase tare mititelele!!! imi plac cum sunt detaliate la motor!
|
excelente modelele HPI....
cred ca sunt unele dintre cele mai bine realizate 1:43... la mai multe..:) |
Mama.. de ce verde poate avea Japan asta...absolut superba si pozele la fel:!:
|
Wow!!! Frate esti criminal, e superba Mazda, ce detalii, ce culori, nu am cuvinte. Bravo! Esti un adevarat colectionar!
|
eee Mazda asta chiar imi place, arata intr-un mare fel, adica si cand sta, parca fuge, felicitari:!:
|
frumos....intr-adevar frumos...o placere sa mai vad un fan al machetelor high end...
|
Multumesc frumos pentru aprecieri!
|
11 Attachment(s)
Premium ClasiXXs 1/43 Mercedes-Benz L3500 "Porsche-Renndienst" Camionul reprezinta o asistenta Porsche din anii '50. Din ce am citit pe net, este asamblat si vopsit manual. Pentru cei care se intreaba ce lungime are, este cat o macheta 1/24 (~18 cm) si este foarte bine inchegat, fiind complet metalic inclusiv sasiul. Editie limitata de 1500 bucati. |
Fara cuvinte...felicitari pentru el:!::!::!:
|
E frumos camionul. Am vazut si eu cateva camioane 1:43 de curand si chiar mi-au placut :)
|
Nu te-ai lasat la mine, ai prezentat si tu camionul. Este extraordinar, superb, tare mult imi place, bravo Eugen.
|
Superb, nu am ce spune mai mult. Pentru mine este cea mai frumoasa macheta 1/43 de pe forum, in special ca sunt nebun dupa camioane. Grila fata este perforata? Inca odata foarte tare!!!! ai o colectie de valoare.
|
Excelent. Asa ceva mi-ar placea si mie. O sa vreau sa-l vad pe viu candva ;)
La mai multe camioane 1:43 in colectie! |
Quote:
|
Mai rar vezi asa ceva. O macheta cu adevarat speciala, detalii si culoare superbe :-)
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri si pentru cuvintele frumoase :D
Quote:
Da, grila fata este perforata. Multumesc frumos pentru aprecieri ;) |
8 Attachment(s)
Schuco 1/43 Mercedes-Benz LP 608 "Mercedes-Benz Service" |
camionul meu preferat Mercedes.
Ce detalii frumoase are, toba aia de esapament ce subtire e:lol:. grila, si toate dtaliile acele sunt superbe.O macheta grozava, felicitari, si pozele pe masura:!: |
Iar nota 10, si poze superbe. Ador machetele de camioane clasice!
|
O tii asa intr-o veselie man...nu cred ca e ceva mai frumos decat camioanele astea..
|
Multumesc pentru aprecieri!
Quote:
|
Quote:
|
Camioanele astea ale tale imi fac "gaina pe piele" cum zicea un prieten...foarte cool
|
10 Attachment(s)
Nu, nu am de gand sa ma profilez pe camione, dar din cand in cand vor mai aparea astfel de modele in colectia mea. Multumesc pentru aprecieri ;)
Minichamps 1/43 Mercedes-Benz 280 CE |
pentru un astfel de model atat de bine facut as colectiona si eu cateva batrane 1/43.arata foarte bine, si culoarea se potriveste extrem de bine.galben rosu si albastru cred ca sunt culorile in care arata cel mai bine aceasta macheta, parerea mea.superbe aceste modele, chiar au facut treaba buna fabricanti.felicitari si tie ptr alegerea acestei machete.
|
Sa spun ca e frumos si ca e pozat bine ar fi prea putin..un model deosebit man, felicitari:!:
|
Ai zis tu ca arata bine, dar e chiar superfain. Imi place mult sa stii, cu timpul cred ca o sa iau si eu o cobra.
|
Frumos 280 CE, imi place ca respecta foarte bine forma masinii, dar farurile arata foarte urat.:sad: Probabil ca este un model mai vechi.
|
Quote:
In rest, multumesc de aprecieri! |
Cat de tare e Mercedesul si culoarea il prinde foarte bine frumoasa achizitie
|
este un model mai vechi, cel putin 10 ani are matrita si le e lene sa o upgradeze din pacate. este unul din cele doua w123 care imi lipsesc, si nu il mai face nimeni. eu mai astept cativa ani, poate apare o varianta imbunatatita....macar la faruri....ca puntea care era de metal au stiut sa o faca de plastic si sa strice senzatia pe care o dadea macheta all metal...dar niste faruri si detalii mai la zi nu au avut chef.....
dincolo de asta, recunosc ca la un pret decent mi-as dori macheta asa cum este, in fond are farmecul ei si reprezinta o treapta in evolutia machetelor. |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
AUTOart 1/43 Citroën Xsara WRC 2003 - 2004 - 2005 S.Loeb/D.Elena (Winners of Rally Monte Carlo) Ultima macheta achizitionata este masina castigatoare din 2004, insa modelul l-am mai prezentat de 2 ori pana acum, asa ca am facut doar niste poze de grup. Enjoy! |
Dau foarte bine impreuna si pozele sunt foarte frumoase:!:
|
sunt frumoase toate 3 :-) Ar fi frumos daca ai avea odata timp si sa le faci la toate machetele 1/43 o poza de grup, cel putin eu sunt foarte curios sa vad cum arata toate la un loc, 100 % si altii ;)
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri! Poza o sa fac candva, mai incolo, promit.
Pana una alta, pun o poza cu ultimele machete achizitionate (sosite ieri si azi dimineata). |
Prima data cand am vazut bentley-ul era sa mor... dar mi'am revenit cand am vazut ca nu e 1:18:D. Oricum frumos model!
|
Super tari modele ai achizitionat! Abia astept sa vad Brooklands-ul !
|
Sunt frumoase toate ! Si mie-mi face cu ochiu un Skyline din acela HPI (cel cu Falken Tires)... oricum toate sunt tari !
Bravo ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:36. |
- Copyright 2026 4Tuning