![]() |
Re: discutii Satu Mare
si cat is 1800 de forintzi ?
in $ sau E sau lei .. |
vreau sa stiu si eu pretu si cand se organizeaza???
|
merge cineva la zilele tuningului dde la bucuresti?
|
eu zic ca e prea departe ... sa mergi in bucuresti
daca era aici aproape in oradea ... era deja mai altfel |
totusi despre ungaria ce ziceti?
|
eu m-as duce in bucuresti.....numa noah ii prea departe si consuma si mult pana acolo masina mea,mai ales daca merig ii si greu sa te abtii sa nu participi...m-as duce si sa ma uit macar dar cu cine...o sa fie show pe cinste si masini de masini...:shock:
|
Pai acuma nush cat i'i forintu,faceti un calcul(1800 de ft).Show'u va fi in data de 24,25 martie.Prea multe nush nici i'o decat ce'am citit pe net.I'o zic ca merita sa meri Sper sa fie fain.Poate sa zica ori cine ori ce dupa parerea mea ungurii is in fata noastra cu destul de mult.Si totusi nici distanta nu'i asa de mare comparand cu Bucuresti:)
|
bine asta ii clar Cheetos,ii si mai aproape si cred ca ii si mai spectaculos....is mai avansati ca noi in ale tuningului.....om vedea..
|
Quote:
|
Holdo ce zici de filtru???????e ok????????Dupa ce l'ai montat pune tu niste poze sa vedem cum o iesit;)
|
filtru sport holdo???ce marca si cam cat o fost???
|
cam cat m-ar costa un set de cauciucuri pe dacie (4-5 buc.)? 155 latzime
si de unde ar fi mai bine sa iau asa ceva ? |
cam 500mii uzate ar fi sau poate si mai ieftin,cum mergi spre piata de masini l aintersectia aia mare cum cobori de pe Golescu si treci de spitalu nou,chiar in intersectie ii vulcanizarea sau langa stadoinul Olimpia....noi cam la 1mil.buc....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
In Ungaria daca totul merge bine o sa ajung, deja mi-am facut programu, numa sa nu intervina nimic. Sper sa veniti si voi fain ar fi sa fim toti acolo :)
Raul am luat un dfiltru sport, Cheetos o facut rost de el, ii beton, pun poze la masinile si useri nostri sa-l vedeti :) |
pana atunci holdo fa ros si de un detector de radar sti nu??ti'am mai zis:P
|
am calculat cam cat ar fi biletul in ungaria ii aprox 25RON....IN CIRCUMSTANTELE astea cam ma-s duce acolo sa vad ce fac cei din tara vecina in sensul tuningului
|
Quote:
|
ati scris de szeged si eu am crezut ca acolo ii....daca nu e asa informatima si pe mine
|
si cat tine showul acolo in Ungaria,de dim pana seara??
|
Quote:
|
woow....si unde se poate caza sau stiu eu,bem pana dimineata?:)
|
raul .. tzie numai la beutura iti sta capu` ? :lol::lol::lol:
|
da ce sa faci altceva....bei ca tat omu:)
|
Quote:
|
daca faceti rost de program postatil sa vedem si noi astialalti despre ce va fi si cazarea din cate am vazut pe net este la preturi accesibile
|
raul bine zis :) ar trebui tras un show la ei :)
mai incolo o sa fie pus si programu percis mai este o luna... |
daca is preturi acceptabile vin si eu...sigur...
|
cati km is din sm? mai este 1 luna...ma gandesc si eu...desi putin probabil k o sa merg...
|
https://www.dailymotion.com/visited/s...mpmyrideuk2x02 un ursuletz...la pimp my ride...uk style
|
sal tuturor ce mai faceti ma duc in Spania iar in vara ma duc prin sm sper sa ne intalnim tin legatura cu holdo sal
|
Quote:
|
ok demian, sper sa ne vedem in vara si sper sa mai vb pana atunci. Spor la munca! pa
|
Quote:
|
Quote:
|
asa mult??....hmmm mergem cu o masina economica:):)
|
ati auzit de accidentu din fata de la ardaf...baiatu care conducea mi prieten bun :(...cu mine la faculta...era o urma de franare cu 5m inainte de trecere si vreo 20 dupa...nu stiu cum si ce a fost...dar is super agitat...sper sa scape...
|
sincer sa fiu ... nu am auzit ..
paote pe viitor ... sau sa imi zici u |
nasol criwar...am trecut si eu pe acolo dupa ce mi-ai zis ce s-a intamplat si chiar atunci trasau cu creta politistii portiunea de franare...oare o murit??
|
din fericire...pietonii accidentati nu o fost tare grav raniti...era un cuplu...fata nu o patit nimic...baiatu s-o lovit umpic la fata...dar nu are fracturi si leziuni interne...asa k scapa de dosar penal...sper sa fie bine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning